|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zajebista gala! Rozpiska mocna nie zawiodła. Nie lubię jakość JJ ale wydaje sie że aktualnie nie ma na niego mocnych, no chyba że nasz Janek
a pokaz BJJ w wykonaniu Mira - cudo. Lata świetlne przed ksw znajduje si obecnie ufc a Krzysio spieprzył sprawę... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co trzeba zauważyć że Jones przyjął chyba pierwsze ciosy w UFC a jednak skontrolował sytuację.
KSW nie ma co porównywać, Mamed odstaje o kilka długości i niechc chłopak szuka jakiegoś kontraktu w stanach. Gala super, fajne walki, szybko mocno. Tak jak powinno być. Co jeszcze mi się nasunęło, to jest top class, najlepsi z najlepszych a kalkulacji nie ma, 100% w każdej sytuacji, Minotaur nie klepał, nie klepał też Lyoto. Ortiz walczył do samego końca, szacunek za danie wszystkiego co się ma. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Gala chyba przerosła ostatnie bardzo dobre UFC139. Na 12 walk chyba 9 zakończyło sie przed czasem. Szkoda tylko Minotauro, jednak trzeba przyznać iż sam jest sobie winien. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.
Ciekawe kto teraz może zagrozić JJ. Mimo, że do gościa nic nie mam to nie chciałbym żeby zdominował moją ulubiąną kategorie wagową, aczkolwiek nie widzę dla niego żadnego konkurenta Szacunek dla Machidy za walkę do końca. Co do KSW, abstrahując już od marnego poziomu to mogliby wprowadzić w końcu klatkę i łokcie na głowę. Nie wspominając o tym ze walka trwa 2x5 minut. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
O czym Joe Rogan rozmawiał po walce z Tito Ortizem ? była jakaś wzmianka o zakończeniju kariery, bo nie słyszałem dobrze bo słabą jakośc miałem!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.fight24.pl/ufc-w-polsce-juz-pewne/ fajna promocja mma
nareszcie, może Janek i Mamed będą walczyli ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie, sorry, że dopisuję się w kwestii organizacyjnej a nie merytorycznej, ale naprawdę temat tego wątku brzmi lamersko. MMA czyli Pudzian..., to tak jakby napisać: Liga Mistrzów czyli Dinamo Zagreb i inni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja bym zaproponował może coś w ten deseń :" Marcin Najman i jego spuścizna w MMA"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z wczoraj:
"To, czego nie udało się zrobić Różalowi na KSW 18, dokonał Michał Kita we Włoszech – pokonał Valentijna Overeema. Walka trwała niecałą rundę, nasz rodak poddał Holendra gilotyną." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Te rózne zapowiedzi walk, wywiady przeważnie inscenizowane ale ubawił mnie ten (skala i jakość wściekłości) z Najmanem przed walką z Hardkorowym Koksu:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Browar za to swoją drogą el Progesteron w tym wywiadzie powiedział "Jeżeli stałaby się rzecz, w którą nie wierzę to będzie oczywiście koniec mojej zawodniczej kariery sportowej." to już będzie chyba 3 oficjalne zakończenie kariery po dwukrotnym wpi***lu z Saletą ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ale on uwaza że tych walk nie przegral he he powaznie chlop gadał ze to SALETA speniał ...dziwny koleś ,walczy z gosciem wiekowym ,bez nerki i jeszcze podważa swoja beznadziejność
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy to w ten piątek jest kolejna komedia z Najmanem? Pokazują to gdzieś?
Edit: thx!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 26.04.2012 o godz. 14:31.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
27!
polsat sport,polsat sport hd ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Poziom tego całego mma w ogóle to można nazywać mma? attack sięgnęło dna.Mam nadzieję,hardkorowy koksu wleje najmanowi i raz na zawsze wybije mu z głowy walki.Czekam na walkę Harkorowy koksu vs Adam Małysz
nie no żarcik ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale tam walczą solidni zawodnicy, wg mnie najlepszy polski ciężki Damian Grabowski
walka freakow to inna sprawa, taki sam cyrk jak na KSW pod publikę |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ja tam czekam na walkę Najman vs Małysz, ewentualnie połamany Kubica vs Najman, bo chyba tylko wtedy jak dostanie wpier**ol odpuści i nie będzie robił z siebie pajaca.
Jedynie co mi się kojarzy z Najmanem i jego stylem walki to, to -> http://www.youtube.com/watch?v=I5TZ01EO9yM |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przepraszam miało być Najman vs Małysz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zaraz największa walka w historii mma
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie róbcie sobie jaj i nie stawiajcie nazwiska Adasia obok Najmana
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
na ch.. Najman się pcha na ring? pobiegał po ringu, praktycznie nie uderzył koksa, nawet nie wskoczył na niego jak ten się poślizgnął i dostał wpier...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
też wiedziałem, że koksu wygra, ale jak się zaczęło przedłużać w 1. rundzie to zaczynałem się martwić o jego kondychę. Jak się okazało nie było ku temu podstaw, dał radę!
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cholera - wiedziałem że Robert wygra tą parodię ale nie wiedziałem że buki płaciły aż 1.7
Kurcze, można było nieźle zarobić i się pośmiać. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze nie tak dawno na koksa było 2.25, a na pipę 1.57
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja p****le ale ten Najman to dziad .Brak słow zeby tak sie osmieszac ,moze on ma taki fetysz?
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dziwna sprawa.. ten Najman podobno zajmował się kiedyś boksem.. Nie dopatrzyłem się ani jednego poprawnego technicznie uderzenia.
To wyglądało jak walka gimbusów pod szkołą.. opatrzność nade mną czuwała i nie postawiłem pieniędzy na Najmana- mimo wszystko wierzyłem..^^ ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|