|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Większość już przed meczem dopisywała Legii 3 pkt a ja mówiłem, że nie wygrają w Gdańsku!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Większość już przed meczem dopisywała Legii 3 pkt a ja mówiłem, że nie wygrają w Gdańsku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co Wy się tak jaracie tą Legią, ja tam jestem bardzo zadowolony bo bardzo prawdopodobne, że to Śląsk będzie mistrzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak gra ze Śląskiem rezerwowymi i kontuzjowanymi zawodnikami hahaha
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Śląsk będzie mistrzem !
)))))))))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
młoda ekstraklasa ma grać i się ogrywać !!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cala zaleta płacze mistrza już nie zobaczę,cała Legia żałuje cela to ..uje.
Frajer roku jest na Łazienkowskiej ![]() ,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A w niedziele remis Ruchu z Lechią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na następny mecz zostali nam na obronie: Czekaj, Diaz (?), Lamey. Jeżeli Melikson nie zagra to Śląsk z nami raczej wygra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
ŚLĄSK, ŚLĄSK, WKS!!! PS. Ciekawe czy dziś też tylu gości z Warszawy zawita na nasze forum ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Śląsku zapraszamy, i mistrzostwa życzymy
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kopacze muszą wiedzieć, że jak zagrają na 100 %, to nie mają czego szukać w Krakowie. Mieli 29 kolejek aby walczyć, w tej mają być na wakacjach!
DO WSZYSTKICH KIBICÓW WKS-U, PRZYJEŻDŻAJCIE DO KRAKOWA ABY RAZEM ŚWIĘTOWAĆ MISTRZOSTWO!! -
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.05.2012 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Nienawidzę podkładania się i przekrętów, ale pamiętam rok 1993 i przekręcone 6-0 - a następnie później święte oburzenie legionistów, twierdzących (do dzisiaj niektórzy), że wszystko było w jak najlepszym porządku.
A więc teraz czas na zwycięstwo Śląska, najlepiej takie, które będzie równie przekonywujące dla naszych kolegów ze stolicy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
gramy na luzie, Wisełko gramy na luzie
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Mistrzem bedzie... Amica. Zobaczycie. Naszym sie ....a na pozegnanie z kibicami zachce grac i urwa punkty Slaskowi a czuje tez, ze Ruch sfrajerzy z Lechia i tez zaliczy wpadke. No a Amica psim swedem w koncowce wcisnie babola jak dzis i wymeczy a jak nie bedzie szlo to sedzia wkroczy do akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niech po prostu probierz zafunduje im przez meczem trening 3 godzinny na wysokiej intrensywności
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nikt nie mówi o podkładaniu wystawmy po prostu nasze największe "gwiazdy" i będzie pozamiatane, nasi pokazują zaangażowanie po 29 kolejkach oni powinni iść na kolanach z tego Zabrza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nasze patałachy puszczą ten mecz Śląskowi, a potem większości tego składu nie będę musiał już nigdy na Reymonta oglądać. Wspólna radość ze Śląskiem trochę osłodzi ten chujowy sezon.
Legiunia solidnie sobie zapracowała na to co się dzisiaj stało. Prawda jest jednak taka, że taki trener jak Skorża absolutnie na podwójną koronę nie zasłużył. Jak można było s.......ić to mistrzostwo wie tylko Skorża. Choć znając go pewnie nie wie. ![]()
:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() myślę, że jeśli nasi kopacze za ambitnie podejdą do meczu, to trzeba rozerwać (oczywiście, aby krzywdy nie zrobić) bramkarza Śląska ![]() nie ma możliwości, aby Śląsk nie wyjechał z R22 z 3 pkt. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle : niejaki Maciej Skorża to największy gamoń i frajer PMSZ'u przebił wszystkich i wszystko ! powinien facet zmienić zawód i zająć się czymkolwiek innym np; szydełkowanie i w sam raz pasuje do nowej piosenki pod reprezentację PZPN .
|
|
|