The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 22:04
robin hood napisał(a):Wyświetl post

Doping piękny a i owszem, ale również kilka setek lub tysięcy młodych ludzi wciągniętych sztucznie w ustawioną polityczną gierkę, w życiu nie będących jeszcze na żadnych wyborach śpiewających nawet nie to co zaintonował gniazdowy ale jakiś oszołom z tłumu. a potem odpowiadając tym samym na śpiewy Braci z przeciwnej trybuny. Słyszałem wyzywanie innych klubów. Widziałem również zakrwawione twarze, kompletnie zalanych "kibiców" Wisły i Lechii.
robin- piszesz o grze politycznej - sadzę że chodzi Ci o pozdrawianie premiera. to ja mam propozycje: podejdź do chłopaków którzy zostali zawinięci po derbach za koszulki i dostali 2koła. podejdź do kolesi z Kielc którzy za przeklinanie na ostatnim meczu dostali po 2,5tys a było ich 14.

i nie mów że wcześniej przed rządami tego pana też tak było bo dość dokładnie śledzę polską scenę kibicowską...
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.08.2011 o godz. 22:06.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.08.2011, 22:09
A mnie sie wydaje ze Wisla wcale tragicznie nie zagrala. Tragicznie zagraly jednostki Mecz byl ok, przeciez dla mnie lechia nie istaniala! Zdobyli fuksiarksa bramke i tyle. Optycznie Wisla miala ogromna przewage od 60 min. Bedzie lepiej!
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.08.2011, 22:10
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
robin- piszesz o grze politycznej - sadzę że chodzi Ci o pozdrawianie premiera. to ja mam propozycje: podejdź do chłopaków którzy zostali zawinięci po derbach za koszulki i dostali 2koła. podejdź do kolesi z Kielc którzy za przeklinanie na ostatnim meczu dostali po 2,5tys a było ich 14.

i nie mów że wcześniej przed rządami tego pana też tak było bo dość dokładnie śledzę polską scenę kibicowską...

ja mam w dupie politykę na stadion przychodzę w innym celu.
Pozdrawiacie premiera bo w kupie raźniej a jak były wybory to były wielkie odgrażania się na kandydatów w Krakowie, gadanie gadanie gadanie przyszło głosowanie i Kibice Wisły pokazali jak walczyć o swoje. stadionu nie ma Hali nie ma - Prezydent ten sam. Zamiast mieszać młodych chłopaków w pierdoły i pozdrawiać kogokolwiek idź i zagłosuj zgodnie z poglądami, odczuciami przekonaniami a na stadionie dopinguj piłkarzy żeby potem od nich wymagać.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.08.2011, 22:13
Absolutnie skandaliczna wypowiedź kopacza Małeckiego. Tak kopacza bo to z graniem w piłkę nic
nie ma i wieli kibiców wolałoby po boisku biegali piłkarze,a nie kopacze którzy tylko wychodzą się lansować. Jak go broniłem, że powinien dostać powołanie, że powoli się zmienia, to jednak to dalej mentalny gnojek. Ludzie dorośleją, ale ten kopacz był gnojkiem, jest gnojkiem i jak będzie miał 40 lat to będzie tym samym gnojkiem.

To właśnie dzięki tym kibicom co więcej mają wspólnego z Wisłą niż on dostaje swoją pensje. Kim ty k***a jesteś by mówić paru tysiącom Wislaków co mają robić? W mojej ocenie to kibice i tak zachowali się niezwykle pobłaźliwie, bo gwizdy były na koniec po gwizku końcowym. W każdym zachodnim klubie piłkarze tak grający mieliby gwizdy dużo wcześniej. Jak ty idziesz do restauracji nawet swojej ulubionej i dostajesz na talerzu g***o to nie jesz tego i nie udajesz, że ci smakowało.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.08.2011, 22:15
Druzynie odbijała sie jeszcze czkawka o nazwie "Nikozja",zreszta Iliev sam to powiedział.

