|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/cesar...eler_9830.html jeżeli szukamy lewego obrońcy to jest moja propozycja zawodnik ograny w lidze portugalskiej grywał w lidze mistrzów, lidze europy. Więc niech mi nikt nie pisze że do kolejny szrot bo taki podopbny szrost śćiągał nasz słynny Apoel Nikozja co z tego wyszło wszyscy wiemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Także to jest piłkarz o inklinacjach ofensywnych, ze świetną lewą nogą, bardzo dobrą wrzutka w pole karne ze stojącej piłki czy w biegu. Pytanie co z obroną ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.01.2012 o godz. 16:59.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Darkowi Dudce kończy się kontrakt może by tak...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanovic jest przykładem walczaka a pozycje podobne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zapomnijcie o Delevie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Paweł Brożek - Nie! bo psuje atmosferę i nie potrafi grać - cytat z Darioka - masz rację trudno Wam dogodzić - z Tobą na czele...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jako że mamy okienko transferowe to tak bym to zrobił na miejscu Stana:
pomarańcz- wypożyczenie czerwień- wywalenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z Bitonem to jest ciekawa sprawa. Niby taki dobry i skuteczny a spokojnie Belgowie go nam sprzedadzą. Jak dla mnie to taki facet powinien być w klubie trzymany i doglądany czy aby wszystko jest w porządku. A tu nie dość, że chcą go sprzedać to ich prezes mówi, że mają już następce?WTF, że tak zapytam.
Dudka spokojnie znajdzie sobie klub na zachodzie. Przez tyle lat gra regularine w solidym klubie francuskim, że problemów z pozostaniem w poważnej piłce mieć nie będzie. Swoją drogą, tak wyśmiwany u nas Dudka daje radę w Francji. Dziwne te Zaby, na piłce się nie znają za grosz. Kontrakt to się kończy Ballackowi, że też jeszcze nikt go do Wisły nie przymierzył?Razem z Ruddem co go z Malagi wykupimy dawaliby rade. Oczywiście mówimy o kontraktach motywacyjnych. ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tam się na kasie nie śpi, podejrzewam że na utrzymanie dwóch w miarę niezłych snajperów ich nie stać i stąd taka reakcja |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9QPbomX9tFQ temat zamknięty ale warto sobie popatrzeć na pare zagrań. na luziku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tą formą strzelecką Bitona. Wszystkim w głowach siedzi ze przez pierwsze kilka kolejek tylko on strzelał bramki i to daje podstawy do robienia z niego nadprzeciętnego zawodnika. Tyle ze jakie były te bramki? Dobić z 5 metrów do pustej to junior potrafi. Jedyną bramkę którą można uznać za dowód na jego klase to Fulham u siebie. Ma warunki zastawić sie potrafi, ale w kombinacyjnej grze kiedy kolejne zagranie nie jest takie oczywiste czesto się gubi. Choćby rajd z Odense u siebie zakończony kompromitującym zachowaniem. Miliona jurków bym za niego nie dał. Genkow wydaje mi się wartościowszy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.01.2012 o godz. 13:47.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Obawiam się, że będzie jak z Kuźbą. Chociaż wtedy mieliśmy innych napastników, którzy dobrze grali, a teraz ciężko z tym.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niewykupienie Bitona dla mnie będzie frajerstwem - chodzi tu nawet o względy czysto biznesowe - przecież boss wie o tym chyba bardzo dobrze. Biton w naszej lidze spokojnie się wypromuje - pucharami już to zrobił ! w ogóle to ja uważam, że powinniśmy grać dwoma napastnikami. Genkov cofnięty a Biton wysunięty.
ps. jeśli chodzi o Maków to ja liczę, że zagrają oni w Wisełce niebawem ![]()
Ostatnio edytowane przez szadi83 : 07.01.2012 o godz. 14:51.
![]()
Mistrzem Polski jest WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bitona już nie potrzebują bo mają lepszych napastników proste
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ja bym się jednak nie zamienił. Bitona kupiłbym tylko ze względu na jego niecodziennie podejście do treningów i profesjonalizm, co może pozwolić mu się bardzo rozwinąć, a nam na nim zarobić dzięki jego dobrej grze i transferowi. Inaczej nie byłby wart tak wielkich pieniędzy, i nawet mimo to jego zakup będzie obarczony wielkim ryzykiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
PS Nie tacy zawodnicy nie trafiali z 5. metrów do pustej ![]() ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ludzie.. Biton strzelił przez pół roku dla Wisły 15 bramek !! a niektórzy potrafią jeszcze go krytykować ..
ja bym zaryzykował i wydał nawet te 1.5m e , bo izraelczyk nie potrzebuje aklimatyzacji, nie kupujemy kota w w worku i spokojnie będzie go można sprzedać .. a pisanie, że strzela tylko z 5 m do pustej bramki jest śmieszne .. przypominam chociażby bramkę z Twente na wyjeździe jak w drugiej połowie strzeli chociaż 5-10 bramek to nasi będą mieć strasznie duży bół głowy .. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Biton potrafi uderzyć z daleka, potrafi włożyć nogę w tzw. Szprychy i walnac bramę. Uważałem ze słabo gra głowa, ale pamietam tez Jego bramy na Polonii i na Lechu. Z pewnością do tej pory nie pokazuje umiejętności do gry kombinacyjnej, co w przypadku Wisły jest bardzo ważne, większość meczy gramy przecież atakiem pozycyjnym. Jeśli zgra sie z Drużyna na wiosnę i przestanie popełniać te błędy, to będzie wart wykupienia-moim zdaniem. Jednak jeśli nie, a strzelać będzie bramy w przypadkowych sytuacjach i dołoży kilka z daleka, to moim zdaniem kupić, znaleźć kupca i od razu sprzedać droze. Ktoś już pisał, ze jest to możliwe w jednym okienku |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ile Rudnevs strzelił goli z 30 metrów panowie? Myśle, że każdy przyjąłby go z otwartymi rękami. Dobrze, że nei trafił do nas np. RVN, ten to tylko z pola karnego potrafi strzelić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli pytamy kto jest lepszym napastnikiem - Genkov czy Biton - odpowiedź jest dość prosta. Napastnik ma strzelać gole. Przez te pół rundy Biton strzelił dla Wisły więcej bramek niż Genkov, który jest w klubie prawie rok. Genkov sprawia wrażenie, jakby potykał się o własne nogi. Tylko te 1,6 mln euro za Dudu to trochę za dużo jak dla Wisly. A swoją drogą, mam wrażenie, że dla Bitona i Genkova łatwiej by się grało, mając partnera w ataku. Czasem obydwaj wydają się tacy zagubieni, ale Dudu lepiej sobie radzi i w lidze, i w pucharach.
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ile? 1.6 mln euro? Jak chcemy wtopić troche kasy to nie ma lepszego sposobu. Jedyny argument za jest taki ze Biton jest stosunkowo młody. Ale jak wydamy tyle to chłop będzie musiał grać czy będzie sie kopał po czole czy nie. Bo za gościa który siedzi na ławie w Polsce weźmiemy góra 500 tys i będziemy okrągłą bańkę w plecy. Jesteśmy klubem z którego odchodzi sie za 1,5 miliona. Dlatego na zarobek pry takiej kwocie zakupu bym raczej nie liczył.
ps. Bardziej mi pasuje układ Genkow Boguski, niż Biton Genkow. Ale Rudnew z 16 m strzela 7/10, a Biton 4/10.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.01.2012 o godz. 16:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|