|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rganizowanych/ Czy ktoś zna może szczegóły?
Tzn ile kosztuje pojedynczy bilet? i na jaki sektor klub przygotował bilety dla grup zorganizwanych? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Do listy pobożnych życzeń odnośnie biletów (sprzedaż przez internet itp.) chciałbym dołożyć jeszcze jeden postulat od siebie:
Mam zakupiony karnet na sektor C. Na weekend przyjeżdża rodzina i chciałbym zabrać kilka osób na mecz. Oczywiście nie na sektor C (po pierwsze pewnie by chcieli oglądnąć mecz w spokoju po drugie nie chce ciągnąć "kosmitów" do młyna). Niestety ja nie mogę kupić dla siebie biletu na inny sektor. Nie chce "wymienić" biletu na C (karnet) na inny sektor - chce drugi raz zapłacić za miejsce na innym sektorze - nie da się! To samo się tyczy sektora rodzinnego: nie moge zabrać tam dziecka bo ja nie kupie biletu - ot, cała historia. Szkoda, że to wszystko tak wygląda... ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Tak jeszcze wtrącę, że fajnie się dzieje, jak takie grupy przychodzą. Zawsze ktoś może się zarazić miłością do Wisły. Czasem jednak w takiej gromadce znajduje się kilka osób, które meczem (i Wisłą) są zupełnie niezainteresowane, a absorbuje je głównie poszukiwanie możliwości, jak komuś dopiec i jak kogoś wkur***. Przykłady to strzelanie ze słomek, rozlewanie napojów, rzucanie czipsami itp. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mysle ze to wymysl ekstraklasy albo innych pokemonow - pewnie jesli chodzi o Wisle to jakby od nich to zależało to sprzedali by Ci i 50 biletow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mysle ze to jest zryty system i tyle. Ja też kiedyś zapomnialem biletu i nie było szans zakupić bilet drugi raz przed meczem
a to było jeszcze przed wprowadzeniem obowiązkowych kart kibica. PO**BANE ! I tyle wam powiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A miałeś wtedy wyrobioną Karte Kibica czy nie ?
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
1.Kup bilet na inne dane 2.Wymień się z kimś,dasz mu karnet na C Ty sobie wezmiesz bilet tam gdzie chcesz iść. Oba sposoby formalnie chyba nielegalne, ale myśle ze by przeszło Nie szkoda ze tak wygląda, ale takie są wymogi ustawy o BIM. Do tego dlaczego niby miałbyś móc kupić 2 bilety na jedną osobe ? Zalatuje koniem.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.10.2011 o godz. 18:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
numer przejdzie bez problemu, byle osoba, której nie przysługuje zniżka nie szła na ulgowy karnet oraz była w miarę podobna do osoby, której zdjęcie jest na karnecie.
![]()
piknik
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
A co do drugiego biletu - cóż, to już z ustawy wynika, że na jedne dane możesz posiadać tylko jeden bilet - a skoro masz karnet, posiadasz już miejscówkę na dany mecz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytania mam.
Czy wchodząc na karnet ulgowy, musze pokazac legitymacje ? Czy kupujac bilet ulgowy na LE równiez musze okazywac legitymacje ? - jesli mam karnet ulgowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Musisz mieć za każdym razem legitymacje. Duże kolejki przed meczem ligowym do kupna biletu ?
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
a co np jak student kupił karnet ulgowy i juz nie jest studentem i nie ma podbitej legitki
Ostatnio edytowane przez kibic221 : 28.10.2011 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||||
Cytat:
, poza tym na każdym kołowrocie sa kolorowe wyświetlacze informujące o rodzaju biletuCytat:
Cytat:
Nawet w przypadku gdy zakupisz karnet ulgowy p 16.X to 17.X kupując bilet musisz okazać legitymację i to nic nie znaczy, że w ciągu 24godzin nie straciłeś prawa do ulgi/lub straciłes 9bo tego na podstawie karnetu nie idzie zweryfikować). Ulga tylko i wyłącznie na podstawie legitymacji.
Ostatnio edytowane przez PvD : 28.10.2011 o godz. 17:17.
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
Member
Offline |
|
|
Zdązyłem zadzwonić do sprefy kibica i dowiedziałem sie ze legitymacja nie powinna być potrzeba przy sprawdzaniu mając karnet ulgowy, dlatego ze wystarczy ze okazywałem legitymacje przy zakupie karnetu ulgowego i myśle ze jutro nie bede miał żadnych problemów.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Legitymacja nie jest potrzebna przy posiadaniu karnetu, jednak i tak warto ją mieć bo nie wiadomo co tam ochrona będzie chciała a chyba lepiej ją okazać i w spokoju wejść na sektor niż się wykłócać. Dokumenty są wymagane przy wejściu "na bilet" czyli w wypadku spotkań pucharowych.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i tutaj pojawiają się sprzeczne informacje. Na Fulham kupowałem bilet znajomemu i jego bratankowi który ma 14 lat. Chciałem kupić bilety bez zniżki, bo nie mógł mi dać legitymacji z tego względu, że była mu potrzebna do dojazdów do szkoły, na co pani w kasie powiedziała że po Peselu system jej nie puści i tak sprzedała mi bilet ulgowy bez legitymacji. Natomiast przy zakupie biletu na mecz ligowy od innego znajomego wymagana była legitymacja.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Także nie ma co spinać i kibic kup ulgowy. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
m94 jesli to było do mnie to chyba mnie nie rozumiesz
![]() Ja mam zakupiony karnet jesienny tylko w tym problem ze przedawniła sie legitymacja i przy wejsciu na stadion nie chce miec nieprzyjemnosci |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jaj ja pisałem o to latem i pytałem klub (jak była sprzedaż karnetów) powiedzieli że liczy się ulga w dniu kupna. Przykładowo ktoś ma ulgę do końca października a mecz jest w listopadzie to może do końca października kupić ulgowy bilet za okazaniem ważnej legitymacji. Podobna informacja była bodajże na facebooku lub na głównej, niestety później ona zniknęła i teraz nie wiadomo co i jak. Co np. z ludźmi którzy kupili karnet ulgowy latem, teraz od listopada kończy im się legitymacja studencka i co, niby na mecz mają teraz nie wejść? A skąd latem wiedzieli czy będą mieć przedłużoną legitymację.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no dlatego dzwoniłem dzisiaj do Strefy kibica i pytałem jak to jest, to powiedziano to samo co Ty
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.10.2011 o godz. 07:46.
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No nie wiadomo bo po co ochrona sprawdza legitymacje przed wejściem na stadion? Co ich to interesuje skoro ulga ma być w dniu zakupu a nie w dniu meczu? I chyba wszystko o to się rozchodzi, masz bilet ulgowy ale ochrona Cię nie wpuści bo nie masz już ważnej legitymacji. Kiedyś nawet o tym z jednym ochroniarzem gadałem, ale on powiedział że jest tu m.in. od sprawdzania tego (ale od myślenia już chyba nie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak by u nas były takie ceny to też było by więcej ludzi..
http://www.slaskwroclaw.pl/7388946.dhtml
Ostatnio edytowane przez BoBaSbK : 29.10.2011 o godz. 10:02.
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
wchodząc na stadion wchodzisz na podstawie karty kibica (bilet lub karnet) ochrona ma informację na wyświetlaczu, że to wejście na ulgę dlatego od razu prosi o legitymację, dopiero po okazaniu, że to karnet winni zaniechać czynnosci sprawdzania legitymacji i z tego co zauważyłem tak to wykonują przynajmniej na C. Cytat:
kupiłeś bilet ulgowy bez ważnej legitymacji czy okazałeś fałszywą a na mecz wziąłeś prawdziwą nieważną? z informacji jakie wiem od sprzedających to zdarzają się przypadki takie, że kibic przynosi legitymację podbitą licząc, że kasjer nie sprawdzi danych na drugiej stronie,a tam zupełnie inne dane
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.10.2011 o godz. 10:32.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bobas u nas bilety na ligę najdroższe są za 55zł.... Matko 5 zł różnicy i by więcej ludzi było tak? Najtańszy jest droższy o 3 zł.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja mam pytanie ile biletów zostało przyznanych dla kibiców Podbeskidzia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie wiem ile zostało przyznanych, ale ma byc ich 300 osob podobno.
|
|
|