The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2011, 23:39
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Trener Liteksu : „Nie boję się kibiców Wisły".

PANOWIE I PANIE,MLODZI I STARZY POSTARAJMY SIE ZEBY TEMU TRENEROWI NA DLUGO ZROBIC RYSE NA PSYCHICE PODPISUJĄC JĄ "TU BYLI KIBICE WISŁY"

JUTRO Z NIMI JAAAAAAAAAAAAZDA!!!!!!!

Dla trenera Litexu refren tych nutek
http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY

http://www.youtube.com/watch?v=QSup3NDnPF0
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.08.2011, 23:43
Czas by magia R22 zadziałała po raz kolejny! 23 000 Wiślackich gardeł zjednoczonych w jednym celu. W celu poprowadzenia naszych do pięknej jesieni wypełnionej pucharami.

Chociaż myślę że i bez tej 'magii' mielibyśmy duże szanse na awans. Panowie, nie róbmy z Litexu Barcelony żeby srać po gaciach przed meczem. Wychodzimy pewni siebie, gramy swoje i nawet ten ich Tom nam nie zaszkodzi!
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.08.2011, 23:56
Arked napisał(a):Wyświetl post
O tak, ku przestrodze. PAO też wygrało na wyjeździe i też wspierali ich fanatyczni kibice, a w LM już ich nie ma. Musimy być maksymalnie skoncentrowani. Naprawdę chciałbym, żeby nasz zespół pokarał zbyt pewnych siebie Bułgarów. Legenda twierdzy na Reymonta 22 musi trwać.
Gwoli ścisłości to PAO na wyjeżdzie tylko zremisowało 1-1. Z pozostałymi życzeniami z tego postu zgadzam się w 100%.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 03.08.2011, 00:34
A ten, na jutro jest szykowana jakaś oprawa? : )
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.08.2011, 01:10
przecież oprawa muzyczna jest co mecz... co za pytanie...

Dokładnie będzie nas 23 300, + 200 gości 23,500. Tyle ile chciał Basałaj średnio na ten sezon

PS. ZRÓBMY TEMU BRAMKARZOWI KOCIOŁ... A'LA EMILIAN EMILIAN!!!
Powód: głupie pytanie... głupia odpowiedź
Ostatnio edytowane przez palikot : 03.08.2011 o godz. 01:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.08.2011, 01:48
palikot napisał(a):Wyświetl post

Dokładnie będzie nas 23 300, + 200 gości 23,500. Tyle ile chciał Basałaj średnio na ten sezon

dokładnie , za każdym razem jak będzie miał piłkę przy nodze to buczenie i gwizdy , facet będzie się jej chciał jak najszybciej pozbyć tak jak w przypadku Dolhy co skończy się wybijaniem po autach
Odpowiedz cytując
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Stary 03.08.2011, 08:30
z bramkarzem pomysł świetny.
co do meczu to wierze, że do awansu poprowadzi nas Mały. mam takie przeczucie.
http://www.youtube.com/watch?v=ZUJWkJeB2Sc
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Od: 05.2011

Stary 03.08.2011, 08:49
Panowie śniło mi się że Melikson przeszedł całe boisko z piłką , strzelił bramke w 10min...a potem mecz był przerwany bo kibice gości wpadli na murawe i zaczęli napierdzielać swoich no to nie mamy się co martwić ,wygramy w 10min
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 03.08.2011, 08:58
aguero20 napisał(a):Wyświetl post
Panowie śniło mi się że Melikson przeszedł całe boisko z piłką , strzelił bramke w 10min...a potem mecz był przerwany bo kibice gości wpadli na murawe i zaczęli napierdzielać swoich no to nie mamy się co martwić ,wygramy w 10min
A mi się sniły jakieś pierdoły, nic związanego z meczem, CO TO OZNACZA?! Wiecie, nie chce żeby przeze mnie coś się stało z meczem...

A tak serio, to nie będzie porywającego spotkania, raczej spokojnie, skupimy się głównie na defensywie- ew kontry. Chodź bardzo chciałbym zobaczyc ofensywne ustawienie w środku: Melikson, Sobol ( def pom), Garguła. Myślę że jakoś by to funkonowało, Mały na prawej, na lewej Paljic, Nunez? Jakoś Kirm mnie niestety obecnie nie przekonuje kolejny dylemat to napad, Ani Biton,ani tym bardziej Genkov mnie nie przekonują. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy chcą przesuwać Lameya na drugą stronę obrony... Ma bardzo dobre wrzutki z prawej nogi i trzeba to wykorzystywać, na lewej stronie nie było by mu dobrze wrzucać

Ale najważniejsze jest to, że dziś na Twierdzy R22 zgotujemy im piekło! ;D
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.08.2011, 08:58
To Litex będzie zmuszony grać z kontry. Wszystko w rękach bramkarzy.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 03.08.2011, 09:40
Gradzik napisał(a):Wyświetl post
To Litex będzie zmuszony grać z kontry. Wszystko w rękach bramkarzy.
ZMUSZONY grac z KONTRY?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.08.2011, 09:41
Jednym słowem - spier....em sprawę...
Myślałem, ze mecz jest we wtorek - tak jak w zeszłym tygodniu i omówiłem się na środę na balet i nie będę mógł oglądnąć spotkania. Czy można gdzieś sms wysłać z relacja dokładna, czy coś takiego ?

Byłbym wdzięczny.

Znalazłem takie coś, czy to jest to ?
SMS o treści: RELACJE.WISLA pod numer: 72140 - half to half (2 SMS-y) - wynik z najbliższego rozgrywanego meczu - do przerwy oraz po zakończeniu - obydwa z krótkim opisem meczu - koszt 2 PLN + VAT
Ostatnio edytowane przez skeba : 03.08.2011 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.08.2011, 09:48
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jednym słowem - spier....em sprawę...
Myślałem, ze mecz jest we wtorek - tak jak w zeszłym tygodniu i omówiłem się na środę na balet i nie będę mógł oglądnąć spotkania. Czy można gdzieś sms wysłać z relacja dokładna, czy coś takiego ?

Byłbym wdzięczny.

Znalazłem takie coś, czy to jest to ?
SMS o treści: RELACJE.WISLA pod numer: 72140 - half to half (2 SMS-y) - wynik z najbliższego rozgrywanego meczu - do przerwy oraz po zakończeniu - obydwa z krótkim opisem meczu - koszt 2 PLN + VAT
tak to jest to
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2011, 09:52

chciał 27k, jak juz jesteśmy dokładni
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.08.2011, 10:57
aguero20 napisał(a):Wyświetl post
Ja z 3-4 razy w tygodniu rvcham koleżanki w snach i co? Nie dają ;/

A tak serio, to pierwszy raz od naprawdę dużego czasu czuć wszędzie korbę wielką. Czuję, że zmieciemy dzisiaj Bułgarów dopingiem!
Odpowiedz cytując
Matti88
Member

Od: 05.2011

Stary 03.08.2011, 11:08
Na Kirma bym tak nie siadal, przeplata gorsze mecze z lepszymi, ale jak juz ktos powiedzial, ze jest pierwszym rezerwowym na skrzydelko

Co do Gienkova, to swoje szanse juz mial i w 4 meczach nie mial nawet jednej pozytywnej akcji, nawet "w powietrzu' wygladal slabiutko dlatego moim zdaniem zasluzyl na lawke..
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.08.2011, 11:26
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Ja z 3-4 razy w tygodniu rvcham koleżanki w snach i co? Nie dają ;/

A tak serio, to pierwszy raz od naprawdę dużego czasu czuć wszędzie korbę wielką. Czuję, że zmieciemy dzisiaj Bułgarów dopingiem!
To prawda, sam jestem nakręcony jak nigdy. Szalik i koszulka przygotowane od samego rana
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.08.2011, 11:29

W sumie to może być świetny pomysł. W zeszłym sezonie bramkarz Qarabachu tak się wystraszył młynu Borussi Dortmund, że na dzień dobry puścił 3 szmaty. Na Suchych Stawach bronił za to dość pewnie.

http://www.youtube.com/watch?v=GGo0TWWxXlk
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 03.08.2011, 12:34
Dziś będzie powtórka jak z Beitarem 3 lata temu czyli wysokie zwycięstwo. Takie mam przeczucie. Minimum 3 golami.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.08.2011, 12:47
skeba napisał(a):Wyświetl post
Myślałem, ze mecz jest we wtorek - tak jak w zeszłym tygodniu i umówiłem się na środę na balet i nie będę mógł obejrzeć spotkania.
Tylko żebyś daty ślubu nie pomylił

Miazga, dobrze że chociaż wiesz ze żyjesz. Chyba.. Jeden z najważniejszych meczów Wisły od 10 lat.. data znana od paru tygodni ,bębnią o tym i powtarzają we wszystkich stacjach telewizyjnych, radiach, portalach internetowych czy nawet w kolejce do masarni ..a on myślał że wtorek.

Co do meczu, ważne że Pareiko i Mały wracają. A przede wszystkim Mały, na którego bardzo liczę w tym meczu. Głód piłki bardzo odczuwa i teraz jest nabuzowany do granic możliwości. To może być jego plusem!Chcę tego Małeckiego kiedy wychodzi na boisko z pianą w na mordzie kiedy rywale zsuwają mu się z drogi.
Ostatnio edytowane przez CH. : 03.08.2011 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.08.2011, 13:09
Balety i po baletach
Kończymy dyskusję na ten temat.

Idzie na balet, to idzie na balet, może chodzi też do opery albo do teatru.

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kris Dee
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.08.2011, 13:18
Ja niestety pracuję dzisiaj od 15:00 do 1:00.
Polskie radia nie nadają w UK więc jestem zmuszony do ekstremalnego rozwiązania.
Telefon na słuchawkach, dzwonie do żony a ona kładzie swój telefon blisko TV i połączenie 2x45min.
Baterie muszę naładować
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.08.2011, 13:21
Za przejście Litexu jest już całkiem niezła kasa- milion euro:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.08.2011, 13:29
Rozmowę o meczu można przenieść już do Shoutbox'a!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 03.08.2011, 13:59
CH. napisał(a):Wyświetl post
Tylko żebyś daty ślubu nie pomylił

Miazga, dobrze że chociaż wiesz ze żyjesz. Chyba..Jeden z najważniejszych meczów Wisły od 10 l.. data znana od paru tygodni ,bębnią o tym i powtarzają we wszystkich stacjach telewizyjnych, radiach, portalach internetowych czy nawet w kolejce do masarni ..a on myślał że wtorek.

Co do meczu, ważne że Pareiko i Mały wracają. A przede wszystkim Mały, na którego bardzo liczę w tym meczu. Głód piłki bardzo odczuwa i teraz jest nabuzowany do granic możliwości. To może być jego plusem!Chcę tego Małeckiego kiedy wychodzi na boisko z pianą w na mordzie kiedy rywale zsuwają mu się z drogi.
No powiedzmy 3 co do ważności bo z Panathinaikós Ateny było blisko w rewanżu do awansu do LM, zaś Anderlecht powinien być w naszym zasięgu (niestety ten dwumecz też przegraliśmy). Teraz Litex i ... może IV runda. I to jest całkiem realne.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 03.08.2011, 14:10
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
dokładnie , za każdym razem jak będzie miał piłkę przy nodze to buczenie i gwizdy , facet będzie się jej chciał jak najszybciej pozbyć tak jak w przypadku Dolhy co skończy się wybijaniem po autach
Z jednej strony sie zgadzam a z drugiej nie.
Bo żeby nie było tak, że jest mega korba a tu gwizdy bo bramkarz przy piłce
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 03.08.2011, 14:10
Zastanawiałem się dziś nad karnymi, gdyby, odpukać (wszyscy przecież liczymy na "bezpośredni" awans), zaszła taka potrzeba (mam na myśli serię rzutów karnych po dogrywce). Z tego co sobie przypominam to w rundzie wiosennej mielismy 2 rzuty karne - z Koroną, niewykorzystany (Małecki) i z Widzewem, niewykorzystany (Kirm). Czy były jeszcze jakieś? Teoretycznie słaby to prognostyk przed ewentualną serią rzutów karnych.

EDIT: Racja, Semper Fidelis! Dzięki
Czyli...
Widzew - niewykorzystany - Kirm
Korona - niewykorzystany - Małecki
Zagłębie - wykorzystany - Melikson
Ostatnio edytowane przez filemon : 03.08.2011 o godz. 14:14.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 03.08.2011, 14:11
Z Zagłębiem chyba Melikson strzelił karnego
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.08.2011, 14:29
sportnh napisał(a):Wyświetl post
ZMUSZONY grac z KONTRY?
Intuicja mi mówi, że nasi siądą na nich pressingiem. Gra będzie rwana i agresywna. Nie stracić bramki w pierwszej połowie, dobra zmiana w drugiej i IV runda nasza.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 03.08.2011, 14:33
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Dziś będzie powtórka jak z Beitarem 3 lata temu czyli wysokie zwycięstwo. Takie mam przeczucie. Minimum 3 golami.
Co niektorzy maja z tym Beitarem? Ten mecz obrosl juz legenda jak mecze z Schalke czy Parma.

Mecz z Litexem to bedzie zupelnie inne spotkanie niz z Beitarem. Inny przeciwnik, inna Wisla, inne okolicznosci, wtedy musielismy sie na Beitar rzucic od poczatku by odrobic jak najszybciej starty z Jerozolimy. Padla szybko pierwsza bramka i poszlo z gorki wiec skonczylo sie na 5:0. Dzis tak nie bedzie bo my nie mamy czego odrabiac i po co rzucac sie do ataku. Bedziemy napewno grac rozwaznie i przede wszystkim pilnowac tylow oraz czekac na swoje szanse. Mecz bedzie zaciety i rzadnego zwyciestwa trzema bramkami bym nie oczekiwal chyba, ze bysmy juz na poczatku szybko strzelili dwie bramki (malo prawdopodobne) co by dla Bulgarow oznaczalo koniec.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów