The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2012, 13:00
ciekawe czy następny na testach będzie ...srodkowy pomocnik.

MLS to jest na jakim etapie ze ten hadziak jest na testach ?

ale nie powiem, Jacek zaskoczył mnei tymi testami, ciekawe kiedy przyszedł faks do klubu o mozliwosci zatrudnienia tego nowego tsubasy
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.11.2012, 14:42
Byl szal na Izraelczykow, jest na Japończyków...

Ten pierwszy my wykreowaliśmy przez 2 trafione transfery a w drugim bierzemy udział na zasadzie "owczego pedu". Wiele sie zmieniło.

Co do samego zawodnika - nie wiem nie znam być moze okaże się jednak dobry. Przypomina mi sie tylko jakis program nie wiem czy Liga Ekstra czy cos na Orange jak menago tego Japonczyka z Pogoni mowil, ze chce wykreowac popyt na zawodników z tamtych regionow - i chyba sie udalo, co jak co ale nie uwierze, ze odkryl go Bednarz, bankowo został zaoferowany.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 05.11.2012, 15:00
W Japonii jest od cholery dużo talentów jak na nasze realia, ale trzeba tam kogoś wysłać, ta nowa generacja piłkarzy jak Kagawa, Honda czy Uchida. Tak to sobie można gdybać czy ten Japoniec prawie piłkarz-emeryt coś tej drużynie da.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.11.2012, 19:31
to dla ciebie drogi Jacku, wszyscy za darmo. tak jak kochasz

Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.11.2012, 19:35
Hahahaha.
Widać, że w szkołach była dłuższa przerwa.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 05.11.2012, 20:11
No na lewą obronę np Asier del Horno xD
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.11.2012, 21:09
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Gadajcie sobie co chcecie,ja jestem jak najbardziej za aby go zakontraktowali.Gość jest szybki i ma dobre wrzutki,szkoda tylko że nie jest lewym obrońcą.Bo co będzie z Marko Jovanoviciem?Teraz Jaliens jako def. pomocnik i Kimura jako prawy obrońca i jest Git ;D

A Marko zdrowy w końcu
Odpowiedz cytując
pietrek
Junior Member

Od: 11.2012

Stary 06.11.2012, 12:05
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
to dla ciebie drogi Jacku, wszyscy za darmo. tak jak kochasz
żebyś się nie zdziwił jak paru piłkarzy (raczej tych z dołu listy ) trafi do nas
Odpowiedz cytując
sebanop
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2012, 16:39
Julius Aghahowa by pozamiatał tą śmieszną ligę
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 06.11.2012, 17:31
Gadajcie sobie co chcecie,ja jestem jak najbardziej za aby go zakontraktowali.Gość jest szybki i ma dobre wrzutki,szkoda tylko że nie jest lewym obrońcą.Bo co będzie z Marko Jovanoviciem?Teraz Jaliens jako def. pomocnik i Kimura jako prawy obrońca i jest Git ;D
Z wykazu wynikało, że Royston Drenthe też będzie do wyjęcia... więc lewa strona byłaby potęgą ( gdyby tylko gość zdawał sobie sprawę z istnienia takiego klubu jak Wisła
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 06.11.2012 o godz. 17:34.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 10.11.2012, 09:48
Można zrobić ekipe na mistrzostwo która nie skompromituje nas w pucharach,i nie trzeba wydawać wielkich kwot...wystarczy troche dobrych chęci ze strony Cupiała (pierwszy krok to wymiana Bednarza na kogoś kto ogarnia transfery)

Trzeba zwolnić miejsce na kontrakty dla nowych zawodników( o których napiszę)

Sprzedajmy Meliksona za którego możemy otrzymać +/- 1.200000 miliona euro.(po oddaniu % od kwoty transferu byłemu klubowi)
Sprzedajemy Chaveza liczę,że spokojnie otrzymamy 300.000 euro(po oddaniu % jego byłemu klubowi)
Jaliens lontrakt wygasa po sezonie
Frederiksen kontrakt wygasa po sezonie
Garguła dogadujemy się z nim dajemy odprawe połowe z kwoty którą zarobiłby grając do końca kontraktu.
Sikorski kontrakt wygasa
Quioto nie kupujemy.
Iliev kontrakt wygasa (dobry jednak mega drogi)
Sobolewski w czerwcu będzie o rok starszy więc nie da rady grać na dobrym poziomie a szkoda.
Jovanic na wypozyczenie

Transfery do klubu

Pierwszy zawodnik Sebastian Mila jeżeli nie przedłuży kontraktu( dobrze gra do przodu,potrafi odebrać ,kapitalne stale fragmenty gry) zawodnik który może pograć spokojnie 3 lata.

