|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak głupio oceniać zawodnika po YouTube (ale co mi tam jak 'profesjonaliści' zatrudniani w naszym klubie często tak robili) - Goran Galesić, kończy mu się kontrakt a wydaje się, że chłop ma niezłe pokrętło w nodze:
http://www.transfermarkt.de/de/goran...ler_77140.html http://www.youtube.com/watch?v=pC4f9zLDTHk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że Robben zarabia rocznie ~6 milionów euro, a Ribery jeden mniej? Mówię poważnie jak cholera.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobry i mlody lewy obronca
http://www.transfermarkt.de/de/danil...er_140748.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Na pierwszy rzut oka na pewno by się przydał, bo ma ciąg do przodu ![]() Ale jak wspomniałeś ocenianie piłkarza po YT też jest nieobiektywne... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Haha, już sobie wyobrażam główną obwieszczającą jego testy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dość, że Ogór to na dodatek Burak...oj nie miał by chłop życia w naszym kraju...
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/profile.php?...332910&sk=wall
Widać po wpisach na FB, że Quioto jest bardzo religijny (podobnie jak Chavez). Teraz pastor Osman będzie miał nowego kompana do głoszenia swoich myśli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ten Twój Smok Wawelski z FB pewnie pracuje dla europsport.pl, bo treść wpisu jest taka sama jak w newsie na tej stronie Wyrzuć tego Smoka ze znajomych, bo to jakiś kłamczuch hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaga ma Pazdana, Lech Trałke, a my.....testujemy Ricardocoś tam, no nie moge....
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bądź co bądź Flamengo jest jednym z najsilniejszych ( a na pewno popularniejszych ) klubów na świecie . Myślę że amatora by w swojej drużynie nie trzymali do 20-stego roku życia . Niech pokaże na co go stać i wtedy zaczniemy obiektywne oceny .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
no i nie trzymają bo nie jest tam zakontraktowany, nawet jako amator.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast testować jakichś dziwnych ludzi z drugiego końca świata zakręcił by się kudłaty koło Wszołka bo Amika zaczyna coś niuchać...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zaczyna się.....testowanie.......za Valckxa testów nie było....a procent "trafień" przyzwoity...za "kudłatego" 25 bramkarzy -"testowaliśmy" z wiadomym skutkiem.....Zatem nie testować, a SPRAWDZONYCH piłkarzy do WZMOCNIENIA składu kupować.................
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ricardinho - kolejny Rios/Nunez?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja nimi w żadnym stopniu się nie interesuje - już nawet Podbeskidzie rok temu zakontraktowało jakiegoś tam -inho... Facet się w ME nie łapał. Czekam na zakończenie rozgrywek w niższych ligach i zobaczymy kto mlody zawita na R22. Panowie (i być może Panie) jeszcze mamy Maj niech sobie Łysy Wąż przysyła na testy zawodników.
![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czemu kibice Wisly maja taka głupia mentalnosc porownywania zawodnikow zagranicznych to ja nie rozumiem. Takim mysleniem to by zadnego pilkarza nie chcieli w klubie testowac. Dajcie sie chłopom wykazac a nie od razu z gory zakładacie, ze moze byc podobnie co z Nunezem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Napastnik z Hondurasu,brazylijski pomocnik,jeszcze może Głowacki,Ukah na jutrzejszym treningu i będzie komplet.Jutrzejszy trening zapowiada się ciekawie .Ciekawe też kto jutro jeszcze zawita na Reymonta
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|