|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ktoś tam wyżej napisał że to tylko kwestia czasu że z Czekaj'em też zaczną się takie problemy. z tego co pamiętam to Małecki już w wieku 20 lat pokazywał swój charakter, czego o Michale chyba nie można powiedzieć
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak za nim zatęsknie to sam się wyśle na druga stronę błoń.
![]()
cyrus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Wracając jeszcze do Małeckiego - ja nie wyobrażam sobie jego powrotu do pierwszej drużyny , inni piłkarze są już na niego cięci ( a chodzą słuchy że mają go już dość czego się nie dziwię ) ,coraz większe grono kibiców nie chce go już widzieć w koszulce z białą gwiazdą na piersi . Dorosły człowiek musi ponosić odpowiedzialność za swoje słowa i czyny . Jak to sobie wyobrażacie ? Gość nagada głupot , że nie chce już grać i trenować w tym zespole a po trzech dniach rurka mięknie i nagle spotyka się z trenerem , przeprasza , zapłaci jakąś karę finansową i znów wróci do pierwszej drużyny? Tylko ,że on się już nie zmieni!!!Dalej będzie j.bał innych zawodników za to że nie grają tak jak on by chciał , dalej będzie wkur..ał się gdy będzie zmieniany lub gdy nie będzie wychodził w podstawowym składzie , dalej będzie gwiazdorzył na każdym kroku i reagował na pewne sytuacje w ten sam sposób jak do tej chwili! To się z pewnością nie zmieni . Ile już było tak ,że przepraszał a później jak było tak dalej jest ! Raz już odmówił gry w meczu Wisły ( sparing) i teraz kolejny raz w dodatku dodając przy innych zawodnikach te karygodne wspomniane przeze mnie wcześniej słowa! To oświadczenie też jest ciekawie skonstruowane : mówi że nigdy nie powiedział że nie chce już grać w Wiśle ale to przecież nie jest to samo co zdanie: że nie chce już grać i trenować z tym zespołem co przekazał przecież trener ( mógł mieć na myśli ,np. piłkarzy). Po drugie widać w tym oświadczeniu ,że Patrykowi zależy najbardziej na udobruchaniu fanatyków . Dla mnie ten człowiek już się nie zmieni a teraz miarka powinna się w końcu przebrać.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.02.2012 o godz. 00:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
Patryczek się ponoć kaja. Jak dla mnie nie zmienia to nic w jego sytuacji i powinien zostać wyp***dolony dyscyplinarnie. Ale Klub pewnie nie myśli tak jak ja. Kaziu to pewnie zaakceptuje bo od razu powiedział, że zostawia mu otwarte drzwi, ale ciekawi mnie jak zareaguje na niego drużyna i stadion. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zaczęło się robić głośno, z wszystkich stron docierały mu wiadomości, że go już tu nie chcemy, że w klubie go nie chcą, że piłkarze (podobno) się od niego odwracają i patryczkowi nóżki drżą.
Przeprasza dzień przed decyzją. A niech i by sobie wytatuował na czole 'Tylko Wisła JŻS'. I tak jest frajerem. On nie ma 15 lat, a skoro pod wodzą Sobola i Kazka Moskala, on dalej jest po prostu nadmuchanym gnojkiem, to tam są drzwi. Wisła to profesjonalny klub, a nie podwórko szkolne. Za błędy się płaci. Za wielkie błędy się dużo płaci. A za takie coś co o wyrabia od kilku miesięcy (skłocenie kibiców, kłotnie z Sobolem, Kazkiem, stawianie swojej osoby wyżej niż WISŁE) nigdy się nie wypłaci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chociaż - nauczony wcześniejszymi doświadczeniami - jutro może wydać oświadczenie że jednak nie przeprasza, więc na dwoje babka wróżyła... Zakładając że podejmą jakąś. Równie dobrze może być oświadczenie i "wrócimy do tego później".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.02.2012 o godz. 23:23.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie obrażajcie go, Patryk nie ma łatwego życia, pamiętacie te wszystkie mecze jak mu ubliżano na wyjazdach.
Czy zostanie czy nie, to dobrze, że podejmą teraz jakąś decyzję, nie wyobrażam sobie dalszej stagnacji w temacie negocjowania kontraktu z Małeckim. |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mi to pachnie dogadaniem się na teraz i letnim transferem (casus Błaszczykowskiego).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Jeśli będzie grał swoje - jak za najlepszych czasów i opanuje emocje to powątpiewam w to. To aż prawie cała runda na dodatkową szansę i jeśli nic wielkiego się przez ten okres nie wydarzy to szybko zmienią zdanie. Ale nie popadajmy w hurraoptymizm (tylko nie wszyscy naraz PS: Pod warunmiem czy to oświadczenie jest w ogóle prawdziwe. Powinno sie pojawić się też na oficjalnej (niekoniecznie, może jutro z rana się pojawić) ale z drugiej strony raczej onet nie pozwoliłby sobie na wymyślanone oświadczenie bo za takie coś mogliby beknąć.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.02.2012 o godz. 23:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za tyle pieniędzy kopiąc szmaciankę pozwoliłbym, żeby na każdym stadionie w Polsce łebki obrażały moją rodzinę dziesięć pokoleń wstecz. To nawet nie kwestia pieniędzy, miałbym to po prostu w dupie. Ale co ja tam wiem, jestem tylko zazdrosnym Polaczkiem z bolszewicką mentalnością, nigdy nie będę obracał milionami ![]() Są też stadiony, na których Małecki sam sprowokował takie zachowanie.
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.02.2012 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Przeprosiny to pewnie jeden z warunków. Dostanie też w takim wypadku jakąś "karę" na pokaz i... tyle.
Spoko, mistrzu, wykaż się - na jakiej podstawie uznałeś mnie za milionera? Opanowałem też trudną sztukę przełączania zakładek, dzięki temu mogę czasem zerknąć na forum będąc w domu. Ba, mogę czasem nawet pracować w domu (co aktualnie robię).
I cały przykład szlag trafił. Patryk może rozwiązać swój kontrakt. Mamy dwóch skrzydłowych w kadrze, z czego jeden wytrzymuje maks. 70 minut. Więc nie opisuj mi jakichś abstrakcyjnych przykładów, bo tak się tłumaczy rzeczywistość analfabetom. Nie ma czegoś takiego jak kontrakt absolutny, nawet więcej: jeżeli wystąpi nadużycie można z automatu przekształcić chociażby taką umowę o dzieło na umowę o pracę. I nikogo nie obchodzi że Twoi pracownicy wiedzieli co podpisują. Myślisz że prawo Webstera powstało tak dla jaj? Jesteś kolejną z brzegu osobą która traktuje mnie protekcjonalnie mimo skandalicznych braków w rozumieniu otaczającej rzeczywistości. Ujmę to prosto: gówno rozumiesz z tego co się wydarzyło, a próbujesz ze mnie drwić. Mam taką propozycję: napisz do FIFA że prawo Webstera jest bez sensu bo "każdy wie co podpisuje". Otworzysz im oczy. Sława czeka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.02.2012 o godz. 00:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mi to w ogóle nie wygląda na dogadanie się, listy otwarte piszę się jak druga strona nie chcę Cie widzieć i słuchać.
Jakby się dogadali to Małecki wydałby takie oświadczenie na stronach Wisły. To wygląda na desperacką próbę ratowania sytuacji w jakiej się znalazł. Mi to pachnie jakąś dyskwalifikacją. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"Potrzebowałem czasu, żeby to przemyśleć i dziś przyznaję się do błędu. Przyjmę każdą karę, jaka zostanie na mnie nałożona."
No pewnie, że przyjmiesz, a jakie masz wyjście. Za późno na puste gesty, mogłeś się przysłużyć Wiśle wspierając chłopaków w meczu z Zagłębiem. Wspierając ich z ławki bo jesteś chwilowo za słaby na grę dla Białej Gwiazdy. Zamiast tego spieprzyłeś atmosferę w szatni i "dla odmiany" pokazałeś zajebistość zatracając się w swoim samouwielbieniu. ![]()
cyrus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Tak z ciekawości, gdzie on zamieścił to oświadczenie? Onety i inne mają, a TSWD, SKWK, oficjalna nie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że to niejaki Bolek Bartłomiej rozsyłał. Raczej nie zawracałby sobie tyłka stronami nieoficjalnymi, a fakt, że oświadczenie nie pojawiło się na oficjalnej może świadczyć o nieciekawej sytuacji Patryka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Krótka piłka ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie a wystarczyło żeby pan Małecki powiedział czy to na konferencji czy to przez oświadczenie: Szanowni o drodzy kibice przyjaciele Jestem Wiślakiem, chce grać jak powiedziałem w Wiśle do końca, zarabiam mało brakuje mi na życie, mam większe wymagania niż przed rokiem, a gram lepiej. Są w drużynie zawodnicy którzy zarabiają więcej a grają słabiej. Nie chcę dużo tylko w kontrakcie zapisania klauzuli wyrównania do najwyższej pensji w klubie. Klub na to nie przystał, dlatego nie dogadaliśmy się i po zakończeniu rundy nie chcę ale jestem zmuszony odejść.
Tyle w temacie jesteśmy dorośli i traktujmy się jak dorośli a nie jak dzieci |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Podzielenie kibiców na 2 obozy przez Frankowskiego to pikuś przy tym, jak podzieli teraz Małecki, niezależnie od tego jak taka sytuacja się skończy.
Niektórzy kupią to po raz kolejny i powiedzą "odbiło mu, ale to dalej nasz Wiślak z krwi i kości". Inni, do których i ja się zaliczam, nie chcą oglądać więcej tego kopacza - najemnika w koszulce, która tak wiele dla nas znaczy. Miarka się przebrała, może sobie fiuta wytatuować i nie wiem co jeszcze, gówno mnie to obchodzi. Zachowaniem swoim pokazuje jak bardzo "szanuje" Wisłę. Po raz kolejny. I dopiero jaja będą na najbliższym meczu, jak nie daj boże gniazdowy zaintonuje "wsparcie" dla Patryka Małeckiego. To co zrobił pan Małecki, gówno mnie obchodzi z jakich pobudek, jest niewybaczalne, zwłaszcza że nie jest to pierwszy raz. Tyle co mam do powiedzenia. * A najlepsze jest stosowanie podwójnej miary do piłkarzy. Jak Paljić, w....iony straconym golem w ostatnich sekundach meczu, cisnął ze złości koszulke o murawę, to niektórym mało co żyłka w dupie nie pękła. A jak najemnik Małecki rozgrywa swoje gierki, obrażając trenera raz, olewając kolegów z drużyny, zupełnie nie interesując się jakże ważnym meczem, potem nazajurz już na chłodno kolejny raz szczy bezczelnie na trenera (w dodatku nie najemnika ale prawdziwego Wiślaka, Kazia Moskala) to jest cacy. Przeprosi i gra gitara. Ogarnijcie się niektórzy.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 20.02.2012 o godz. 23:57.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
cyrus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
100% Popieram |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm więc mamy podwójne dno ... no może nawet potrójne.
Bo albo kłamią media ..... co jest prawdopodobne ... albo kłamie Pan Kazimierz Moskal ..... albo kłamie Pan Patryk Małecki .... no i się zaczęło |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
To wytłumacz mi proszę jak to jest, że średnio co rok pojawia się u nas problem z krnąbrnym zawodnikiem, który zaczyna się buntować. Można długo wymieniać: Uche, Kosa, Brożki, Kokoszka, Zieniu, Błaszczu, Dolha, Franek. Nawet przy tak sympatycznym i otwartym człowieku jak Marcelo pojawiały się kwasy. Odpowiedz sobie na pytanie- czy Wisła ma niesamowitą moc przyciągania piłkarzy stwarzających problemy, czy może błąd leży w sposobie negocjowania kontraktów z naszymi graczami? Ilość konfliktów pojawiających się w przy przedłużaniu umów wskazuje na to, że błąd znajduje się w działaniach podejmowanych przez Zarząd. Czekaj może i jest spokojnym i poukładanym chłopakiem, tym lepiej dla niego. Niestety życie jest brutalne i nikt się nie da oszukiwać tylko dlatego, że miał pecha, że jest wychowankiem Wisły. Czekaj, a pewnie jego Menago, będą siedzieli cicho tak długo jak będzie im się to opłacać. Ja nie mam w tej sprawie żadnych wątpliwości. Nie wiem skąd biorą się twoje. ps. Żeby była jasność, ja napisałem, że z Czekajem będą podobne a nie takie same problemy. Innymi słowy, podstawa konfliktu będzie taka sama, pewnie inne będą metody jego rozwiązywania.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 21.02.2012 o godz. 00:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Mam nadzieje, że nikt już się na to nie nabierze. Poza częścią forumowiczów. Byle nie Klub. Swoją drogą szkoda, że nikt tego gówniarza nie zmusił do pracy z psychoterapeutą (nie mylić z psychologiem) w ramach obowiązkowej pokuty za poprzedni wyskok. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Panowie MAŁECKI wcale nikogo nie podzielił .Nikt na tym forum nie pochwalił zachowania PATRYKA WPROST PRZECIWNIE PANUJE PEŁNA ZGODA odnośnie zachowania jakie miało miejsce w czwartek. Połączono DWIE SPRAWY kwestuje zarobków i stosunku klubu do młodych graczy czyli wychowanków .I ta ostatnia kwesta została podana krytyce własnie na przykładzie Patryka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Patryk ewidentni dymie nas od tylu. Co za hipokryzja. ja nie chce go juz widziec. Zaraz pwoie znowu cos innego. Nie powinno byc zmiluj dla niego. Daje fatalny przyklad
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może masz rację może problem leży po stronie Zarządu. A może leży gdzieś indziej może mentalność polskich młodych pseudozdolnych zawodników jest taka że ważniejsza od rozowju, gry, kibiców jest kasa |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|