|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy jest jakaś strona internetowa, może jakiś program(?), który potrafi wskazać który z operatorów sieci komórkowej, ma najmocniejszy sygnał, najlepszy zasięg na danej ulicy / w okolic w mieście ?
Jestem obecnie w Orange i występuje u mnie notoryczne gubienie zasięgu. Nie jest to wina starej karty sim ( bo jest nowa ), czy tez aparatu. Po prostu ' pomarańcza ' ma tam jakaś czarną dziurę i szwankuję. Najlepiej by było zaprosić do siebie paru znajomych, z różnych sieci i sprawdzić u którego jest najmocniejszy sygnał. A jakoś inaczej da radę to sprawdzić ? Dzięki ==== @bylant17 - http://translate.google.com/#pl|ru|cze%C5%9B%C4%87 wiadomo, u góry masz krzaczki, cyrylice, ale u dołu masz fonetyczny zapis. Myślę że tam możesz wpisać całą wiązankę życzeń, przetłumaczyć i jechać. Nawet w formie bez osobowej, myślę że bratni naród zrozumie ;-) |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ktoś wie gdzie można zamówić race oprócz ultrasshop.com (tam zamówienia tylko od 150 pln w górę są realizowane) czy firebis.pl (tam brak rac) ? z góry dzięki za odpowiedź!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gdzies byl temat/wątek gdzie zabrac dziewczyne na randke, pamieta ktos ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jak dzisiaj ze sklepami 24 ? zamkniete ? same stacje zostają ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak masz taki sklep jak u nas na Bronowicach "u szwagra" to otwarty jest 365 dni w roku 24 godziny na dobe
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://ziomalstwo.blox.pl/2009/10/Ur...azu-glowy.html
natknął się ktoś z was podczas świątecznych zakupów na taki masażer ? jesli tak to gdzie ? ![]() @Bąbel @Al_29 Dzięki sprawdzę. ![]()
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 25.12.2011 o godz. 14:35.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie mogę kupić zamek do drzwi do Saxo ? Zna ktoś jakieś szroty / sklepy z częściami do aut francuskich?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
23 grudnia w piątek koło godziny 20-tej na Radiu Zet rozmawiali o świątecznej piosence Kasi Kowalskiej z 93-95 roku (nie pamiętam dokładnie) gdzie w tle było słychać niewyraźny głoś dziecka. Prosili o przysyłanie maili "co mówi głos dziecięcy w tle piosenki" i było między innymi "daj śledzia" o jakiej piosence mówili?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś dojścia do KOGOŚ, kto pracuje w Agencji Turystycznej...gdyby ktoś coś wiedział-poprosze na priv.Dzięki.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Szukam książek w wersji elektronicznej (nie skany) :
-Marek Krajewski : Festung Breslau, Aleja samobójców ,Dżuma w Breslau -Alexandra Linder : Interes z aborcją. Kto zarabia na zabijaniu? -Teddy Dekker : Trzy -Valdimir Volkoff : Spisek -Waldemar Łysiak : 4 czyli operacja Sandbox -Cay Rademacher : In nomine mortis -Francine Rivers: Dziecko pokuty -Michael D. O`Brien : Ojciec Eliasz. Czas apokalipsy -Eric von Kuehnelt-Leddihn: Jezuici, burżuje, bolszewicy Jak ktoś posiada albo znajdzie pisać ! ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znacie jakiś program, który szybko i sprawnie segreguje muzykę w komputerze? Chodzi mi głównie o wyszukanie i usunięcie powtarzających się kawałków. Z góry dzięki.
Lacrima : gościem był Lewandowski, więc głównie rozmawiali o BVB i reprezentacji. Podsumowali też LM i LE w tym roku. I na koniec wyśmiali Lato za życzenia . ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 27.12.2011 o godz. 13:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Było coś ciekawego w świątecznym wydaniu Cafe Futbol? Na jakie tematy rozmawiali?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może co słychać u Mariusza Rokickiego? Może być priw.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pytanko
Mam na dachu nieuzywany talerz. A kupiłem na gwiazdke rodzicom jakis tam tuner co łapie mpg4 czy jak to sie zwie. Kwestia następująca : Czy da się jakoś z tego talerza ktory zamontowany jest po cyfrze, zrobic antenę ? Tak zebym mogl ja podpiać do tego tunera? jak ktos cos wie,zna sie na takich sprawach to priv pomocnych nagrodze napewno jakims browarkiem np. na turnieju czy tez meczu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie- orientuje się ktoś może czy jesteś jakaś dobra siłownia w okolicach Rynku w Krakowie za w miarę przystępną cenę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam. Gdzie w Krakowie można kupić uchwyty na deski snowboardowe? Muszę zmieścić 4 deski. zależy mi też na tym, żeby uchwyt miał regulowaną wysokość, aby wiązania nie rysowały dachu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TJhcL...deo&playnext=3 - ktoś zna tytuł piosenki ?!!?!?
i jeszcze jedno - jest jakiś serwis typu grupon, gruper, okazik na którym są WSZYSTKIE OFERTY BONÓW / ZAKUPÓW GRUPOWYCH ?! Taki jeden wielki mix , w jednym miejscu. dzięki
Ostatnio edytowane przez labtec : 27.12.2011 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=8rrOdcnFbAY ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FfIaJf14z5Q - pomoże ktoś zidentyfikować utwór z tej reklamy
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@ labtec: wygląda na to, że lokalu jako lokalu nie ma - tylko dowóz wchodzi w grę.
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|