|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() agent mu chyba powiedział że w Polsce nie będzie co jeść i się chłopak najadł za czterech przed przylotem - dwa gary bigosu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Podobny do tego:
![]() Tez go Bednarz wynalazl ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wywiad z Jirsakiem: http://tsw.com.pl/news/Jirsak-Wazne-...a006c499342193
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jovanić kontuzja w meczu ze Śląskiem Brud kontuzja w Młodej Diaz kontuzja, którą miał w końcówce sezonu Genkov - kontuzja+kadra Sobol - indywidualny trening ![]()
Nie buduj domu na piasku i szczęścia na sercu kobiety /Seneka
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Romel to bedzie tank, nie to co Genkov co niby tez ma mase, a kladzie sie jak Tosik albo Jakub Wilk przy kazdym kontakcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hahaha, po czym niby tak wnioskujesz? Byłeś w Dankowicach czy co? Z relacji którą czytałem wynikało, że brakuje mu jeszcze siły fizycznej i obrońcy go troche przestawiali. A co do Genkowa, to on kładzie się nie z braku siły, zazwyczaj chce wymusić stały fragment, ciężko jest go przewrócić bo jest silny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po obejrzeniu skrótu meczu musze z bólem stwierdzić, że słaby mecz Czekaja. Ten sezon go jeszcze nie nauczyl by nie wchodzić na raz wślizgiem. Przypomina mi się problem z Chavezem, który saneczkami w każdego wjeżdżał, ale miał lepszą skuteczność i więcej walorów. Troche rozczarowała mnie jego gra.
Ale ten napastnik i Miśkiewicz niezle mecze rozegrali. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Genkov kontuzjowany dlatego wrocil ze zgrupowania kadry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O Nalepę swoją drogą trochę się martwię, bo od kilku tygodni nie rozegrał choćby jednego spotkania. Kontuzja jakaś?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czy Łukasz "kupię-sprzedam" G. nadal jest zawodnikiem naszego klubu? To chore, że mając tak świetną okazję do wypieprzenia największego niewypału ostatnich kilku lat nikt z tym nic nie robi...
Gumożujca won, nie hańb naszego klubu! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub zrywając kontrakt naraża się na ogromne odszkodowanie. To nie taka prosta rzecz rozwiązać kontrakt opiewający na miliony euro. Gargule zostały 2 lata kontraktu podczas, których ma zagwarantowane ok. 700 tysięcy euro wynagrodzenia. Ile kosztowałoby nas zerwanie tego kontraktu? Niestety nie mamy możliwości zerwania umowy bez zgody samego zawodnika. Taką możliwość bodajże mieliśmy jak leczył kontuzję. Pewności nie mam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Łobo też nie wyleciał zaraz, spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po drugie po aferze z kupowaniem meczów z tego co pamoetam kazdy z zawodników kontraktowanych do nas podpisuje,ze nie bral w tym udzialu..na tej podstawie właśnie bezkosztowo i bezproblemowo rozwiązano kontrakt z innym panem który pomylił kopanie z handlem. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w zasadzie to jego problem.a z Łobodzińskiem nie rozstalismy sie czasem bez wyroku sądowego?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Trenował z Beckhamem, trafi do Wisły?
"- Nie jest powiedziane, że do Milanu nie wrócę. Na razie myślę o Wiśle, której kibicuję od zawsze. Jestem bardzo zadowolony z testów w krakowskim klubie i byłbym szczęśliwy, gdybym w nim został - mówi Michał Miśkiewicz, który po przygodzie we Włoszech testowany jest przy Reymonta. " |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Jaliens jednak nie zawieszony ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lol, dokladnie to samo mialem napisac, ze Jaliens jednak trenuje z pierwszym zespolem (widac nie dalo sie go w ten sposob przekonac do rozwiazania kontraktu).
Btw przegladajac zdjecia z treningu pierwszego zespolu to polowa graczy jest mi obca, a srednia wieku oscyluje kolo 22 |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy ktoś mógłby krótko napisać coś o Kamilu Kuczaku. Czy w tym chłopaku widać potencjal na przyszłość? Czytałem opinie że nie jest on gorszy od L.Clebera, a nawet lepszy. Czy ma to potwierdzenie w rzeczywistości?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
@lakota22 według mnie jest w tej drużynie kilku lepszych chłopaków od Lukasa, bo miałem pare pary możliwość grania przeciwko nim, a Kamil Kuczak faktycznie wyróżnia się z tej grupki tak, tak Paweł Stolarski, którego niedawno na testy zaprosiła Norymberga. Tutaj jeszcze coś o Kamilu: http://www.pzpn.pl/index.php/Repreze...Robert-Wojcika
http://www.youtube.com/watch?v=Fw1NP0ns05I tutaj od 5:15 mozemy zobaczyć, jak gra ten rocznik. Lukasa powinieneś rozpoznać, a Kamil gra z numerem 7, był to finał Krakowskich eliminacji Adidas Football Challenge 2011 Wisła-Piast Gliwice.
Ostatnio edytowane przez Chimek12 : 28.05.2012 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Chimek12- dziękuję za informacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||||
Ale wg mnie to raczej co innego. Wywiad na głównej - dzisiaj, różne rzeczy mówi Probierz, dają do myślenia. O Małeckim Cytat:
Cytat:
Diaz, Lamey, Paljic odeszli. Zostali ludzie szklanki Głowacki, Bunoza, Jovanovic, Czekaj. Nikt, no może prawie nikt na forum nie wierzy, że łysy sprowadzi jakiegoś sensownego obrońcę. Bo i za co i kto go wybierze. No chyba, że szczęśliwy traf, jak Marcelo. Co zatem może zrobić trener z odrobiną instynktu samozachowawczego... Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby podsumować zawodników wypożyczonych z Wisły? Poza tym, że Chrapek strzelił 3 gole i miał 8 asyst w Stróżach, Nalepa grał regularnie do jakiegoś czasu w Radzionkowie, a Skołorzyński zaczął pod koniec grać w Niecieczy to nie wiem zbyt wiele. Dlatego pytam tych, którzy widzieli ich w akcji w 1. lidze, czy mają szansę przebić się do pierwszej drużyny i jaką rolę w niej stanowić.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|