Razack Traore do wzięcia za darmo dać mu dobry kontrakt +kasa za podpis (naturalny następca Meliksona)

Mateusz Mak ( młody dynamiczny pomocnik pokazał np w meczu w Krakowie jak dobrym jest piłkarzem) Bełchatów tonie więc nie krzyknie wielkiej kwoty .Zawodnik na którym można w przyszłości zarobić.

Maciej Korzym dynamiczny piłkarz z charakterem zapewne w naszym zasięgu finansowym.

Ireneusz Jeleń klasowy napastnik złożyć mu dobrą oferte (wiem,że Bielsko to przystanek do zagranicy dla niego ale gdyby zobaczył,że budujemy poważną drużyne mógłby zgodzić się na kontrakt.

Adam Banaś takich obrońców potrzebujemy z charakterem twardy walczak

Michel Pereira-ten którego testowaliśmy na lewą obrone zamiast Frederiksena( ograny dobry obrońca)

Patryk Małecki powrót z wypożyczenia.

Powstaje kadra

Pareiko Miśkiewicz
Głowacki Banaś Bunoza Michel Pereira Jovanovic Uryga Burliga Czekaj
Traore Mila Wilk Mak Małecki Chrapek Szewczyk
Genkov Jeleń Boguski Korzym

21 piłkarzy
+dobierać do kadry młodych w formie typu Buras Stolarski(na którego liczę)

Podstawowy skład (zakładając,że wszyscy zdrowi)
4-4-2
Pareiko Jovanovic Głowacki Banaś M.Pereira Małecki Mila Traore Mak Genkov Jeleń

Mila odpowiedzialny za odbiór i stałe fragmenty gry,Traore prowadzi gre do przodu Małecki i Mak skrzydła Genkov walczy w ataku skupia na sobie obrone natomiast Jeleń jest odpwoiedzialny za zdobywanie goli.

Finansowe podsumowanie oczywiście +/- wszystko zależy od negocjacji
Zarobek na Meliksonie i Chavezie 1.500000 euro

Wydatki odprawa dla Garguły 150.000 euro
Traore 150.000 euro za podpis
Mak 300.000 euro transfer
Korzym 300.000 euro transfer
Mila 100.000 euro za podpis
M Pereira 50.000 euro podpis
Jeleń 150.000 euro podpis (dajemy za podpis kase w zamian podpisuje kontrakt na 3 lata)
Banaś 300.000 euro transfer
Małecki darmwoy powrót

Wydatki na transfery 1.500000 euro czyli Cupiał nic nie dokłada z własnej kieszeni a mimo to powstaje mu mocna drużyna.

Teraz podsumowanie kontraktów indywidualnych aby pokazać,że moja wizja nie prowadzi do rujnowania budzetu (kwoty podawane w mediach na tym opieram wyliczenia bo nie mam wglądu do kontraktów)

zwolnione kontrakty (kwoty w euro)
Jaliens 400.000
Melikson 250.000
Chavez 220.000
Garguła 350.000
Jovanic 150.000
Iliev 300.000 (pewnie więcej jako król strzelców i wolny zawodnik)
Sobolewski 100.000 ( strzelam )
Sikorski Frederiksen Quioto 200.000 (tutaj mam największy kłopot są tani jak sam Bednarz wspominał więc zakładam 200.000 rocznie za 3 kontrakty.

Zaoszczędzone rocznie 2.000000 euro

Wydatki na nowe kontrakty 1700.000 euro czyli paradoksalnie skład silniejszy wydatki mniejsze...

Traore 350.000
Mila 250.000
Jeleń 300.000
Mak 150.000
Korzym 150.000
Banaś 180.000
Małecki 150.000
Pereira 150.000

Moja propozycja pokazuje ,że można zbudować mocny klub nie wykładając kasy z kieszeni Cupiała na transfery,wystarczy aby Cupiał pozwolił wydać to co zarobimy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.11.2012, 09:56
Jak czytam na początku postu o Korzymie to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać. Bez sensu czytać dalej .
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.11.2012, 10:07
Koleś troszeczkę się zagalopowałeś bo nikt nie zrobi aż takiej rewolucji Jak sprzedadzą Meliksona to na pewno nie kupią Mili,tylko jakiegoś ogórka co ma 30 lat.
A przypomnisz mi ile ma Mila?
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Stary 10.11.2012, 12:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam na początku postu o Korzymie to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać. Bez sensu czytać dalej .
Jakie są Twoim zdaniem minusy transferu Korzyma?

Ja podam plusy

potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1
ma charakter jest zadziorny na boisku, potrafi jedną akcją poderwać drużyne do walki
dostępny finansowo
nie jest stary i nie będzie potrzeby za rok czy dwa szukać następcy.

Gdybyś doczytał mój post do końca wiedziałbyś,że Korzyma zaproponowałem jako rezerwowego...

Nie stać nas na graczy typu Piech Jankowski nie wyciągniemy takiego Teodorczyka czy Wszołka dlatego trzeba interesować się solidnymi zawodnikami.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.11.2012, 13:02
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy. Daję 1% szans, że jednak Bednarz będzie miał nosa.
Przeszacowałeś.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 10.11.2012, 13:12
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Ja się wtrącę jakie są minusy:

1. Jest to Maciej Korzym
2. Gracz Korony
3. Gość strzelił w 148 meczach w lidze polskiej aż 19 bramek!
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Stary 10.11.2012, 13:28
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post

1. Jest to Maciej Korzym
2. Gracz Korony
Czarek Wilk również był graczem Korony...

Gdyby Korzym zdobywał więcej goli nie grałby już w Koronie ,warto dodać,że nie grał zawsze tylko jako napastnik a również jako pomocnik.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 10.11.2012, 13:30

Ja podam plusy

potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1
ma charakter jest zadziorny na boisku, potrafi jedną akcją poderwać drużyne do walki
dostępny finansowo
nie jest stary i nie będzie potrzeby za rok czy dwa szukać następcy.

Gdybyś doczytał mój post do końca wiedziałbyś,że Korzyma zaproponowałem jako rezerwowego...

Nie stać nas na graczy typu Piech Jankowski nie wyciągniemy takiego Teodorczyka czy Wszołka dlatego trzeba interesować się solidnymi zawodnikami.
Sandecja, Legia, Korona, wystarczy? Co do jego umiejętności nie mam nic przeciwko, ale nie chcę takego elementu w Wisełce.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2012, 13:58
i.
poza tym co jeden kolega napisał

Korzym to zatwardziały legionista . Równie genielnym pomysłem by było ściagniecie Vukovicia czy Surmy .

są piłkarze których się nie ściaga bez wzgledu na poziom sportowy , tego nawet nie będę oceniał , bo az wstyd
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.11.2012, 15:56
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post

1. Jest to Maciej Korzym
2. Gracz Korony
Ja dodam - mięśniak do zapaśniczej walki z obrońcami. A kto będzie strzelał gole?
Graczy o takich walorach można znaleźć na pęczki w niższych ligach.
Jeszcze z tej listy Jeleń jest dla mnie bez sensu (zdrowie) i Banaś
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.11.2012, 16:06
Widzę, że przypadek Svitlicy poszedł w zapomnienie. Byli legioniści u nas się nie sprawdzają, i dotyczy to chyba wszystkich struktur w klubie.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.11.2012, 16:38
Też chce sobie zrobić moją listę piłkarzy których bym zaproponował do Wisły... chory jestem i nudzi mi się ale najpierw mam pytanie.
Jak wygląda sytuacja płacowa w lidze norweskiej, szwedzkiej i 2 bundeslidze? Jeśli chodzi o transfery to więcej sobie krzyczą zespoły z tych lig jak w PL?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.11.2012, 16:58
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
Też chce sobie zrobić moją listę piłkarzy których bym zaproponował do Wisły... chory jestem i nudzi mi się ale najpierw mam pytanie.
Jak wygląda sytuacja płacowa w lidze norweskiej, szwedzkiej i 2 bundeslidze? Jeśli chodzi o transfery to więcej sobie krzyczą zespoły z tych lig jak w PL?
To są stabilne i bogate państwa.
Na północy to Pribałtyka (LT,LV,EST). Trzeba raczej patrzeć na południe - Słowacja+Czechy+ Bałkany+Mołdawia+Albania.
Ostatnio edytowane przez arti : 10.11.2012 o godz. 17:32.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2012, 17:11

jesli jeden z lepszych polskich obrońców idzie z powiedzmy że ' lepszej ' polskiej drużyny do średniaka 2. ligi niemieckiej to sobie sam juz na jedno pytanie odpowiedziałes
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.11.2012, 19:51
Oto moja lista piłkarzy których bym zaproponował do Wisły... :]
jak się bawić to na całego

Nie będę wrzucał linków z zakazanej strony, ale będę z niej czerpał informację tj. długość kontraktu i statystyki.

Radosław Majewski - 25 lat, za pół roku kończy mu się kontrakt, stracił miejsce w składzie Nottingham, na 14 meczy 4 w wyjściowej 11, tak to ława, ewentualnie ogony... wg. prasy zarabia 795 tyś zł. czyli ok. 200 tyś euro.

Emmanuel Mbola - 19 lat, lewy obrońca... zdobywca z reprezentacją Zambii Pucharu Narodów Afryki (nudziło mi się w pracy to oglądałem mecze). Zawodnik TP Mezembe wypożyczony do Porto B gdzie praktycznie nie gra... podejrzany typek bo w wieku 19 lat ma 29 występów w reprezentacji... może mu licznik przekręcili, trzeba za niego zapłacić. Ile... nie mam pojęcia :] mam nadzieje że grosze... :]

May Mahlangu - 23 lata, środkowy pomocnik, Helsinborgs, mogliśmy się przekonać o jego umiejętnościach w meczach przeciwko Śląskowi Wrocław w PE. Za pół roku kończy mu się kontrakt, podobny numer jak z Marcelo. Nie wiem ile zarabia.

Kacper Przybyłko - polak z FC Koln, gościu gra ogony w 2 bundeslidze, więcej czasu spędza na boisku w szeregach rezerw Koln, za pół roku kończy mu się kontrakt... też możemy mieć swojego Milika

Piotr Zieliński - 18 lat, rezerwy Udinese, za pół roku kończy mu się kontrakt, oglądałem go w meczach młodej repry... będą z niego ludzie. Kilka razy nawet siedział na ławce w trakcie meczów pierwszej drużyny, ale jeszcze bez debiutu.

David Blacha - 22 lata, zapchaj dziura z Sandhausen (gra na prawej, lewe obronie, na środku pomocy) za pół roku kończy mu się kontrakt, Sandhausen aktualnie jest na ostatnim miejscu w 2 bundeslidze... jak spadnie to łatwiej będzie go pozyskać.

Willie Overtoom - gościu którym "podobno" interesowała się Wisła (wymiana na Jaliensa czy coś takiego), gra w średniaku ligi holenderskiej, 26 lat, za pół roku kończy mu się kontrakt.

Spas Delev - koleś bez klubu... podobno ma duże wymagania finansowe... może po takim czasie bez klubu trochę wymiękł i zgodzi się grać za mniejszą kasę... jak np. Jelonek

Adrian Mierzejewski - Trabzonspor ma z nim rozwiązać kontrakt - Piotrek Brożek wrócił do PL do Lechii, Paweł Brożek chciał wrócić do Wisły, Głowacki wrócił do Wisły... czemu ten miałby się nie zgodzić na PL i na warunki finansowe adekwatne do poziomu naszej ligi. Na pewno miałby bliżej do reprezentacji. Można spróbować.

Abdul Majeed Waris - pewnie strasznie drogi... ale robi niesamowitą furorę na szwedzkich boiskach. obczajcie statystyki

Ivo Pękalski - tak wiem... Ibra kiedyś mówił że chciałby go widzieć w barwach Milanu, że świetny zawodnik itp. Ale jakby nie patrzeć połowę meczów w Malmo w podstawowej 11, a drugą połowę z ławki na końcówki. Za rok kończy mu się kontrakt. Może nie w najbliższym okienku ale za pół roku można nim się zainteresować.

