|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ta poprawej to jego żona...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym przypadku, w pełni zgadzam się ze Stanowskim. Błaszczykowski, którego wielu traktuje tu jak świętą krowę, trochę w ostatnim czasie ześwirował na punkcie pieniędzy, nie zważając co reklamuje i wygaduje. Tutaj przykład jak promował grę przy użyciu 'dynamiczniejszego logo':
http://www.weszlo.com/news/10329-Czy...a_godlo_Polski ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dawanie sobą manipulować macie opanowane do perfekcji. Podobnie z resztą jak plucie jadem. Zwłaszcza na swoich. Kubie przytrafiła się niefortunna wypowiedź- raz i nawet drugi (dynamiczne logo, teraz te bilety), ale to nie jest powód, żeby ironicznie nazywać go "super wiślakiem", albo zestawiać ze zjebanym Smudą. Jeśli felipe ma prawo porównywać Kubę, do Franza, to mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, jeśli porównam felipe do gówna. No one z resztą, jest równie dużo warty. Jeśli kojarzysz Kubę tylko z koszulką "Wierność" i sugerujesz, że to jedyne jego zasługi dla Wisły, to jesteś albo debilem, albo ignorantem. Albo jedno i drugie.
Natomiast co do samego artykułu Stanowskiego, to nie da się go nie porównać do publikacji Faktu, czy SE. Nastawiony na żerowanie na najniższych instynktach, połączony z wtykaniem nosa w nie swoje sprawy (gówno kogo obchodzi ile Błaszczykowski zarabia, to jego sprawa). W tym temacie wszystko zostało już powiedziane, ale Stanowski nie mógł się oprzeć, żeby jeszcze raz do niego wrócić i nawrzucać piłkarzowi, powtarzając w kółko to samo, zmieniając tylko epitety, dodając pseudozabawne zwroty. W końcu, kto jak kto, ale on- samozwańczy moralizator i król etyki, ma do tego prawo. Moja ocena tych zachowań Kuby też jest negatywna, ale ....a, to co wy wyprawiacie sprzed ekranów swoich monitorów woła o pomstę do nieba i na pewno kwalifikuje się do moralizującego plaskacza. Jesteście żałośni.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 19.06.2012 o godz. 19:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
ps. koszulki nie zakładał, by "dogryźć żydostwu"... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To napisz teraz co wiesz o działalności Kuby poza boiskiem(związane z Wisłą). Jeśli rzucasz takie zdanie to napisz dokładnie. Pewnie nie napiszesz bo w dupie byłeś i gówno widziałeś!
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 19.06.2012 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To samo mogę powiedzieć o tobie. Tyle że w drugą stronę.
Bo mitologizujesz chłopa, który: 1) założył koszulkę WIERNOŚC, by przy pierwszej okazji spier****ć z klubu, 2) bronił Smudy, który kłamał w sprawie farbowanych lisów, 3) nie walczył o Orzełka na koszulkach 4) zaczął krytykować Smudę i wszystkich wokół już po ostatnim gwizdku na euro 5) stworzył żenującą aferę biletową To tak na szybko. Dla mnie wystarczy, by traktować Kubę jako normalnego piłkarza, nieszkodliwego najemnika, który nie pójdzie pod prąd, tylko chwali kogo akurat trzeba. Szukanie w Błaszczykowskim legendy, bohatera pokazuje tylko, jak ubodzy piłkarsko i mentalnie piłkarze przewijali się ostatnimi laty w Wiśle. Nie ma jaj jak np. Boruc. Chwyty z koszulkami, kumplowanie z kibicami i inne słodkie pierdzenia itp. mnie nie ruszają. Mimo dopiero (?) 26 lat wyrosłem z takich bajek, wybacz. No ale możesz mieć swoje zdanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy ktoś tu robi z Błaszczykowskiego legendę, bohatera? Chwyty z koszulkami, kumplowanie się z kibicami? Kolejny, który nie wie o czym pisze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Andy Rios po odejściu z Wisły nie ma najlepszego czasu. Jego kariera wisi na włosku. Gra ledwie w rezerwach River Plate, a to naprawdę świetny piłkarz. Nie rozumiem dlaczego w Wiśle z niego zrezygnowano. Grał mało, Maaskant na niego nie stawiał. Tymczasem kontrakt konczy mu się w grudniu, wiec jest do wziecia za czapke gruszek, a nie za milion euro jak mowilo się wtedy. Mysle ze w sytuacji kiedy nie mamy napastników to byłby dobry ruch. Wczesniej nie zaaklimatyzował się w Krakowie, był sam. Teraz mysle ze dałby radę. Naprawdę żałuje ze z niego zrezygnowalismy wtedy/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to nie może być nasz były bramkarz, przecież on walczył o gre dla Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wypowiedział się głupio po przegranym meczu - fakt. Idiotyczny tekst na temat koszulki narodowej - zgadza się.
Ale kapitanem był na boisku i tu trudno mu coś zarzucić. Grał na ile miał sił, był jednym z nielicznych jaśniejszych punktów drużyny. Zresztą Twój podpis wskazuje, jak biednym i sfrustrowanym stworzonkiem jesteś. Tylko tacy jak Ty podłączają się w takie akcje medialnego szczucia. Jak już wspomniałem - negatywnie oceniam zachowanie Błaszczykowskiego, ale na takie teksty bym sobie nie pozwolił. Poczułeś się lepiej? Dowartościowałeś się? Mimo wszystko pomyliłeś chyba fora. Na "Weszło" dostałbyś "standing ovation", tu wzbudziłeś u większości zażenowanie. P.S. Swoja drogą to naprawdę żałosne. Albo jesteś bohaterem bo asystujesz przy bramce z Grecja i ratujesz remis z Rosją, albo śmieciem i drze z Ciebie łacha nawet taki felipe. Nie można by tego jakoś wypośrodkować? P.S.2 Mimo wszystko przyłączam się do apelu "Weszło" o nie wypłacanie "wejściówek". Jest szansa, że znowu zawodnicy Wisły zagoszczą w reprezentacji (Brud, Miśkiewicz, Czekaj) E tam. Trąbki małyszofana nie miał. Ani flagi "Tyskiego". W Korei płacili ludziom za przychodzenie w barwach uczestników na stadion i kibicowanie im żeby zapełnić puste miejsca. Może u nas też? ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.06.2012 o godz. 21:01.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
http://www.euro-2012.in/aktualnosci/...-z-belgii.html Po odpadnięciu Holandii podobno znowu sa do wynajęcia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam prawo mieć o Kubie takie a nie inne zdanie. I nie mam go od wczoraj, nie podłączam się pod medialne szczucie, uwierz.
Wiem, że wygodnie i łatwo oskarżyć kogoś (to uwaga nie tylko do ciebie personalnie), kto ma podobne do części mediów zdanie o "zmanipulowanie", "brak samodzielnego myślenia", ale jest to duże uproszczenie. Moje zdanie pokrywa się w tym przypadku ze zdaniem "mediów" - ok, ale to przypadek A to, że różni się od zdania, jakie na tym forum mieć wypada - trudno, odbiegam w tej kwestii od tutejszego "wzorca" Nie szukam poklasku na forum, nie mam absolutnie takiej potrzeby. Kubę oceniam obiektywnie jako piłkarza - do tego kapitana kadry. I uważam, że nie ma podstaw, by ciągle przymykać oczy na jego kolejne numery. Honor, klasa - ja tam cenię takie wartości u ludzi... Z mojej strony koniec wątku Błaszczykowskiego. Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli chodzi o aspekty piłkarskie, to nie wiem o co chodzi. Błaszczykowski był naszym najlepszym piłkarzem na turnieju i to jest niestety fakt, rzeczywistość obiektywna. Dlaczego "niestety"? Ponieważ miał siły na jakieś 50 minut meczu, zaliczył bramkę (piękną), asystę i... to w zupełności wystarczyło żeby na tle reszty (za wyjątkiem może Lewandowskiego) wyglądać jak piłkarz z innej bajki. Brał w końcu udział we wszystkich akcjach bramkowych - obu... Co do reszty - wypowiedzi żenujące, ale brutalna prawda jest taka, że on nie urwał się z choinki, on po prostu powiedział głośno to co reszta reprezentantów myślała. Czyli zachował się jak kapitan, a fakt że mamy kopaczy o takiej a nie innej mentalności... Przepraszam, ale czy nie na tym polegała "selekcja" Smudy? Na pozbyciu się wszystkich piłkarzy z charakterem, myślących o czymś więcej niż pieniądzach i wyjściówkach? O czym my tu w ogóle dyskutujemy, skoro czterech na jedenastu przed Euro nie było nawet Polakami a dwóch do dziś umie tylko jedno słowo po polsku, to na k... Wypowiedzi były żenujące, ale ta reakcja jest mocno przesadzona. Honor reprezentanta? Nie te czasy... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...Krakowie_.html
Kuba zamieszka kiedyś w Krakowie ? Zatem w przyszłości warto chyba zatrudnić go w Wiśle... Czas pokaże.. E: Wybaczcie że z g***a wyborczego Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 21.06.2012 o godz. 16:09.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Brożek zarobił dla Wisły 35 650euro. Ponieważ za Euro są wypłacone piniadze klubą
1)Klubowi w którym ostanio grał 2)klubowi w którym zawodnik grał dwa lata temu http://.................../viewtopic.php?p=11840#11840 (wisła na samym dole) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to kolejna wpadka Kuby... trochę się tego zbiera i niestety mam wrażenie, że niełatwo mu będzie to odkręcić.
http://www.weszlo.com/news/10900-Dno..._charytatywnej ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
"Ludzie będą licytować tę koszulkę, sądząc, że wejdą w posiadanie historycznego trykotu" - swoją drogą, widać podobnie myślą ludzie przy koszulce Lewandowskiego skoro osiągneła taką kwotę - http://allegro.pl/koszulka-roberta-l...424971778.html
Ciekawe jest również to, że dla weszlo Lato był zawsze bucem, jechali z nim jak z psem, a tutaj powiedział dwa zdania przeciwko Kubie i już jest nieomylnym autorytetem. No chyba, że ktoś jeszcze potwierdził /wiarygodny/ ze dostali tyle wejściówek, mogłem przegapić. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do tej koszulki Błaszcza to wg mnie nie jest tak do końca jak się wydaje. Przecież oni tych koszulek mają multum, równie dobrze jak brał koszulkę (albo dostał z magazynu - nie wiadomo czy dostają je do domu na pamiątkę) to zaszła zwykła pomyłka, a jako, że oni tych koszulek na prawdę mają dużo to nie zauważył, że tam są różnice w logach na rękawach.
Poza tym koszulka w studiu niekoniecznie musi być tą co będzie na aukcji, mogła być po prostu w celach pokazowych.
Ostatnio edytowane przez R33 : 22.06.2012 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
problem polega na tym, ze jak nie wiesz skad ta koszulka, to nie mowisz, ze ta koszulka jest z takiego a takiego meczu. A ta wg Kuby jest z meczu Pol-Ros, a nie jest.
Nie zebym chcial go atakowac, czy bronic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nie rozumiem po co go bronisz, najpierw wyjechał z idiotycznym tekstem o biletach dla rodziny, teraz sprawa z koszulką... Szacun dla niego za przeszłość i za cały ogół, ale ten burdel, który zrobił wokół siebie jest winą jego, nieprawdaż? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja rozumiem ten wyjazd z pretensjami o bilety tak, że Kuba twierdził, ze PZPN wprowadzał złą atmosferę w drużynie i stąd słabe wyniki.
Pilkarz nie jest od tego, zeby wykłócac się z federacja o bzdety w trakcie turnieju. To powinno było byc jasno załatwione wcześniej. Widocznie nie było, stąd i nie było dobrej atmosfery. Czasami drobiazgi mogą zepsuć wszystko |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z drugiej strony jak bileciki do loży VIP dostają jakieś miernoty z terenowych oddziałów PZPNu pokazując w czym są najlepsi (osuszając 70 butelek wódki) to liczba 8 biletów na mecz może być odebrana przez piłkarzy jako coś w stylu "a macie i już nie wargujcie"
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|