|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
w sumie to do 18 roku życia to oni sprawdzają tylko legitymacje ... kolegę nie chcieli wpuścić na kartę motorowerową
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Przecież dziecko poniżej 18 roku życia nie ma obowiązku posiadania dowodu osobistego ani paszportu... Proponuje wziąć 2 dokumenty w takim razie, jakąś kartę zdrowia ( mimo, że bez zdjęcia, ale jest na niej ta sama data urodzenia oraz imię i nazwisko co na legitymacji, a także numer PESEL) oraz legitymację szkolną. Prawdopodbnie jednak obejdzie się również i bez tego pierwszego. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W naszym klubie niestety traktuje się wszystkich jak potencjalnych kryminalistów, ciężko się dogadać w najbardziej drobnych sprawach.
Raz nie sprzedali mi biletu ulgowego bo nie miałem legitymacji studenckiej tylko legitymację AZSu z datą, zdjęciem i nazwą Uczelni. Ale to było niestety mało, aby stwierdzić, że nadal jestem studentem... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jak bylem wczoraj to ludzie kupowali w kazdej i chyba podzialu nie bylo
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Zawsze była osobna i tak pewnie będzie tym razem, no ale w tym klubie nigdy pewności nie ma. Myślę że telefon do Strefy Kibica powinien rozwiać wszelkie wątpliwości ( 12 623 95 95 ). Otwarta już od 28 min, śmiało można dzwonić.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
zeby jeszcze odbierali
okaże się na miejscu![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Hehe no tak, można się było tego spodziewać.
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
o 10 było z 40 osób do wyrobu kart kibica , głównie rodziny, mama ,tata, dzieci
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Trzeba było przyjść o 14.29.
PS To w takim razie ten post dla ludzi którzy przychodzą na ostatnią chwilę a potem się dziwią, że nie oglądnęli 20minut meczu.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 19.08.2012 o godz. 13:20.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
W kolejce po bilety ustawiłem się na 45 minut przed meczem. Bilet kupiłem w 45 minucie meczu, za nami jeszcze z 15 minut ludzi. 90 minut w kolejce, sporo ludzi zrezygnowało... Przydałyby się dodatkowe stanowiska kasowe, tylko chyba za bardzo nie ma na nie obecnie miejsca... Na starym 10-tysięczniku było więcej otwartych kas w dniu meczu.
Widocznie klub nie ma zamiaru przygotować się na 50% wypełnienia obiektu, przerasta to kogoś. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No zdecydowanie nie jest przygotowany. Brak wody w przerwie meczu to potwierdził. Ja nie wiem czym oni ludzi chcą zachęcić do przyjścia na stadiony, na razie to skutecznie zniechęcają (awaria systemu, brak wody, podobno niektóre sektory były jakoś odgrodzone). Jeszcze to zawyżenie cen napojów. Szczególnie w czasie wakacji gdzie wiadomo, że np. tak jak dzisiaj ludziom się będzie chciało pić! Takie bardziej żerowanie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.08.2012 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Lepiej nie robić sprzedaży internetowej. Klub przerasta obsługa fanów którzy już zakupili bilet na miejscu. Niesprawność systemu, który dzisiaj odrzucał karnety i bilety ludziom którzy kupili je w dzień meczu, kosztowała mnie więcej czasu niż dojazd z miejsca zamieszkania na stadion. Nawet niż stanie w kolejce po ten karnet. Gdybym kupił karnet przez internet, wadliwe oprogramowanie na kołowrotkach pewnie zawróciłoby mnie do domu bez okazji na wytłumaczenia.
Pal licho samą awarię. Indolencja w rozwiązywaniu nagłego problemu jest kolosalna i algorytm postępowania w takich sytuacjach nie istnieje. Nie będę obwiniał starszych panów i pań, którzy na stewardowaniu tylko dorabiają i są na stadionie z łapanki. Ale jeżeli informację o tym, że na żadnej z bramek nie przepuszcza ludzi, dziad obwieszony przepustkami który wygląda na jakiegoś kierownika kwituje informacją, że "pewnie mają fałszywe", człowiek ma ochotę iść do najbliższej knajpy z plazmą i wygodnymi siedziskami i stamtąd obserwować mecz. Problem rozwiązano dosyć chałupniczo - najpierw miał przyjść mędrkować informatyk od systemu, a po jakiejś godzinie czekania można było wejść za okazaniem dowodu tożsamości. Dodam, że kiedyś na F spotkała mnie identyczna sytuacja, ale wszedłem po pokazaniu paragonu i dowodu tożsamości - nie trwało to nawet 3 minut. Kibiców z C potraktowano tym razem jak gówno. Bo pewnie mieli fałszywe bilety. Cóż, jak pod kołowrotami uzbierała się pokaźna grupka delikwentów z podobnym problemem, łaskawie zwrócono na nich uwagę.
Ostatnio edytowane przez Watts : 19.08.2012 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://stadiony.net/aktualnosci/2012...rzedaz_biletow
krótki artykuł o biletach on-line na Kałuży. Sądząc po tym stanie w jakim jest ich system, to sprzedaż przez neta wprowadzą pewnie jeszcze w sierpniu. A my? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no i dobrze, może zmobilizuje to naszych decydentów do szybszego działania. Na kałuży to bym im kiosk z biletami wystraszył, u nas, jak wyszło z dzisiejszego meczu choćby, maksymalna ilość kibiców, którzy mogą wejść na stadion, to 15 tyś. Bo jak się zbierze więcej, to kolejka po widnokrąg. Bez sprzedaży internetowej nie ma FIZYCZNEJ MOŻLIWOŚCI wypełniania stadionu, nawet gdyby ludzie chcieli. Chyba że nowych 10 kas postawią... Ale niech sami pomyslą, co im się bardziej opłaci.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Catering sie zmienił i jest dramat-chyba Magillo zrezygnowało, wzięło całe wyposażenie i zostały dziury w punktach cateringowych. Masakra, lady ze stolikow szkolnych. Maly wybór oraz wysokie ceny to wisienka na torcie dzisiejszej kompromitacji organizacyjnej.
Na Moj sektor d2x 1 wejście działało, normalnie były 2. Catering j.w., telebim zjebany, zjebane krany w umywkach, mydla zero (lepiej zdemontowac dozowniki- przynajmniej ludzi to nie będzie wkorwiac). DNO. ....a kto za to odpowiada?! Już nie mówię o tej gigant kolejce przed meczem, bo to po części wina ludzi. Ale Wisla straciła pewnie dziś wielu Klientow... Mi jako kibicowi szkoda tych klientów...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.08.2012 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A które to miejsca są "wycięte"?
Dobrze rozumiem że Magilo wycharatało metalowe lady, lodówki? Zlewy chociaż zostawili? Na vipach kto teraz jedzenie organizuje? Czy każdy przychodzi ze swoim?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.08.2012 o godz. 23:03.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Paranoja, człowiek od początku ma swoje miejsce na stadionie, regularnie przedłuża karnet, a dziś przychodzi i słyszy, że nie może go zająć. Koniec końców, miejsce z karnetu udało się "bezprawnie" zająć. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic tylko na każdym kroku trzeba pokazywać klubowi, że warto wejść w XXI wiek i rozpocząć internetową sprzedaż biletów -> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288
Na mecz dzisiaj niestety nie dałem rady pójść ale z tego co piszecie spory zamęt był z wieloma sprawami. Przykro się to wszystko czyta bo w zasadzie wychodzi na to że jest trochę jak z dworcami naszymi krajowymi. Na wiele rzeczy można narzekać ale gdyby zrobić najprostszą rzecz - sprzątać je regularnie - ich obraz byłby o niebo lepszy. My natomiast mamy nowy stadion a na każdym polu klub się jakoś wykłada i systematycznie pokazuje jak mało istotnym elementem dla niego są kibice. Tak to my daleko nie pociągniemy Panowie... Marketingowo jesteśmy w d.... (sprzedaż internetowa, promocja meczy, promocja karnetów m.in. na uczelniach, osiedlach, w internecie etc), organizacyjnie też leżymy (sprzedaż biletów, liczba i jakość obsługi w kasach, brak wody przy mega upałach, catering w stylu "o mój Boże")... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakość produktu, wielkość bulek i kielbasek i cena jest niekorzystna w stosunku do tego co było. To co tam teraz jest to żenada. Jesli sie nic nie zmieni, to ludzie beda omijać tamtejsza gastronomia szerokim łukiem. Przykro sie na to patrzy. Wiadomo ze poszło o kasę z Magillo, ale ciekawe czy to Magillo zrezygnowało, czy Wisla ich wyjebala. Mnie to wszystko wali, bo i tak mecz przyjdę- ale jest wiele osób, które niestety po czymś takim beda wolałby mecz ogladac w domu, w knajpie lub nawet pójdą do zydovi bo tam "ładniej"...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.08.2012 o godz. 06:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wogóle to wyglądało jakby Wisła była zaskoczona faktem , że sezon w ten weekend się rozpoczął. Telebim nad trybuną główną zepsuty, jedno wejście czynne na sektory D . Punkt gastronomiczny to już lepiej zorganizowany na piknikach szkolnych. Naprawdę, ale w ten sposób to oni januszy nie zachęcą do przyjścia na stadion. Owszem tzw. kibole ( wg gazet ) przyjdą mimo tych niewygód
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiesz, telebim to może być przypadek, padł w dniu meczu i po sprawie, ale to że im kioski gastronomiczne zajumali to konkretna sprawa i chyba wczoraj sie nie wydarzyła. No chyba że nowy najemca robi lady itp a umowę podpisał przedwczoraj.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma co płakać po Magilo.Właściciel to jeden z grupy 100 to powinno wam wszystkim wystarczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co do poruszanych tu kwestii marketnigowych czy utraty potencjalnych kibicow to przeciez nasz srednia 15 tys. z tamtego sezonu zostala osiagnieta wiec chyba wszyscy w klubie sa zadowoleni - jak pokazal przyklad tego meczu i tak klub nie jest w stanie sprzedac wiecej biletow, a szkoda bo na Polonie chcialem wziac 2 osoby ale teraz nie mam zamiaru przed nimi swiecic oczami. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie to napisac ale to co sie dzialo w punktach gastronomicznych wczoraj to jest MASAKRA! Nawet wody nie mieli... Dobrze ze piwo zostalo
![]() Na 5 tys ludzi na sektorze oni mieli napojow chyba tylko tyle co w lodowkach .. ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nikt po Magillo nie płacze, chodzi o to, że to co jest po Maglilo to jest dziura w ziemi, syf, brud i masakra, zero jakości i wyższe ceny. Ceny cenami, byle było wszystko dobre, przecież chodzi o to aby produkty, obsługa i wyposażenie było na cywilizowanym poziomie. O telebim się nie czepiam, bo mógł się zrypać. Ale gastronomia wymaga wielkich nakładów...i pomysłu. |
|
|