Spodziewalem ze sie ze dzis mozemy wtopic,byle zbierac forme na Amike i Legie.

Najgorsze ze to kolejna porazka na R22 ,wczesniej wygrywaly u nas Gornik,Polonia....a kiedys nikt wygrac tutaj nie mogł.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.08.2011, 22:16
A to mnie Mały ubawił

Zagraliśmy dzisiaj rozgoryczeni po odpadnieciu z LM. Następny mecz powinien już być lepszy.
Oglądałem dzisiaj zmienników i jak patrzę na grę Bunozy, Paljića czy też Dudu to z przykrością stwierdzam, że mam mieszane uczucia co przydatności tych grajków. Niestety, ale to samo dotyczy Diaza. Zostało 4 dni na załatwienie Deleva, więc do roboty Stan!
Odpowiedz cytując
Zed_is_dead
Member

Od: 11.2009

Stary 27.08.2011, 22:18
Zed_is_dead napisał(a):
Widać, że w głowach siedzi im jeszcze porażka z APOELem. Na pewno nie jest się łatwo pozbierać jak sie ma świadomość, że brakło parę minut. Dzisiaj brakowało głownie koncentracji, dokładności. Teraz 2 tygodnie przerwy i bardzo dobrze.

Kurz napisał(a):Wyświetl post

Ta teza byłaby do obronienia, gdyby nie to, że zobaczyliśmy kontynuację stylu z kilku wcześniejszych spotkań.

To ją trochę zmodyfikuję. Wisła do tej pory miała w myślach głownie gre w lidze mistrzów (dzis bez wyjątku bo na pewno im mocno w głowach siedziała porażka). I to już się da obronić łatwiej bo wystarczy przypomnieć mecze kwal. do CL w Krakowie Tam cała druzyna grała o niebo lepiej niż w każdym ligowym meczu do tej pory. Myślę, że szybko się przekonamy czy tak jest. Jeśli zagrają kaszanę z Lechem wtedy ich bronić nie będe.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

ja mam w dupie politykę na stadion przychodzę w innym celu.
Pozdrawiacie premiera bo w kupie raźniej a jak były wybory to były wielkie odgrażania się na kandydatów w Krakowie, gadanie gadanie gadanie przyszło głosowanie i Kibice Wisły pokazali jak walczyć o swoje. stadionu nie ma Hali nie ma - Prezydent ten sam. Zamiast mieszać młodych chłopaków w pierdoły i pozdrawiać kogokolwiek idź i zagłosuj zgodnie z poglądami, odczuciami przekonaniami a na stadionie dopinguj piłkarzy żeby potem od nich wymagać.
gdyby się on nie mieszał w sprawy kibicowskie nikt by nic nie śpiewał. i nie wciśniesz mi kitu że tą "walkę" z kibicami nie przedyskutował ze swoim sztabem wyborczym i nie poparł badaniami.

i co my mamy się patrzeć? tak rozglądam się dookoła i widzę że jak pan premier wyczuł 5%więcej to zaczyna szaleć z ustawami i wydawaniem poleceń komendantom o ściganie drobiazgów.

Nie wie czy zauważyłeś ale za wykroczenie związane z meczem dostaniesz 3-4razy wyższą karę niż za to samo ale już nie skojarzone z piłką.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

fugiel napisał(a):Wyświetl post
A mnie sie wydaje ze Wisla wcale tragicznie nie zagrala. Tragicznie zagraly jednostki Mecz byl ok, przeciez dla mnie lechia nie istaniala! Zdobyli fuksiarksa bramke i tyle. Optycznie Wisla miala ogromna przewage od 60 min. Bedzie lepiej!
cieszmy się zatem i radujmy. Lechia mogła i powinna nam jeszcze ze 2-3 bramki wpakować
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.08.2011, 22:25
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
gdyby się on nie mieszał w sprawy kibicowskie nikt by nic nie śpiewał. i nie wciśniesz mi kitu że tą "walkę" z kibicami nie przedyskutował ze swoim sztabem wyborczym i nie poparł badaniami.

i co my mamy się patrzeć? tak rozglądam się dookoła i widzę że jak pan premier wyczuł 5%więcej to zaczyna szaleć z ustawami i wydawaniem poleceń komendantom o ściganie drobiazgów.

