The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 17:37
zaraz po Kronice,w tematach dnia będzie Basałaj
Odpowiedz cytując
ItaloPolak
Member

Od: 07.2009

Stary 24.08.2011, 17:46
Turecka federacja zdyskwalifikowała Fenerbahce Stambuł z Ligi Mistrzów. Wyglada na to ze Brozkowie i nasz były kapitan Arek Głowacki jednak zagrają w Lidze Mistrzów. Ale to nie jest jeszcze na 100% pewne.

Źródło: tureckie media (Hürriyet)
Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 24.08.2011, 18:02
Tematy dnia, szybki skrót, pisane ze słuchu:

Pierwsze pytanie o meczu:
Basałaj: Widziałem ze APOEL był lepszy, ale bramka Czarka pozwoliła nam uwierzyć
Białoński: Inter wygrał z Barceloną grając anyfutbol, podoba mi sie ze Wisla buduje zespół i kiedys bedzie cos znaczyc

jakie pieniądze straciła Wisła?
Basałaj: pieniądze nie są najważniejsze, szkoda kibiców, gramy w LE
Białoński: W LE mamy też fajne zespoły, popatrzmy na zeszły rok i karabach a tegoroczny występ, 5 zwyciestw

Ciągle o kasie
Białoński: Na przykładzie Lecha widzimy ile zarobił na LE, około 4mln euro, Wisła mogła w LM koło 10mln euro, ale i tak właściciel bedzie zadowolony z 4 mln euro i wzmocni zespół w zimie

Stadion, kiedy?
Basałąj: 30 września ma byc oddana, połowa października otwarta, na pierwszy mecz w LE nie bedzie otwarta ale mam nadzieje że bedzie 1600 miejsc z przepisów UEFA

Cytuje Wilka o 100% danych z siebie, czy taka przepaść jest?
Basałaj: APOEL był budowany 3 lata, ma podobny budżet, nie grają tam praktycznie cypryjczycy, u nas budowa trwa i efekty przyjda później
Białoński: Porównajmy skład z Karabachem z obecnym zespołem, zawodnicy wnieśli nową jakość i są perspektywy

Panatinaikos
Białoński: Wtedy byli lepsi zapwodnicy np Kalu Uche, ale trzeba dac czas holendrom
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.08.2011, 18:03
Pozytywne, racjonalne parę minut.
Basałaj, Białoński (GW), dziennikarz TV Kraków.
Można było odnieść wrażenie, że Basałaj rozumie, że potrzeba chwili czasu żeby zbudować drużynę na LM.
Jeśli to prawda,a nie tylko pozerstwo tj. szansa.
Teraz akcent na wygranie kolejnego MP i kolejną szansę za rok...
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.08.2011, 18:09
RM chciał przed sezonem sprowadzić Tomasza Frankowskiego,transfer został zablokowany przez Cupiała,podobno sytuacja co z Baszczyńskim,który na razie prezentuje najrówniejszą i najwyższą formę w Polonii,podobnie z resztą jak Franek w Jadze..
Info by Fakt
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.08.2011, 21:56
Tędy czy owędy - Brożki w Lidze Mistrzów - onet
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 25.08.2011, 21:40
Siwakov w belgijskim średniaku:

http://www.eurofutbol.pl/news/323040...-zmienil-klub/
Największym szczęściem jest mieć pasję...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 25.08.2011, 22:10
arti napisał(a):Wyświetl post
Pozytywne, racjonalne parę minut.
Basałaj, Białoński (GW), dziennikarz TV Kraków.
jeśli mnie pamięć nie zawodzi to redaktor Białoński już od dawna nie reprezentuje GW tylko redakcję sportową Interia.pl

W GW natomiast jest Błoński Robert
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Mateusz91
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.08.2011, 07:41
Szacunek dla trenera Skorży. Po raz kolejny pokazał on - i chyba nikt w to już nie wątpi, że jest bardzo dobrym trenerem.

A jeśli ktoś ma do niego "ale" o bluzę z (L), to proponuję najpierw przypier.... się do kilku graczy oldboyów Wisły (niektórzy są nadal jej pracownikami), którzy warszawskiej drużynie 20 czerwca 1993 dali dupy na 0-6.
Ostatnio edytowane przez Mateusz91 : 26.08.2011 o godz. 07:45.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.08.2011, 10:20
nikt nie ma do niego pretensji o Legię
ja mu dziękuję za to co zrobił u nas, bo warunków to on do pracy zbyt nie miał

a co do jego warsztatu, to z pewnością jest jeden z lepszych polskich trenerów, tyle że ma kilka cech, które mu uniemożliwiają trenowanie zespołu poziom wyżej jak Legia, czyli nas
Odpowiedz cytując
bkl
Banita

Od: 12.2010

Stary 26.08.2011, 11:23
DZIĘKI BYŁYM GWIĄZDĄ KLUB ZAROBI 300TYS EURO
http://.................../viewtopic.php?t=7181
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.08.2011, 15:57
Rozmowa z Marcelo po losowaniu grup LE.

