The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2012, 21:22
w sumie to do 18 roku życia to oni sprawdzają tylko legitymacje ... kolegę nie chcieli wpuścić na kartę motorowerową
You'll Never Walk Alone!
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.08.2012, 21:33
lisek14fc napisał(a):Wyświetl post
Chcialem zabrac jutro kuzyna na mecz (13 lat) i tak teraz czytam w regulaminie karty kibica jest punkt:

"5. W przypadku osób nie posiadających dokumentu tożsamości zawierającego numer PESEL należy okazać potwierdzenie
nadania numeru PESEL oraz inny dokument tożsamości zawierający imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz
wizerunek twarzy."

Czy przestrzegaja tego, naprawde potrzebny jest dokument potwierdzajacy pesel, czy legitymacja szkolna wystarczy?

Przecież dziecko poniżej 18 roku życia nie ma obowiązku posiadania dowodu osobistego ani paszportu... Proponuje wziąć 2 dokumenty w takim razie, jakąś kartę zdrowia ( mimo, że bez zdjęcia, ale jest na niej ta sama data urodzenia oraz imię i nazwisko co na legitymacji, a także numer PESEL) oraz legitymację szkolną. Prawdopodbnie jednak obejdzie się również i bez tego pierwszego.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.08.2012, 21:35
W naszym klubie niestety traktuje się wszystkich jak potencjalnych kryminalistów, ciężko się dogadać w najbardziej drobnych sprawach.

Raz nie sprzedali mi biletu ulgowego bo nie miałem legitymacji studenckiej tylko legitymację AZSu z datą, zdjęciem i nazwą Uczelni. Ale to było niestety mało, aby stwierdzić, że nadal jestem studentem...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
BieżanówStary
Member

Od: 09.2010

Stary 19.08.2012, 08:51
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś się orientuje, czy są może otwarte kasy TYLKO dla kupna karnetów?
To samo pytanie co kolega , chce kupić karnet bezpośrednio przed meczem . Orientujecie się czy jest osobna kasa / kolejka do karnetów i biletów?
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Od: 10.2011

Stary 19.08.2012, 09:25
Jak bylem wczoraj to ludzie kupowali w kazdej i chyba podzialu nie bylo
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
oldbiezanow
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 19.08.2012, 09:29
Zawsze była osobna i tak pewnie będzie tym razem, no ale w tym klubie nigdy pewności nie ma. Myślę że telefon do Strefy Kibica powinien rozwiać wszelkie wątpliwości ( 12 623 95 95 ). Otwarta już od 28 min, śmiało można dzwonić.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
BieżanówStary
Member

Stary 19.08.2012, 09:35
zeby jeszcze odbierali okaże się na miejscu
Odpowiedz cytując
oldbiezanow
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 19.08.2012, 10:20
Hehe no tak, można się było tego spodziewać.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.08.2012, 12:27
o 10 było z 40 osób do wyrobu kart kibica , głównie rodziny, mama ,tata, dzieci
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.08.2012, 13:09
Trzeba było przyjść o 14.29.

PS To w takim razie ten post dla ludzi którzy przychodzą na ostatnią chwilę a potem się dziwią, że nie oglądnęli 20minut meczu.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 19.08.2012 o godz. 13:20.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.08.2012, 14:26
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Kolejka po bilety to jakieś 2 godz stania!
A komu się chce jezdzic 2 razy jak mieszka daleko od stadionu?

Niech te cymbały zrobią w końcu internetową sprzedaż. Jest 2012 rok
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 19.08.2012, 16:46
W kolejce po bilety ustawiłem się na 45 minut przed meczem. Bilet kupiłem w 45 minucie meczu, za nami jeszcze z 15 minut ludzi. 90 minut w kolejce, sporo ludzi zrezygnowało... Przydałyby się dodatkowe stanowiska kasowe, tylko chyba za bardzo nie ma na nie obecnie miejsca... Na starym 10-tysięczniku było więcej otwartych kas w dniu meczu.

Widocznie klub nie ma zamiaru przygotować się na 50% wypełnienia obiektu, przerasta to kogoś.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 19.08.2012, 19:50
No zdecydowanie nie jest przygotowany. Brak wody w przerwie meczu to potwierdził. Ja nie wiem czym oni ludzi chcą zachęcić do przyjścia na stadiony, na razie to skutecznie zniechęcają (awaria systemu, brak wody, podobno niektóre sektory były jakoś odgrodzone). Jeszcze to zawyżenie cen napojów. Szczególnie w czasie wakacji gdzie wiadomo, że np. tak jak dzisiaj ludziom się będzie chciało pić! Takie bardziej żerowanie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.08.2012 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.08.2012, 19:58
Lepiej nie robić sprzedaży internetowej. Klub przerasta obsługa fanów którzy już zakupili bilet na miejscu. Niesprawność systemu, który dzisiaj odrzucał karnety i bilety ludziom którzy kupili je w dzień meczu, kosztowała mnie więcej czasu niż dojazd z miejsca zamieszkania na stadion. Nawet niż stanie w kolejce po ten karnet. Gdybym kupił karnet przez internet, wadliwe oprogramowanie na kołowrotkach pewnie zawróciłoby mnie do domu bez okazji na wytłumaczenia.

Pal licho samą awarię. Indolencja w rozwiązywaniu nagłego problemu jest kolosalna i algorytm postępowania w takich sytuacjach nie istnieje. Nie będę obwiniał starszych panów i pań, którzy na stewardowaniu tylko dorabiają i są na stadionie z łapanki. Ale jeżeli informację o tym, że na żadnej z bramek nie przepuszcza ludzi, dziad obwieszony przepustkami który wygląda na jakiegoś kierownika kwituje informacją, że "pewnie mają fałszywe", człowiek ma ochotę iść do najbliższej knajpy z plazmą i wygodnymi siedziskami i stamtąd obserwować mecz. Problem rozwiązano dosyć chałupniczo - najpierw miał przyjść mędrkować informatyk od systemu, a po jakiejś godzinie czekania można było wejść za okazaniem dowodu tożsamości. Dodam, że kiedyś na F spotkała mnie identyczna sytuacja, ale wszedłem po pokazaniu paragonu i dowodu tożsamości - nie trwało to nawet 3 minut. Kibiców z C potraktowano tym razem jak gówno. Bo pewnie mieli fałszywe bilety. Cóż, jak pod kołowrotami uzbierała się pokaźna grupka delikwentów z podobnym problemem, łaskawie zwrócono na nich uwagę.
Ostatnio edytowane przez Watts : 19.08.2012 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując
wislak1995
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.08.2012, 20:55
http://stadiony.net/aktualnosci/2012...rzedaz_biletow

krótki artykuł o biletach on-line na Kałuży. Sądząc po tym stanie w jakim jest ich system, to sprzedaż przez neta wprowadzą pewnie jeszcze w sierpniu. A my?
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.08.2012, 21:51
no i dobrze, może zmobilizuje to naszych decydentów do szybszego działania. Na kałuży to bym im kiosk z biletami wystraszył, u nas, jak wyszło z dzisiejszego meczu choćby, maksymalna ilość kibiców, którzy mogą wejść na stadion, to 15 tyś. Bo jak się zbierze więcej, to kolejka po widnokrąg. Bez sprzedaży internetowej nie ma FIZYCZNEJ MOŻLIWOŚCI wypełniania stadionu, nawet gdyby ludzie chcieli. Chyba że nowych 10 kas postawią... Ale niech sami pomyslą, co im się bardziej opłaci.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.08.2012, 22:04
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
No zdecydowanie nie jest przygotowany. Brak wody w przerwie meczu to potwierdził. Ja nie wiem czym oni ludzi chcą zachęcić do przyjścia na stadiony, na razie to skutecznie zniechęcają (awaria systemu, brak wody, podobno niektóre sektory były jakoś odgrodzone). Jeszcze to zawyżenie cen napojów. Szczególnie w czasie wakacji gdzie wiadomo, że np. tak jak dzisiaj ludziom się będzie chciało pić! Takie bardziej żerowanie.
Byly i beda do konca sezonu.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.08.2012, 22:24
fst napisał(a):Wyświetl post
Byly i beda do konca sezonu.
Dlaczego? I dlaczego na te zagrodzone miejsca sprzedane są karnety?!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 19.08.2012, 22:41
Catering sie zmienił i jest dramat-chyba Magillo zrezygnowało, wzięło całe wyposażenie i zostały dziury w punktach cateringowych. Masakra, lady ze stolikow szkolnych. Maly wybór oraz wysokie ceny to wisienka na torcie dzisiejszej kompromitacji organizacyjnej.

Na Moj sektor d2x 1 wejście działało, normalnie były 2. Catering j.w., telebim zjebany, zjebane krany w umywkach, mydla zero (lepiej zdemontowac dozowniki- przynajmniej ludzi to nie będzie wkorwiac). DNO.

....a kto za to odpowiada?!

Już nie mówię o tej gigant kolejce przed meczem, bo to po części wina ludzi. Ale Wisla straciła pewnie dziś wielu Klientow...

Mi jako kibicowi szkoda tych klientów...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.08.2012 o godz. 22:44.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.08.2012, 22:50
Lacrima napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego? I dlaczego na te zagrodzone miejsca sprzedane są karnety?!
Bo stadion jest w tym sezonie jest przygotowany na 26 tys. Nie trzeba płacić firmie ochroniarskiej za te miejsca Pewny jesteś, że na te miejsca są karnety sprzedawane?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.08.2012, 22:59
A które to miejsca są "wycięte"?

Dobrze rozumiem że Magilo wycharatało metalowe lady, lodówki? Zlewy chociaż zostawili?

Na vipach kto teraz jedzenie organizuje? Czy każdy przychodzi ze swoim?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.08.2012 o godz. 23:03.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.08.2012, 23:13
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Bo stadion jest w tym sezonie jest przygotowany na 26 tys. Nie trzeba płacić firmie ochroniarskiej za te miejsca Pewny jesteś, że na te miejsca są karnety sprzedawane?
Tak, jestem pewnA, że na miejsce, które było odgrodzone, przynajmniej kilka osób posiadało karnet.
Paranoja, człowiek od początku ma swoje miejsce na stadionie, regularnie przedłuża karnet, a dziś przychodzi i słyszy, że nie może go zająć.

Koniec końców, miejsce z karnetu udało się "bezprawnie" zająć.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.08.2012, 06:12
Nic tylko na każdym kroku trzeba pokazywać klubowi, że warto wejść w XXI wiek i rozpocząć internetową sprzedaż biletów -> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288

Na mecz dzisiaj niestety nie dałem rady pójść ale z tego co piszecie spory zamęt był z wieloma sprawami. Przykro się to wszystko czyta bo w zasadzie wychodzi na to że jest trochę jak z dworcami naszymi krajowymi. Na wiele rzeczy można narzekać ale gdyby zrobić najprostszą rzecz - sprzątać je regularnie - ich obraz byłby o niebo lepszy. My natomiast mamy nowy stadion a na każdym polu klub się jakoś wykłada i systematycznie pokazuje jak mało istotnym elementem dla niego są kibice. Tak to my daleko nie pociągniemy Panowie...

Marketingowo jesteśmy w d.... (sprzedaż internetowa, promocja meczy, promocja karnetów m.in. na uczelniach, osiedlach, w internecie etc), organizacyjnie też leżymy (sprzedaż biletów, liczba i jakość obsługi w kasach, brak wody przy mega upałach, catering w stylu "o mój Boże")...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 20.08.2012, 06:33
MatMario napisał(a):Wyświetl post
A które to miejsca są "wycięte"?

Dobrze rozumiem że Magilo wycharatało metalowe lady, lodówki? Zlewy chociaż zostawili?

Na vipach kto teraz jedzenie organizuje? Czy każdy przychodzi ze swoim?
Ja na D nie widziałem nic oprócz dziury gastronomicznej, dwóch lodówek ustawionych tyłem do klienta, kilku stolikow szkolnych, dwóch podgrzewaczy dla małych kiełbasek za 8 zł, napoje po 6 zł.

