|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Spokojnie frekwencja niestety zapowiada się na taką że bedziesz miał miejsc do wyboru od groma.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() Wie ktos jak tam sytuacja z biletami? ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wczoraj nie było już na c3 i c4. Mam pytanie, mam bilet na c1 bo nie zdazylam kupic juz na c3, wszyscy znajomi juz maja na c3 i moje pytanie, od początku jestem na c3, żeby wejsc na c3 wchodze normalnie bramką na c1 wchodze na trybune i przechodze bokiem tam gdzie kupuje sie cole itd tak? I przechodze bez problemów tak? Z góry przepraszam za składnie tych zdań
Pozdro |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jesli chcesz to możesz wejsc nawet bramką na c3 mając bilet na C1
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez arytmetyk : 19.03.2012 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wchodzisz obojetnie którą bramką. A pod trybuną i tak możesz sobie przechodzić z jednego sektora na drugi.
Tylko nie wiem, czy C3 to jest dobre miejsce dla Ciebie skoro zadajesz takie pytania ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Takim ludzią powinno się mówić że mają iść na swój sektor, potem tacy ludzie rozpiepszają widowisko na trybunach... niech sobie idzie na C4 skoro sie nie nauczył
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mnie dzisiaj rozbawili dwaj panowie którzy przyszli kupić bilety na jutro a okazało się że mają karnety i nie wiedzieli że mecz pucharowy mają w cenie karnetu
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
takich karnetowców jest mase ludzi i pewnie jutro bedzie z 10tys na meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no i nie ma co marudzić, bawiliśmy się świetnie w Pucharze Ekstraklasy, pobawimy się dobrze i teraz
Przyjdzie kto ma przyjść![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Dobrze, że tutaj poszedł komunikat chociaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy mogę kupić kumplowi bilet bez okazania jego Karty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale o co Ci chodzi?NIe możesz normalnie koleżance wytłumaczyć o co chodzi?Chce dopingować niech dopinguje.Dziewczyny w większości wypadków więcej wkładają w doping serca niż panowie na wdechu, którzy często sobie robią foty telefonem i wklejąją na swoje profile.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.03.2012 o godz. 08:19.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie na jakie sektory dokladnie sa bilety na dzisiaj za 10 zl i czy beda one jeszcze do kupienia tuz przed meczem?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Są to bilety ulgowe: B11-12 D11-12 Nie było nawet informacji o końcówce biletów na jakiś sektor, więc myślę że kupisz bez problemu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
sprzedało się ok 2 tyś biletów według S.K.W.K więc można wybierać w miejscach
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest jakieś info o biletach na C na mecz z Legią ? Kupie w poniedziałek ?
Powód: Bo kocham Wisłe!
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 22.03.2012 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Spokojnie kupisz
Klub jak na razie nie angażuje się w akcje marketingowe z prawdziwego zdarzenia, więc nie będzie w poniedziałek z kupieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Liczba przyzwoita ,ale duzym magnesem byly mecze z Legia i Cracovia.Ludzie napewno kalkulowali byle ominac kolejki. No i karnet to zagwarantowane miejsce na dlugo na sektorze ,oraz jakies tam ulgi na przyszlosc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Trochę dziwne,że nie pociągnęli sprzedaży karnetów do samego meczu z Legią. Podejrzewam, że sporo osób wybierających się po bilet doszło by jednak do wniosku, że warto go kupić bo w perspektywie derby i Slask.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na mecz z legią sprzedano jak dotąd 2500 wejściówek, bilety na sektor C powoli się kończą (za SKWK)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
W drugim z rzędu meczu ligowym na sektorze dla gości na stadionie przy Reymonta 22 zasiądzie komplet kibiców gości.
Tym razem swoją drużynę w liczbie 1650 fanów wspierać będą kibice Legii Warszawa. Fani zespołu ze stolicy zdecydowali się zamówić pełną pulę przysługujących im wejściówek na stadion Wisły Kraków. Będą więc drugą ekipą – po kibicach Lecha – która zapełni sektor gości na stadionie przy Reymonta 22. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Janusze, mariany i mariole nie idą po bilety, bo Wisla nie wygrywa ...Ale myśle, ze od jutra to sie zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Na skwk napisali ze do tej pory sprzedano 2500 biletow i ze juz na C sie kanczom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
co się dzieje z biletami na sektor C, bo patrze i uwierzyć nie mogę ?
|
|
|