|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Prosze bardzo:
http://one.co.il/Article/185599.html i powodzenia w nauce hebrajskiego Dzieki ![]() Genk trudny ale w rozsypce... tak jak obrona mojej druzyny (2 podstawowi stoperzy kontuzjowani). Awans bylyby pewny gdyby nie gol wyjazdowy Genku ktorego strzelil... izraelczyk Barda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Slovan potrafił zremisowac to my nie bedziemy potrafili? Wiem, ze mecz meczowi nierowny ale wystarczy dobrze sie bronic i Apoel nie potrafi strzelic bramki. Slowacy nie wiedzieli co prezentuje przeciwnik dlatego w 1 spotkaniu byli zaskoczeni i przegrali - potem w rewanzu juz nie dali sie wyszumiec przeciwnikowi (tylko bramki nie potrafili strzelic). My juz wszystko o przeciwniku wiemy i trzeba wykorzystac ich słabe strony, ktore tez mają jak wiekszosc klubow swiata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Od godz. 20.00 studio przedmeczowe w Polsacie Sport- trzeba wytrzymać !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez FraMat : 23.08.2011 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Cieszcie się, że tego nie pokazuje TVP, bo studio trwało by nie pół godz., czy półtorej jak przed tygodniem, ale 10 minut. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ponieważ ruszył już Shoutbox koniec z postami typu już nie mogę wytrzymać, miałem sen itp. tylko merytoryczne posty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dla mnie duze ,a moze nawet kluczowe znaczenie bedzie mialo pierwsze 20 minut.
Jak tamci by szybko strzelili to uwierzą ze moga strzelic jeszcze 2 bramki i awansowac.Czyli najgorszy scenariusz. Natomiast bardziej optymistycznie wyglada sprawa gdyby udalo nam sie przetrwac poczatek,wtedy Cypryjczycy zaczeli by sie denerwowac i tym samym robic bledy.DLa nas to woda na młyn. Generalnie ja nastawiony jestem dzis na wszytsko ,ale na razie staram sie nie myslec co bedzie . Pozostaje miec nadzieje ze nasi nie zagraja bojazliwie,a Maaskant wpoi w nich ze awans jest na wyciagniecie reki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisło! Tego remisu potrzebujemy jak tego na Wembley w 1973 r.!
http://sport.interia.pl/raport/wisla...r,1684646,4651 Relacja na interii: http://nazywo.interia.pl/relacja/el-...la-krakow,2822 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Apoel spodziewa się, że zagramy defensywnie. Moim zdaniem dobrze byłoby ich zaskoczyć i przez pierwsze 10-15 minut śmiało ruszyć do przodu, zagrać presingiem, spróbować kilku strzałów z dystansu, rajdów skrzydłami i dośrodkowań. Może uda się strzelić na samym początku. Jeśli nie to chociaż postraszymy rywala. Wtedy w szeregi cypryjczyków wkradnie się chaos, niepokój, a może nawet strach
.Niestety, albo na szczęście (okaże się), mało prawdopodobne, że tak zagra Maskant. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
czy wiadomo kiedy piłkarze będą wracać z cypru ?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ej a co to jest southbox?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
O matko... wejdź na stronę główną forum i pod relacją tekstową masz okienko chata - to jest ten tajemniczy shoutbox
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
O 12 w Balicach. Melikson w składzie, to było pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie jak Melikson bedzie wspomagal Diaza w obronie - bo jak tak jak w Łoweczu to kiepsko
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skład moim zdaniem bardzo dobrze zestawiony
------------Pareiko Lamey - Jaliens - Chavez - Diaz ------ Sobolewski - Wilk Małecki --- Melikson - Nunez ----------- Genkov Ustawienie 4-2-3-1, z opcją płynnego przejścia do 4-3-2-1 --> Wtedy Nunez ustawia się jako 3 defensywny pomocnik w linii obok Sobola i Wilka, a na skrzydło przechodzi Melikson. Podoba mi się to ustawienie, liczę jednak na wypracowane schematy taktyczne kontrataku, których ostatnio brakowało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panowie, nie ma co się oszukiwać. Nie mamy z nimi najmniejszych szans.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
łatwo nie jest i mam nadzieje, że damy rade.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz do jednej bramki - jedna drużyna gra, druga stoi
zdjąłbym Sobolewskiego - i tak ma zółtą kartkę więc wszyscy znamy dalszy ciąg tej historii, a do tego wszystkie podania ma niecelne Nunez do srodka za niego, a na skrzydlo Iliev - mamy szanse przez pierwsze 15-20 min na bramkę w drugiej połowie - potem i tak zdechniemy
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 23.08.2011 o godz. 20:33.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Niepotrzebnie takie defensywne ustawienie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
....a to wygląda jakby Barcelona grała z Polonią Bytom, jadą z nami jak z furmanką gnoju
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bez Meliksona i Sobolewskiego w opcjonalnym 1 meczu w LM. Jak na razie...
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
z taką grą to nie ma szans na Ligę Mistrzów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pamiętam jak chodziłem do 5 klasy szkoły podstawowej i chcieliśmy zagrać z gościmy z 8 klasy… Długo nam tłumaczyli że nie ma sensu ale uparliśmy się i … nie mogliśmy dotknąć piłki prawie. Teraz to wygląda tak samo. Nie wiedziałam że może być taka różnica w poziomie praktycznie w ostatnim meczu przed fazą grupową LM. APOEL to dla nas dzisiaj Barcelona…
Mam nadzieje że w drugiej połowie się to zmieni… Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mamy kiepskie boki obrony.. po co ten wolny Lamey skoro Jovanovic dobrze zagrał 1 mecz..
czemu nikt nie uspokoił gry Mam nadzieje że coś dla nas wpadnie, po prostu musi!! Damy radę!! : ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dominacja absolutna, ale w końcówce naszych odetkało.
Mam nadzieje, że coś się w drugiej połowie ruszy, bo inaczej tylko fura szczęścia i dotrwanie do jedenastek daje nam jakiekolwiek nadzieje na awans. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|