|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie spodziewał bym się by było ich więcej jak 100-200
Edit: Szok, http://ts.podbeskidzie.pl/a1910/nie-...letow-na-wisle Ale raczej wątpliwe by aż 1600 ich przyjechało
Ostatnio edytowane przez h3po4 : 29.10.2011 o godz. 12:13.
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
" Jedyną możliwą drogą obejrzenia meczu na żywo jest zaopatrzenie się w wejściówki już na miejscu w Krakowie bezpośrednio przed spotkaniem, po uprzednim wyrobieniu Karty Kibica Wisły Kraków "
Widzicie jakiś sens? Kibicu Podbeskidzia/ amici czy żydow, chcesz obejrzeć mecz? a nie ma już biletów na sektor gośći? Wyrób sobie karte kibica Wisły Kraków! |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
poza tym dawniej też obcy kupowali bilety na nasze trybuny gdy nie przyjmowaliśmy gości ujawniony kibic Podbeskdzia na naszych sektorach = momentaly wylot!!!! byśmy potem nie czytali na forum, że byli i nikt nic nie zrobił. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem, nie chodzi mi o sam fakt, że oni przychodzą czy coś.
Chodzi mi o potrzebną karte kibica do zakupu biletu, to jest bezsensu ![]() Jakiś turysta czy ktoś chce obejrzeć mecz (pewnie raz w życiu) i musi wyrabiać karte KIBICA WISŁY ![]() Wiem, że ten temat był już dawno omawiany, ale wymóg, aby karty kibica były potrzebne na mecze ligowe jest bezsensu ....
Ostatnio edytowane przez mc-money : 29.10.2011 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
ano dlatego, że stadion Wisły i jej trybuny są dla kibiców Wisły, a nie Podbeskdzia, Legii, Lecha, Widzewa itp. goście mają swój sektor
![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() ![]() źle Cis ię wszystko wydaje, stadion Wisły jest dla Wiślaków gdyby tak było jak piszesz po co sektory gosci na stadionach całego świata nie ośmieszaj się ![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() zapoznaj się z regulaminem stadionu Wisły i zasadami przyjmowaia kibiców drużyny przyjezdnej, nie znalazłem tam rozgraniczenia na ultras/piknik
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.10.2011 o godz. 16:15.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Albo jestem ślepy, albo tu nie ma ani słowa o przyjmowaniu kibiców drużyny przyjezdnej. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
PvD 100% zrozumienia ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kpisz ....a czy o droge pytasz? W dupie mam czy dostanę bana ale jak takie pokemony przychodza na R22 to już się źle dzieje. 'wiślak' (bo WIŚLAKIEM nazwać Cie nie można) będziesz pisał na forum Wisły że dla niego to nic złego jak kibic przeciwnej drużyny siedzi na sektorze NASZYM sektorze ! No ja .......e ! Chłopie, otrząśnij się. Jesteś kibicem Wisły czy kibicem 'polskiej piłki' dla którego kibic przeciwnej drużyny na naszej trybunie nie jestem niczym złym. Czego ja dożyłem...Najgorsze jest to, że taki palantów na R22 jest coraz więcej.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie przegadasz takiego Okej wiślaku, przyjdź na sektor Legii jak będziemy z nimi grać w Warszawie w następnym sezonie. Wtedy będziesz wiedział o czym piszę. Bez odbioru KIBICU WISŁY. Pozdrawiam i czekam aż zaliczysz ten niebywały mecz w Warszawie (Warszawa to pierwszy lepszy przykład. ) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyjdź na żyletę, to taki sektor neutralny dla kibiców z jednych i drugich drużyn z którymi gra Legia
będziesz mógł tam sobie usiąść nikt ci nie bedzie śpiewał nad uchem ; ) To jest stadion dla ciebie co tam u nas!![]()
Być okrutny i odważny
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ale tak to jest jak system sprzedaży robią ludzie z Wisły, żeby mieć oszczędności, jak sprzedaż przez neta będzie miała taki system jak ten to nie ma co nawet na nią czekać. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
a tak naprawde czlowieku to idz sie je.nij w leb, bo pierniczysz jak potrzaskany. stan nastepnym razem kolo delikwenta w obcych barwach i go bron na R22. Wtedy mam nadzieje, ze braku roxumienia dlowa pisanego. Chcialbym miec wtedy tez mozliwosc wytlumaczenia Tobie tego Twojego foux pas. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mnemonic : 30.10.2011 o godz. 19:25.
|
||
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
WISŁA to coś więcej niż 5 liter, więcej niż 90 minut meczu, więcej niż wyniki, porażki, zwycięstwa. Wisła to my, kibice, historia i wspomnienia. A nie Ty i twoja tylko piłka... Stałeś na sektorze, gdzie były same "c.py", zresztą Ty też nią jesteś. Albo nikt, dla kogo barwy są ważne tego nie zauważył. Byłem zły na Małego za słowa, które powiedział po meczu z Lechią, ale teraz zaczynam się przekonywać. On miał rację, pełną rację. A takich jak Ty nie chcę widzieć na stadionie przy R22. Przepraszam Moderatorów, że się uniosłem. Zdarza mi się to rzadko, ale dziś nie wytrzymałem. Ps. problem będziesz miał Ty lub inny delikwent, a nie prokurator - jak się chodzi z szalikiem wszędzie gdzie komuś się podoba (bo wg prawa nie jest to zakazane), to można wyjechać z osiedla z kosą w dupie (lub gorszym miejscu). Nie masz pojęcia o świecie i realiach, a Twoje bujanie w obłokach i marzycielstwo jest dziecinne. Zresztą jestem pewien, że Ty szalik ściągasz jak schodzisz z trybuny. Piszesz powyżej, że Wisła to tylko piłka, więc czego się można po kimś takim spodziewać. A prokurator co najwyżej będzie miał trochę pracy, po której wróci do domu, zje obiad, pobawi się z dziećmi lub pójdzie z żoną do kina lub teatru. A z tego co zrozumiałem, zachęcasz do konfidenctwa-donosicielstwa Pytanie poważne do Moderatorów, komu pozwalacie się wypowiadać na tym forum ? Wisła chlubi się tym, że honor i zasady są dla nas ważne. Nie jesteśmy szmatami pokroju sracovii, polonii i koronki.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 31.10.2011 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
domin_czyzyny, rozumujemy w zupełnie innych kategoriach. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, napisałem do Ciebie na PW, ale nie zaśmiecajmy tego tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
skończcie temat i pozdrowienia
Ostatnio edytowane przez palikot : 31.10.2011 o godz. 15:26.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bilety na mecz z Górnikiem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/ Teraz jest moment kiedy Polsce należy pokazać że potrafimy stawić się w dużej liczbie. Nie sztuką jest być z Wisła kiedy jest dobrze, sztuką jest przy niej gdy tego potrzebuje
Ostatnio edytowane przez CH. : 10.11.2011 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Będzie na tym meczu pięciocyfrowa liczba kibiców ? Szczerze, może być ciężko
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
duzo zależy od karnetowiczów bo jest ich około 9tyś i czy zechce im sie wyrzucić pieniądze
|
|
|