|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wciągniemy ligę nosem, przy takiej dyspozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jestem bardzo ciekaw jak dzisiaj spisze się budowany ze szrotu ŁKS z budowaną za "miliony" Polonią. Nie obraziłbym się jakby ŁKS wygrał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie sądzę. Z tego co słyszałem po sparingu to ich gra wyglądała żenująco. W tydzień nie da się zespołu sklecić z niczego. Chyba, że Świr ma jakąś nadprzyrodzoną moc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skład ŁKSu to się nadaje na materiał na jakiś holywoodzki film sportowy o niechcianych nigdzie wyrzutkach, którzy lądują w drużynie prowadzonej przez wariata, w klubie nie potrafiącym związać końca z końcem. Serio, materiał jest tak idealnie klimatyczny, że aż na swój sposób mam nadzieję, że im zajebiście pójdzie w tej rundzie - ot dla samych wartości konwencjonalno-filmowych. Łobo, Sagan, Mięciel, Pączuś, Bonin, Golański, Wyparło, Adamski, Grzelak, na czele Świerczewski - no nawet dla samych tych nazwisk warto byłoby tam u nich siedzieć z kamerą
Co tam się musi dziać, to ja nie wiem, ale każdy dzień pewnie nadawałby się na oddzielną historię do Weszło ![]() Póki co, po meczach LE widać że i Legia i Wisła nie straciły nic na wartościach piłkarskich - na tyle, na ile można to ocenić po jednym meczu. Zobaczymy na ile się wzmocniły Śląsk i Dysko, w końcu byli na zakupach i to na zakupach w dobrym momencie.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 17.02.2012 o godz. 15:03.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bardziej chodzi o zlepek przypadkowych osób, przecież nie o talent Pele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ktoś może powiedzieć jak się spisuje Oleg Laizans w ŁKSie? niestety w pracy jestem i nie moge obejrzeć, a ciekawi mnie były gracz Lechii
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Setka Ljuboji też pewnie była przypadkowa. Gol ze spalonego? Nawet same przepisy FIFA mówią o tym, aby w takich stykowych sytuacjach puszczać grę. Straciliśmy Rybusa, ale zyskaliśmy Novo no i po kontuzji wraca Radovic, więc w następnych meczach będzie raczej na plus. A jak dojdzie (słowo klucz jeśli) Blanco, to będzie naprawdę ok w linii ofensywnej. Mowi się o odejściu Komorowskiego, ale na jego miejsce może wskoczyć Astiz lub Choto, więc biedy nie ma. Skoro pokusiłeś się o ocenę Sportingu, to ja pokuszę się o Standardu. Po czerwonej kartce i karnym myśleli, że wygrają mecz na stojąco. Po prostu zlekceważyli mecz. Poza tym ich forma na wyjazdach jest katastrofalna, to zespół własnego boiska (patrząc na ligę belgijską). Napisałeś, że sytuacja Żyro była przypadkowa, a może okazja Garguły z 4 minuty to była wypracowana okazja? Też przypadek. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbieranina Świerczewskiego zagrała tak żenującą kopaninę, że wygrana 2:0 świadczy raczej na niekorzyść Polonii. No ale co do zasady dostosowuje się grę do przeciwnika i tak, więc trudno do nich mieć o to pretensje.
Póki co zaskakująco niezły (i całkiem wyrównany) mecz w Poznan*u. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Można wręcz rzec, że Bełchatów ma przewagę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mizernie i chaotycznie, jak cały ŁKS.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kosowski za dużo pączków wczoraj chyba zjadł, wiekszosc dosrodkowan za mocna
a szkoda, bo Lech sie strasznie gubi przy stalych fragmentach.BTW Lech dalej strajkuje przeciwko czemuś, że taka pyta dopingowa jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To są jakieś jaja, żeby drużyny grały w zielonych i niebieskich koszulkach. Te czarne spodenki GKS jeszcze ratują sytuację, ale jak oglądałem mecz Śląsk - Lech to myślałem, że oczojebu dostanę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Liga europy to co innego niż polska.Dlatego proponowałbym z ewentualnymi szansami wypowiadać się w niedzielny wieczór.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był karny, a teraz go nie ma!
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
A dokładnie Korona z Jagą Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 17.02.2012 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
słyszeliście co w poznaniu śpiewali
?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, co?
![]() GKS zasłużył, bardzo ładnie grali. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przez relację internetową słabo komentatora słychać, co dopiero kibiców. Podzielisz się swoimi spostrzeżeniami ?
![]() BTW, Lech jest słaby, rzekłbym, że nawet cholernie słaby. ![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Bakero ! Co? Wypie****j"
i to jeszcze przed straconą bramka![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cudownie, że nie wzięliśmy Ubiparipa.
Gdyby nie Rudniew, to Lech praktycznie nie miałby żadnych argumentów w walce nie tyle o mistrzostwo, co o puchary.My natomiast mamy fantastyczną okazję, by piąć się w górę. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lech jest na łopatkach pod względem taktycznym , piłkarskim i mentalnym .Dopóki będzie tam Bakero jest gwarancja , że stan rzeczy nie ulegnie poprawie . Nie mają kompletnie łąwki o czym świadczą zmiany - Ślusarski, Ubibarip a rusek wszystkich meczy im wygrywać nie będzie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Szkoda wygranej Polonii, ale to było dość oczywiste, natomiast wynik z Poznania świetny dla nas, bo raz że możemy wyprzedzić Lecha, a dwa że Bełchatów ucieka pasiastym. Jeszcze tylko remis Śląska i nasze zwycięstwo i będzie super.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Już mają ciecie po mistrzostwie chyba heh. Błagam zostawcie Bakero !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Asysta Wróbla - miód!
Ile było Bełchatowa? kilka razy dało się ich usłyszeć. Gra Lecha bardzo pozytywnie nastraja przed nadchodzącym ćwierćfinałem, po tym co widziałem dzisiaj i wczoraj powiedziałbym, że półfinał mamy w kieszeni, a jeśli do półfinałów dojdą faworyci to prawie pewną mamy także grę w Pucharach w kolejnym sezonie (do czwartego miejsca które pewnie będzie dawać puchar tracimy tylko dwa punkty, a to jest do odrobienia w jednym meczu przy Cichej) ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ziomkom życzy się zwycięstwa ze śmierdzielami ! Bardzo ważny jest też jutro mecz w Kałuży, oby Władcy Północy dali radę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie skreślałbym ich tak szybko, to tylko pierwszy mecz i o ile po pierwszym meczu można ocenić, że ełksa raczej futbolu totalnego grać nie będzie, bo po prostu nie ma ku temu predyspozycji, to Lech w obwodzie wciąż posiada wartościowych kopaczy, a maszyna w każdym momencie może ruszyć.
W dodatku skreślając pozycję lodówko-zamrażarke, skreślasz poniekąd też nas, bo w chwili obecnej punktów więcej nie mamy. P.S. Na inaugurację 11 000... P.S.2. Bełchatów wyjazd rundy ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|