The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2011, 16:39
Zajebista gala! Rozpiska mocna nie zawiodła. Nie lubię jakość JJ ale wydaje sie że aktualnie nie ma na niego mocnych, no chyba że nasz Janek a pokaz BJJ w wykonaniu Mira - cudo. Lata świetlne przed ksw znajduje si obecnie ufc

a Krzysio spieprzył sprawę...
I
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.12.2011, 16:59
Co trzeba zauważyć że Jones przyjął chyba pierwsze ciosy w UFC a jednak skontrolował sytuację.

KSW nie ma co porównywać, Mamed odstaje o kilka długości i niechc chłopak szuka jakiegoś kontraktu w stanach.

Gala super, fajne walki, szybko mocno. Tak jak powinno być.

Co jeszcze mi się nasunęło, to jest top class, najlepsi z najlepszych a kalkulacji nie ma, 100% w każdej sytuacji, Minotaur nie klepał, nie klepał też Lyoto. Ortiz walczył do samego końca, szacunek za danie wszystkiego co się ma.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.12.2011, 18:03
Gala chyba przerosła ostatnie bardzo dobre UFC139. Na 12 walk chyba 9 zakończyło sie przed czasem. Szkoda tylko Minotauro, jednak trzeba przyznać iż sam jest sobie winien. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.

Ciekawe kto teraz może zagrozić JJ. Mimo, że do gościa nic nie mam to nie chciałbym żeby zdominował moją ulubiąną kategorie wagową, aczkolwiek nie widzę dla niego żadnego konkurenta Szacunek dla Machidy za walkę do końca.

Co do KSW, abstrahując już od marnego poziomu to mogliby wprowadzić w końcu klatkę i łokcie na głowę. Nie wspominając o tym ze walka trwa 2x5 minut.
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.12.2011, 18:11
O czym Joe Rogan rozmawiał po walce z Tito Ortizem ? była jakaś wzmianka o zakończeniju kariery, bo nie słyszałem dobrze bo słabą jakośc miałem!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.12.2011, 19:28
Cytat:
O czym Joe Rogan rozmawiał po walce z Tito Ortizem ? była jakaś wzmianka o zakończeniju kariery, bo nie słyszałem dobrze bo słabą jakośc miałem!
O ile dobrze pamiętam i dobrze zrozumiałem to Tito mowił, że "ma jeszcze jedną walkę w kontrakcie i czeka na rywala". Jaka będzie decyzja Dany to czas pokaże.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 15.01.2012, 19:57
http://www.sportfan.pl/artykul/31464...-to-bedzie-hit
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 15.01.2012, 22:12
http://www.fight24.pl/ufc-w-polsce-juz-pewne/ fajna promocja mma nareszcie, może Janek i Mamed będą walczyli
I
Odpowiedz cytując
noff
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 15.01.2012, 23:12
Panowie, sorry, że dopisuję się w kwestii organizacyjnej a nie merytorycznej, ale naprawdę temat tego wątku brzmi lamersko. MMA czyli Pudzian..., to tak jakby napisać: Liga Mistrzów czyli Dinamo Zagreb i inni.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.01.2012, 23:54
noff napisał(a):Wyświetl post
Panowie, sorry, że dopisuję się w kwestii organizacyjnej a nie merytorycznej, ale naprawdę temat tego wątku brzmi lamersko. MMA czyli Pudzian..., to tak jakby napisać: Liga Mistrzów czyli Dinamo Zagreb i inni.
nawet Dinama tu nie obrażaj to jak LM czyli Podbeskidzie i inni(z całym szacunkiem do nich )
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.01.2012, 09:46
Ja bym zaproponował może coś w ten deseń :" Marcin Najman i jego spuścizna w MMA"
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 26.03.2012, 00:26
z wczoraj:

"To, czego nie udało się zrobić Różalowi na KSW 18, dokonał Michał Kita we Włoszech – pokonał Valentijna Overeema. Walka trwała niecałą rundę, nasz rodak poddał Holendra gilotyną."

piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.04.2012, 11:18
Te rózne zapowiedzi walk, wywiady przeważnie inscenizowane ale ubawił mnie ten (skala i jakość wściekłości) z Najmanem przed walką z Hardkorowym Koksu:

Cytat:
Burneika w rozmowie z naszym redaktorem zarzucił twojej osobie brak polskich korzeni i w dość ostry sposób zasugerował, że nie masz prawa wypowiadać się na temat jego pochodzenia. Jak to skomentujesz?

- To, co powiedział ten litewski pedał Burneika było poniżej jakiejkolwiek tolerancji z mojej strony. Moi dziadkowie i moje babcie przelewali krew za moją ojczyznę. Rodzony brat mojej babci Stanisław Polak był ciężko ranny podczas kampanii wrześniowej i już nigdy nie wrócił do zdrowia. Mój dziadek Wiktor Zaskórski z kilkoma innymi więźniami z obozu pracy. Też bardzo sobie cenił wolność i suwerenność Polski. W ogóle jakim prawem ta litewska szmata ma czelność podważać moje korzenie. To jest po prostu coś z czym się jeszcze w życiu nie spotkałem. Mówiąc szczerze ja nie dopuszczam myśli, że przegram w tej walce, ale jeśli nie daj Bóg tak by się stało to mogę z pełną stanowczością powiedzieć ja mu ręki szmaciarzowi nie podam, ani przed ani po walce. Nawet gdyby jakimś cudem udało mu się wygrać. Jeśli już mówię o historii i korzeniach to niech on sobie przypomni rok 1920 "Bitwę Warszawską", gdy Piłsudski wraz z Polakami pogonili bolszewików. W tamtym czasie przypomnę, że jedyne co Litwini robili to podnosili ręce do góry. W tamtym czasie to były jedyne gesty na jakie było stać Litwinów. Natomiast my Polacy zawsze walczyliśmy i on nie ma prawa używać tego typu argumentów.
Odpowiedz cytując
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 07.04.2012, 12:48
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Ja bym zaproponował może coś w ten deseń :" Marcin Najman i jego spuścizna w MMA"

Browar za to

swoją drogą el Progesteron w tym wywiadzie powiedział "Jeżeli stałaby się rzecz, w którą nie wierzę to będzie oczywiście koniec mojej zawodniczej kariery sportowej."

to już będzie chyba 3 oficjalne zakończenie kariery po dwukrotnym wpi***lu z Saletą
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.04.2012, 12:56
ale on uwaza że tych walk nie przegral he he powaznie chlop gadał ze to SALETA speniał ...dziwny koleś ,walczy z gosciem wiekowym ,bez nerki i jeszcze podważa swoja beznadziejność
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.04.2012, 13:40
Czy to w ten piątek jest kolejna komedia z Najmanem? Pokazują to gdzieś?

Edit: thx!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 26.04.2012 o godz. 14:31.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 26.04.2012, 13:42
27!

polsat sport,polsat sport hd
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 26.04.2012, 21:51
MMA Attack 2 - ważenie

http://www.youtube.com/watch?feature...v=6YN1LJQBQkU#!
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.04.2012, 21:54
Poziom tego całego mma w ogóle to można nazywać mma? attack sięgnęło dna.Mam nadzieję,hardkorowy koksu wleje najmanowi i raz na zawsze wybije mu z głowy walki.Czekam na walkę Harkorowy koksu vs Adam Małysz nie no żarcik
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 26.04.2012, 22:07
ale tam walczą solidni zawodnicy, wg mnie najlepszy polski ciężki Damian Grabowski

walka freakow to inna sprawa, taki sam cyrk jak na KSW pod publikę
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 26.04.2012, 22:08
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Czekam na walkę Harkorowy koksu vs Adam Małysz nie no żarcik
ja tam czekam na walkę Najman vs Małysz, ewentualnie połamany Kubica vs Najman, bo chyba tylko wtedy jak dostanie wpier**ol odpuści i nie będzie robił z siebie pajaca.

Jedynie co mi się kojarzy z Najmanem i jego stylem walki to, to -> http://www.youtube.com/watch?v=I5TZ01EO9yM
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.04.2012, 22:15
Przepraszam miało być Najman vs Małysz
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.04.2012, 21:45
Zaraz największa walka w historii mma - ja .......e ale człowiek jest próżny by takie rzeczy oglądać
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
soku
Member

Od: 09.2010

Stary 27.04.2012, 21:49
Nie róbcie sobie jaj i nie stawiajcie nazwiska Adasia obok Najmana
Odpowiedz cytując
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 27.04.2012, 22:24
na ch.. Najman się pcha na ring? pobiegał po ringu, praktycznie nie uderzył koksa, nawet nie wskoczył na niego jak ten się poślizgnął i dostał wpier... nawet gość na wózku by go pokonał...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.04.2012, 22:27
Jean_Paulista napisał(a):Wyświetl post
na ch.. Najman się pcha na ring? pobiegał po ringu, praktycznie nie uderzył koksa, nawet nie wskoczył na niego jak ten się poślizgnął i dostał wpier... nawet gość na wózku by go pokonał...
Ten człowiek jest załosny i juz takim pozostanie. Wiedziałem, ze to tak sie skonczy
Odpowiedz cytując
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 27.04.2012, 22:29
też wiedziałem, że koksu wygra, ale jak się zaczęło przedłużać w 1. rundzie to zaczynałem się martwić o jego kondychę. Jak się okazało nie było ku temu podstaw, dał radę!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.04.2012, 23:20
Cholera - wiedziałem że Robert wygra tą parodię ale nie wiedziałem że buki płaciły aż 1.7

Kurcze, można było nieźle zarobić i się pośmiać.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.04.2012, 23:36
Jeszcze nie tak dawno na koksa było 2.25, a na pipę 1.57
..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.04.2012, 00:13
Ja p****le ale ten Najman to dziad .Brak słow zeby tak sie osmieszac ,moze on ma taki fetysz?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.04.2012, 02:00
Dziwna sprawa.. ten Najman podobno zajmował się kiedyś boksem.. Nie dopatrzyłem się ani jednego poprawnego technicznie uderzenia.
To wyglądało jak walka gimbusów pod szkołą.. opatrzność nade mną czuwała i nie postawiłem pieniędzy na Najmana- mimo wszystko wierzyłem..^^
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów