|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gramy nawet nieźle. Mecz jest dobry, widać dużo pasji w naszych. Biton się odblokuje w drugiej połowie, zobaczycie. Ze straconą bramką mieliśmy pecha, równie dobrze to my mogliśmy prowadzić - trochę szkoda, że mecz z czerwoną latarnią jest wyrównany, no ale to Derby. Nie rozumiem za bardzo idei strzałów z dystansu z każdej pozycji - jakimś psim swędem dzisiaj akurat mogły wpaść bramki sezonu (Iliev, Wilk), ale jak trochę pokombinujemy przed szesnastką to najgorsza defensywa ligi prędzej czy później się obsra.
ale... choćby grali jak Spartanie i przegrali, będę domagał się zwolnienia Maaskanta. Niczym Lee J. Cobb w "Dwunastce gniewnych ludzi" jestem chyba jednym z ostatnich broniących RM na tym forum, ale przegranych derbów nikomu się nie wybacza. |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Poki co wyglada to katastrofalnie.Znow.Przegrywamy z druzyna, ktora nie potrafi grac w pilke. Wystarczy, ze ma ochote za nia biegac. Oczekuje zmiany jakosciowej i zwyciestwa w drugiej polowie, bo poziom jest k.wa 3ligowy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dzisiejsza gra w derbach to TAKA FORMA PODZIEKOWANIA DLA TYCH kibiców co krzyczeli po meczu z Podbeskidziem : Nic się nie stało...
Skoro po osmieszeniu się z Podbeskidziem dla kibiców nic się nie stało to piłkarze zapewne wychodza z założenia, że teraz też nic wielkiego sie nie stanie... i ciekawe czy teraz kolejny raz część naszych zaśpiewa: nic się nie stało... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie mam pojęcia co zrobił Chavez .Nawet gdyby Bizen nie strzelił bramki byłby prawdopodobnie karny .Gra z przodu to jedna wielka pyta .Mam nadzieję , że po przerwie zagramy na dwóch napastników a zejść powinien Nunez który niczego nie wnosi ani do gry ani z tyłu ani z przodu .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jka Maaskant przyszedł mamy szczęście do:
- Przegrywania u siebie. -Granie totalną chujnie -Przegrywamy za jakims Podbeskidziem -Jeszcze tylko derby zostały.... ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Byle wrzutka w ich pole karne to sytuacja.
Trzeba to wykorzystac!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Słabizna.
Tak jak pisałem oni nie potrafią grać piłką, utrzymać się przy niej, uspokoić, przegonić trochę Cracovie po tym boisku. Jak się idzie na wymianę i ciągle traci piłkę to czego się spodziewać . Taka gra to jest kuszenie losu. I lepiej chyba nie będzie. Z Maaskantem czy bez niego umiejętności im nie przybędzie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2011 o godz. 18:00.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Znając pewne "następstwa" na tym forum....może Kirm strzeli bramkę
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Maaskant poleci jak przegramy dzisiaj, nie ma co do tego wątpliwości. Mam jednak nadzieję, że nasi pokażą pasom, że nie ma dla nich miejsca w Krakowie! ![]() "Mógłbym właściwie siedzieć w piekle i słuchać drzemiąc sobie w cieple, jak wy się tu szarpiecie wściekle, jak się dręczycie całe dnie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Szkoda mi trochę Maskanta, widać pomysł na grę, dobre zawody i bramka dla koszernych. Ten Chavez to rzeczywiście nie odbija sie wyżej niż na 5 cm od ziemi. Taki tur. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
my też nie potrafimy grac w piłke. nie mozemy sie stawiac w roli faworyta. jestesmy tak samo kiepscy ja cala nasza liga. w starciu dwóch druzyn nie potrafiacych grac w piłke przegrywamy. WSTYD
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Spotkanie z Lechią ktora nic nie gra - w pałe po meczu niczym z 3 ligi, spotkanie z TS Podb które za duzo tez nie gra - w pałe po katastrofalnej grze i 1 strzale w meczu... teraz spotkanie z Cracovią ktora od 5 spotkań nie strzeliła gola i ma 6 pkt!! i oczywiscie raz że stracony gol, dwa gra katastrofalna - gdyby nie te dwie fartowne piłki na Bitona które i tak zmarnował to by kompletnie nic z naszej strony nie było w tej 1 polowie...
GDZIE JEST ZESPOŁ KTORY MIAŁ WALCZYC W LM Swoją drogą Jaliens obronca taki że komentatorzy nawet jednego razu go nie wymienil iz nazwiska w 1 polowie... tak unika gry że szok... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Nawet gdyby Błazen gola nie strzelił to pewnie byłby karny.
Ale ja się zastanawiam nad czymś innym: czy tam do ciężkiej choroby naprawdę był faul Marko i rzut wolny?! IMHO czegoś takiego się w meczach juniorek nie gwiżdże -,- Nunez do zmiany, owszem, ale przede wszystkim Kirm OUT! ! ! Nie zniosę porażki, choćby nie wiem co... ! PS. Pierwsze 45min. gorsze w wykonaniu Chaveza niż Jaliensa, o dziwo! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
u Jozka W. pol naszych GWIAZDOROW juz dawno wyladowaloby w klubie kokosa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeszcze 45 min i zwycięstwo być musi . Obojętnie w jakim stylu.
Rozliczać będziemy o 19.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 06.11.2011 o godz. 18:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niestety gramy tym czym mamy jak widać Kirm , Garguła potwierdzają że Wisła to dla nich za wysokie progi Chavez dał sie ograć jak dziecko ale to już norma u naszych obrońców zostaje 45 minut prawdy dla tych piłkarzy i trenera jeśli przegrają to zaczynamy przebudowę zespołu ale już z innym trenerem mam nadzieje.
Pokażcie że potraficie i nie wystawicie nas prawdziwych kibiców którym Wisła leży na sercu na pośmiewisko !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy cwiczylismy wariant z 2 napastnikami, czy to objaw desperacji?
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Genkow wchodzi - OK ale dlaczego nie za Kirma albo Nuneza ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy ja dobrze słyszę? Mecz komentuje Węgrzyn, a w przerwie udziela się Przytuła?
Szkoda, że meczu nie sędziuje Majchrowski. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak tego nie wygramy to Maaskant musi wyleciec zima i nie ma bata - miał swoją szanśe ponad rok i nie pokazał niczego - żadnego stylu nie mai koniec - kropka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Natomiast najgorszy transfer w obronie - Chavez, mimo ewidentnej winy za dzisiejszego gola i nie tylko, nadal jest lepszy od Jaliensa oraz innych i jest nie tylko na Weszło, ale i tutaj na Wiślackim forum - NIETYKALNY. Brzydzę się taką hipokryzją.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sędzia swoją drogą jest słaby na taki mecz, jak derby.
Ale My nie gramy w ataku nic, o obronie nie wspomnę. Taki ciut lepszy mecz w naszym wykonaniu od tych, które gramy co tydzień w lidze. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie rozumiem czemu do jasnej *** nie możemy grać z takim spokojem, dokładnością jak z Fulham i klepać swoje? Czyli piłka chodzi od nogi do nogi i co chwile akcja bramkowa. Dlaczego jest tyle niedokładności, bez-jakości i bezsensownej kopaniny?
3 dni temu jakoś wychodzili na pozycje i pokazywali się do podań, ten kto miał piłkę przy sobie zawsze rozglądał się gdzie zagrać, przyjęcie-podanie, przyjęcie-podanie. Potrafiliśmy tak wymienić bez straty 20-30 podań i mieć piłkę przez 2-3 minuty. Dzisiaj podają na oślep, nie patrzą gdzie, nie ma komu zagrać bo nie pokazują się do piłki. Co jest grane
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 06.11.2011 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
swoją drogą sedziowie w tym seoznie nam JUZ TYLE RAZY POMOGLI ze kiedys to sie musi zbilansować... poki co po 7 min 2 polowy nadał grają nędzę... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Fonda, Fonda, ale wszyscy przerzucili się z fetowania Roberta na konsekwentny hejting cyklisty z Bredy, ja zostałem jako ostatni nieprzekonywalny
no ok, od drugiej strony podszedłeś spoko![]() ![]() "Mógłbym właściwie siedzieć w piekle i słuchać drzemiąc sobie w cieple, jak wy się tu szarpiecie wściekle, jak się dręczycie całe dnie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |