|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
na G ponoć nie ma już :/
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Prosta matematyka: jeżeli cinekw pisał że sprzedano 7 tyś plus legia i plus karnety to daje nam 19 tysięcy do środy(włącznie).Biorąc pod uwagę że dzisiaj(czwartek)sprzedadzą spokojnie z 2 tysiące to w piątek sprzedadzą 2 tysiące plus przed meczem to jest też 2 tysiące.Daje nam to działanie: 10700+1650+7+2+2+2=25 tysięcy na meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
-- Informujcie o kolejkach, itp a nie przewidujcie frekwencji , to bez sensu . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jedziemy!!!!!
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można powiedzieć, że 2/3 stadionu pełne... Plan Basałaja o 23 tys w koncu się ziścił
Razem z (L) jest prawie 22 klocki, no to trzeba liczyć, że frekwencja jutro nie wyższa niż 24 tys. Nie ma dramatu. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na meczu z Legią od 1 do 85 minuty będzie średni 23 tysiące osób ;-)
PRAWIE jak "Plan Basałaja" |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, dlaczego muszą być te głupie kasy. Nie można zakupić automatów biletowych takich jak są na przystankach mpk tylko ze zamiast karty miejskiej na kartę kibica?
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nie no ja już mam bilet dawno, ale i tak po niego stałem a mnie to zawsze w....ia. No i żal mi osób które muszą stać do tych kilku okienek, jak można by jeszcze dostawić tak z 20 automatów tam na piętrze
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sprzedaży przez internet nie ma a ty tu a automatach... Poza tym to każdy kto chciał, to przyjechał wcześniej i w ogóle nie stał w kolejce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie spostrzeżenie (gówno warte w sumie).
Wczoraj klub poinformował,że zostały bilety tylko na kilka sektorów o małej pojemności..a teraz okazuje się,że "tylko" 24 tys ludzi było na meczu.... sporo karnetowcow zatem wyparowało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
troche przekręciłeś/aś. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Liczba podana na meczu to ilość wykupionych karnetów + ilość kupionych biletów ?
Czy ilość osób które przeszły przez kołowrotek? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
"Vipy" raczej przez kołowrotek nie przechodzą. Tak samo się zawsze zastanawiałem czy do ogólnej liczby wlicza się dziennikarzy z loży prasowej, siedzących jakby nie patrzeć na osobnym sektorze wliczanym do ogółu jeśli chodzi o miejsca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bilety (w tym przyjezdni) + karnety.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaki jest widok z tych dolnych narożników? Warto tam iść za te 5 zł mniej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To jest raczej sektor dla ludzi ktorych konfort ogladania nie jest najwazniejszy moim zdaniem
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy znane są ceny biletów na rewanżowy mecz PP z Ruchem w Krakowie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ten cennik nie obejmuje meczu PP z Ruchem. Przynajmniej tak można wywnioskować "Mecze zwykłe oraz mecz Pucharu Polski z Lechem Poznań" Klub powinien niedługo napisać na oficjalniej jak z wejściówkami na ten mecz. Chyba że się mylę bo nic nie wiadomo ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
sorry nie zauważyłem że pisze na mecz Lechem, ale wydaje mi się że będą takie same ceny ! pewnie jutro będzie coś więcej o biletach na Ruch w PP ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może czekają z cenami biletów na wynik pierwszego meczu z Ruchem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Możliwe.Jak tam dostaniemy czwórke to bilety powinny być po 5zł
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No tak nie wiadomo jakie ceny na PP ale głupoty prima aprilisowe wypisywać to im sie chce:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ro_w_krakowie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I wszystko jasne. Z tego co widzę ceny biletów jak na mecze TOP. Karnetowicze również muszą kupić. Frekwencja może nie powalić niestety.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_juz_od_10_zl |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę grę naszych kopaczy i cenę biletów, to 10 tysięcy na meczu będzie dużym sukcesem.
|
|
|