|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatni wychowanek Wigier Suwałki w naszej kadrze. Liczba wychowanków Wisły nie zmieni się. Zostanie w kadrze nadal 2 wychowanków Wisły (Brud i Czekaj) i wypożyczony do Termalici Kowalski. Jakoś nikt z was nie domaga się większej szansy dla nich. Podobnie jak dla kilku innych piłkarzy z MESA, którzy wychowywali się w Wiśle. Ilu domagało się szansy dla Mączyńskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy jak gówniany fakt napisze ,że Wilk przechodzi do Realu to też uwierzycie... jesteście dzieciakami,że tak łykacie wszystko czy naiwni? jak można sugerować się plotkami tej gównianej gazety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to ta sama gazeta która pisała, że Cantoro idzie do Cracovii....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja akurat wspominam, że fakt bardzo często miał sprawdzone wiadomości co do ruchów kadrowych w Wisle i zaklinanie rzeczywistości czyli nazywanie Faktu gównianą gazetą tego nie zmieni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
BTW....ogólnie to widzę tu niezły kabaret na tym forum się zrobił...jedyni pieją Małecki Bóg...drugi Małecku Buc...dla mnie nie ma specjalnie powodu by się specjalnie spinać...ot grajek...prędzej czy później go tu nie będzie ale smród po Nim między kibicami pozostanie...i tylko w tych kategoriach wkurza mnie sprawa Małeckiego. Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Michał Chrapek autorem bramki na 1:0 w wyjazdowym meczu Kolejarza Stróżę z Wisłą Płock. Dzięki tej bramce Kolejarz schodzi do szatni z jednobramkowym prowadzeniem.
Oficjalna Strona Wisły Płock/Relacja tekstowa z meczu napisał(a):
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Prawdziwego Wiślaka (w tym przypadku dodatkowo piłkarza, który jest jednym z najlepszych w drużynie) wywala się z klubu, bo nie chce mu się dać wyższej pensji, gdyż na ta chwilę ma mniej niż słynne pampersy Kosowskiego, ale na utrzymywanie Garguły, do niedawna Wojciecha Ł., itp. (czyli na kontrakty powyżej 300 tys. euro) są środki. Polityka godna nagrody.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
A tak powaznie mowiac to jesli Patryk chce cos osiagnac w zawodowym footballu to jest ostatni dzwonek dla niego na wyjazd. Jest jeszcze na tyle pilkarsko nieuksztaltowany ze pod reka dobrego trenera moze wyjsc z niego diamencik jakis. Moze nawet gwiazda tego, pozal sie Boze,Euro2012 zostanie. Tak czy inaczej wszystkim rozstanie wyjdzie na dobre. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakby był dobry to by dostał podwyżkę. Widocznie jest na nią za słaby.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Albo za pyskaty.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Redaktor Faktu płacze ze śmiechu, przeglądając wpisy dotyczące podpuchy, jaką zgotował ku większej poczytności....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...193,1,727.html Chyba tu tego nie było - wywiad z Bitonem. W ramach oderwania się od Faktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Chrapek drugą bramkę walnął w I lidze i kolejne 90 minut zaliczył. Może coś z niego będzie. W następnym sezonie to on powinien mieć pozycje w zespole jaką ma w tej chwili Jirsak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje, ze to plotka. Jesli to prawda to w Wiśle zostanie 2 Polakow, co bedzie smieszne
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ja rozumiem, że są barany wierzące w Brożków psujących atmosferę, starego Głowackiego, "ojca porażek" Baszczyńskiego i nieprofesjonalnego Marcelo. Nie sądzę, żebyś się do nich zaliczał To były po prostu głodne kawałki pozwalające niektórym oswoić się z brutalną prawdą - Wisła nie jest budowana w sposób przemyślany. Jeżeli pojawią się oferty, to sprzedadzą nawet trzy czwarte składu nie patrząc na koszty sportowe. Najwyżej kolejnego trenera się wy.......i.Więc o czym my w ogóle dyskutujemy? A że frustraci będą się cieszyć? Przecież to głąby. Małeckiego spotka następująca kara: pójdzie grać do lepszego klubu, w lepszych warunkach (trudno o gorsze, poważne zespoły mają więcej niż jedno boisko treningowe i nie służy ono zazwyczaj jako toaleta dla czworonogów) i za o wiele większe pieniądze. Gorzej, jeśli refleksja przyjdzie niektórym po niewczasie. Taki Genkov - przykładowo - to świetny napastnik, super gra w obronie. Szkoda, że tak mało bramek strzela. No, ale to przecież napastnik, ma inne zadania na boisku... ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2011 o godz. 00:05.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na tak zadane pytanie znają odpowiedz tylko ci, którzy podejmą ewentualną decyzję o sprzedaży Małeckiego. Można natomiast stwierdzić, że zachowanie Patryka podjęcie takiej decyzji bardzo ułatwia.
Z pozostałą częścią posta niestety muszę się zgodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak czy siak czas Małego w Wiśle dobiega końca. Ludzie w klubie skojarzą jutrzejszą marną frekwencję z jego wypowiedziami, czym utwierdzą się w przekonaniu, że szkodzi on klubowi. Prawdopodobnie decyzja już została podjęta co w swoim wywiadzie między wierszami zdradził niechcący Basałaj.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kolego szanuje Cie ale jakbyś znał choć jednego goscia który siedzi w klubie to myśle zebyś tak nie napisał...
a i jestem baranem ![]() Ja wiem swoje Ty Wolfy swoje... i przy tym zostańmy. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kuba126 : 14.09.2011 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oczywiście, że w klubie będą rozpowszechniać niestworzone historie na temat tych którzy odeszli. Wszystko -rzecz jasna- pocztą pantoflową lub na forach internetowych. Przed czymś takim nie sposób się obronić, nie ma nawet komu odpowiedzieć. I wiesz co? Rzygać mi się chcę, gdy czytam kolejnego maci0sia który próbuje tego typu informacje rozpowszechniać. Szymkowiaka sprzedał Basałaj w dość żałosnych okolicznościach. Wtedy też różne wieści krążyły, ale najzabawniejsze jest co innego. Otóż - minęło około pięć lat zanim w Wiśle pojawił się kolejny środkowy pomocnik umiejący grać do przodu. Rozumiem rozmaite uwarunkowania, ale irytuje mnie robienie z naszych byłych, zasłużonych piłkarzy czarnych owiec - bo akurat taka jest PR-owa potrzeba. Można robić z siebie debila tworząc nowe taktyki z defensywnymi napastnikami - OK, jeżeli to komuś poprawia samopoczucie. Ale robienie z Brożka jednocześnie nieudacznika i mendy - to jest naprawdę żałosne. On coś jednak dla tego klubu zrobił (Twoi znajomi w klubie nie wspominali jak grał na blokadach, bo reszta nie umiał wturlać piłki do siatki?), zasłużył na odrobinę szacunku. Ale nie - Brożek był chujowy (mentalnie oraz piłkarsko) i dlatego odszedł do lepszego i bogatszego klubu My zaś za jedną czwartą kwoty transferowej kupiliśmy prawdziwego asa pola karnego.Tak właśnie było. Ale z tych Turków frajerzy. Tylko czemu to oni grają w lidze mistrzów? A tak - to Maaskant dobrał chujowa taktykę, a Małecki nas sabotował. Tak właśnie było. Taki Zenit nie wiedział, że trzeba na nich siąść od pierwszej minuty i też przegrał - tyle że niżej. Frajerzy. A wystarczyło posłuchać rad mózgów z tego forum - APOEL był już przez naszych rozpracowany. Ale luzik - Maaskant zapłaci wcześniej czy później. Właściciel już liczył kasę za awans, a on to wszystko s.......ił. O czymś zapomniałem?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2011 o godz. 01:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
O tym, że Zenit wyszedł 5(!) obrońcami w tym meczu. i że trener Zenitu to frajer bo nie zagrał otwartej piłki materiałem ludzkim jakiego nawet w połowie nie posiada Wisła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem ogólnie, że frajerzy. Jedyny pozytyw, to że Zenit ma głupszego trenera niż Wisła - Maaskant wyszedł tylko z czterema obrońcami.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez fanfan : 15.09.2011 o godz. 07:24.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Sory. Nie doczytałem posta wolfy przecież wyszedł 4 obrońcami to wiele tłumaczy ![]()
Ostatnio edytowane przez Tarann : 15.09.2011 o godz. 07:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym niektórym interpretatorom słów Wolfy'ego radził zajrzeć do słownika języka polskiego, pod literę "I", hasło: "Ironia".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Oprócz tego bramki i asysty. Zupełnie inaczej niż np. Rado, który też był tam na wypożyczeniu i grywał ogony. Nie wiem jak się prezentuje ale jeśli gra regularnie w pierwszym składzie to pewnie nieźle. Oby się chłop ograł, to może coś z niego jeszcze będzie w Wiśle, choć przeskok między I ligą a Wisłą jest bardzo duży. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|