Nie wie czy zauważyłeś ale za wykroczenie związane z meczem dostaniesz 3-4razy wyższą karę niż za to samo ale już nie skojarzone z piłką.
Nie mam zamiaru nic Ci wciskać uważam tylko że jeśli Coś Ci się nie podoba to masz szanse to zmienić tylko w jeden sposób .... i dobrze wiesz jaki, żadne śpiewy nic tu nie dadzą a wręcz przeciwnie.
Traci prze to Wizerunek klubu, nas kibiców, chcesz coś zrobić to nawołuj do udziału w wyborach i wpajaj 16, 17 i 18 latkom wewnętrzne przekonanie że zmiany mogą wprowadzić tym że pójdą i oddadzą swój głos.
Nie wciśniesz mi kitu że wyzywanie kogoś od Matołów zwłaszcza przez osoby które często gęsto nie skończyły jeszcze podstawówki i nie mają zielonego pojęcia nie tylko o polityce ale czasem i o odpowiedzialnym życiu, przyniesie jakiś pozytywny efekt. Moim zdaniem NIE. To moje zdanie i mam do tego prawo

Zresztą to nie jest miejsce na tego typu dyskusję
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez robin hood : 27.08.2011 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.08.2011, 22:25
Co do meczu nie będę się wypowiadał
Troszkę w innej sprawie
Mówisz że gwizdy To wiocha hmmm. Znaczy się nie ważne jak graja generalnie nic się nie stało.
Ważne jak się gra i stało się ale uważam że na dziś nie powinno się na grajków gwizdać.Szczególnie denerwuje mnie to jak akurat gwiżdżą Ci którzy praktycznie nie dopingują wcale - bo po ch się wysilać ale do krytyki są pierwsi
Zresztą wcześniejszym postem wyjaśniłem mój punkt widzenia więc nie będę się powtarzał

Co do polityki - wiesz, to jest tak jak z tym protestem co była wymiana uprzejmości między sektorami.
Ja mam swoje preferencje i są one mało zbieżne ze stadionowymi , tak samo ten protest może miał dobre intencje ale był zupełnie nieprzemyślany.

Tyle że się nie wpierdalam.Nie ja tworzę atmosferę na stadionie, nie ja płacę kary za to że Donek bawi się w szeryfa itp.
Dlatego jak ludzie którzy od dawna tworzą w zasadzie w 100% atmosferę na stadionie, chcą zaprotestować, to nikt inny się w to nie powinien wpieprzać tylko uszanować
Podobnie jeśli chodzi o anty rządowe nastawienie.
Zresztą jak chodzisz 20 lat to dobrze wiesz że proporcje bluzgów się zupełnie zmieniły a że atmosfera nie do końca pasuje.Mi też obrzygusy itp nigdy nie pasowały ale niestety mecze zgodowe tak się kończą - gdzie to chyba i tak takiej 'tragedii' nie ma jakie bywały - Pamiętam jak była przybijana zgoda ze Śląskiem, gnojek byłem więc mnie nie wzięli na 'before party' ale byłem na stadionie i zgon na zgonie

Ode mnie rada - na mecze łaź, szczególnie że nie jest to drogi biznes a to zawsze była okazja spotkania się z kumplami, gadki śmichy - często mecz był drugorzędny

Natomiast nad zmianą sektora możesz pomyśleć
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 27.08.2011, 22:29
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Śmiech. Mistrz kraju, drużyna która chciała grać w największych i najważniejszych Europejskich rozgrywkach, goni u siebie wynik. W 88 minucie ta sytuacja wygląda tak. Jeden zawodnik wyprowadza piłkę z własnej połowy, ma przed sobą 7 kolegów. Jeden stoi, drugi stoi, trzeci stoi, czwarty stoi, piąty się schował za obrońców, a szósty i siódmy odwrócili się plecami, żeby czasem ktoś im nie podał. Za co oni zarabiają przez 6 miesięcy takie pieniądze, których ja nie zarobię do końca życia? Szacunku trochę mało...
O tym właśnie chciałem, Wy tu macie pretensje o gwizdy, hehe lepiej śpiewać nierobom "nic się nie stało...". Przecież tego się oglądać nie dało, "Wisła grać k.... mać!" - tego nie znamy? Wszystko rozumiem, można przegrać i 10:0 walcząc, ale na miłość boską ta drużyna stoi, zero ruchy bez piłki, stronę zmieniamy tak długo, że zaraz musimy to robić ponownie, bo przeciwnik zdąży się przesunąć. W ofensywie gramy indywidualnościami, Melikson owszem nadaje się do tego, ale np. Małecki "mistrz chaosu" już nie. On nie wie kiedy kiwnąć, a kiedy zagrać z większą korzyścią dla drużyny. Patrzy na piłke i gna przed siebie. Przykro było dzisiaj to oglądać, ale ta drużyna albo nie ma siły biegać, albo jej się nie chce. Na dzień dzisiejszy wyglądamy średnio nawet w naszej lidze, już o LM nie wspominając.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.08.2011, 22:30
Co by nie napisać o dzisiejszym meczu, to będzie to powielanie ocen z ostatnich kilkunastu spotkań. Brak jakichkolwiek schematów, brak automatyzmy w zagraniach, błędy w ustawieniu, indywidualizm i egoizm niektórych zawodników. Martwi to, że ten stan utrzymuje się niezmiennie od wielu miesięcy i nie zmienią tego jednorazowe przebłyski. Nadszedł czas, żeby potrząsnąć tą drużyną i Maaskantem chyba też. To nie idzie w dobrym kierunku.

A co do sprawy z Małeckim to była kiedyś dyskusja na tym forum, czy i kiedy wolno/nie wolno gwizdać na piłkarzy. Z tego co pamiętam, większość forumowiczów podpisywała się pod zasadą, że póki sędzia nie gwizdnie, dopingujemy, a ewentualne zasłużone gwizdy dopiero po meczu. Ja również jestem tego zdania. Jeśli drużyna zagrała koninę, jak dzisiaj, kibice powinni dać jej sygnał, że są niezadowoleni i nie chcą akceptować takiego stanu rzeczy. Klepanie po plecach jest bez sensu i daje piłkarzom legitymację do takiej gry. Dlatego gwizdy - jak najbardziej, ale po końcowym gwizdku.

Co nie zmienia faktu, że Małecki nie ma prawa wypowiadać się w takim tonie o części kibiców Wisły.
To nie jest zasrany interes tej primabaleriny. On ma grać, gryźć trawę a po meczu być posranym ze zmęczenia, a nie on będzie decydował, komu wolno zasiadać na trybunach, a komu nie.
Parafrazując jego własne słowa: Kim Ty k...a jesteś, żeby bluzgać ludziom, którzy po 30 - 40 lat chodzą na Wisłę?
To się nazywa Wierność, a nie kopanie przez kilka lat w jednym klubie i to za niezłe pieniądze.

Ale mnie dzisiaj wku...ł...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 27.08.2011, 22:31
ja się mogę z wami założyć że do następnej kolejki ten "piłkarz" przeprosi za swoją wypowiedź będzie żałował, ale nerwowo nie wytrzymał i inne tego typu brednie.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.08.2011, 22:32
Wiecie co jest najgorsze dla Małeckiego?

On sobie nie zdaje sprawy, że w innym klubie jeśli już odejdzie to już taką gwiazdką NIE BĘDZIE.. nie będzie miał takiego wsparcia jak ma tutaj ze strony kibiców.. NIE SZANUJE TEGO CO MA, jak pójdzie do jakiegoś innego klubu z Niemiec czy z Turcji itd. to się przekona..
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.08.2011, 22:38
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Wiecie co jest najgorsze dla Małeckiego?

On sobie nie zdaje sprawy, że w innym klubie jeśli już odejdzie to już taką gwiazdką NIE BĘDZIE.. nie będzie miał takiego wsparcia jak ma tutaj ze strony kibiców.. NIE SZANUJE TEGO CO MA, jak pójdzie do jakiegoś innego klubu z Niemiec czy z Turcji itd. to się przekona..
Ale on ma w dupie co oni tam będą o nim sądzić bo dla niego nr była jest i będzie Wisła.
W innym klubie będzie robił za najemnika, któremu lata herb, historia klubu i tym podobnym. U nas robi za grajka a jednocześnie kibica Wisły bo kochał, kocha i kochać będzie ten klub. A jeśli ktoś piszę że z powodu szarpaniny z jakimś piłkarzem Lechii nie szanuje jej to najwyrażniej mało wie. Mały ma przyjaciela w Gdańsku który zajmuje się mocniejszymi wrażeniami i jest dość znaną postacią na Lechii.

To jest boisko! i nie ma czasu na sentymenty. Nie mylić pojeć.
Ostatnio edytowane przez CH. : 27.08.2011 o godz. 22:44.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.08.2011, 22:39
Szkoda, że Małecki sam się wyautował. A tak go do dziś broniłem i lubię go strasznie, ale głupota ma granice i myślę, że Basałaj mu ją wskaże. Tak Patryku nie wolno postępować komuś, kto ma Białą Gwiazdę w sercu, gdyż pluć na własne serce nie wolno. Już Pawełek zastawiał swoje partactwo "wiernymi" i wyganiał ze stadionu pikników, licząc jednocześnie jak i Ty na podwyżkę za swoje usługi płatne dla tej Białej Gwiazdy, aż musiał przeprosić, a na koniec odejść z klubu bez podwyżki. Myślę Patryku, że zrobiłeś to z premedytacją, bo chcesz odejść z Wisły, a nie że sektor C przesłonił Ci Białą Gwiazdę i zdrowy rozsądek. Szczęśliwej drogi już czas, choć może byś tak poczytał co o bliźnich mówi Twój patron. JP2 i zechcesz się jeszcze nawrócić z tej drogi do nikąd.Ja zwasze Ci wybaczę, jeśli szczerze zrozumiesz swoją głupotę.
Ostatnio edytowane przez kot : 27.08.2011 o godz. 22:51.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 27.08.2011, 22:39
Ciekaw jestem jak na to zareaguje Bogdan, który w co drugim wywiadzie podkreśla, że chciałby możliwie jak najbardziej zapełnić stadion. No i można by się też zapytać Patryka vel. głowa w dół i jazda Małeckiego co sądzi o najemcach Sky box`ów, którzy co prawda nie jedzą kiełbaski tylko zapewne sushi. Też im każe iść na drugą stronę ?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.08.2011, 22:43
sportnh napisał(a):Wyświetl post
NIE SZANUJE TEGO CO MA, jak pójdzie do jakiegoś innego klubu z Niemiec czy z Turcji itd. to się przekona..
Życzę mu tego. Niech go kupi jakiś Bursaspor, niech mu da te wielkie eurasy, o których marzy. Niech jeszcze zacznie pouczac im kibiców, to się na dupie przekona, jak tu kiedyś miał dobrze... Bo nigdzie nie bedą się z nim tak pier***ić jak u nas niektórzy.

