|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
trener mistrzów Cypru, Ivan Jovanović napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Już czuję że rano przed pracą trzeba będzie trochę wczesniej wstać i z obawą zasiąść na tronie, ale lubię ten specyficzny stan "motyli w żołądku". Tylko przed meczami Wisły tak mam.
Z Meliksonem i Lameyem raczej ściema, bo nie wydaje mi się by rozgłaszano całemu światu jakiekolwiek problemy, gdyby nawet były 24 h przed meczem.
Ostatnio edytowane przez gigant : 22.08.2011 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wybiegajac troche do przodu. Kiedy bedzie losowanie LM/LE i czy znany jest juz moze rozklad jazdy - w sensie kiedy rozgrywane sa mecze? Planuje sobie wakacje
![]() ![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra a rozklad jazdy jest tutaj jakby ktos szukal:
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...263/index.html http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...272/index.html ![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to podziwiam waszą naiwność, objawianą w twierdzeniu, że kontuzja Maora to "ściema" i "zaslona dymna". Po prostu ktoś go zapewne kopnął w łydkę na treningu, myśleli że uraz nie jest poważny, nie rozgłaszali tego, okazało się inaczej i teraz mamy problem.
Zmyślili sobie też zejście Meliksona po 15 minutach z treningu ? Bez przesady. Pozostaje się modlić, żeby w nocy Adonaj dokonał cudownego uzdrowienia, a jak takowe nie nastąpi zakasać rękawy i spróbować ustawić nową taktykę, już bez Maora. Będzie to cholernie trudne, ale mam nadzieję (bo co mi pozostało), że jednak się uda. Jeszcze raz powtórzę. Stoimy jeden krok od raju. Finansowego i piłkarskiego (bo kibicowskiego już raczej nie ) raju, zwanego Ligą Mistrzów. Ale jak przegramy, co jest możliwe, bo to tylko sport, a APOEL to naprawdę świetna, super poukładana drużyna, to nie spadamy w otchłań, nie będzie to wielka tragedia. Czeka nas wtedy, w mojej opinii całkiem przyjemne lądowanie pod nazwą Liga Europy. Bądźmy obiektywni. Nasza drużyna to jeszcze nie jest poziom LM. To jest poziom mniej więcej LE. Ja rozumiem oczekiwania, rozbudzone do czerwoności emocje i rozgrzane głowy. Pamiętajmy jednak, że awans do Champions League byłby sukcesem ponad stan, można by było określić go mianem cudu, coś jak przemiana Anny Kalaty w dobrą MILF. Nie zapominajmy, że żyjemy w kraju, którego reprezentacja to totalne dno, posklejane naprędce z bandy cudzoziemców ! Rozum mi mówi jedno, a serce drugie, w środku toczy się wojna wyrachowania z dziką, słowiańską namiętnością i fantazja. Z jednej strony jest wiara, niezłomna wiara w to, że się uda, że będzie dobrze, że obronimy to 1:0, wiara w to co kocham, wiara w Białą Gwiazdę, a z drugiej jednak wiem, że będzie piekielnie ciężko, że to raczej kozojebcy są faworytami. Apeluje po raz ostatni - nie wieszajmy na nich psów w przypadku porażki. Jestem pewien, że dadzą z siebie wszystko, stopiędziesiąt procent. I to każdy z naszych gladiatorów, zaczynając od Radka, naszej ikony, kończąc na Jovanovicu i Nunezie, którzy stawiają w Wiśle dopiero pierwsze kroki! Chłopaki będą walczyć, dadzą z siebie wszystko. Czy to wystarczy? Milknę w tym temacie do środy. Niech się dzieje wola nieba.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.08.2011 o godz. 21:45.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Barcelonę bo mam znajomych 2 h od Barcelony plus wiadomo, morze, plaże i te sprawy, Angoli - może być Chelsea - żona w ciąży a tam firmowe dupce dla niemowląt dużo taniej, Olympique Lyon - siostra mieszka w Żabojadowie - myknę sobie TGV z Strasbourga do Lyonu To tyle - nie mam więcej wymagań |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nie chciałbym przez kolejne lata oglądać czegoś takiego http://www.youtube.com/watch?v=lYjBD...eature=related i próbować zrozumieć o co tu chodzi. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
kropla dobrego humoru na tle tego marudzenia reszty- bezcenna ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
jesli chodzi o pogode to nawet trener APOELu nie robi z tego zadnej sprawy Kosowski i Zewlakow robia z igly widly
http://sportowetempo.pl/glowna_aktua..._cos_wielkiego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
To tylko zasłona dymna ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Melikson ich zajedzie kondycyjnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak kogoś interesuje, to teraz będzie o Wiśle w magazynie ligowym : http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=68
Powód: 0 gramatyki ;/
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 22.08.2011 o godz. 21:36.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
na jakim kanale to leci oryginalnie?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Polsat Sport.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Borek uspokoił w sprawie pogody, uff... Ale okazuje się, że Melikson ma kontuzję, nie trenuje od 4 dni :/// To się nazywa szczęście, kur**!!! Prawdopodobnie Maor zagra w drugiej połowie, jeśli w ogóle da radę zagrać. Co do Lameya? Będzie mógł grać.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 22.08.2011 o godz. 21:53.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Borek właśnie rozwiał,wszystkie wasze obawy i jęki co do pogody.,,Nie rozmawiajmy już o pogodzie,tylko o wartości merytorycznej zawodników (...) nie szukajmy wymówek '' Martwi mnie ,,Nie jest dobrze z Moarem Meliksonem,wczoraj w zasadzie tylko leżał i poddawał się zabiegom (...) wyszedł na trening ale po 15 min krwiak nie dał mu już normalnie trenować z drużyną ''
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wg Borka Melikson nie trenuje z zespołem od piątku.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wychodzi na to że Melikson jutro nie zagra.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lamey ,,zasłona dymna'' skoro Michael jest sprawny,to będzie grał na prawej.Jovanovic potrafi grać na LO i przypuszczam,że RM zaskoczy i na LO wystawi Marko,dlatego z koroną grał Diaz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak to jest tydzien pitolenia o pogodzie a okazuje sie ze ta bedzie przyjazna zawodnikom.
Teraz drze co z Maorem ,bez niego nie widze tego kto pociagnie te akcje pod bramke Apoelu. P.S Ktos zamierza pic,juz pije ? bo choc jestem po weselu,i jeszcze kac gdzies tam spi,to na trzezwo z tym horrorem w postaci 90 minut w Nikozji to wytrzymac bedzie ciezko.![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a co takiego Borek powiedzial w sprawie pogody?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
za Borkiem
1)z pogoda jest przesadzane-jest cieplo ale jest NORMALNIE, pogoda JEST WYOLBRZYMIANA, wyszedl dzis na pole w godzinie meczu i nawet wial jakis chlodny wiaterek takze jest normalnie 2) Maor nie trenuje w ogole normalnie, wczoraj caly trening przelezal z boku, dzis wyszedl na 15 min ale zszedl 3) Lamey jest w 100% gotowy zglosil trenerowi ze jest zdrowy i jest do gry |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|