|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wszystkich fanów Białej Gwiazdy pragniemy poinformować ...
że na meczu z Jagiellonią można będzie wejść w posiadanie wydawnictwa jubileuszowego na 105 lecie Wisły. Wydawnictwo pojawi się na każdym z sektorów. Fajne to wydawnictwo, spoko opis sylwetki "Sobola" jako legendy - to tak w temacie nasi piłkarze. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Marko-Jovanov...-TSWcompl-1478
Prawie półgodzinny wywiad z Marko Jovanoviciem: -Po meczu z Legią jeden z dziennikarzy zapytał mnie, co myślę o kibicach Legii, że może to przez nich przegraliśmy, bo byli głośno, śpiewali przez cały czas. Powiedziałem mu, że to nie może być powodem, bo nasi fani są po prostu lepsi. Oni również śpiewają cały czas i podkreślam, oni po prostu są lepsi. Są fantastyczni, cieszę się, że mogę grać dla nich, w klubie, w który wspierają wspaniali kibice. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
powiedział prawde i każdy dobrze o tym wie
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Sabotuje grę. Dobre. Symuluje kontuzję - jeszcze lepsze. Rozumiem, że Melikson jest masochistą. Nie chce grać na Euro, nie chce wypromować się dobrą grą w lidze polskiej i reprezentacji do lepszego klubu. Ba, widząc rosnące zainteresowanie jego osobą wśród skautów, pojawiających się na R22 - postanowił dla dobra własnego i Wisły złapać kontuzję. Żeby go tylko zły Cupiał nie sprzedał i nie pozbawił drużyny największej gwiazdy. Przecież kontuzjowanego gracza nikt nie kupuje. Kontuzja nie jest mu na rękę, więc cała Twoja teoria jest o kant... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Flamengista, może i z tym sabotowaniem jest trochę hmm... fantazji?
Aczkolwiek kontuzja Meliksonowi JEST na rękę - faceta przerosły skutki swojej decyzji i potrzebuje odpoczynku, a nie zdziwię się jak przyjdzie i znow zacznie grac na swoim poziomie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jovanović podobno uraz kostki, po starciu z Wilkiem. Mówił dla tsw.com.pl ze na 90% nie zagra z Jagą. Oby to był blef. A według faktu Smuda ma być następcą Maaskanta...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kto jest najzabawniejszą osobą w drużynie?
Dla mnie taką osobą jest Patryk Małecki. Jest strasznie śmieszny i lubię go od pierwszego dnia tutaj. Patryk nie mówi po angielsku zbyt dobrze, ale rozumiem trochę polski i najważniejsze zwroty. Poza tym on zawsze jest śmieszny, zawsze się śmieje. Nawet teraz pomimo jego kontuzji i operacji. On nadal jest uśmiechnięty. To bardzo otwarta osoba. Obok niego ja również lubię się śmiać i robić dowcipy, ponieważ taki jestem. Nie potrafię być cały czas cicho. Również Ivica (Iliev – red.) i Kew (Jaliens – red.), ale i kilku innych piłkarzy. Ale Patryk to numer jeden, następnie jest reszta zawodników. Marko Jovanović - cały wywiad na http://tsw.com.pl/news/Marko-Jovanov...mpl-video-1478
Ostatnio edytowane przez Kamil17ABG : 14.10.2011 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Jaki tytuł i kto jest autorem? Jest coś nowego oprócz tego co już przeczytaliśmy? Jaka kasa? Przydałby się jakis bliższy, ogólny opis by zachęcić kibiców... ![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Rosomak, odpowiadam krótko na Twojego posta. Pomyłka, która mi wytknąłeś to chyba - tak mi się zdaje efekt nieuwagi i trochę braków w edukacji jednak (wygląda na to, że każdy herb jest symbolem, nie każdy symbol herbem). Dziękuję Ci za zwrócenie mi uwagi. Co do meritum naszej rozmowy - dalej będziemy się pięknie różnić
. Pozdrawiam Cię i do zobaczenia na R22.W symulowanie kontuzji przez Maora nie wierzę. Inaczej: w głowie mi się nie mieści takie coś. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję. Poza tym obstawiam jutro pierwszy gol Genkowa w sezonie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Bunozie:
Obrońca tak nieszczęśliwie upadł na murawę, że uszkodził sobie nogę. Z podejrzeniem złamania został odwieziony do szpitala. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...strzow_polski/ Oby to nie było nic poważnego, ale obawiam się najgorszego bo on strasznie kruchy jest, taka prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
która to już jego kontuzja w przeciągu kilku miesięcy... strasznie delikatny jest ten gościu
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Noga z perspektywy dołu sektora C wyglądała fatalnie...
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dość delikatny, ale trzeba jednak spojrzeć na to z tej strony, że trzeci raz jest to lewa noga. Wiosną ją złamał i teraz 2 razy źle stanął (dzisiaj wyglądało to tragicznie) i nie widzę w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ktos czytal albo ma wywiad z Jaliensem, o ktorym wspominal dzisiaj Mielcarski w Lidze+ Extra ?
Podobno tez gadal jakies bzdury ? - wyglada na to, ze to jakas holenderska przypadłość narodowa. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bounoza powinien nie grać już do końca rundy. Wyleczyć się i wzmocnić ta noge. Ja widzę w nim potencjał i zadatki na dobrego obrońce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Piatkowy Ps
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba o ten wywiad chodzi ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Wg Jaliensa teraz gramy bardziej ofensywnie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oczywiście że gramy bardziej ofensywnie - wystarczy zobaczyć jak ustawieni są boczni obrońcy tyle że niewiele to daje.Nie przypadkowo efektywny atak pozycyjny to ciężki kawałek chleba i przez ostatnie 10 lat był u nas tylko jeden zespół który przez pewien czas, z powodzeniem stosował go w lidze.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Zresztą był kiedyś z nim wywiad, gdzie mówił, że jego filozofia futbolu to atakowanie, gra ofensywna. Ja nie jestem przeciwnikiem murowania bramki, gry defensywnej. Ale nie z naszą obroną. Dlaczego ja nie biorę się za malowanie obrazów lub śpiewanie? Bo nie potrafię. Wisła nie potrafi bronić, więc niech robi to w co jest dobra - niech atakuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeszcze jedno mi się przypomniało oglądając film o kłamczuszku Maskancie, Ci którzy pisali o Bunozie że sam sobie krzywdę robi itp itd inwalida i niedorozwój, wczoraj w sposób po prostu chamski i bezceremonialny został rozjebany przez Skerle, zupełnie nie zainteresowanego piłką ani grą. Więc taka prośba, wyskoczcie do góry a później spadnijcie np na piłkę lub coś innego niestabilnego.
Skerla, kolejny typowy przykład chama i prostaka typu Cionek, widać razem trenują, razem się uczą jak się gra. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Turbokozak Małecki fajne to bylo moze ktos wrzuci na yt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten wywiad z Jaliensem który tu wrzuciliście, przede wszystkim, jest idiotyczny przez dziennikarza. Ja .......ę, ile razy można pytać gościa: na ile procent jesteś gotowy? ....a, noż naprawdę PS jest w tej chwili na poziomie Faktu. Ni ch.. tego gówna nie kupię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
a jak ma gadać z gościem który odpier..la taką maniane?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|