Cytat:
Jak nastrój po losowaniu?
No fajnie, wrócę do Polski, ale jestem trochę smutny, bo miałem nadzieję, że trafimy na Wisłę. To byłoby dla mnie najlepsze rozwiązanie. W klubie wszyscy są zadowoleni, bo unikniemy długich podróży. Do Polski i Rumunii leci się godzinę-dwie, do Izraela cztery. W tamtym roku, jak graliśmy z Sybirem, to lot trwał osiem godzin i był bardzo męczący. Nie mamy wyboru, ale to logiczne, że zawsze wolimy grać blisko domu, bo potrzebujemy też czasu na odpoczynek przed ligą. Więc ogólnie losowanie było korzystne.

Mecz z Legią będzie chyba dla ciebie wyjątkowy z powodu osoby trenera…
Nie mogę się doczekać. Skorża ściągnął mnie do Wisły, bardzo dużo się od niego nauczyłem. Ma podobną mentalność do mnie, jego celem jest rozwijanie się od najmłodszego wieku. To najlepszy trener, z jakim pracowałem w Polsce. Kiedyś poprowadzi waszą reprezentację. Zawsze będę powtarzał, że jestem mu bardzo wdzięczny, bo miał duży udział w sukcesie piłkarza Marcelo.

Co powiesz prasie holenderskiej, jak zapytają o Legię?
Niewiele, wszystko zdradzę trenerowi (śmiech).

Tobie zawsze dobrze się grało z Legią, nie?
Tak, ale to co innego, bo byłem jeszcze zawodnikiem Wisły, a dla niej każdy mecz z Legią to klasyk. PSV podejdzie do tego jak do każdego innego spotkania, ale dla mnie to będzie wyjątkowe, bo zagram pierwszy raz w Polsce, od kiedy wyjechałem. Nie wiem tylko, czy kibice Legii mnie lubią po tym, jak strzeliłem im gola w Krakowie. Mam nadzieję, że fani Wisły będą teraz kibicować PSV.

A widziałeś ostatnie mecze Legii?
Tak, kilka, ale ten ostatni, ze Spartakiem, był zadziwiający. Wpuścili dwa gole, ale zagrali wspaniale. Dlatego nie uważam, żeby nam było z nimi łatwo.

Ale i tak jesteście faworytem do wygrania tej grupy.
No, na papierze tak, ale nie zawsze drużyna z największymi nazwiskami wygrywa.

Mało brakowało, a nie rozmawialibyśmy dziś o Lidze Europy, tylko o Champions League.
Dokładnie. Mieliśmy dobry sezon, ale pod koniec wypuściliśmy z rąk mistrzostwo. W tym roku chcemy odzyskać tytuł.

Macie mocniejszy skład niż w zeszłym sezonie?
Odpowiem ci na to pytanie po zakończeniu ligi. Przed rokiem nasza kadra była bardziej doświadczona. Teraz ściągnęliśmy kilku młodych piłkarzy, kilku awansowało też z drużyny młodzieżowej. Zespół dopiero się kształtuje, ale z tego co wiem, to kogoś jeszcze mamy kupić.

Macie też nowego bramkarza.
Tak, Tytoń właśnie niedawno przeszedł do Wisły… To znaczy, do PSV (śmiech). Inteligentny chłopak i wspaniały bramkarz. Już się z nim zaprzyjaźniłem. Trzymamy się razem, cały czas rozmawiamy. Cieszę się, że w końcu mogę z kimś pogadać po polsku, bo trochę mi tego brakowało. Tytoń chwalił mnie, że nie zapomniałem języka i nawet sobie radzę.

Jakie on ma szanse na grę? Mówiło się, że jego główny konkurent, Andreas Isaksson zostanie sprzedany.
Tak, ale nie mam pojęcia co z tym transferem. Nie wypytuję o to w klubie.

Oglądałeś mecze Wisły w eliminacjach do LM?
Tak, te dwa z APOEL-em, drużyną z Izraela.

Z Cypru.
Tak, tak. Szkoda, że znowu nie udało się awansować. W Lidze Europy czekają ich ciężkie mecze z Fulham i Twente.

Właśnie miałem pytać. Jaka to drużyna? Sezon zaczęli świetnie, od kompletu punktów w trzech meczach.
Przed rokiem zdobyli wicemistrzostwo. Mają bardzo solidną defensywę z Brazylijczykiem Douglasem. Środek pomocy też jest dość silny. Będzie ciężko, ale Wisła ma warunki, żeby wygrać. Na papierze nie jest faworytem, ale ja bym jej nie skreślał.

Na koniec parę słów o tobie. Jak do tej pory radzisz sobie w Holandii świetnie. Błyskawicznie wskoczyłeś do pierwszego składu i nie oddałeś miejsca przez cały sezon.
To prawda. Ale jeśli wierzysz, że ci się uda i ciężko pracujesz, to musi się udać. W Polsce było tak samo. Nikt nie znał Marcelo, ale robiłem swoje, pracowałem, zaliczyłem dwa dobre sezony i to pozwoliło mi wyjechać do PSV. W Holandii też od razu spodobałem się trenerowi. Najważniejsze, żeby jak najszybciej się zaadaptować. Każdego dnia staram się być bardziej „holenderski”, muszę się upodabniać do tego stylu gry. Codziennie uczę się jakiejś nowej rzeczy. Jestem tu szczęśliwy, ale moim celem jest wejście na absolutny szczyt.

A co z reprezentacją Brazylii? Dzwonili już?
Jeszcze nie, ale spokojnie. Zadzwonią i zagram.
weszlo.com

Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.08.2011, 16:17
Cytat:
Węgrzyn: z taką grą Wisła nie ma szans wyjść z grupy

Twente, Fulham i Odense - na tych rywali trafiła Wisła Kraków. Kazimierz Węgrzyn w rozmowie z Futbolnews.pl podkreśla, że decydująca nie będzie klasa rywali, ale postawa samej Wisły. - Nie może zagrać tak jak obu meczach z APOEL, bo nie będzie miała szans - uważa.

- Rywale nie mają tu decydującego znaczenia. Na tym poziomie trudno mówić o złym czy dobrym losowaniu. O klasie przeciwników przekonamy się, widząc ich w bezpośrednim starciu. Dużo będzie zależeć od dyspozycji danego dnia. Ale na pewno nie są słabsi od APOEL - mówi Węgrzyn.

Były obrońca Wisły przestrzega przed popełnieniem błędów z dwumeczu z mistrzem Cypru. - Biała Gwiazda bardzo mnie rozczarowała. I nie chodzi tylko jeden mecz w Nikozji, ale i spotkanie w Krakowie. Spodziewałem się czegoś więcej. Z taką grą Wisła nie ma szans w fazie grupowej Ligi Europy - dodaje.

Węgrzyn dodaje, że trener Robert Maaskant ma wystarczających piłkarzy na starcia w fazie grupowej. - Ta kadra jest dość szeroka, nie sądzę, by trzeba było wzmacniać skład w ostatnich dniach okna transferowego. Trzeba wykorzystać potencjał, który drzemie w obecnych piłkarzach - podkreśla.

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Trudno się z Kazkiem nie zgodzic
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.08.2011, 17:12
a ja nie, bo bzdurą jest stwierdzenie, że ma piłkarzy wystarczających na starcia w fazie grupowej - bo chodzi mu chyba o rywalizację na podobnym poziomie, a my niestety jesteśmy tam najsłabsi
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.08.2011, 17:25
Również się nie zgodzę z Węgrzynem.
Mi tam podobała mi się gra Wisły, a wszczególności wynik, który był najważniejszy.W drugim meczu brakło tylko 5 min do awansu do CL, taki maaskant miał plan ,taktykę, która o włos mu wyszła.Gdyby się jednak udało, to węgrzyn rozpływałby się o genialnej taktyce i stylu Mourinho.
Tu nie chodzi o to by grać pieknie, a wygrywać i zdobywać punkty.
Ludzie, na dzien dzisiejszy Cypr za rok będzie mógł wystawić 2 drużyny do walki o CL!!!Nie widzicie, że jest przepaść?
Apoel w tym roku zajdzie daleko w Europejskic pucharach.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 26.08.2011, 17:36
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Również się nie zgodzę z Węgrzynem.
Mi tam podobała mi się gra Wisły, a wszczególności wynik, który był najważniejszy.W drugim meczu brakło tylko 5 min do awansu do CL, taki maaskant miał plan ,taktykę, która o włos mu wyszła.Gdyby się jednak udało, to węgrzyn rozpływałby się o genialnej taktyce i stylu Mourinho.
Tu nie chodzi o to by grać pieknie, a wygrywać i zdobywać punkty.
Ludzie, na dzien dzisiejszy Cypr za rok będzie mógł wystawić 2 drużyny do walki o CL!!!Nie widzicie, że jest przepaść?
Apoel w tym roku zajdzie daleko w Europejskic pucharach.
Oby ich przygoda z pucharami zakończyła się na Wiśle.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2011, 17:43
Nie przypomina mi sie, bysmy zagrali w Krakowie z cypryjczykami zle - chyba Wegrzyn tego meczu dokładnie nie ogladal
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.08.2011 o godz. 07:40.
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.08.2011, 06:51
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Pe...cea7&_ticrsn=3

Petrescu w Polsce pracował niespełna rok. W styczniu 2006 roku został trenerem Wisły, z którą wywalczył wicemistrzostwo Polski. We wrześniu został zwolniony i wrócił do Rumunii, gdzie odniósł wielki sukces wprowadzając Unireę Urziceni do Ligi Mistrzów. Obecnie jest szkoleniowcem Kubania Krasnodar.

43-letni trener z krótkiego okresu pracy w Polsce najbardziej zapamiętał polskich kibiców. Na łamach serwisu sport.ro wychwalał atmosferę jaka na trybunach potrafią stworzyć fani polskich klubów. Właśnie na doping zwrócił uwagę, kiedy rumuńscy dziennikarze zapytali go o Legię.

- Nigdy nie widziałem tak szalonych kibiców, jak w Polsce. Atmosfera jest niesamowita, a ultrasi najgorsi na świecie - powiedział Petrescu, który niegdyś grał w Chelsea Londyn.

Pierwszy mecz Rapid z Legią rozegra 20 października na własnym stadionie. Rewanż w Warszawie odbędzie się 3 listopada.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.08.2011, 07:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nie przypomina mi sie, bysmy zagrali w Krakowie z cypryjczykami zle - chyba Wegrzyn tego meczu dokładnie nie ogladal
Węgrzyn przeciez byl na meczu w barwach APOELu, wiec wiadomo, ze jak zawsze na Wisle patrzyl nie przychylnym okiem.
Ja sie zastanawiam - Węgrzyn gra w Oldbojach Wisly, wiec jakby mial skomentowac jakis mecz tych oldbojow, to przeciez musialby powiedziec ze rozegrali beznadziejne spotkanie, kompromitujaca forma, do Lecha to im duzo brakuje...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.08.2011, 09:07
Oglądał ktoś może dwumecz Slovan - Roma ? Ciekawi mnie jak zagrał Cikosz
..
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.08.2011, 11:28
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Trudno się z Kazkiem nie zgodzic
Węgrzyn jak zwykle gada bzdury. KAŻDY z tych przeciwników jest w naszym zasięgu. Fulham to środek Premier League. Żaden pseudowiślak jak Węgrzyn nie wmówi mi, że Mistrz Polski nie będzie w stanie nawiązać z nim walki. Odense od Kopenhagi dzieli PRZEPAŚĆ sportowa. Nie wyobrażam sobie porażki z nimi na Reymonta (z Fulham zresztą też). Najgroźniejszym przeciwnikiem w teorii będzie Twente, absolutna czołówka ligi holenderskiej przez kilka ostatnich sezonów, a i z nimi można nawiązać walkę patrząc jak na Copa Americana ich najlepszy zawodnik - Ruiz się od naszego Chaveza...odbijał.

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.08.2011, 12:15
Tak tak, powalczymy ze średniakiem Premier League....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 29.08.2011, 17:46
Nikola Mijailović w akcji

http://babol.pl/wiadomosc.html?wid=1...-jest-taki-sam

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.08.2011, 18:17
riv napisał(a):Wyświetl post
Węgrzyn jak zwykle gada bzdury. KAŻDY z tych przeciwników jest w naszym zasięgu. Fulham to środek Premier League. Żaden pseudowiślak jak Węgrzyn nie wmówi mi, że Mistrz Polski nie będzie w stanie nawiązać z nim walki. Odense od Kopenhagi dzieli PRZEPAŚĆ sportowa. Nie wyobrażam sobie porażki z nimi na Reymonta (z Fulham zresztą też). Najgroźniejszym przeciwnikiem w teorii będzie Twente, absolutna czołówka ligi holenderskiej przez kilka ostatnich sezonów, a i z nimi można nawiązać walkę patrząc jak na Copa Americana ich najlepszy zawodnik - Ruiz się od naszego Chaveza...odbijał.

Polecam pooglądać Premier League. W zasięgu byłby może team ze środka Primera Division, ale nie z angielskiej, tym bardziej, że Wisła obecnie gra padlinę.
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 29.08.2011, 18:37
Gorawski bezrobotny.

http://ekstraklasa.net/gorawski-wres...f1da1d7b000000
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 29.08.2011, 21:12
snikki napisał(a):Wyświetl post
Gorawski bezrobotny.

http://ekstraklasa.net/gorawski-wres...f1da1d7b000000
Do Wisły go!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.08.2011, 21:26
Babba napisał(a):Wyświetl post
Polecam pooglądać Premier League. W zasięgu byłby może team ze środka Primera Division, ale nie z angielskiej, tym bardziej, że Wisła obecnie gra padlinę.
Śmiem twierdzić, ze środek Primera Division jest tak zaawansowany taktycznie, że i tutaj bylibyśmy bez szans.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.08.2011, 12:07
Cytat:
Andrzej Iwan: trener Maaskant niech się weźmie za robotę

- Chcę zobaczyć Wisłę nie tylko broniącą się i kontratakującą - mówi Andrzej Iwan w rozmowie z "Dziennikiem Polskim".

Co się dzieje z Wisłą?
Moje opinie o Wiśle w ostatnim czasie są takie same - brakuje jej gry zespołowej. Bazuje ona na indywidualnych umiejętnościach takich zawodników jak Melikson czy Małecki. To pozwoliło na zdobycie mistrzostwa Polski i awans do Ligi Europy, ale jak tak dalej pójdzie, to zespół nie będzie w stanie włączyć się do walki o wyjście z grupy. Gra zespołowa leży na całej linii. Jak Wisła będzie grała tak jak teraz, to na nic nie ma szans. Organizacja gry jest katastrofalna. Trener Maaskant tchnął w drużynę morale w sensie wojowniczym, ale jeśli chodzi o grę, to Wisła nie zrobiła kroku do przodu.

Wierzy Pan, że trener Maaskant może coś jeszcze wycisnąć z tej drużyny, czy trzeba rozglądać się za innym szkoleniowcem?
Jak można nie wycisnąć więcej, skoro od roku ta Wisła nic nie gra? Ma fart, walczy i to wszystko. Ten zespół stać na dużo więcej, niż pokazuje. Chciałbym zobaczyć Wisłę grającą w piłkę, a nie tylko broniącą się i grającą z kontrataku. Trenera Maaskanta lubią zawodnicy, ale niech się weźmie za robotę i zacznie tych zawodników gonić do grania w piłkę, a nie tylko do przeszkadzania i biegania.
Jak Pan ocenia zachowanie Patryka Małeckiego, który ostro skrytykował kibiców gwiżdżących na piłkarzy po meczu z Lechią Gdańsk?
Byłem ostatnio jego nadwornym obrońcą, ale skompromitował się totalnie. Powinien przeprosić kibiców, których nazywa "piknikami".

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Trzeźwe spojrzenie na sytuacje Iwana.Niestety,ma racje
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.08.2011, 12:11
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html on swoją robotę wykonywał aż od rozpoczęcia zgrupowania do nowego sezonu w czerwcu.
Odpowiedz cytując
Mateusz91
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.08.2011, 14:34
Mecz z Legią będzie chyba dla ciebie wyjątkowy z powodu osoby trenera…
Nie mogę się doczekać. Skorża ściągnął mnie do Wisły, bardzo dużo się od niego nauczyłem. Ma podobną mentalność do mnie, jego celem jest rozwijanie się od najmłodszego wieku. To najlepszy trener, z jakim pracowałem w Polsce. Kiedyś poprowadzi waszą reprezentację. Zawsze będę powtarzał, że jestem mu bardzo wdzięczny, bo miał duży udział w sukcesie piłkarza Marcelo.

Po co to powiedziałeś Marcelo?

Nie mów tak do wyznawców siwego boga Kasperczaka

Przecież to HK był Twoim najlepszym trenerem !!!

I nieważne, że roztrwonił przewagę i przegrał MP z Lechem.

PS

pozdrowienia dla trzeźwo myslących a nie mitomanów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów