|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mam pytanie, kto był kapitanem w meczu w z Bełchatowem Garguła ? a jak zszedł z boiska to kto go zastąpił ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kto mowil ze Chavez nie umie wyprowadzic pilki ...?
Mile zaskoczony jestem Bunoza i wlasnie Chavezem , grali fajne zawody. |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Bo Chavez nigdy tego nie robił. Zawsze jak musi pograć piłką a nie ją odbierać to wygląda na spłoszonego, podaje do najbliższego i na dodatek tak jakoś za lekko, że ta piłka się ledwo kula. Dzisiaj prosze, nagle sie chłop rozpędził i nawet nie musiał zwodu robić, po prostu jedzie z piłą na wprost i przeciwnicy się od niego odbijają. Życzę mu więcej pewności siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja tam nie mogę patrzeć na sposób w jaki Chavez kopie tę piłkę, noga wyprostowana i prawie zarzuca ją sobie na plecy. Jak kiedyś przez to wybijanie piłki zrobi karnego, to będzie lament.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Chavez pokazał dziś dobrą grę na skrzydle... Może w następnym meczu zagra za Kirma albo Paljicia? ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
tjaaa, za Kirma mógłby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Wszystko jest dla ludzi,tylko z umiarem..nie można przecież wcinać non stop zupki Herbalife( lokowanie produktu) Jak się zje raz czy dwa tego typu jedzenie w ciagu tygodnia to się nic nie stanie. PS.http://www.youtube.com/watch?v=NPF0qa1jKt4 na krzyż? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Nie lenczykujcie mi tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Strata ciężka do powetowania gdybyśmy sprzedali Chaveza. Och,ach co to będzie
![]() Weźta nie róbcie jaj. Jak ktoś chce teraz gościa kupić i jeszcze za to chce zapłacić całkiem nieźle, to sprzedawać. Bo za rok będziemy się z jegomościem męczyć tak jak z Kirmem. Jest okazja to sprzedawać. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Luu... : 21.03.2012 o godz. 11:42.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Porazka....
za 2 miesiace znowu bedzie deja vu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zero honoru w tym klubie, widać można bezkarnie obrażać kibiców i legendy klubu. Ważne żeby kasa sie zgadzała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zenada, bo zaspokojnie sie zrobilo po zmianie trenera i tym awansie do polfinalu.
faktycznie jestesmy najbardziej medialnym klubem ![]() tylko czy w tym klubie nic nie moze byc normalnie ? dziwie sie Cupialowi, ze pozwala na to, ze gówniarz mu pluje w twarz, a on udaje, ze deszcz pada ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ciekawe czy westesyl czy jak mu jest wrzuci ponownie filmik i jęzorem wywieszonym do ziemi bedzie prosił o jego promowanie ;d
z góry przepraszam za uszczypliwośc ale nie mogłem się powstrzymać ciekawe który kolejny filmik wykasuje Basałaj posłal do piekła Moskala i Małego. Mały już wrócił, teraz kolej na Moskala, niekoniecznie jako trenera. Byle tylko miał możliwośc pracy w tym klubie dalej. |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dla mnie ta decyzja jest żenująca. Prawdę mówiąc to była kwestia czasu po zwolnienia Moskala i odejściu Basałaja. Niestety ta decyzja świadczy również o tym, że Valckx też pożegna się w najbliższym czasie z Wisłą.
W tym momencie Wisła jako klub nie jest wiarygodny. Wystawia się na pośmiewisko. Tyle w tym temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
i jak tu szanować władze klubu, skoro władze klubu same siebie nie szanują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiadomo było, że tak długa kara może przynieść klubowi straty finansowe i najwyraźniej zarząd klubu godził się na nie nakładając ją. A teraz Mały wraca do składu, pewnie po to, żeby podbić za niego cenę. Jest to karygodna niekonsekwencja zarządu, po której w profesjonalnym klubie CAŁY zarząd zostałby wyjebany na zbity łeb. Ale, że my profesjonalnym klubem nie jesteśmy i pewnie długo nie będziemy ( choćby powrót Bednarza i pewnie nieprzedłużanie Stana) to zarząd już bez Basałaja tylko z jakimś Kapką na czele nadal będzie odwalał amatorszczyznę. W sumie przyzwyczaiłem się, ciekawi mnie tylko kiedy Cupiał zrozumie, że z takim zarządzaniem klubem LM u nas NIGDY nie będzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No i dobrze, ze wrócił. Basałaj chciał się przypodobać mediom wybiórczym i rozkręcił tę aferę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I bardzo dobrze,Mały chyba wie co się stało,następnej szansy nie dostanie
Witaj z powrotem Patryk PS: Czekamy na wynagrodzenie w postaci strzelenia bramki przeciwko Cracovii ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 21.03.2012 o godz. 12:04.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za takie cos Cupiał powinien Probierza wywalic na zbity pysk.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobra decyzja. Wisła nie może cierpieć na tym, że niektórym z zarządu Małecki przeszkadza z wiadomych powodów (na szczęście jeden już odszedł, a drugi za kilka tygodni). Przez byłego prezesa Patryk był traktowany jak ostatni śmieć, ale nie on jeden (inny Polacy też byli szykanowani). Co by tu nie mówić wolę oglądać Małeckiego niż bezproduktywnego Kirma, który sukcesy odnosiłby prędzej w biegach narciarskich niż w lidze Polskiej, czy też Ilieva, który widać, że ma duże umiejętności, ale pokaże to w jednej-dwóch akcjach, a potem człapie po boisku jak byłby wyczerpany (już Paulista robił więcej dobrego).
Gdyby karać wszystkich zawodników za dużo poważniejsze wybryki niż Małeckiego (np. za fatalną grę w wielu spotkaniach), to obawiam się, że dla takiego Jaliensa, czy Kirma nie starczyłoby już możliwości kar, bo by je dawno wyczerpali.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.03.2012 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dla mnie źle sie stało......
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Żenada... i znowu trzeba bedzie na jezdzca bez glowy patrzyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ech, no i jak ma być normalnie, kiedy w chwili gdy zaczyna się coś formować, ktoś znowu podejmuje jakąś anormalną decyzję?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
bardzo dobrze się stało...Patryk jest potrzebny pod względem sportowym, a karę konkretną już miał. Zresztą kto jak kto, ale Probierz nie da sobie wejść na głowę.
Małecki przegiął, ale nawet Moskal i Stan po wszystkim byli za tym, aby go nie wyrzucać z drużyny. Basałaj się uparł i dostał to na co zasłużył za swoje lizusostwo względem mediów wybiórczych i części Pikoli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Poprostu brak slow. Kompromitacja klubu... Nie, ja to ******. Nie mam zamiaru dluzej tego cyrku ogladac. Jak Cupial sprzeda ten klub to prosze mnie poinformowac, puki co leje na to, i przerzucam sie na Barcelone. Milego sado maso zycze...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|