Jakość produktu, wielkość bulek i kielbasek i cena jest niekorzystna w stosunku do tego co było.

To co tam teraz jest to żenada. Jesli sie nic nie zmieni, to ludzie beda omijać tamtejsza gastronomia szerokim łukiem.
Przykro sie na to patrzy.

Wiadomo ze poszło o kasę z Magillo, ale ciekawe czy to Magillo zrezygnowało, czy Wisla ich wyjebala.
Mnie to wszystko wali, bo i tak mecz przyjdę- ale jest wiele osób, które niestety po czymś takim beda wolałby mecz ogladac w domu, w knajpie lub nawet pójdą do zydovi bo tam "ładniej"...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.08.2012 o godz. 06:38.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.08.2012, 08:13
Wogóle to wyglądało jakby Wisła była zaskoczona faktem , że sezon w ten weekend się rozpoczął. Telebim nad trybuną główną zepsuty, jedno wejście czynne na sektory D . Punkt gastronomiczny to już lepiej zorganizowany na piknikach szkolnych. Naprawdę, ale w ten sposób to oni januszy nie zachęcą do przyjścia na stadion. Owszem tzw. kibole ( wg gazet ) przyjdą mimo tych niewygód
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.08.2012, 08:34
Wiesz, telebim to może być przypadek, padł w dniu meczu i po sprawie, ale to że im kioski gastronomiczne zajumali to konkretna sprawa i chyba wczoraj sie nie wydarzyła. No chyba że nowy najemca robi lady itp a umowę podpisał przedwczoraj.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
ReymontBoy
Member

Od: 03.2009

Stary 20.08.2012, 08:38
Nie ma co płakać po Magilo.Właściciel to jeden z grupy 100 to powinno wam wszystkim wystarczyć
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.08.2012, 09:06
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Wogóle to wyglądało jakby Wisła była zaskoczona faktem , że sezon w ten weekend się rozpoczął. Telebim nad trybuną główną zepsuty, jedno wejście czynne na sektory D . Punkt gastronomiczny to już lepiej zorganizowany na piknikach szkolnych. Naprawdę, ale w ten sposób to oni januszy nie zachęcą do przyjścia na stadion. Owszem tzw. kibole ( wg gazet ) przyjdą mimo tych niewygód
Wiesz, zazwyczaj sezon zaczynal sie wczesniej wiec mieli prawo byc teraz zaskoczeni

Co do poruszanych tu kwestii marketnigowych czy utraty potencjalnych kibicow to przeciez nasz srednia 15 tys. z tamtego sezonu zostala osiagnieta wiec chyba wszyscy w klubie sa zadowoleni - jak pokazal przyklad tego meczu i tak klub nie jest w stanie sprzedac wiecej biletow, a szkoda bo na Polonie chcialem wziac 2 osoby ale teraz nie mam zamiaru przed nimi swiecic oczami.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.08.2012, 10:02
Nie wiem gdzie to napisac ale to co sie dzialo w punktach gastronomicznych wczoraj to jest MASAKRA! Nawet wody nie mieli... Dobrze ze piwo zostalo
Na 5 tys ludzi na sektorze oni mieli napojow chyba tylko tyle co w lodowkach ..
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 20.08.2012, 10:15
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem gdzie to napisac ale to co sie dzialo w punktach gastronomicznych wczoraj to jest MASAKRA! Nawet wody nie mieli... Dobrze ze piwo zostalo
Na 5 tys ludzi na sektorze oni mieli napojow chyba tylko tyle co w lodowkach ..
na innych znów sektorach piwa nie mieli ;-)

Nikt po Magillo nie płacze, chodzi o to, że to co jest po Maglilo to jest dziura w ziemi, syf, brud i masakra, zero jakości i wyższe ceny.

Ceny cenami, byle było wszystko dobre, przecież chodzi o to aby produkty, obsługa i wyposażenie było na cywilizowanym poziomie.

O telebim się nie czepiam, bo mógł się zrypać. Ale gastronomia wymaga wielkich nakładów...i pomysłu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów