The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2012, 15:44
jedź do Grójca, nie wiem kogo tam spotkasz.

śmieszą mnie Twoje wypowiedzi. Od kilku lat tutaj agitujesz jako posiadacz legitymacji PiSu i nic z tego nie masz. 6 razy wybory w dupę. Opłacają Ci chociaż net, czy pracujesz z siedziby? Śmieszne to.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.09.2012, 16:02
Szpen napisał(a):Wyświetl post
jedź do Grójca, nie wiem kogo tam spotkasz.

śmieszą mnie Twoje wypowiedzi. Od kilku lat tutaj agitujesz jako posiadacz legitymacji PiSu i nic z tego nie masz. 6 razy wybory w dupę. Opłacają Ci chociaż net, czy pracujesz z siedziby? Śmieszne to.
Jabol wywietrzał i fiutek więdnie. Nie chcesz się już bić?
Jak to mówią Szpeniu: z prądem płynie tylko gówno. Ale fajnie że podałeś waszą taryfę za intenetowe trollowanie. Abonament za net. Tanio. Palikot da ci więcej.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.09.2012 o godz. 16:12.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.09.2012, 17:08
Nie będzie "Zielonej Wyspy". Koniec bajek. Tego sie nie usłyszy w TVP, TVN-ie czy Polsacie:
http://www.radiomaryja.pl/multimedia...ielonej-wyspy/
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.09.2012, 20:27
Wiślak68, jeszcze raz a odpoczniesz od forum.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.09.2012, 21:02
Cytat:
Polowanie na „Kelnera”
Polowanie na „Kelnera”(foto. Jacek Sicikowski)

Milicjantom w PRL mówił, że widzi w celi wiewiórkę, którą skacząc po celi, próbował złapać. MO przekazywała go psychiatrom. A ci puszczali wolno. Niedawno zdenerwował działaczy PO – jeździł po Polsce parodiującym ich kampanię „Tóskobusem”, z którego puszczał melodię z Koziołka Matołka. Za Jaruzelskiego mu się upiekło, za Tuska już nie. Siedzi w areszcie. Mając status... niebezpiecznego więźnia.

Wojciech Braun, czyli „Kelner” – to człowiek, któremu za rządów PO organa ścigania oraz związani z władzą biznesmeni postanowili wydać totalną wojnę. Adwokat Krzysztof Wąsowski pytany, ile spraw Brauna prowadzi, odpowiada, że musi sprawdzić. – Chyba dziesięć – próbuje policzyć.

Izolowana cela, monitoring przez 24 godziny na dobę, skuwanie kajdankami przy każdym wyjściu z celi, ograniczenie kontaktu z innymi więźniami, spacer pod nadzorem strażników – tak w areszcie na Rakowieckiej traktowany jest 49-letni mężczyzna. Nadano mu bowiem status więźnia niebezpiecznego, w prawniczym slangu „enkę”. Taki dostają np. sprawcy zamachu na prezydenta albo integralność Rzeczypospolitej, uprowadzenia samolotu lub statku – stanowi kodeks. – To jakiś koszmarny absurd, pan Braun jest przecież osobą niekaraną – mówi mecenas Wąsowski.
Coraz lepiej.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.09.2012, 21:16
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Coraz lepiej.
W tewuenie nic o tym nie mówili, więc to nie może być prawda.

Za to jaka atmosfera na meczu oszustów z kłamcami. Nawet pani Bożena się zachwycała!
wislak68
Senior Member

Stary 05.09.2012, 22:29
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Wiślak68, jeszcze raz a odpoczniesz od forum.
Jeśli taka karma. Z tym że raczej nie mówimy o odpoczynku a o pożegnaniu.
Ale ponieważ zdecydowałeś się na publiczne połajanki to wytłumacz mi prosze dlaczego wcześniej nie raziło Cię to:
"Pisowskie mordy skamlały
normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa
Prosty siurek jestes."
Szpeniu jest chamem i w związku z tym zasługuje na właśnie takie traktowanie. Jeśli uważasz że to powyżej nie jest przekroczeniem granic których przekraczać się nie powinno to pozostaje tylko uprzejmie pożegnać się z tym forum.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.09.2012 o godz. 22:34.
Marszałek
Senior Member

Stary 05.09.2012, 23:31
Nie interesuje mnie to jak się do siebie odnosicie, kwestia waszej kultury i umiejętności dyskusji. Rzecz w tym, że forum przeglądają ludzie o różnej wrażliwości i niekoniecznie muszą chcieć czytać o gównach czy siurkach.

Zadnych połajanek tutaj nie uprawiam, bo nie jestem ani nauczycielem ani autorytetem. ? Jedynie reaguje na to o czym napisane jest w regulaminie. Z całym szacunkiem ale tłumaczyć ci się nie muszę, czy mnie coś raziło czy nie, ani czy zrobiłem coś czy nie. Regulamin jest regulaminem i wszystkich obowiązuje jednakowo.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
wislak68
Senior Member

Stary 05.09.2012, 23:56
Nie interesuje mnie to jak się do siebie odnosicie, kwestia waszej kultury i umiejętności dyskusji. Rzecz w tym, że forum przeglądają ludzie o różnej wrażliwości i niekoniecznie muszą chcieć czytać o gównach czy siurkach.

Zadnych połajanek tutaj nie uprawiam, bo nie jestem ani nauczycielem ani autorytetem. ? Jedynie reaguje na to o czym napisane jest w regulaminie. Z całym szacunkiem ale tłumaczyć ci się nie muszę, czy mnie coś raziło czy nie, ani czy zrobiłem coś czy nie. Regulamin jest regulaminem i wszystkich obowiązuje jednakowo.
Nadal nie rozumiem dlaczego to: "Jak to mówią Szpeniu: z prądem płynie tylko gówno" doczekało sie Twojej uprzejmej reakcji natomiast to "normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa" zyskało milczącą akceptacje. Argument że nie musisz się tłumaczyć z tego że coś Cię raziło a coś innego nie jakoś mnie nie przekonuje. Szczególnie w kontekście tego: "Regulamin jest regulaminem i wszystkich obowiązuje jednakowo."
Jeśli chodzi natomiast o kulturę to zwrócę Twoją uwagę na, być może nie znaną Ci zasadę, że na uwagi zwrócone publicznie odpowiada się, w przypadku zgłoszenia wątpliwości przez adresata tych uwag, z zachowaniem tej samej formy. Wyjątkiem jest oczywiście sytuacja w której admin uważa się nie za "pierwszego wśród równych" ale za "dziedzica na folwarku".
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.09.2012 o godz. 00:45.
Kamyk
Bene meritus

Stary 06.09.2012, 08:15
http://fakty.interia.pl/polska/news/...honory,1839747

Bardzo dobre komentarze.
Oczywiście te pierwsze, bo później to już tym trollom odbija.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.09.2012, 08:20
Znaczy te komentarze o wspaniałym bohaterze i komunistach dzięki którym mamy dobrobyt obecnie ?

jak to jest być trollem
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Pablo84
Senior Member

Stary 06.09.2012, 08:55
Wislak68, nie wojuj z każdym,szkoda czasu i nerwów.Myślę, że wielu osobom bardzo by zależało byś zamilknął- po co im dawać tą satysfakcję?

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.09.2012, 11:31
dzisiejszy wywiad z Jarosławem w tv
http://www.youtube.com/watch?v=MfMRr9sMmB4
wislak68
Senior Member

Stary 06.09.2012, 12:19
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Wislak68, nie wojuj z każdym,szkoda czasu i nerwów.Myślę, że wielu osobom bardzo by zależało byś zamilknął- po co im dawać tą satysfakcję?
Dzięki za radę. Osobiście nie przesadzałbym zarówno z tym "wielu" jak i z tym "satysfakcję". W końcu jesteśmy na forum dla kibiców. Może rzeczywiście trochę przesadzam ze swoją reakcją ale nigdy nie wiesz czy większą satysfakcję dajesz "im" wojując czy siedząc cicho. Jeśli ktoś jednak czuje się urażony moimi wpisami (oczywiście nie mam na myśli Szpenia) to oczywiście przepraszam.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.09.2012 o godz. 13:20.
Szpen
Senior Member

Stary 06.09.2012, 13:29
można wiele powiedzieć o Vincencie, ale pięknie punktuje ostatnie propozycje PiSu.
Marszałek
Senior Member

Stary 06.09.2012, 13:32
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za radę. Osobiście nie przesadzałbym zarówno z tym "wielu" jak i z tym "satysfakcję". W końcu jesteśmy na forum dla kibiców. Może rzeczywiście trochę przesadzam ze swoją reakcją ale nigdy nie wiesz czy większą satysfakcję dajesz "im" wojując czy siedząc cicho. Jeśli ktoś jednak czuje się urażony moimi wpisami (oczywiście nie mam na myśli Szpenia) to oczywiście przepraszam.
Dało się wyjść z twarzą z sytuacji ? jak widać dało się. A dawać się prowokować i zniżać do pewnego poziomu dyskusji ,myślę że nie ma większego sensu.
wislak68
Senior Member

Stary 06.09.2012, 15:22
Dało się wyjść z twarzą z sytuacji ? jak widać dało się. A dawać się prowokować i zniżać do pewnego poziomu dyskusji ,myślę że nie ma większego sensu.
Szanowny adminie,
Byłbym wdzięczny gdybyś był uprzejmy skoncentrować się w przyszłości na trosce o swoją własną twarz. Myślę że istnieją mocna przesłanki do tego aby sądzić że jest to wskazane. Mam również nadzieję że nie odbierzesz tego za protekcjonalność jeśli w ramach rewanżu za Twoją "dobrą radę" pozwolę sobie zrewanżować się podobną. Otoż, sugerowałbym mianowicie, abyś zamiast doradzać na temat "zniżania się do pewnego poziomu" (co ze względu na prozaiczną banalność takiej rady naraża osobę jej udzielającą na uśmiech politowania ze strony osób czytających) skoncentrował się w przyszłości na wcześniejszym moderowaniu postów chamskich i agresywnych, które są prawdziwą przyczyną powstawania fermentów. Zawsze warto leczyć przyczyny a nie skutki.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.09.2012 o godz. 15:49.
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 06.09.2012, 15:30
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
http://fakty.interia.pl/polska/news/...honory,1839747

Bardzo dobre komentarze.
Oczywiście te pierwsze, bo później to już tym trollom odbija.

http://multibook.pl/pl/p/Tadeusz-M.-...-polskich/1459
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 06.09.2012, 15:34
Uważaj jak się nadymasz żebyś przypadkiem się nie pękł...
Szpen
Senior Member

Stary 06.09.2012, 17:32
Ależ się usmialem... W pewnym magazynie zwanym urze ukazał się artykuł wysmiewajacy płatne treści w internecie w systemie piano. Tylko zapomniało im się i dali ten art w płatnej części serwisu. Ach ci prawi..
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.09.2012, 19:06
można wiele powiedzieć o Vincencie, ale pięknie punktuje ostatnie propozycje PiSu.
)))))))))))))))))))
Zastanow sie nad meritum sprawy. Czy minister finansow jest od tego zeby punktowac pomysly opozycji? I czy wyborca jest od tego zeby chwalic ministra finansow za to ze zyje mu sie lepiej a w Polsce preznie dziala biznes czy za to ze skrytykowal pomysly opozycji ktore i tak nie mialy szans na wejscie w zycie z uwagi na rozklad sil w sejmie, ergo stracil kilka dni na nic?
No, to skoro juz sie posmialismy i doszlismy do sedna gdzie Vincenty zamiast zajac sie konstrukcja zajmuje sie obsmiewaniem (swoja droga szybko mu poszlo, chyba nie ma nic innego do roboty niz zajmowac sie opozycja. i jak ladnie wplotl dla lemingow haselko o "piramidzie finansowej". nono, PR-owsko uczy sie od mistrza Donia ) to moze przypomnij nam o ile wzrosl dlug publiczny za rzadow Vincentego? Oj nie wiesz?:( sluze pomoca, 315 mld czyli 5 razy tyle co propozycja PiS wg wyliczen Vincentego bo wg innych kalkulacji jeszcze 5 razy mniej. A komu wierzyc przy wyliczeniach? No przeciez Vincentemu ktory prognozujac wplywy do budzetu z tytulu mandatow z nowych radarow dorzuconych nam przez czlowieka z prawem jazdy zakladal 1,2 mld, a przez pierwsze 5 mieiecy wplynelo 4,5mln. Czyli jak dobrze pojdzie to Vincenty do konca roku zrealizuje swoje zalozenie, no.. no moze nawet dobije do 11,2 mln czyli calego 1% (jednego procenta gdybys mial problemy z rozczytywaniem liczb) wzgledem zalozen. Brawo Vincent, rzetelny fachura i swietny kalkulator
WISŁA PANY !!
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.09.2012, 19:10
Szkoda, że nie punktuje tak samo propozycji Prezia o polskiej tarczyantyrakietowej. No, tak to przecież ziombel.

Kaczyński gada o Smoleńsku - źle.
Kaczyński gada o finansach - źle.
Kaczyński nie gada - źle.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.09.2012, 19:53
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.09.2012, 20:08
Przyganiał kocioł garnkowi . Jedni zadłużają systematycznie Polskę ( w sumie dzieje się to od 20 lat ) a drudzy jako alternatywe proponuja jeszcze wieksze zadluzenie , jest sie naprawde z czego cieszyć . W tym samym czasie kolesie zarabiają w panstwowych firmach 800 tys zł rocznie , w jakies Koziej Wólce w urzedzie wymieniaja zyrandole i jakieś zaslony w oknach za 150 tys zł , a w Warszawie urzednicy otrzymuja 20 milionów nagród. Teraz jakby to zliczyć ile politycy z administracja przejadą publicznych pieniedzy to by wyszło ,że przepierdala*a gigantyczna kase na swoje utrzymanie ,a przypominam ,że co rok Polska ma deficyt budżetowy , 40 milionowy kraj po 20 latach nie dogoniliśmy poziomem życia nawet Grecji . Kiedyś to pierdo..nie wszystko i sie okaże że przedluzanie wieku do 67 lat nic nie dalo , bo nie bedzie pieniedzy nie tylko na emerytów ,ale bedzie za mało pieniedzy żeby utrzymac urzedników.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.09.2012, 20:53
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Przyganiał kocioł garnkowi . Jedni zadłużają systematycznie Polskę ( w sumie dzieje się to od 20 lat )a drudzy jako alternatywe proponuja jeszcze wieksze zadluzenie , jest sie naprawde z czego cieszyć . W tym samym czasie kolesie zarabiają w panstwowych firmach 800 tys zł rocznie , w jakies Koziej Wólce w urzedzie wymieniaja zyrandole i jakieś zaslony w oknach za 150 tys zł , a w Warszawie urzednicy otrzymuja 20 milionów nagród. Teraz jakby to zliczyć ile politycy z administracja przejadą publicznych pieniedzy to by wyszło ,że przepierdala*a gigantyczna kase na swoje utrzymanie ,a przypominam ,że co rok Polska ma deficyt budżetowy , 40 milionowy kraj po 20 latach nie dogoniliśmy poziomem życia nawet Grecji . Kiedyś to pierdo..nie wszystko i sie okaże że przedluzanie wieku do 67 lat nic nie dalo , bo nie bedzie pieniedzy nie tylko na emerytów ,ale bedzie za mało pieniedzy żeby utrzymac urzedników.
Jeżeli chodzi o pierwsze pogrubienie:

Popatrz sobie za których rządów faktycznie zadłużenie w stosunku do PKB wzrosło. Podpowiedź: kto rządził ok 2002,2003 r. oraz od 2007 r.? Porównywanie faktycznego zadłużenia do wyliczeń magika Rostowskiego "co by było gdyby" to demagogia.

Jeżeli chodzi o drugie pogrubienie:

O kolesiach zarabiających w państwowych firmach 800 tys zl rocznie:

i o instrukcji finansowania PO

Polecam przeczytać całość:
http://www.money.pl/gospodarka/wiado...0,1133845.html

Jeżeli chodzi o całokształt: zwykle wciskanie kitu, że wszyscy są be, a Tusk jest tyle samo winny co Kaczyński, czyli idealne rozmywanie odpowiedzialności. A przecież za ten burdel o którym piszesz w 90% odpowiada rząd który już od 5 lat rządzi, choć za nic ponoć nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 06.09.2012 o godz. 21:37.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.09.2012, 09:56
Cytat:
Amerykański publicysta James Taranto zarzucił dziennikarzom, że w czasie prezydentury Obamy z prawdziwych dziennikarzy stali się propagandystami.

Na łamach „The Wall Streel Journal” Taranto zwraca uwagę, że przez wiele lat tzw. kontrolerzy faktów byli w redakcjach odpowiedzialni za sprawdzanie wiarygodności faktów przytaczanych w tekstach. Tymczasem zdaniem publicysty obecnie kontrolerzy faktów sami kreują fałszywy obraz rzeczywistości i zamiast wyjaśniać kontekst wypowiedzi polityków i obnażać ich kłamstwa, powtarzają demagogiczne slogany i działają jak propagandyści.

Serwis pch24.pl zwraca uwagę, że James Taranto szczególnie skrytykował amerykańskich dziennikarzy za relacjonowanie przebiegu kampanii prezydenckiej. Według publicysty dziennikarze posłusznie wykorzystali narzucone przez konwencję Demokratów tematy, a wszystkie sprzyjające im gazety, radiostacje i telewizje powtarzały slogany polityków i przedstawiały je jako jedynie słuszną prawdę.

James Taranto na łamach „The Wall Street Journal” przypomina, że dziennikarze mają obowiązek dociekania do prawdy i wyjaśniania rzeczywistości, a nie ograniczania się do roli marionetki w rękach polityków.

Ponadto publicysta ubolewa nad tym, że dziennikarstwo coraz częściej ulega skrajnie lewicowej retoryce. Taranto zwraca uwagę, że „podczas ery Obamy, tzw. dziennikarstwo głównego nurtu coraz częściej charakteryzuje zatarcie rozróżnienia nie tylko pomiędzy faktami a opiniami, ale także pomiędzy opiniami a propagandą” i wyraża nadzieję, że „publiczność widzi sprawy jaśniej”.

Skąd my to znamy?
http://niezalezna.pl/32625-w-usa-tez...lem-z-cynglami

O dawna było wiadomo że Obama to taki "opalony" cudak. Który bez usłużnej propagandy nie ma szans. Zobaczymy czy tam też społeczeństwo jest brainless.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.09.2012 o godz. 10:02.
Hej Nasz TS !!
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.09.2012, 09:58
Przyganiał kocioł garnkowi . Jedni zadłużają systematycznie Polskę ( w sumie dzieje się to od 20 lat ) a drudzy jako alternatywe proponuja jeszcze wieksze zadluzenie , jest sie naprawde z czego cieszyć . W tym samym czasie kolesie zarabiają w panstwowych firmach 800 tys zł rocznie , w jakies Koziej Wólce w urzedzie wymieniaja zyrandole i jakieś zaslony w oknach za 150 tys zł , a w Warszawie urzednicy otrzymuja 20 milionów nagród. Teraz jakby to zliczyć ile politycy z administracja przejadą publicznych pieniedzy to by wyszło ,że przepierdala*a gigantyczna kase na swoje utrzymanie ,a przypominam ,że co rok Polska ma deficyt budżetowy , 40 milionowy kraj po 20 latach nie dogoniliśmy poziomem życia nawet Grecji . Kiedyś to pierdo..nie wszystko i sie okaże że przedluzanie wieku do 67 lat nic nie dalo , bo nie bedzie pieniedzy nie tylko na emerytów ,ale bedzie za mało pieniedzy żeby utrzymac urzedników.
Zauważmy że nawet jaśnie Vincent zgrabnie przemycił słówko że te koszty z propozycji PIS-u są w pierwszym roku w którym zwykle są one największę . Ponadto założysz się że obliczanie kosztów było na zasadzie : udowodnijcie drodzy że to co proponuje PIS jest nieopłacalne. Jakże się to różni od sformuowania " obliczcie ile to będzie kosztowało. Widzisz różnicę?
Trzecia sprawa Vicent wyszedl na idiotę stwierdzeniem o planie jako piramidzie finansowej. Wszystkie argumenty jakie podał pasują ale tylko do.... ZUS-u czyli instytucji państwowej a nie do planu PIS.Szkodza że nikt tego nie podchwycił bo V.R. byłby rozjechany. W ZUSie konta sa puste tak jak skrytki w Amber Gold, wpłaty członków przeznaczane są nie na ich konta i przyszły zysk tylko na wypłaty dla obecnych pobierających świadczenia (emerytów i rencistów)- podobnie j miało być w Amber G.. Podobnie tez jak w Amber ZUS musi upaść bo nie ma płynności i kapitału , przychody nie równoważą kosztów. Brakło sprytnego dzienniakarza który by skopał tyłek Vincentemu
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.09.2012, 10:14
Dobra już mnie nie wciągaj z powrotem w tą bezsensowną wojenkę PO vs PIS. Dla mnie wszystkie te partie to banda złodziei ,którzy chcą tylko obsadzić koryto czy to w koalicji PIS-LPR-SO czy PO-PSL (lub kazdej innej) ,dlatego prawdopodobnie na nastepne wybory w ogóle nie pójdę ,bo nie chce być frajerem który wrzuca kartki na złodziei którzy sie martwią tylko o własne tyłki i tyłki swoich rodzin i znajomych.
Pablo84
Senior Member

Stary 07.09.2012, 10:55
Dobra już mnie nie wciągaj z powrotem w tą bezsensowną wojenkę PO vs PIS. Dla mnie wszystkie te partie to banda złodziei ,którzy chcą tylko obsadzić koryto czy to w koalicji PIS-LPR-SO czy PO-PSL (lub kazdej innej) ,dlatego prawdopodobnie na nastepne wybory w ogóle nie pójdę ,bo nie chce być frajerem który wrzuca kartki na złodziei którzy sie martwią tylko o własne tyłki i tyłki swoich rodzin i znajomych.
to się podpisz

www.zmieleni.pl

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów