|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na otarcie lez zostanie kapucha, która pojdzie na kolejnych pilkarzy... i jakos przezyjemy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kolejny, który ocenia piłkarza przez pryzmat jego pochodzenia, a nie umiejętności..a weźcie was wszyscy diabli!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Na otarcie łez zostanie Biton, Chavez, Jaliensi, Nunez, Iliev, Genkow czy Lamey.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rafałku nic jeszcze nie oceniłem.
Висла је пољски ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje ,że Ci co robią transparenty jakby już mieli coś wywieszać to prędzej " Maor jesteś izraelczykiem"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rosomak, czegoś Ci brakuje w tym stwierdzeniu pisanym cyrylicą..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rafałku, nie zgaduję.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() No ale takich czasów dożyliśmy - bronić przerzuta a jechać po tych nielicznych(pismakach), którzy się temu sprzeciwiają. Tak się zastanawiam.Biton, przydał by się reprezentacji, co? Maor nie czuł by się osamotniony a dobrych napastników u nas deficyt.Nawet dla Wisły to plus bo będziemy mieć więcej Polaków w kadrze.Jestem przekonany że polskie korzenie są do znalezienia, tylko się postarać ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smoku, różnica między Małym a Maorem jest przeogromna. Obaj kontrowersyjni, ale tylko jeden z nich ma charakter i jest prawdziwym wiślakiem. To proste jak dwa razy dwa!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osobiście na niedzielny mecz proponuję transparent: "Patryk rób to co Ci mówi serce" oczywiście w języku polskim.
Wtedy Patryk na pewno poczuje, ze ma nasze poparcie! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
.
A czy na zachodzie takich Meliksonów są setki (!?), no tu się różnimy ...może dziesiątki ale bez przesady. Maor jednak jest niezłym grajkiem.
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.09.2011 o godz. 22:43.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak w ogóle to chciałbym przeprowadzić tutaj taką swego rodzaju ankietę. Jak myślicie, kiedy dojdzie do meczu, gdzie w pierwszym składzie wyjdą sami obcokrajowcy? A może już doszło, tylko coś nieopatrznie przegapiłem?
Ja obstawiam, ze już niedługo. Znając temperament Małego i Sobola to może jeszcze w tym roku. Mały "coś powie" i go zdyskwalifikuja, Sobol złapie kartke a pech zechce, że Wilk się rozchoruje... Kurcze, powiem szczerze, ze sobie tego nie wyobrażam :( ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Choć w sumie się trochę pocieszam, bo lepsze to niż by mieli sami ciemnoskórzy piłkarze wyjść. Myślę, że pozycja bramkarza jest niezagrożona przez najbliższe kilka lat.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa. Jeśli by Wisła miała zdobyć mistrza w tym roku, to jak myślicie, ile flag różnych państw zobaczymy na murawie naszego pięknego stadionu? Jestem prawie pewien, że dwie izraelskie, ciekawe czy też Holedrzy zrobią dublet. Pewnie nie, bo oni prezentują dalekoidącą kulturę.
A wy jak sadzicie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co panowie, robimy ten transparent dla Małego?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jedyny + to, że Branco już nie ma bo on też śmigał ze swoją flagą, a w dodatku był partaczem.
Na otarcie łez dla niektórych, którzy cenią sobie charakter może będzie powtórka i w tym roku ujrzymy Bunoze z Pajiciem liżacych sobie sutki... ![]()
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, dla niego nie ! Gość popełnił błąd i nie powinien dostać od Nas wsparcia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
E tam od razu błąd... trzeba było niegwizdać to by błędu nie popełnił. Ale przynajmniej ma charakter a nie jak ten cały Melikson.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mały won, Maora trza wspomóc - nie kombinuj
![]() A tak na serio. Masz swoje przekonania - nic mi do nich ale jednak klub to nie reprezentacja(tzn naszej to się to nie tyczy bo oni świetnie opanowali sztukę kupowania cudzoziemców) Na prawdę nikt nie robi nam na złość że dziś jest aż tylu obcokrajowców.Ja osobiście nie czuję większej więzi z Łobo,Gargułą, czy Dawidowskim, niż z Jaliensem czy Chavezem Może Ty tak masz, ja tego nie mam - chciałbym żeby u nas grali ludzie pokroju Sobola , Baszcza, Błaszcza czy nawet Małego...Małego z całą sympatią do niego ale którego jednak ponosi za bardzo. Ale to nie takie proste - futbol to jednak kasa - nikt nie zapłaci 3 x tyle za Polaka, jeśli będzie miał podobnie grającego obcokrajowca 3 x taniej. Jeśli się o coś burzyć to o to że nie mamy żadnego pomysłu jak wyszkolić naszą młodzież.Że zamiast wybudować proste boiska, sprowadzić dobrych i dobrze opłacanych trenerów - my wolimy dać kilkaset tyś euro jednemu czy drugiemu zawodnikowi. Stąd Polska piłka nie ma żadnych ale to żadnych sukcesów - wielkim sukcesem po 15 latach jest wyjście z grupy LE. Żałosne to ale tak jest - my w to brniemy tak jak reszta Nie obrażaj się na zawodników, czy klub kiedy problem jest zupełnie gdzie indziej. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rosomak:
zaczynasz p....ć |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To była ironia
bo na tym forum jedzie hipokryzją.Melikson popełnił bład - wspierać go. Mały, który jest charakterny popełnił błąd. Co zrobić ? Jechać po nim dalej według wielu "kibiców". ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PenQ - tylko zauważ, ile Mały już tych błędów popełnił...to jest główna kwestia..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Więc jeśli pierwszy ma dostać wsparcie to co mówić o drugim a mi się tak wydaje że ci co wygwizdują Małeckiego, będą klaskali Maorowi ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Czy Mały odmawiając wyjścia do gry za Kasperczaka nie zdradził Wisły?! To w hierarchii "wiernych i jedynych prawdziwych" powinno być jeszcze gorzej traktowane, czyż nie?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1q2,
Oczywiście, ze klub to nie reprezentacja i ja sobie doskonale zdaję sprawę i obcokrajowiec w Wiśle to dla mnie nie problem. Problemem jest obcokrajowiec biegający po murawie klubu z flaga swojego państwa. To jest problem. I zachodnie standardy mnie zupełnie nie przekonują. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|