|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ptaszki śpiewają o Ryśku i jakimś tam Kirmie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na telewizyjnym pasku przemknęło nazwisko Tarasiewicza. Szkoda tego zasłużonego dla Sląska i Polski piłkarza na pracę w takim klubiku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Czyli oczekiwania są proste:walczą o utrzymanie
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pasieka - jestem dObrej myśli.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No ale teraz będą bronić się całym zespołem.
A w przypadku ofensywy broniliby się tylko obroną, co przynosiłoby wymierne skutki w postaci straconych bramek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jakby chcieli postawić na atak z taką obroną to pewnie byłoby jak za Ulatowskiego 2-3 w plecy w większości meczów ![]() Zresztą zobaczymy jak to będzie - remisy też im wiele nie dadzą. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mi chodziło o coś trochę innego, chociaż w sumie Wy też macie racje - będą bronić się całym zespołem. Jak dostaną bramkę, to zaczną się rzucać do ataku, przez co będzie można Ich kontrować i będą tracić bramy. Oczywiście to jest takie czcze gadanie, wszystko wyjdzie "w praniu". W końcu, nieraz jest tak, że przychodzi nowy trener i nagle drużyna zaczyna grać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zapominamy o bardzo ważnym szczególe, przy którym wszelkie dywagacje mogą być jak krew w piach. Coś, co jest ponad nami. Coś, na co nikt nie ma wpływu. Co jest charakterystyczne tylko dla wybranych.
Garbata dola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Koncentrujecie się tylko na grze w piłkę ale zarówno awans do ekstraklasy jak i utrzymanie się w niej tego cyrku nie odbyło się na boisku !
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wiadomo. Nawet freski upamiętniające takie wydarzenia zdobią krakowskie mury.
Szmaciarze musza spaść w sezonie dla Wisły wybitnym. Czyli najlepiej awans do LM, i podwójna korona. Ma boleć. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dariusz Pasieka - buhahahaahahahahahahahahaahahahahaahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Masz cierpliwość jak krokodyl czający się na ofiarę Powód: przemo - no to by było najpiekniejsze:)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.09.2011 o godz. 21:14.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Przecież mogą spać w tym sezonie, a My zdobywając Mistrzostwo i Puchar Polski dostajemy się do el. LM, wygrywamy wszystkie mecze i wchodzimy do elity. Oni spadają w czerwcu, a My w sierpniu awansujemy Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 22.09.2011 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cracovii nie zbawił a ma zbawic Zaglebie Lubin? Jakos mi sie nie wydaje no ale coz - Jurij Szatalow krok od Lubina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ogryzek - moja radość bardziej wynikała z tego, iż Filipiak mógł sypnąć komparchowymi srebrnikami i zatrudnić jakiegoś fachurę zza granicy, który poukładałby tych nienajgorszych przecież piłkarzyków.
Także wybór Pasieki dla mnie jest idealny ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szkoda Szatałowa. Idealnie tam pasował. Chujowy trener, moralna .....a i sprzedawczyk. W sam raz na Cracovie.
Darek Pasieka zawsze wydawał mi się sympatycznym kolesiem i całkiem inteligentnym facetem. Nie za bardzo więc tam pasuje. Na szczęście jest chyba chujowym trenerem, więc powyżej 13 miejsca ich nie widzę. Nie ma chyba bardziej żałosnego klubu na świecie. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
E tam. Majewski - to był trener. Dopiero jak odchodził to mu powiedzieli, że tak naprawdę to oni nie grają w koszykówkę. A do tego czasu średnia wzrostu to już było 1,85 m, a Gizę wypożyczył bo był za niski na centra. Dobre czasy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przynajmniej w naszej lidze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pasy tną koszty przed spadkiem. Taki Pasieka zapewne bierze mniejszą pensje od Szatałowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dorzucę swoje trzy grosze.
Pierwszy - a mi tam trochę szkoda Pasieki. Wolałbym, aby pasiaków poprowadził dalej/znowu Ulatowski lub Płatek. To dopiero byłaby jazda punktowa (na minus)! Drugi - jeśli "proffesorr" chce znowu swoim nieudolnym kopaczom zafundować premię za utrzymanie tego żałosnego truchła w ekstraklasie - proszę bardzo. Może nawet w tym celu cały swój "Komark" sprzedać i pójść z torbami. Mam nadzieję, że nic im nie pomoże w zdobyciu umiejętności gry w piłkę ![]() Trzeci - panowie, nie obrażajcie prawdziwych kurników. Boję się, że kury mojej mamy przestaną się nieść, jeśli dotrze do nich, do czego są porównywane ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
rewelacja trener.
W końcu uda im sie awansować do wymarzonej I ligi. swoją droga ciekawe czy dotrzyma do końca rundy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tam to nawet Murinio nie pomoże. Wybór Pasieki trochę dziwny. Taki strzał w stopę, albo jak kto woli: zamienił stryjek... Filipiakowi chyba odpowiada walka o 14 miejsce w tabeli.
Sam Pasieka może będzie miał chociaż trochę więcej kultury od Szatałowa. ![]() ![]() |
|
|