|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no i Węgrzyn się zagubił
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak Węgrzyn tam nie widział karnego to pozdro.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Raczej karnego nie było - bez jaj nie kazde dotkniecie czy wybicie z rytmu gry to karny... taki naciagany by nieco był...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wegrzyn buc pewnie siedzi w koszulce Cracovii w studio./
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dlaczego przygrywamy z NAJGORSZĄ drużyną 21 wieku ?
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
to jest jakas k.urwa a nie sedzia
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
BEZ WZGLEDU NA WYNIK-MAASKANTowitz TY NIE MOZESZ ODEJSC Z WISLY.....TY MUSISZ WPIERDALAC STAD!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
15 min 2 połowy a nasi nadal grają jak ....usie... taka sama bezradnosc jak z podbeskidziem... kiedy to się skonczy!! za nerwowy jestem na ogladanie tych piłkarzy w takiej formie z trenerem ktory sie nie sprawdził...
17 graczy z zagranicy na 22... fajne polskie derby... szkoda ze z nazwy tylko... |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Jeżeli przegramy derby z najgorszą drużyną w lidze to znaczy, że nasi zawodnicy nie mają za grosz ambicji ani motywacji do gry, w koszulce z Białą Gwiazdą i należy coś z tym zrobić. Dodatkowo jeśli trener, nie potrafi ich umotywować odpowiednio na taki mecz, to jeszcze gorzej o nim świadczy.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dokładnie - Cracovia miała 6 pkt i pewny spadek a tak nasi pseudopilkarze dają jej za darmo 3 pkt i jeszcze nadzieje na utrzymanie a my zostaniemy ze stratą 7 pkt do lidera i z gra od ktorej chce się rzygać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
spoko... zaczęliśmy 4-5-1, potem przeszliśmy na 4-4-2, a teraz na 3-4-3, a gramy to samo cały czas
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale Genkov zapierdzielił...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zazwyczaj jestem tolerancyjny dla Węgrzyna tak nie mog go dzis scierpiec
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba tylko Wilk zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji i walczy, a reszta ma to w dupie bo i tak nie będzie rozumieć tego, co będą śpiewać do nich kibice w następnych meczach.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
W I połowie chciałem napisać, że Wisła dobrze gra, ale padł gol i Chavez kolejny raz mnie od tego wyleczył. On z Jaliensem to największe pokraki w kadrze. W tej obronie to tylko Jovanowic umie grać w piłę. Jak te nasze skórokopy mogą przegrywaćz tymi Filipiakami. Przecież PoCracki (Cracovia) znowu będą walczyć o utrzymanie. Jak tego nie wygramy to nie nadajemy się na mistrza bo przegrywamy takie mecze. Remis też będzie porażką. Wisła znowu dobrze gra ale nie zdziwię się jak zaraz PoCracki strzelą bramę. Według mnie karnego nie było.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Takie strzały Wilka z daleka to też moze byc przejaw desperacji i braku stworzenia skłanej akcji... zostało 20 min - musza zaatakowac solidniej albo 0-2 albo 1-1 - tu nie ma na co czekac!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Genkov. smiac sie czy plakac ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak tego nie wygramy, to będziemy frajerami sezonu...
Przy tylu okazjach.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odbija się czkawką brak wypracowanych na treningach akcji. Ciągle gra na aferę.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
gdzie wy widzicie żeby Wisła dobrze grała ? w pasiastych strojach biegaja jacys pseudo pilkarze i nas ogrywaja. to co zrobil genkow to jest dramat. i nie chce slyszec tutaj komentarzy czy wygrywasz czy nie.. to są derby !
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ułaaa teraz niedzielan może nam nieco w obroni enamieszać... takie kontry na niedzielana to może być nasze dobicie... 15 min juz tylko ... ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Maaskant powinien zostać. Nie ma sensu zmieniać trenera co roku zwłaszcza w rundzie jesiennej. Zespół buduje się latami. Sam Mourinho powiedział, że potrzebuje 2 lata pracy, aby stworzyć drużynę w Madrycie. W pierwszym roku pracy Robert zdobył Mistrza teraz nie idzie to co już powinien wylecieć? Nie. Skorża miał wylecieć z Legii kilka tygodni temu jak grali żenadę, został i proszę grają obecnie najlepiej z polskich zespołów w LE i lidze.
Trenerzy i piłkarze muszą czuć nad sobą bat, aby wiedzieli, że mają motywować swoje drużyny i ciężko pracować na treningach, a nie przychodzić na trening, aby odbębnić go, wziąć kasę i buszować po GK. Kary finansowe powinny być także w Wiśle wprowadzone za bezmyślne powtarzane zagrania i przegrane mecze bez walki i ambicji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Prawda jest taka , przegrywamy z najgorsza drużyną 21 wieku , nasi nie umieją ....a grać oprócz WILKA , piłka im odskakuje , grają jak CIPY !! i tyle moge powiedziec , inaczej sie tego nie da określić , jakim prawem ....a Wisła Mistrz Polski nie umie zrobić składnej akcji , przecięz to jest ....a wstyd !!
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Trenera to mozna zostawić jak widac jakiś styl, jakas koncepcje, jak widać że idzie to w dobrym kierunku a nie jak co 2 kolejke jest osmieszenie z taką grą!!Nie każdy trener pasuje do zespolu i nie każdy musi pracować 2-3 lata. Pora na zmiany bo tutaj bez braku reakcji bedzie po mistrzostwie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a nie da si na to patrzeć. Brak stylu i pomysłu. I jeszcze to ujadanie tych wszy i Wegrzyn na czele.
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Maaskant powinien polecieć po tym meczu...
pzdr |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak ma trochę honoru to powinien sam odejść.
![]()
zenio
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
4 minuty do konca... tutaj zwyciestwa juz nie bedzie... baaa nie zasluzylismy nawet na remis... niedzielny wieczór spisany na straty... a jutro w gazetach zacznie sie nabijanie z Wisły i najgorsze że wiekszosc tych kpin bedzie uzasadniona...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cupiał weź wypie*dol połowę tego nieudolnego składu i zacznij budowę drużyny w zimie od nowa. Bo z tej zbieraniny gówien nie wyciśnie się nic więcej.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|