|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Honor ponad wszystko. Choćbyśmy mieli wystawić kogoś z rezerw, to i tak będzie to lepsze. Małecki przegrał swoją karierę, szkoda że w głowie..
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wybaczcie za tego bezproduktywnego posta, ale samo ciśnie mi się na usta: " no to po kiełbasie"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jedyna możliwa decyzja - jeśli będzie taka opcja to powinni mu jeszcze przestać płacić i w zasadzie to wszystko co Wisła może zrobić a po sezonie pożegnamy białego Uche
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Prócz tego będzie jakaś dyskretna próba desperackiej obrony, wywody jakim to Basałaj jest szefem, że nie dziwi się PAtryczkowi bo on też tak robił, jak można grać za frytki na tle Jaliensa itp itd. Przecież min, winą klubu jest brak wcześniejszych renegocjacji. Na koniec obróci tak wszystko, że on miał od samego początku racje, mimo że za każdym razem stawał w obronie PAtryka, generalnie jesteście pokemonami i nie macie racji, racja jest jedna, wolfiego:] Nawet jak wyśmiewał poglądy, że w sezonie 2010/2011 mamy skład na mistrza, biorąc pod uwagę nieporadność przeciwników (sam dyskutowałem z nim na ten temat) to i tak odwrócił kota ogonem. Jak się skończyło? Wisła pod wodzą Roberta wywalczyła MP a wolfy na koniec napisał, że i tak miał racje, mimo że smiał się z poglądów ludzi mówiących o realnych szansach na triumf (czyli moich), a tekstów "z kalekami daleko nie zajdziemy" już nie pamiętał. Powód: .,
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.02.2012 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeśli powstał transparent pt. "Mogłeś być żywą legendą,a zostałeś zwykłym Judaszem" dotyczący wybitnego Franka (już pominę kretynizm tych co wpadli na ten pomysł) to ciekawi mnie, czy coś podobnego powstanie teraz. Sytuacja jest po stokroć adekwatniejsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem przesadzili z tym do konca sezonu mogli mu dac kare np. 4 meczow albo cos. Patryk to badz co badz jeden z wazniejszy graczy (jesli jest w formie), ciezkio bedzie bez niego do konca sezonu.
Dali by mu chodzic w mlodej ekstraklasie pokopac... ![]() O ile nie pojdzie gdzies do Rosji... ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Do wszystkich frajerów broniących Małeckiego i budujących jakieś piętrowe wymówki przeciw zarządowi i włodarzom (taa..... najbardziej psują atmosferę Kew i Michael.... nie mogę) Ludzie kto zaczął ten cały cyrk w czwartek
PS. Co do Frankowskiego. Nie ma sensu rozgrzebywać stary bolesnych ran. Frankowski strzelił furę bramek dla Wisły ale to jak postąpił po meczu z PAO bardzo mocno zszargało jego reputację i za to go Pan Bóg w tym Elche pokarał.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
o tym że Lamey psuje atmosfere to nie słyszałem
no ale to tłumaczy dlaczego Genkov po bramce przeciwko Standardowo pobiegł najpierw cieszyć sie z siedzącym na ławce psującym atmosferę Holendrem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Świerczewski chce imć Wielkiego Małego w swoim ŁKSie, ciekawe czy Patryczek rozważy propozycję xd
btw, że niby Małecki gra za frytki ? Założę się, że nie jeden bezrobotny gdyby mógł dostać taki kontrakt to zapieprzał by i w kopalni po 10h dziennie. ![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno skoro 30 tyś miesięcznie go nie zadowala to ziemniaki z zsiadłym mlekiem miast pensji ukoją ból.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Małecki odsuniety od druzyny ,ale kto wie czy jak bedzie trenował solidnie to za "dobre sprawowanie" nie dostanie szansy by zagrac jeszcze w tym sezonie w 1wszej druzynie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z decyzją się w 100% zgadzam co nie zmienia faktu, że jest mi tego Małego zwyczajnie po ludzku żal. Prosty, prawie że niepiśmienny chłopak przyjechał do dużego miasta i uwierzył, że jest jak Eric Cantona. Paru równie błyskotliwych jak on klepało go po plecach i utwierdzało w przekonaniu o zajebistości. Nie wiem czy największą krzywdę nie zrobili mu właśnie ci wszyscy jego "wyznawcy". Klub przymykał oko na jego wcześniejsze wyskoki i dawał mu w ten sposób w pewnym sensie zielone światło na kolejne. Niestety dobił do granicy. Szkoda, pewnie gdyby ktoś go wcześniej sprał po dupie i dosłownie i w przenośni może to potoczyłoby się inaczej.
Szanse na karierę ma aktualnie mizerne bo kto go kupi? W Polsce odpadają mu ze względów mentalnych czołowe kluby. Nawet dlatego, że kibice by go nie zaakceptowali. Pozostaje iść do kacapów. Tam pewnie szybko ława i po roku powrót do Polski do jakiegoś badziewnego klubu. A mogło być tak pięknie. Jak mówię, mimo, że od dawna uważałem, że trzeba się go pozbyć to trochę mi tego wszystkiego żal. Decyzja zła dla obu stron ale innej możliwości nie było. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Uważam. Dlaczego? Bo zawsze jak jest sytuacja stykowa na linii rozkapryszony piłkarzyna versus władze klubu, to bandy kibiców bronią ,wbrew interesowi macierzystego klubu ,właśnie tego piłkarza. A potem mamy kluby i klubiki. FC Franek, teraz FC Patryk. Za chwilę kolejny powstanie pewnie. Obowiązkiem kibica klubu jest bronić klubu przed dezintegracją i dywersją ze strony partykularnych interesów piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.02.2012 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A ja w żadne jego 'dobre sprawowanie' nie wierzę, to nie jest jego cel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wtedy Wisła wyszła by na nie poważny klub,ale nawet możliwe bo w tym klubie prawie nic nie jest normalne.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dojebał mu najbardziej ten co go promował na Wiślacką legendę od lat, teraz ludzie mają ogromny żal, że przyszła juz lub obecna
legenda wypina się na wszystkich dla kasy. Nie ma się co dziwić że z boga zmienił się we wroga nr 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak możecie brać pod uwagę opcję, że on jeszcze zagra w tym sezonie? oficjalna wygłosiła statement, że nie zagra do końca 2011/2012 to NIE MA TAKIEJ OPCJI żeby go przywrócili do 1. składu. TO jest chyba pewnik, że po sezonie pójdzie Websterem. A Ci co trzymają jego stronę to mnie przerażają. No tak, różni ludzie kibicują piłce nożnej, ale nie pozwólmy, żeby to co nas łączy zaczęło dzielić...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Masakra co zrobił Małecki. Ludzie nie piszcie że to wina Jaliensa i Lamey a Małecki biedny to się w głowie nie mieści.
J&L trenują grają i nie pyskują trenerowi a Małecki ma Nas i Klub w d... czekaliśmy 9 lat na Wisłę w pucharach na wiosnę na Patryk stwierdził że to wina zarządu że grał beznadziejnie z Standardem? Samo wyjście ze stadionu jestem w stanie zrozumieć emocję gorąca głowa itp, ale żeby potem taką manianę odstawiać, menago mu napisał sprostowanie bo sra pod siebie ze strachy że kaski z transferu i kontraktu Małeckiego dużej nie będzie jak takie szopki będzie odstawiał jego podopieczny. Po standardzie Małecki powinien przeprosić i ciężko pracować żeby pomóc drużynie w walce a nie obrażać się po raz enty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobra decyzja. Rozumiem wybaczać piłkarzowy raz czy dwa,ale nie dajmy sobie jako klub pluć w twarz.
Może Ruscy rzutem na tasme sie zglosze po niego,tak czy siak do końca sezonu Małeckiego nie ujrzymy,niech sobie biega po parkach. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,Patryk czy w tej sytuacji uda Ci sie przezyc za marne 30 tysi miesiecznie ? Tak jak ktos tu napisal i zgadzam sie z tym w 100% - mozna kogos lubic ale jak jest .......niety to przepraszam. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Małecki zabrał głos ws. decyzji klubu http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_sercu-380/
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Słowa słowa słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem piłkarze powinni przemówić mu do rozsądku, później reszta w klubie, mamy naprawdę doświadczonych graczy, od Jaliensa przez Ilieva na Sobolewskim kończyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Szkoda tym bardziej, że właściwie zagospodarowany Patryk mógł być ważnym elementem wiślackiej układanki przez lata. Nawet nie piłkarsko, bo tu raczej niczego specjalnego bym się nie spodziewał. Bardziej marketingowo. Ale do tego potrzebny był Patryk choć odrobinę dojrzały. Szkoda, że nie było w Klubie kogoś kto by go na czas wyprostował. Trenera z autorytetem, psychologa etc. Patryka wyprostuje życie. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|