|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
w tej Warszawie to już ładnych dziewczyn nie ma? zdecydowanie wolę krakowskie hostessy ;-) ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
to to jest żywe ?
szok, wyglada jak z prezentacji Avatara ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wolałbym żebyśmy mieli lepszy zespół niż hostessy.. niestety w tym sezonie nie jest nam to dane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No i po co im staniki? Body painting charakteryzuje się tym, że jest na gołym ciele, które nie jest niczym przykryte
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
3-2, 2-0, 1-0, 1-0, 2-0, 3-0, 0-0, 3-1, 0-0, 3-0, 3-0
Pomnik Deyny coraz bliżej, Most Średnicowy przed meczem rozświetlony w jedynych słusznych barwach, na boisku wychowankowie. O takiej marzyłem ![]() http://legionisci.com/zdjecia/12most...y_barwy_f1.jpg ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
A pomyśleć, że jeszcze niedawno, tu na tym właśnie forum, jeden z kibiców Legii (wybaczcie, nie pamiętam który) napisał "niestety Legia dobra to już chyba była" narobiliście apetytu, a tu co...![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
@kreseq, ślepy jesteś?
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...oja__3_0_.html jak tu nie było spalonego to ja jestem żydowską baletnicą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Otóż prosta sprawa: u nich jak obrońca ma piłke, to wychodzi Ljuboja, Borysiuk czy inny Radovic, przyjmuje piłkę tyłem do bramki,a ta mu nie odskakuje na kilka metrów.Co już jest zajebistym ułatwieniem jak na naszą ligę i pozwala im konstruować zalążki ataku pozycyjnego nieosiągalnego dla innych tuzów naszej ligi w tym Wisły. Poza tym zazwyczaj taki przykładowy Ljuboja ma więcej jak jedną opcję do podania, bo są nieźle ustawieniu i wychodzą "do gry".
A u nas co ? Od nas grają o klasę lepiej, ale o to nie trudno. My rozrzuceni po tym boisku "po Maskantowemu", gdzie by to funkcjonowało każdy musi dysponować holenderską techniką. Maaskant zdawałoby się tego nie zauważał. Co można zrobić by zdobywać jakieś punkty? Na pewno gra bliżej siebie, zapieprzanie (problem,że nie ma komu), na pozycjach ofensywnych stawianie na chłopów bardzo dobrych technicznie, nie bojacych się zagrać z rywalem na plecach (Melikson wróc, wypad z Gargułą, Jirsakiem, Kirmem )
Ostatnio edytowane przez tofik : 23.11.2011 o godz. 23:42.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak ale gdyby to wiślak strzelił by w meczu z takiego spalonego, to jeszcze tego samego dnia była by nagonka na Wisłę w mediach a kibice Legii na tym forum robili by sobie "podśmiechujki".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
A przecież Rapid czy Hapoel to mniej więcej ekipy na tym poziomie, na jakim są drużyny w trzeciej, czy nawet czwartej rundzie eliminacji LM. Przegrać może przegrają, trudno teraz wyrokować w tej sprawie, bo to tylko sport, a mamy dopiero półmetek sezonu, ale jakoś osobiście nie widzę na razie najmniejszego powodu, żeby już teraz jednoznacznie stwierdzić, że będą się ośmieszać. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Podaj numery totka Gdyby babcia miala wąsy... itp.Ok juz przestaje... PS: Kulturka pelna widze
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.11.2011 o godz. 23:45.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Spadaj Legionisto na swoje forum. Nikt się Ciebie o zdanie nie pytał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale Ty również przesadzasz
Porównanie minimalnego spalonego do kradzieży jaka była z Jagą czy ŁKS jest totalnei z dupy. Mnie też boli że Legia wygrywa, no ale ...../ Niech wygrywają, niech mają chwile radości, My tak mieliśmy przez ostatnie 12 lat. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po to mamy na koszulkach firme od tuszów do drukarek, zeby nam drukowali.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Generalnie, to co gra teraz Legia to jakiś fenomen, zważywszy że drużyny Skorży nigdy regularnie takiej piłki nie grały, a do tego nie widać (co często w Legii bywało) gwiazdorstwa. Tak na prawdę gra kilka nazwisk a reszta w tą klepkę dobrze się komponuje. Przy okazji, wspominam o tym w innym temacie, media oszalały na punkcie rodzimego "produktu szkoleniowego" (trenerzy i piłkarze) i za chwilę Zdzisiu czy Krzysiu będzie porównywany do Guardioli albo Hiddinka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dziwisz się szaleństwu? Skoro w młodzieżówce Lechii biega Iniesta, w młodzieżówce Legii biega Messi, a ostatnio pięknego gola dla tej drużyny strzelił Xavi (żeby było jeszcze bardziej galaktycznie, w tym samym meczu ładnym zagraniem popisał się Cantona), na ławce trenerskiej w Jagiellonii Guardiolę zastąpił Mourinho, który w dodatku się rozdwoił bo zdaniem rusków siedzi też na ławce Legii, a wszyscy ci szkoleniowcy i tak patrzą na plecy liderującej drużyny prowadzonej przez sir Alexa Fergusona, a na dokładkę tradycyjnie mediom pożywkę daje prezes grodziskiej drużyny - Jesus Gil, to trudno tu nie oszaleć!
Ostatnio edytowane przez Sartre : 24.11.2011 o godz. 00:34.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Akademia piłkarska, strategiczne myślenie, przemyślane gotówkowe transfery dały Legii to, czego nie ma Wisła - solidne fundamenty. Przecież gdyby odszedł Skorża pod koniec ubiegłego sezonu, jest to niemal pewne, że grali by tak samo dobrze. To jest ich runda, ostatnio tak silną Legie widziałem jak byłem dzieciakiem, nie wiem, rok 1996-97 jakoś. Patrzyło się na ich grę i widziało siłę, ambicje, umiejętności. Ale zobaczymy, jak będzie na wiosnę. Mam nadzieję, że w maju będę się z Warszawiaków śmiał.
Miasto Wrocław daje 3 mln Śląskowi na transfery, ile daje nam Kraków? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
niech wam jeszcze dziewczyny lepiej tapetują
![]() ![]()