Na koniec wisienka na torcie...
Jabbie Khalifa - 19 lat, środkowy pomocnik z Fredrikstad. Gościu miażdży, płuca drużyny, każda piłka przechodzi przez niego... najwięcej biega, wystawia się, rozprowadza piłki, łączy pomoc z atakiem, najlepszy piłkarz w swojej drużynie... nie wiem do kogo go porównać w PL lidze... chyba nie ma takiego grajka. Ma kontrakt do 2015 roku, ale miejmy nadzieje że jego drużyna spadnie do 2 ligi i będzie chciał odejść
Taka ciekawostka... widziałem gościa 2 razy w meczu na żywo Delegację i szkolenia z pracy to fajna sprawa

Mateusz Mak - wiadomo... Wiślak, GKS spadnie itp.

Jak macie pisać żebym się wypałował, że upadłem na głowę, albo żebym zmienił dilera to sobie darujcie... nie ruszy mnie to chociaż nie ukrywam że namiary na nowego dilery by mi się przydały... bo mój nie wyrabia ostatnio (żarcik oczywiście). Taki temat... to się udzielam.
Pozdro
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.11.2012, 20:48
Też co jakiś czas wrzucam jakieś nazwiska to dzisiaj trzy, którym kończą się kontrakty z końcem sezonu:

Szymon Pawłowski - jeden z nielicznych skrzydłowych z Polskiej ligi który potrafi w biegu minąć rywala zwodem. W Zagłębiu się kisi może będzie chciał spróbować swoich sił w innym klubie.

Anel Hadzic - defensywny pomocnik który potrafi zdobywać bramki (w tym sezonie przeciwko Legii) Gra w dość małym Austryjackim klubie który nie ma szans na nic więcej jak wieczny środek tabeli. Bośniak ale grał w młodzieżówkach Austryjackich.

Nikolay Bodurov - ze znanego nam klubu Litexu. Środkowy obrońca który ostatnio zaczął być pierwszym środkowym obrońcą w Bułgarskiej reprezentacji. Łowecz to dziura i można go wyciągnąć.

@Kamil_mchw: Takie dwie uwagi: Abdul Majeed Waris przechodzi do Spartaka Moskwa, a Jaliensowi kończy się kontrakt to kto się zgodzi by się na niego wymieniać?
Ostatnio edytowane przez Baala : 10.11.2012 o godz. 20:55.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 10.11.2012, 21:05
Oto moja lista piłkarzy których bym zaproponował do Wisły... :]
jak się bawić to na całego

Kacper Przybyłko - polak z FC Koln, gościu gra ogony w 2 bundeslidze, więcej czasu spędza na boisku w szeregach rezerw Koln, za pół roku kończy mu się kontrakt... też możemy mieć swojego Milika

Piotr Zieliński - 18 lat, rezerwy Udinese, za pół roku kończy mu się kontrakt, oglądałem go w meczach młodej repry... będą z niego ludzie. Kilka razy nawet siedział na ławce w trakcie meczów pierwszej drużyny, ale jeszcze bez debiutu.

w FM 08 po paru latach się nadawali

Co do Maków to gdy przyszli do Bełchatowa, żałowałem, że nikt przy Reymonta się bardziej tym tematem nie zainteresował - wiadomo kupić i wypożyczyć.
A zastanawiał się ktoś nad możliwością nawiązania kontaktu z jakimś większym klubem z europy, który gwarantowałby nam możliwość wypożyczenia piłkarzy- powiedzmy gdzieś kierunku niemieckiego czy holenderskiego. Niestety w polskich realiach jest to raczej niemożliwe.
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.11.2012, 16:00
Przy takiej dyspozycji i podejsciu, nie wahałbym się wymienić zagranicznych gwiazdek na młodych. Zostawić 3-4 wyjadaczy a wiek reszty nie powinien przekraczać 23 roku życia. Szkoda, że Boguski jest taki szklany, bo ma umiejętności, żeby strzelać bramke za bramką w każdym sezonie jak Franek.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.11.2012, 23:06
Jest masa piłkarzy którzy mogliby nas wzmocnić. ale niestety nasza polityka transferowa można by powiedzieć ze jest inwalidą, a teraz to już w ogóle jest na ... rencie.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.11.2012, 13:26
Moja propozycja co do transferu to Juri Jevdokimov z Estonii z JK Nomme Kalju. Młody - 24lata, ograny, występy w kwalifikacjach do LE, reprezentacji i w rodzimej lidze. U nas na pewno mógłby liczyć na lepsze zarobki i możliwość wybicia się dalej (oczywiście jakby pokazał wszystkie swoje walory i dużo strzelał). A namówić do przejścia mógłby go Segriej ;-)
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów