The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Rosomak
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 21:35
A ja już nie mogę doczekać chwili, kiedy pan Maor wypnie na was wszystkich swoją szanowną izraelską pupę i bez jakiegokolwiek pożegnania wyjedzie do zachodniego klubu.
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 23.09.2011, 21:37
Na otarcie lez zostanie kapucha, która pojdzie na kolejnych pilkarzy... i jakos przezyjemy
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.09.2011, 21:42
Kolejny, który ocenia piłkarza przez pryzmat jego pochodzenia, a nie umiejętności..a weźcie was wszyscy diabli!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 21:47
Na otarcie łez zostanie Biton, Chavez, Jaliensi, Nunez, Iliev, Genkow czy Lamey.
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 21:52
Rafałku nic jeszcze nie oceniłem.

Висла је пољски
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.09.2011, 21:58
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Sprawę rozwiązałby baner z napisem w j. angielskim: "Maor, zrób to co mówi Ci serce" i facet wiedziałby że ma nasze poparcie. Odblokowałby się psychicznie i nie dałby się już zaszczuć hienom.
Dobrze prawi, polać mu.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.09.2011, 22:02
Sprawę rozwiązałby baner z napisem w j. angielskim: "Maor, zrób to co mówi Ci serce" i facet wiedziałby że ma nasze poparcie. Odblokowałby się psychicznie i nie dałby się już zaszczuć hienom.
Coś mi się wydaje ,że Ci co robią transparenty jakby już mieli coś wywieszać to prędzej " Maor jesteś izraelczykiem"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.09.2011, 22:03
Mam podobne odczucia co wiekszosc z was

Rzygam na tych złamasów ,pseudo dziennikarzy ,nieuków ktorzy h**ja wiedzą o ludziach i o tym jak ich zalosne klamliwe wypociny moga wplywac na ludzi.

Rzygam na menagerow ,bo ich jednym celem jest wydoic jak najwiecej kasy z kogo sie da.

Rzygam na prezesow , ,Smude i jego "reprezentacje,Late i cale PZPN -bo to jest dopiero jedno wielkie bagno.

Po tej calej sprawie mam nadzieje ze podtrzymamy Maora na duchu w meczu w niedziele ,bo naprawde zrobiono sobie z niego zabawke na ktorej mozna niezle zarobic.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.09.2011 o godz. 22:05.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.09.2011, 22:04
U mnie Maor ma 1906% poparcia i będę darł ryja "Maor, Maor" jak tylko ktos zaintonuje.

I NAJWYŻSZY CZAS by zakończyć sprawę z Małym. Jaki jest, taki jest, ale jest. Jest w dołku. Trzeba mu pomóc. Jak nie dla niego, to chociaż dla WQisełki.
Razem z C w niedzielę cały stadion powinien zaintonować: "Maor Melikson, Patryk Małecki"!!!!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:05
Rosomak, czegoś Ci brakuje w tym stwierdzeniu pisanym cyrylicą..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2011, 22:06
Sprawa jest prosta jak drut. Przeszło dekada dominacji Wisły w ekstraklasie. Ogólnopolskie media wychodzące w Warszawie od lat robią co mogą aby siać ferment w Wiśle. Kiedyś przed meczem z Legią pisały o ......grającym na dopingu Żurawskim bo był za dobry na resztę ligi i strzelał bramki dla Wisły. Kto jest w Wiśle dobry to zaraz usłużne hieny medialne lecą i pytają "z troską" kiedy ten czy tamten wyjedzie na Zachód do innego klubu. Wiadomo w jakim celu, aby osłabić Wisłę. Teraz na tapecie jest Melikson, za dużo pożytku daje Wiśle. Każdy kto jest lub będzie dobry zaraz będzie namawiany przez te prostytutki medialne na wyjazd. Rolą klubu jest wytłumaczyć Maorowi o co chodzi, że tzw. "życzliwi" robią wszystko aby Wisła nie została ponownie MP i walczyła ponownie o LM, którą to pismaki rezerwują dla swojego ulubionego klubu. Jakoś nikt nie sprzedaje i nie wysyła na transfer takiego Radovica czy Ljuboje.

Poprostu wyszedł Wiśle ten transfer na tyle, że z zazdrości kanalie będą robić wszystko aby ją opuścił.

Przecież to jest najgłupszy post roku. Dopisz jeszcze, że Tusk na pewno umówił się z Putinem i rozbili samolot. Już wszystko zrozumałeś, już ich przejrzałeś, już kumasz ten cały spisek. Kto jeszcze w nim siedzi? Powiedz nam? media zamieszane już wiemy, kto jeszcze? Śmieszny jesteś gościu...

A wracając do sprawy. Nigdy nie gwizdałbym na meczu Wisły na swojego piłkarza. Więc z Ruchem dobrze byłoby usłyszeć mimo wszystko brawa dla Maora. Przede wszystkim dla nas powienien być piłkarzem Wisły i na boisku w koszulce Wisły ma dawać z siebie wszystko, my mamy mu w tym pomóc. A jak wystąpi w barwach Polski? wtedy się zastanowimy...
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:09
Rafałku, nie zgaduję.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.09.2011, 22:12
Chyba bardziej po hebrajsku, coś w stylu - skończ tą szopkę
No ale takich czasów dożyliśmy - bronić przerzuta a jechać po tych nielicznych(pismakach), którzy się temu sprzeciwiają.

Tak się zastanawiam.Biton, przydał by się reprezentacji, co?
Maor nie czuł by się osamotniony a dobrych napastników u nas deficyt.Nawet dla Wisły to plus bo będziemy mieć więcej Polaków w kadrze.
Jestem przekonany że polskie korzenie są do znalezienia, tylko się postarać
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:13
Smoku, różnica między Małym a Maorem jest przeogromna. Obaj kontrowersyjni, ale tylko jeden z nich ma charakter i jest prawdziwym wiślakiem. To proste jak dwa razy dwa!
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:20
Osobiście na niedzielny mecz proponuję transparent: "Patryk rób to co Ci mówi serce" oczywiście w języku polskim.
Wtedy Patryk na pewno poczuje, ze ma nasze poparcie!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.09.2011, 22:25
raindog napisał(a):Wyświetl post
W 100% się zgadzam. Zresztą pierwszy raz z Tobą. Mam jednak nadzieję, że podąży za głosem sumienia, a nie swego menedżera, który myśli przede wszystkim o swoich interesach.
W 100% (!?)...no to mnie załamałeś .
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Dobry dziennikarz zanim coś napisze to kilka razy to sprawdzi i potwierdzi źródło lub u źródła. Teraz byle kto może zostać dziennikarzem i zostaje i skutki później tego są takie,że byle co i byle jak pisze.
W Internecie dziennikarze sprawdzający u źródła ? No sorry ale tak być powinno, tyle że nie jest i niestety nie będzie. Zła wiadomość to dobra wiadomość, przedstawić kogoś w złym świetle ...dla współczesnych newsowych dziennikarzy to chleb powszedni... i dlatego należy mieć do nich (tj. info.) właściwy dystans.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Na zachodzie takich jak on są setki.
A czy na zachodzie takich Meliksonów są setki (!?), no tu się różnimy ...może dziesiątki ale bez przesady. Maor jednak jest niezłym grajkiem.
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.09.2011 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:36
A tak w ogóle to chciałbym przeprowadzić tutaj taką swego rodzaju ankietę. Jak myślicie, kiedy dojdzie do meczu, gdzie w pierwszym składzie wyjdą sami obcokrajowcy? A może już doszło, tylko coś nieopatrznie przegapiłem?
Ja obstawiam, ze już niedługo. Znając temperament Małego i Sobola to może jeszcze w tym roku. Mały "coś powie" i go zdyskwalifikuja, Sobol złapie kartke a pech zechce, że Wilk się rozchoruje...
Kurcze, powiem szczerze, ze sobie tego nie wyobrażam :(
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:42
Choć w sumie się trochę pocieszam, bo lepsze to niż by mieli sami ciemnoskórzy piłkarze wyjść. Myślę, że pozycja bramkarza jest niezagrożona przez najbliższe kilka lat.
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:49
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa. Jeśli by Wisła miała zdobyć mistrza w tym roku, to jak myślicie, ile flag różnych państw zobaczymy na murawie naszego pięknego stadionu? Jestem prawie pewien, że dwie izraelskie, ciekawe czy też Holedrzy zrobią dublet. Pewnie nie, bo oni prezentują dalekoidącą kulturę.
A wy jak sadzicie?
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:55
To co panowie, robimy ten transparent dla Małego?
Odpowiedz cytując
PenQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.09.2011, 22:56
Jedyny + to, że Branco już nie ma bo on też śmigał ze swoją flagą, a w dodatku był partaczem.

Na otarcie łez dla niektórych, którzy cenią sobie charakter może będzie powtórka i w tym roku ujrzymy Bunoze z Pajiciem liżacych sobie sutki...
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
Odpowiedz cytując
PenQ
Senior Member

Stary 23.09.2011, 22:58
Rosomak napisał(a):Wyświetl post

Nie, dla niego nie ! Gość popełnił błąd i nie powinien dostać od Nas wsparcia.
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 23:06
E tam od razu błąd... trzeba było niegwizdać to by błędu nie popełnił. Ale przynajmniej ma charakter a nie jak ten cały Melikson.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2011, 23:09
Rosomak napisał(a):Wyświetl post
Mały won, Maora trza wspomóc - nie kombinuj
A tak na serio.
Masz swoje przekonania - nic mi do nich ale jednak klub to nie reprezentacja(tzn naszej to się to nie tyczy bo oni świetnie opanowali sztukę kupowania cudzoziemców)

Na prawdę nikt nie robi nam na złość że dziś jest aż tylu obcokrajowców.Ja osobiście nie czuję większej więzi z Łobo,Gargułą, czy Dawidowskim, niż z Jaliensem czy Chavezem

Może Ty tak masz, ja tego nie mam - chciałbym żeby u nas grali ludzie pokroju Sobola , Baszcza, Błaszcza czy nawet Małego...Małego z całą sympatią do niego ale którego jednak ponosi za bardzo.
Ale to nie takie proste - futbol to jednak kasa - nikt nie zapłaci 3 x tyle za Polaka, jeśli będzie miał podobnie grającego obcokrajowca 3 x taniej.

Jeśli się o coś burzyć to o to że nie mamy żadnego pomysłu jak wyszkolić naszą młodzież.Że zamiast wybudować proste boiska, sprowadzić dobrych i dobrze opłacanych trenerów - my wolimy dać kilkaset tyś euro jednemu czy drugiemu zawodnikowi.
Stąd Polska piłka nie ma żadnych ale to żadnych sukcesów - wielkim sukcesem po 15 latach jest wyjście z grupy LE.
Żałosne to ale tak jest - my w to brniemy tak jak reszta
Nie obrażaj się na zawodników, czy klub kiedy problem jest zupełnie gdzie indziej.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.09.2011, 23:11
Rosomak:
zaczynasz p....ć
Odpowiedz cytując
PenQ
Senior Member

Stary 23.09.2011, 23:13
To była ironia bo na tym forum jedzie hipokryzją.

Melikson popełnił bład - wspierać go.

Mały, który jest charakterny popełnił błąd. Co zrobić ? Jechać po nim dalej według wielu "kibiców".
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 23.09.2011, 23:15
PenQ - tylko zauważ, ile Mały już tych błędów popełnił...to jest główna kwestia..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2011, 23:25
rafalek napisał(a):Wyświetl post
PenQ - tylko zauważ, ile Mały już tych błędów popełnił...to jest główna kwestia..
ale jakich błędów?Melikson zdradził swój kraj(dobra - namówili go do tego 'źli ludzie' ale fakt jest faktem), Mały co najwyżej ma niewyparzony ryj
Więc jeśli pierwszy ma dostać wsparcie to co mówić o drugim a mi się tak wydaje że ci co wygwizdują Małeckiego, będą klaskali Maorowi
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 23.09.2011, 23:29
a Czy Mały odmawiając wyjścia do gry za Kasperczaka nie zdradził Wisły?! To w hierarchii "wiernych i jedynych prawdziwych" powinno być jeszcze gorzej traktowane, czyż nie?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Rosomak
Senior Member

Stary 23.09.2011, 23:30
1q2,
Oczywiście, ze klub to nie reprezentacja i ja sobie doskonale zdaję sprawę i obcokrajowiec w Wiśle to dla mnie nie problem. Problemem jest obcokrajowiec biegający po murawie klubu z flaga swojego państwa. To jest problem. I zachodnie standardy mnie zupełnie nie przekonują.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów