|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Którędy najszybciej dostane się autem z Matecznego na Dobrego Pasterza (Multikino), jutro, ok. 18:00 ?
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli mamy na forum pracownika salonu Orange to będę wdzięczny jak odezwie się do mnie na PW.
Z góry dziękuje ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam, nie mam własnej działalności ale potrzebuje wystawić FV albo zwykły rachunek za usługi...
da się jakoś |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Muszę wystawić albo FV na 1800zł. albo rachunek na niższą kwotę (bez VAT).
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 21.11.2012 o godz. 14:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
http://chomikuj.pl/Pandora11666/Epim...,235460904.pdf albo zlecenie http://biurorachunkowe.unicum.wroc.p...rachunkiem.pdf |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurcze widzę że ostatnio mam dużo problemów... :/
kolejny chodzi o mój telefon.. mam SE Vivaz i przy wybieraniu nr. tel. przyciski od lewej str. klawiatury dotykowej nie działają... jak klikam 1 to włącza się 2, podobnie z 4, 7 i *. Co dziwne że jak piszę sms-a to wspomniane przyciski działają normalnie. Co jest nie tak? Gwarancji nie mam, oddać tel do naprawy? Czy może to wina softu czy coś takiego... nie znam się na tym kompletnie... a nudzi mnie już wysyłaniem nr. tel. pod który chce zadzwonić z bramki sms. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zainstalowałem Windows 7 i sterowniki dźwięku które mam na płycie nie da się zainstalować, no i nie mam głosu. Płytę główną mam Asus P5VD2-MX/P5V-VM DH.A jak chciałem zainstalować XP to wyskakuje że mam nowszą wersje i że się nie da zainstalować. A w biosie to ja nie wiem jak się instaluje i mnie to już wszystko w....ia.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ladies and gentleman
pytanie mam takie - czy w Windows Live Movie Maker da się wyciszyć dźwięk z tła czy się nie da. A jeśli tak to jak to można zrobić? ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czy eskpres cisnieniowy za 200-300 zlotych nadaje sie do codziennego domowego uzytku? Spieniacz mleka i takie tam, da się coś kupić sensownego za te pieniążki?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://allegro.pl/nowy-ekspres-cisni...780303521.html w biurze też mamy ekspres tej firmy... ale za 1500zł. i też lipa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam. Nie wiecie czy w którejś z krakowskich Biedronek jest jeszcze książka "Czas Honoru. Przed burzą" ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.niam.pl/pl/przepisy_kulin...owa_kawa_latte
Gdzie w Krakowie dostane taką kawę? I ogólnie jaka kawiarnia jest u nas na topie ? nie chodzi mi o coffeehaven czy sturbucksa @Kamil_mchw : dzięki za szybką, fachową odp ![]()
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 23.11.2012 o godz. 13:19.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to jest latte macchiato, nie mylić z caffe latte bardzo łatwo samemu zrobić taką kawę w domu... potrzebny jest tylko ekspres ciśnieniowy ze stimerem ciężko znaleźć dobrą kawiarnię - kawiarnię w krk... w większości tego typu lokali mają znacznie rozszerzony asortyment o alko, desery, obiady, kanapki, sałatki itp. pół roku temu właściciel "ratuszowej" otworzył fajną kawiarnie z dużym wyborem w miejscu starego boogie na szpitalnej, nie pamiętam nazwy... byłem na otwarciu to było OK, ale teraz podejrzewam że rozszerzyli MENU o jedzenie. w pożegnaniu z afryką maja dobrą kawę... na kazimierzu jest masa klimatycznych lokali gdzie można usiąść i napić się dobrej małej czarnej
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 23.11.2012 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szukam golarki do twardego i szybko rosnącego zarostu, a w dodatkui skóry wrażliwej. Jakieś propozycje?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Elektrycy !
Włącznik pojedynczy a lampa pod sufit na 4 żarówki - ale chce je włączać wszystkie za jednym razem. Czy mogę w kostce połączyć czarny i brązowy (fazy) razem a potem z brązowym co wychodzi z sufitu czy będzie o mnie w gazetach w poniedziałek ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki bank polecacie
Aktualnie mam konto w ING ale ostatnio zauważyłem że zaczęli mi naliczać jakieś głupie opłaty typu... 7 zł. za prowadzenie konta za miesiąc, 2 zł. za ostatnie 22 miesiące za kartę... czyli 44 zł., 5 zł. za wypłatę kasy z bankomatu euronet. Jakaś masakra... Jak zadzwoniłem z prośbą o wyjaśnienie za co to wszystko to powiedzieli że zapraszają do najbliższego oddziału z umową którą podpisywałem... tylko że ona już dawno została wywalona do śmietnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
,tak jak piszesz jesli to orginalna lampa kolory czarny i brazowy to kolory fazowe,mozesz je razem spiąc ,nie podłaczaj sie do niebieskiego( to minus) i do żółto zielonego (ochronny) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stronę lub dwie była dyskusja na ten temat, wygrał Philips (z 3 ostrzami), jak masz szybko roznący zarost to ważne aby golarka miała trymer. Jak "przegapisz" golenie to samą folią bedzie Ci ciężko, podcinasz zarost trymerem a potem już normalnie. Reszta to już kwestia kosmertyków. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kiedy z forum zniknie reklama Amiki?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Dzięki - zaufałem producentom lampy i budowlańcom mieszkania że nie mieszali w kolorach kabli - czujnika nie mam. Udało się, korków nie wybiło a mnie nie pieprznęło ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A datę wsteczną potrzebujesz? Jak nie to idź do lekarza, powiedź że cię rzygało całą noc i dostaniesz.
Konsultant ORANGE do przeniesienia dwóch numerów firmowych z jakąś ciekawą ofertą poszukiwany
Ostatnio edytowane przez MatMario : 25.11.2012 o godz. 21:48.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Poszukuję patcha do starej gry Traffic Giant Gold, który pozwoli uruchomić ją na Windows XP.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|