|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie tanio dostane 'Zaświadczenie lekarskie od lekarza medycyny pracy ( o braku przeciwwskazań do podjęcia nauki)' ?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
W przychodni
swojej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Swoja przychodnia to nie medycyna pracy.
Z tego co pamiętam jak ja robiłem, to gdzieś w okolicy pętli na Łagiewnikach jest taka przychodnia, ale dokładnie nie pamiętam. Poza tym, w szkole powinieneś dostać karteczkę z adresami takich przychodni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
ŁAP: http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Porad...-1/k52413.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
czy jest ktoś tutaj ze Skały? możecie mi powiedzieć jak tam wygląda sytuacja kibicowska? czy sa organizowane jakieś wyjazdy?
Z góry dzięki za odpowiedź ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak wygląda sytuacja z ubezpieczeniem zdrowotnym po zwolnieniu z pracy?
Bo dziś zakończyłam ten piękny czas w swoim życiu, od jutra formalnie bez pracy - a nie wiem czy zdążę się w tym tygodniu zarejestrować w urzedzie. Coś słyszałam, że ubezpieczenie obowiązuje jeszcze 2 tyg? Prawda to? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
30 dni od wygaśnięcia umowy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odwiedziłem swój profil na facebooku a tu patrze ze wyglad mam zmieniony na tą jeb*** oś życia czy coś. i pisze że od 6 sierpnia wsyscy będą to widzieć. można to jakoś wycofać i pozostawić wcześniejszy wygląd
PS. oczywiście nic nie zmieniałem w ustawieniach ... Powód: PS
Ostatnio edytowane przez rzep : 02.08.2012 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Z tego co wiem wszyscy którzy jeszcze nie zmienili swojego wyglądu na oś czasu dostają informację o tym, że właśnie o d 6 sierpnia wszyscy automatycznie będą mieli zmienione i jest to proces , którego nie da się powstrzymać i uniknąć. Nie ma na to żadnego sposobu. Moje pytanie. Mógłby ktoś podrzucić jakieś strony z komisami, ogłoszeniami , samochodów w Niemczech ? Robił ktoś kurs spawacza? Ciężko o prace po takim kursie ? Można przyzwoicie zarobić ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 02.08.2012 o godz. 11:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
jedyny sposób żeby odłożyć OŚ CZASU w czasie, to dezaktywacja swojego obecnego konta na FB - i założenie nowego, na drugiego mejla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Są jakieś testy na alergię do zrobienia samemu w domu ?
Słyszałem, że można sobie kupić i samemu zrobić w domu. Prawda to ? I koszt orientacyjny ? Ps. badanie dla osoby dorosłej, nie dla dziecka |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Poleciłby ktoś jakiś miły hostel we Wrocławiu w przystępnej cenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam zamiar wybrać się za Kraków nad wodę. I tu pytanie do Was. Jaki polecacie zalew, kąpielisko etc. w obrębie ok 50km od Krakowa?
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() 1) Wchodzisz na stronę internetową: www.timelineremove.com 2) Jedziesz trochę na dół, szukasz swojej przeglądarki i klikasz. 3) Po tym jak klikniesz na górze powinien pojawić się taki pasek, klikasz zezwól. 4) Poczekaj chwilę. 5) Odśwież stronę Facebooka, przejdź na swój profil i już nie powinieneś mieć już Osi Czasu. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie można kupić taką koszulkę jak ten piłkarz po prawej? To koszulka drużyny futsalowej czy juniorskiej?
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam, ma ktoś może spakowane wszystkie Wiślackie nutki ? (PIO, Kamyk) prosiłbym o podesłanie linku
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
kornd: ktoś na allegro sprzedaje takie, niedawno widziałem, poszukaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Watts- chyba już nie ma na alllegro. Poczekam, może pojawią się w R22.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczące rozdzielenia sygnału z anteny satelitarnej na 2 dekodery. Mianowicie czy do rozłączenia musi być coś takiego:
![]() czy wystarczy takie coś: ![]() Oczywiście nie mówię o tych konkretnych produktach. I jeszcze czy mógłby mi ktoś krótko wytłumaczyć czym te dwa rozdzielacze się różnią.
Ostatnio edytowane przez Bambo1906 : 04.08.2012 o godz. 14:35.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
to pierwsze potrzebujesz gdy chcesz sygnal z jednego talerza rozdzielic na kilka tunerow, czyli tak jak u Ciebie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok. Dziękuję
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest jakis kantor w Krakowie, który przyjmuje monety po normalnym kursie? Ostatnio mi zaproponowali za euro 3zł...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie może mi ktoś napisać jakie są relacje pomiedzy Wisła a Polonią Przemyśl.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie znajdziesz kantoru, który policzy Ci za bilon tyle samo ile za papier. Najlepsza opcja i chyba jedyna to jak masz znajomego który jeździ za granice (np pracuje w transporcie) to zamień sobie na papierowe, jemu się prędzej przyda a Ty będziesz miał możliwość wymiany w kantorze po normalnym kursie.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to trzeba szukać kogoś kto jedzie na wakacje do strefy euro.
Dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
I dodaję: jak się przed tym zabezpieczyć? Bo mimo, ze mam AVG z codzienie uaktualnianymi definicjami, to zlapalem to dwa razy ( zawsze po wejście na drh-tv) i w efekcie dwa razy formatowałem dysk |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
http://www.dobreprogramy.pl/Comodo-I...ows,12952.html Powinno pomóc.... ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|