|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na szczęście wielu jest kibiców, którzy cieszyli się z tego, że mieli jeszcze ten jeden dzień rezerwacji mimo stania w kolejce i nie marudzili oraz nie narzekali jak ty. następnym razem zrobią bez sprzedaży mieszanej to też będziesz narzekał i płakał, że za mało dni. szkoda, że nie ma narzekania na tych co przy kasie zdziwieni są, że potrzeba 5 peseli do 5 biletów, szkoda, że nikt nie narzeka na tych co dzwonią po znajomych po pesele, albo ustalają który sektor bo na e22 nie ma a na e15 są albo co lepsze: nie ma już na e22? naprawdę nie ma? może znajdzie pan/pani to jedno dla kolegi. tylko jebanie w klub na każdym kroku bez zastanowienia.
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.08.2011 o godz. 11:52.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A powiedz mi ile bedziesz miał dzisiaj za cały dzień osób, które przyjdą tylko po bilet na zagłębie i tyle? 10-15 ? I dzisiaj można blokowąc jedną kasę, wczoraj się nie dało, a ja sam stałem z 4 karnetami przez 5h.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez zim zum : 11.08.2011 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.08.2011 o godz. 11:57.
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem, to odszedłem z kwitkiem, bo do dzisiaj nie umieją/umiecie zrobić systemu, w którym podanie samego numeru pesel (bez karty) dawałoby efekt.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez zim zum : 11.08.2011 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
a ja bym chciał jeździć po polskich autostradach bez ograniczeń.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ok 12 30 kolejka prawe do końca ogrodzenia w stronę Reymonta.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
a zadając pytania nie stawiaj mnie w pozycji osoby z klubu
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Na sobotnim meczu, będzie raczej słaba frekwencja. Pierwszy mecz z obowiązkowymi kartami kibica, na wielu klubach spadła frekwencja przez kk. Była gdzieś informacja ile klub wydał kk do tej pory ?
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
osoba 1 kupuje bilet na zagłębie następnie 5 kas dalej kupuje 4 na APOEL dla gosci z którymi dogadał się w kolejce albo dla znajomych i ten co stoi na APOEL zada pytanie dlaczego 5 z tych co nie idą na Lubin ma mieć lepiej? tylko dlatego, ze jeden z nich idzie na Zagłębie?też by niektórzy na forum kręcili aferę klubowi i byli niezadowoleni ![]() Sami chyba nie zdajecie sobie sprawy jacy krętacze i jakie wałki potrafią klienci SK odstawić.
Ostatnio edytowane przez PvD : 11.08.2011 o godz. 12:14.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak widzę i czytam posty zim zum`a, to wyłania się obraz narzekacza nr 1 na tym forum.
Postępowanie wg zasady: - jest słońce - to za gorąco, - jest deszcz, że nie ma słońca, - jest mróz - za zimno, - jest zima bez śniegu - co to za zima ? syndrom Polaka ... zamiast się cieszyć tym co jest i porównywać do tego co było ... Dam CI radę: Zgłoś swoje CV na Prezesa S.S.A. do B. Cupiała - może Cię wysłucha i da szansę wprowadzenia "XXI w. i normalności" do naszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Informacja ze strony SKWK
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ponadto wydajesz się gościem, który w sytuacji gdyby karnetowcy mieli wyłączność na zakup biletów do wtorku 16 sierpnia, wszedłbyś na forum 17 sierpnia i napisał, że to skandal, że ty mając karnet nie jestes traktowany preferencyjnie w dniu meczu i musisz stać w kolejce. Ponadto z tym "byciem w plecy" to tez tak nie do końca: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nosc_pieniedzy Ponadto na sektorze C na samych meczach pucharowym można było już zaoszczędzić 25 zł. A na fazie grupwej pewnie będzie można jeszcze dużo zaoszczędzić.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.08.2011 o godz. 12:29.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niekoniecznie. Może być możliwość np. drukowania biletu w domu zapłaconego przez internet. Przecież czytniki kodów kreskowych na bramkach są i po coś je zamontowano. A żeby nie biegać z kartą do WŚ aby nabić tam bilet pewnie w momencie zakupu biletu przez internet trzeba będzie podać numer KK. Wchodząc pan ochroniarz lub stewart sprawdzi drukowany bilet czy numer karty się zgadza, poprosi jeszcze o ID. Według mnie proste. Nie narzekaj ciągle.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
opisywałem to wcześniej również, czemu tak a nie inaczej. Cytat:
|
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Boże, jako kibic Wisły (zim zum) jak możesz powiedzieć, że jesteś w plecy bo wydałeś na bilet (karnet) i nie poszedłeś na mecz ?!! - ale wsparłeś swój Klub !! W zamian dostałeś też rez. miejsca, niższą cenę, pierwszeństwo zakupu na inne mecze.
Jesteś Klientem (Widzem jak w kinie czy teatrze)) czy Kibicem, który dla swojego Klubu zrobi wszystko i nie będzie liczył 20, 50 zł straconych, gdy nie będzie mógł pójść na mecz (kilka meczy) z karnetu Ja w Twoich postach widzę, że chyba bardziej Klientem. Dla Kibica Wisły nie pójście na mecz powinno być stratą mentalną, a nie stratą finansową!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie to nie jest stratą. Tylko znam wiele osób, które nie kupiły karnetów, bo powiedziały, że się nie opłaca. Koniec kropka.
Zreszta sam widzisz jaka śmieszna liczba karnetów jest sprzedana. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co to za Kibice, dla których stratą jest kilkadziesiąt złotych... ponad 7000 karnetów nie nazwałbym śmieszną liczbą .... |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stanę tu trochę w obronie klubu. Pamiętajmy, że strefa kibica działa stosunkowo niedługo, układ kas i ich położenie jest stosunkowo nowe i jestem przekonany że dopiero po przerobieniu sytuacji typu: jednoczesna sprzedaż biletów na ligę + na puchar, sprzedaż karnetów itd. klub będzie miał w wypracowane formy działania. Nie oszukujmy się ale to też jest istotne które kasy sprzedają jakie bilety tak aby nie było jakiegoś sajgonu na parterze strefy kibica. Pamiętam sprzedaż biletów kiedy były one sprzedawane w dawnych murowanych kasach od strony Reymonta kiedy o jakiejkolwiek kolejce można było tylko pomarzyć czy też w kasie znajdującej się w Hali Wisły. Bywały sytuacje pobić czy też bójek nie mówiąc już o koniach, którzy bardzo sprawnie blokowali dostęp do kas. Do tego zdarzały się sytuacje kiedy była wzywana policja dla uspokojenia atmosfery.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Była runda gdzie nie było w ogóle w sprzedaży biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez John1906 : 11.08.2011 o godz. 12:36.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale ile wtedy liczył miejsc nasz stadion ...
John1906 - będzie dużo Klientów na meczu w środę, ale ja nie o tym... bo to co Ty napisałeś większość osób tutaj podziela i wcale się z tego powodu nie cieszy ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Taka sytuacja miała miejsce raz i była spowodowana pierwszymi od wielu lat derbami w najwyższej klasie rozgrywkowej. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam! Nie wiedziałem, gdzie mam taką wiadomość napisać, więc piszę tutaj. Do wtorku ze względów osobistych nie mogę zjawić się w Krakowie,a do tego czasu z pewnością bilety będą wyprzedane. Więc mam prośbę do kogoś, kto będzie sobie dziś jeszcze w kolejce. Chodzi o to, by kupić mi po prostu bilet. W dniu meczu można się potem gdzieś spotkać. Oddaję kasę za bilet + 50zł za fatygę.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt na priv. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Sądzę, że wynik sprzedaży karnetów może być dużo lepszy po doświadczeniach dnia wczorajszego i dzisiejszego ... Jeśli ktoś woli wydać na wódkę niż kupić karnet to ja naprawdę mam duże opory nazwać go Kibicem Wisły ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Co do całej dyskusji. Pomyślcie sobie co by się działo gdyby sprzedaż odbywała się tak jak jeszcze dosyć niedawno w Wiślackim Świecie ... Kolejki byłby chyba do Biprostalu ...
![]()
|
|
|