|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pierwsza sprawa to pokemony walące Lameya zanim go zobaczyli, ale ok to się zdarza, nie każdy zna sie na piłce, a ci co się nie znają, mają taka zależność, że dużo głupio mówią.
Druga sprawa, za wreszcie zobaczyłem, co czuł przeciwnik polskich drużyn z lat 90 ( tych dobrych ) gdy cisnęli ale bez pomysłu i taktyki tylko na chęciach i w końcu przegrywali (Polacy). Maskant nie wiem po co Gerwazy ale jeśli coś w nim widzisz to spoko. Jest tak dobrze jak myślałem rok temu. Czyli postęp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Po Kirmie wiele bym sie nie spodziewal pomimo ze kontuzja jakas nie grozna ale jednak widac braki po Nim. Dla Niego trzeba czasu i ogrania a o to bedzie ciezko skoro mamy Ilieva Co do Jovanica...Dla mnie ten bramkarz to nie porozumienie w Wisle, strasznie nie pewny na przedpolu, dziwne decyzje...Oby wrocil Pareiko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zajebisty wynik i zwyciezcow sie nie sądzi ale nie da się przejśc nad tym do porządku, że bylismy gorsi w każdym elemencie piłkarskim (poza bramkami) - nasza gra to dno.
- 2 poprzeczki - niepodytkowany karny dla Litexu - bramka na 2:2, która w 90% sytuacji została byc uznana czy można mieć więcej fuksa suma szczęścia zawsze wychodzi na zero - pytanie czy w rewanżu czy w nastepnej rundzie ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Więcej szczęścia niz dobrej gry.W rewanż trzeba zagrać o niebo lepiej.Nie wierze aby Liteks miał takiego pecha za tydzień.Szanse mimo wszystko 60:40 dla Wisły na awans.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wisła grała tak jak miała zagrać. Powinno być 2:1 dla Litexu, i awans na Reymonta, ale szczęście sprzyja lepszym, i jest już teraz 2:1 dla Wisły
![]() Szacunek dla Stana - jak on znalazł tego Lameya?! Super solidny grajek. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Stara maksyma mówi
szczęście sprzyja lepszym co to znaczy mieć szczęście? Szczęście ma się wtedy kiedy możliwość spotyka się z przygotowaniem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba oglądałeś inny mecz. Kirm jedyne co pokazał, to, że potrafi zepsuć dobrze zapowiadające się akcje (*było przynajmniej dwie/trzy sytuacje w których Kirm stracił piłkę)
Diaz gorszy od Dragana, mam nadzieję, że to ostatni mecz Juniora na lewej obronie, bo zwyczajnie o się tam nie nadaje. Podobna sytuacja z Jovaniciem - bramkarz który przyprawia mnie o palpitacje serca, praktycznie wszystko co leci w światło bramki wpada. A jego gra na przedpolu, jak była, tak jest fatalna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramka dla Litexu NIE powinna być uznana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Genk też.
Rangersi jeszcze grają, więc nie wiem dlaczego ktoś napisał, że Malmo wygrało. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Prorok przemówił
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ja świętuję. Wisła prowadziła 1-0 i 2-1 zaś rywal musiał gonić wynik stąd taki przebieg meczu. Mieliśmy wystarczająco dużo okazji żeby uznać że w ofensywie zagraliśmy dobrze, a w obronie lepiej od Bułgarów. Co do tego czy zagraliśmy dobrze czy źle mam jeden argument czyli WYNIK i on zamyka temat, ale oczywista nie różnym płaczkom. Gęgajcie i płaczcie. Ja tam świętuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że tuż przed meczem podczas rozgrzewki Parejce cos sie stalo i potrzebna byla na szybko zmiana w wyjsciowej 11, wiec wedlug mnie Jovanic nie przygotowany do tego ze wejdzie (wlasnie dlatego trener wczesniej informuje pilkarzy kto wychodzi w pierwszej 11 aby nastawiali sie psychicznie do tego) a tu z biegu musial ubierac rekawice...
W Krakowie licze na Pareike, Malego i jednak Paljic zamiast Diaza... Wynik na olbrzymi plus, styl gowno mnie obchodzi dzis ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale mecz Rangers trwa ........... Sprawdzil sie z kolei opis gry Litexu ktoregos forumowicza(niku nie pamietam) ,mieli zaatakowac -zaatakowali-mieli oslabnac od 70 minuty-i tak sie stalo ![]() U nas na plus Melex,Lamey ,Iliev-ale w 2 polowie stracil sily zobaczymy jak bedzie ,juz sie nie moge doczekac rewanzu z Malym i Siergeijem bedziemy duuuzo pewniejsi zobaczmy czy Bulgarzy tez tak beda sie rzucac na R22 ,trzeba panowie w tym meczu jak to mowi Guli- ODPŁYNĄĆ i zrobic im PIEKŁO !!!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.07.2011 o godz. 20:58.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ludzie trochę się opanujcie, mecz Rangersów jeszcze trwa a Partizan gra w 10 ale Genk też. Ja rozumiem emocje ale naprawdę wystarczy sprawdzić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Piłkarsko to Bułgarzy są groźniejsi ale nie możemy wiecznie mieć pecha. Szczęście mieliśmy z Saragossą i liczę, pecha z PAO w między czasie i później różnie bywało ale teraz musi przyjść nasz czas. W grze jest kilka rzeczy do poprawy zwłaszcza na bokach obrony. Stoperzy jak Chavez także muszą uważać bo przy innym sędziowaniu mocne przepychanki w polu karnym mogą drogo kosztować. Z przodu klasycznie MARO i Ivica oraz mimo dzisiejszego gorszego występu Genkov i w rewanżu powinniśmy to obronić. A potem.....ech.....byłoby pięknie.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak przejdziemy Litex, to moim zdaniem trzeba dokupić lewego obrońcę - z prawdziwego zdarzenia. Ten lewy z Litexu był nawet niezły. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobra zmiana Garguły, który gdy wszedł nie bał się przytrzymać piłki i grać na jeden kontakt. Bułgarzy tacy lepszy piłkarsko? To czemu przegrali i stracili 2 bramki. Moim zdaniem poza paroma sytuacjami i ciągnącym im grę Brazylijczyku, cholernie często tracili piłkę i się gubili. Ich przewaga optyczna wynikała też często z naszego za głębokiego cofnięcia się. Bo ile oni mieli setek z gry? Ta gdy nie wybili piłki gdy Garguła leżał? Ich bramka, ok. Ja wiem że każdemu jako kibicowi Wisły waliły serca i drżały nogi oraz perspektywa rezerwowego bramkarza i Diaza na obronie robiły swoje. Widać było brak zgrania i zrozumienia w niektórych momentach, ale Boże nie będę narzekać. Mam nadzieję, że nasz młody obrońca z Partizana zastąpi niedługo Jaliensa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Gdzie się płaczki które regularnie narzekały na Lameya? Z Angemirem na czele?
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Iliev po dwóch żółtych nie zagra w rew?
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niech to szczęście będzie z nami do fazy grupowej ligi mistrzów,trudny teren zdobyty w pewnym momencie modliłem się o remis.Litex bardzo silny jest ale myślę,że w Krakowie dopełnimy formalności i ich zniszczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Środek pomocy eh... Można powiedzieć "coś za coś"
Trener cofnął 2 DPów tak głęboko i zabronił podchodzić wyżej. Robiła się luka, ofensywa nie miała z kim grać, ale w zamian nasi dwaj defensywni nadążali za akcjami przeciwnika ( strasznie są wolni, Wilk parowóz, pewnie nie nadążali by na dobrymi technicznie, szybkimi Bułarami) Także uważam, że dobra zagrywka trenera, cóż poświęcił ładną grę, ale osiągnął wynik, a zwycięzców się nie sądzi ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Czy na tym forum musi być wiecznie ględzenie? Przegramy - źle, wygramy jeszcze gorzej...-,-' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widać, że Liteks ma fajną drużynę, w dodatku grającą od kilku sezonów we w miarę stabilnym składzie. My graliśmy za nerwowo, co było widać od gwizdka. Osobnym tematem jest w dzisiejszym meczu Diaz, który zupełnie nie radził sobie w obronie.
W każdym razie ogromny szacunek dla naszych piłkarzy za zwycięstwo i walkę!!! Dziękuję!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|