Wielki Wiślak z Suwałk poucza kibiców klubu starszego, niż najstarsze budynki w jego miejscowości... Paranoja po prostu. Od dawien dawna uważam, że nie powinno go już w Wiśle być i dalej się w tym utwierdzam.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.08.2011, 22:44
Tak wszyscy jada po Maleckim (i slusznie!) a moge sie zalozyc, ze w nastepnym meczu mlyn bedzie skandowal jego nazwisko itp. Przez co nasz gwiazdorek znow poczuje sie wazny ibedacy ponad innymi. I pewnie tak bedzie, zwlaszcza jesli klub nie zareaguje na jego dzisiejsza wypowiedz.

Reakcja klubu powinna byc stanowcza bo co by nie bylo to Malecki swoja wypowiedzia w pewien sposob sabotuje starania klubu o to by na meczach bylo jak najwiecej kibicow.
Klub chce by na mecze przychodzilo wiecej osob, oraganizuje rozne atrakcje itd a tu pilkarz Malecki wyskakuje ze swoimi madrosciami i w duzej mierze krytykuje tych, ktorych klub stara sie sciagac na stadion. Paranoja.
Od czego jest pilkarz? Od grania czy gadania? Niech Malecki zajmie sie graniem bo intelektualista to on za bardzo nie jest.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 27.08.2011, 22:45
River napisał(a):Wyświetl post
Tak wszyscy jada po Maleckim (i slusznie!) a moge sie zalozyc, ze w nastepnym meczu mlyn bedzie skandowal jego nazwisko itp. Przez co nasz gwiazdorek znow poczuje sie wazny ibedacy ponad innymi. I pewnie tak bedzie, zwlaszcza jesli klub nie zareaguje na jego dzisiejsza wypowiedz.
Młyn go nie wygwizdał więc nie widze nic dziwnego w tym że będzie skandować jego nazwisko.

Wszyscy po 1 to jest internet, a Wisła ma setki tysięcy kibiców i jak są podziały między Frankowskim czy Kosowskim tak samo są między Małeckim. jest grupa osób która go nie rozumie, nigdy nie miała okazji przekonania się jakim jest człowiekiem poza boiskiem i pluje na niego, a jest grupa osób która się w pełni z nim zgada, zna go osobiście i szanuje. Dyskusja jest ogólnie jałowa bo jedni mają swoje racje, drudzy swoją. Także można gadać w nieskończność..
Ostatnio edytowane przez CH. : 27.08.2011 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2011, 22:46
kot napisał(a):Wyświetl post
Myślę Patryku, że zrobiłeś to z premedytacją, bo chcesz Wisłę opuścić jak najszybciej. Szczęśliwej drogi już czas.
Nie sądzę ale wszystko jest możliwe.Mały jest z tych co się 'gotuje' czy na boisku czy po za nim więc można widzieć premedytacje(zerwane negocjacje-słabsza gra-pocisk w pikników) ale ja widzę bardziej spontan.W....ił się więc pojechał po bandzie a jego słabsza forma jest nieplanowana
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.08.2011, 22:46
To była tylko i wyłącznie kolejna próba "wylizania d**y" Wiślakom. Ubzdurał sobei chłopak, że jak pojedzie po piknikach to go "fanatycy" wyniosa na ołtarze. A tu.. zonk.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Stary 27.08.2011, 22:47
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Popieram - dzisiejsze gwizdy to wiocha, nie zdziwił bym się gdyby to było to samo towarzystwo które nagle wzięło się za doping jak był protest na Wiśle.
Banda gamoni i tyle

I jedno zdanie do jednego z najbardziej żałosnych aktorów jakich widziałem - Ivica...czasami zachowujesz się jak zwykła ciota!To ....a nie przystoi - od czasu do czasu to jeszcze jakoś przejdzie ale Ty co mecz odstawiasz tak żałosne numery że nie dobrze się robi
dopasowałeś się widzę kolego do poziomu... wyzywać piłkarza klubu od ciot... brawo
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.08.2011, 22:47
River napisał(a):Wyświetl post
Od czego jest pilkarz? Od grania czy gadania? Niech Malecki zajmie sie graniem bo intelektualista to on za bardzo nie jest.
A i piłkarz nawet w skali ligowej średni.

Jeden z pierwszych do wypier****nia, działa destrukcyjnie na różnych płaszczyznach.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.08.2011, 22:50
Diaz to profanacja piłkarza.

W pierwszej połowie po jego stronie była jeszcze tylko krajówka. W drugiej się to zmieniło i była już niemiecka autostrada.

PS. Teraz widze, że ten Tom z Liteksa wcale nie był taki dobry. Po prostu z Diaza to nawet Wasiluk zrobiłby wiatrak.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.08.2011 o godz. 22:55.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2011, 22:56
dadek napisał(a):Wyświetl post
dopasowałeś się widzę kolego do poziomu... wyzywać piłkarza klubu od ciot... brawo
Bo to jest smutna prawda.Nie napisałem że to ciota tylko że czasami zachowuje się jak ciota.Sorry ....a - ile on gra w Wiśle? a ma już 3 żółtka za symulowanie i to tak żałosne że zęby bolą a gdyby sędziowie byli drobiazgowi to miał by tych kartek 2 razy tyle.
To że gra u nas to nie znaczy że ma przyzwolenie na notoryczne pajacowanie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.08.2011, 22:59
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Problem jest ten sam , był on w tamtym roku , w tamtym sezonie , nic nie gramy , zero ruchu bez piłki , stoją jak zakapiory i czekają , tak jest , nie ma postępu , bylismy , jesteśmy w dupie i zapowiada się że dalej będziemy , nie wiem w czym jest problem , czy z trenerem , czy z zawodnikami.
Noc choćby przykłady (może nie najlepsze), komu ma dograć...

Widać, że Maaskant pogonił po APOEL-u do gry piłką, ale nie za bardzo mają to wyćwiczone. Czasem podchodzą pod grę, ale albo za późno, za wolno, czy "nieczysto" ustawiony itp.

Patryk jest coraz mniej produktywny. Choćby w 6 min kiwa uparcie w kółko po lewej stronie, a przed 16m nieobstawiony partner czeka "czysty" na dogranie... Jeszcze raz przypomnę, że najlepszy mecz w zeszłym sezonie zagraliśmy właśnie bez niego.

Póki co rewolucji nie ma co robić, ale Maaskant musi się ostro zabrać za zdecydowaną poprawę ataku pozycyjnego, bo niedługo może być bardzo niewesoło.
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.08.2011, 23:06
Ode mnie tylko tyle:

Patryk zacznij zapierdalać zamiast wypowiadać się na tematy o których masz blade pojęcie... Jeśli masz jaja zamilcz i popatrz w lustro.

Dziś tylko jeden zawodnik włożył serce w mecz i bardzo mi żal, że koledzy tego nie docenili. SOBOL, nie przejmuj się ciotami bez charakteru. Bądź sobą i lej na płaczków grubym siurem.

Jak czytam wypwiedzi typu: byliśmy załamani po środzie, nie wyszło nam itp. ogrania mnie gigantyczna irytacja! Ludzie, skończmy z klepaniem po dupach amatorów, którym się wydaje, że są zawodowcami.
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 27.08.2011, 23:07
Wy piszecie o skutkach a nie o przyczynach .Co mówi prezes i jak to się ma do tego co dzieje się w WIŚLE .Nam potrzeba stabinosci w postaci normalnego właścisiela .Jakieś zabieranie dawanie pieniędzy wprowadza olbrzymi chaos w poczynania klubu .I jeszcze jedno niemal świętości DŁUG czy i ile jest nie wie nikt a spłacać trzeba .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów