|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Radek Sobolewski - szacunek!!! Szkoda, że jesteś jednym z niewielu, którym zależy... Jaliens, Lamey, Kirm, Garguła - won z Wisły!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jakie było oburzenie na forum jak "pikniki" gwizdały na piłkarzy....
Mam nadzieję że się wreszcie ogarniemy jako kibice i nie będziemy ich głaskać "nic się nie stało" ! Dość już tych upokorzeń w pucharach, jeszcze brakuje żeby nam Odense czwórkę wrzuciło. Porażek u siebie. Kiedyś latami nie przegrywaliśmy a teraz już w jednej rundzie dwa wpier****. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Po meczu juz wytrzeźwiałem i tak czytam czytam i... Marko Wilk SZACUNEK , ale gdzie reszta ? tylko 2 zawodników wiedza co to derby a reszta ? żal... Ale żeby oni zapierdalali , ale nie....
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
||
|
wierny;1187972[B napisał(a):
Nikt nie ma wątpliwości, że większość z nich to zwykłe "gwiazdorki", ale trzeba się też umieć zachować. Oczywiście dla kibica sukcesu ważniejsza jest LM niż derby, ale dla mnie to nie ma czego porównywać. Święta Wojna ponad wszystko! A na Wiśle "nic się stało" śpiewa sie jednak z reguły głównie w trakcie spotkania, jak stracą gola, żeby ich podnieść na duchu, a nie po porażkach. Już na pewno nie takich! Myśle, że na Górniku (jeśli będzie doping, bo różne głosy chodzą), dojdzie do odświeżenia paru haseł. Np: Wy jesteście gwiazdorami! Przegrywacie z frajerami! Tylko znów większość nie zrozumie i się nawet nie zainteresuje... EDIT:
Chłop ma siłę, mikrusem też nie jest, skakać potrafi, to po jaką cholerę zawiesza się na drugim zawodniku i sprowadza go do parteru jak w jakichś zapasach? Przecież to jest totalny brak myślenia! On powinien po prostu stać przy nim i wyskoczyć by atakować piłkę głową, ewentualnie gdzieś tam pociągnąć gościa z rękę. I wszystko. Przegrałby pojedynek? Trudno, ale przynajmniej by zawalczył, tak po piłkarsku i byłaby duża szansa na to, że Bizen przestrzeli.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 07.11.2011 o godz. 15:13.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
kiedy małecki i melikson wrócą do gry <prosi> wiadomo coś
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przynajmniej wiadomo, na kogo można w naszej drużynie liczyć. Myślę, że poza Wilkiem i Jovanovicem można liczyć na podobne zaangażowanie w przypadku Małego i Meliksona. Do tej czwórki można dodać Pareiko, który bardzo emocjonalnie podchodzi do porażek, widocznie też mu zależy.
Co z resztą? Reszta to piłkarze, dla których za późno już na nawiązanie romantycznej relacji z Klubem. Niestety, taka prawda. Grają tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Niby nic odkrywczego, ale mimo to uważam, że warto podkreślić po raz kolejny. Zarówno Melikson jak i Jovanovic mieli w poprzednich klubach bardzo dobre relacje z kibicami, byli szanowani. Wiedzą, że kibicowanie dla niektórych to coś więcej niż machanie szalikiem. To widać na boisku. Melikson, jak sam twierdzi, może być gotów na Śląsk. Mały być może zagra końcowkę rundy, ale to wielka niewiadoma. Powód: odpowiedz
Ostatnio edytowane przez tomsts : 07.11.2011 o godz. 14:03.
![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zastanawia mnie postawa Chaveza, zawodnika bez którego nie wyobrażaliśmy sobie składu bez niego a teraz gra kiepsko i popełnia tak proste błędy. Z jakiego powodu zaliczył taki regres?
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bo go poznali w lidze. Juz kazdy wie ze jego jedynym atrybutem jest siła,a głowna bolączka Naszej pseudo obrony sa defensywne stałe fragmenty gry....wiec wystarczy zmięta wrzutka na nikogo a można wtedy Wiśle bramke wbić.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Czekaj strzelił 2 gole w ME
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Holenderski dziennikarz, który przyjechał oglądać derby Krakowa mówi o swoich rodakach w Wiśle -
cały wywiad: http://czasfutbolu.pl/index.php?opti...ktualnosciduze Jak Holendrzy oceniają umiejętności Michaela Lameya? Po meczu Twente – Wisła wszyscy śmiali się z niego. Lamey tak naprawdę nigdy nie był dobrym piłkarzem. Wychowywał się w szkółce Ajaxu, potem występował w PSV, ale zawsze grał co najwyżej przeciętnie. Dziwiłem się, że taki zawodnik załapał się do drużyny mistrza Polski. Mecz z Twente pokazał, że to dla niego za wysoki poziom. A Kew Jaliens? On był w Holandii bardzo szanowanym piłkarzem. Grał w naszej narodowej kadrze i wystąpił nawet na Mistrzostwach Świata w Niemczech. W barwach AZ Alkmaar też radził sobie całkiem dobrze. Trener Louis van Gaal był z niego zadowolony. Słyszałem, że w Polsce gra poniżej oczekiwań. Nie wiem czemu tak jest, bo wydawało mi się, że to dobry zawodnik. Który zawodnik z polskiej ligi robi na Panu największe wrażenie? David Biton to świetny napastnik. W Holandii też na pewno strzelałby dużo goli. Myślę, że najlepszym kierunkiem będzie dla niego liga niemiecka. Izraelczyk jest silny i ma dobry strzał, dlatego powinien sobie tam poradzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:darek1nowa
dodaj, że z karnych ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Dzisiaj spora grupka piłkarzy widziana w dobrych nastrojach w jednej z galerii.
Ja tam im nie bronię, piłkarz tez człowiek, zakupy musi zrobić i to tamto... Ale ja pier....ę, gdybym ja przegrał derby, to bym przez tydzień Z DOMU NIE WYCHODZIŁ ZE WSTYDU! ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli była to Bonarka, to w ciemno można obstawiać, że ci piłkarze to Palijć, Jovanić i Bunoza. Przecież Bonarka to dla nich drugi dom!
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 07.11.2011 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Trzeba było do nich podejść i im przyciupać... a zresztą po co.. przecież i tak by Cie nie zrozumieli... taką właśnie Wisłę nam stworzył Basałaj i spółka.. trudno żeby gryźli trawe w derbach skoro dla większości z nich to mecz jeden z wielu i to że powiedzą do dziennikarzy co innego nic nie zmieni... Oni tego poprostu nie czują...
![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
GDZIE JEST MOJA WISEŁKA ?!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siedzi na dole w środku no i sztab....swoją drogą prawie niezatapialni ludzie...
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Svitlica, Kryszał i Okuka to Twoja Wisełka? To był straszny czas, nie ma do czego tęsknić.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Widzę,że już zaczyna się tworzenie legend, jakoby kilka lat wstecz graliśmy mega futbol. A Brożek miał skuteczność 80 procentową
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chyba jedyne do czego to do koszulek... Biała Gwiazda na koszulkach. ![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Tamta Wisła rzeczywiście była słaba....ale wpier..iła by tej obecnej przynajmniej trzy do ucha:/..i to jest dopiero dramat:/
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|