|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
zero celnych strzałów. Basałaj i Stan good bye
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sami idioci tu są. Wychodze
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zero celnych strzałów. Basałaj i Stan good bye
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie poplaczcie sie! WIERNOŚĆ! JŻS
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
jak można mieć ostatnie sekundy meczu, nic do stracenia i zamiast kopać piłkę jak najdalej na ich połowę, trzymać ją w łapach i lecieć z mordą na napastnika...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam takie poczucie że nie zrobiliśmy NIC żeby awansować.Strasznie dziwny mecz.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wyjebcie wszystkich, a bez pieniędzy to nawet Watzke z Klopp'em najebią wam pomarańczy..
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nunez sprzedał dwumecz, przez niego prawie połowe Wisła grała w dziesięciu...
Ku**wa ku**wa ku**a |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genkov to prawie napastnik ale nie strzelający bramek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I bardzo dobrze że odpadliśmy. Teraz skupimy się na lidze.
Lepiej być Mistrzem i odpaść, niż grać rundę dalej i skończyć niżej w tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Płakać mi się chce :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Melikson ? Do niego i Ilieva dopadało 2-3 zawodników Standardu przy każdym ich kontakcie z piłką!
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
P.S. Oczywiście nie bronię Nuneza bo zrobił głupotę, z tym że nie straciliśmy bramki przez niego jak w przypadku Czekaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Chciałem podziękować zawodnikom Wisły za walkę. Szkoda, że nie udało się wygrać, chociaż można było. Chyba zbyt asekuracyjnie zagraliśmy, o czym świadczy gra z przodu - niestety za bardzo nie zagroziliśmy Bolatowi. Gdyby zagrać ostrzej, bliżej... widać było po meczu w Krakowie, że można ich stłamsić. Pan Kazimierz Moskal chyba za bardzo się zestresował stawką tego meczu, chociaż ja mam wrażenie, że chciał przycisnąć w ostatnich 15-20min. Niestety Nunez zepsuł mu koncepcję. Podkreślam, to moje zdanie. Tak czy siak, nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale Wisła WALCZYŁA. Nawet w 10. Nie było czego bronić, więc graliśmy trójką z tyłu, ofensywne zmiany, no cóż... Nie wystarczyło. Nieco ospale, trochę za wolno... chociaż ambicji nie brakowało. 1/16 to już był cud, niestety więcej cudów nie było. Brawa dla drużyny za posiadanie jaj w końcówce (Pareiko i reszta drużyny). Jak widać, nie tylko Małeckiemu i Sobolowi zależało. Dziękuję, panowie. Teraz walka o mistrza, za rok będzie lepiej.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kirm: to tragedia (jak zwykle)
Iliev: ma siły na 45 minut. On nie jest przystosowany do gry w piłke, pokopie w ekstrklasie, technika dobra ale co z tego jak kondycje ma narkomana. Nunez: Już wiem czego nienawidzą go kibice i chcą kibice jego drużyny w Argentynie. Ogólnie Wisła miała grać mądrze, niby grała ale grała jak sparaliżowana w 1 połowie. W drugiej, się obudziłą bo znow w 10. Widocznie Wisła potrzebuje takiego szoku w meczu, tylko dlaczego? Żal jak cholera bo byli do ogrania spokojnie, z drugiej strony doszliśmy i tak daleko.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |