|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tak. (10 znaków).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Tu masz jak to powinno byc. Odwróc obie częsci do siebie, zeby było bliżej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Ale ok, wyczytałem, że najważniejsza jest odlegość tego gówna od magnezu, a nie ma róznicy czy zamontuje na szprycy na dole felgi czy u góry, bo w liczniku wpisuje wymiary opony, więc jest ok. Dzięki i tak ===== Jakąś dobrą wyszukiarkę mp3 do ściągnięcia bym poprosił. Żadne teledyski, tylko mp3 . DZIĘKUJE ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
słyszałem, że podczas ferii młodzież szkolna wchodziła na basen Wisły za friko, czy w wakacje też tak jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Tu są zwykłe mp3. Nie przejmuj się nazwą strony. A Licznik działa tak, że liczy Ci tylko ile razy koło się obróci (tzn ten magnesik przeleci obok tego czujnika) i mnoży to przez obwód koła. Dlatego ustawia się jakie to jest koło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mistrzuniu ! Ja to wiem jak działa licznik , ale zobacz, OBRAZEK 1 - czerwona kropka to ten magnesik, a czerwony niebieski to ten czytnik. I jak zamontuje w taki sposób, to odległość jednego od drugiego, jest prawie 1 cm , co jest normalne, szprychy nie sa tak blisko ramy prawda ? Ale wtedy ten czytnik mi nie wykrywa magnesu ! Jest za duza odleglość między tymi częsciami ! W instrukcji jest max 3 mm (!) a ja mam 1 cm albo więcej. ![]() więc takie ustawienie odpada prawda ? ========= OBRAZEK 2 - obniżyłem więc i magnesik i ten czytnik maksymalnie na dół; ![]() Ale porównaj te dwa obrazki, jak robisz obrót kołem no to wiadomo ze jak masz jedno u drugie u góry, to wiekszy dystans pokonuje tak ? A jakmam ustawione jak na obrazku 2, to co mam teraz zrobic ? Jaka jednostke wpisac w liczniku ? Jakbym mial ile cali kolo ? Normalnie mam 26 cali i to wedlug tabelki jest L=4 cyfrowy kod 2075 a Teraz co ?
Ostatnio edytowane przez labtec : 22.07.2011 o godz. 01:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no właśnie jak robiłem to wczoraj , to bałem się że trafię do Łapu Capu forumowego, no ale ludzie to wzrokowcy, więc jak mam wytłumaczyć lepiej ;p ?
@sefarsefar - dla 100 % pewności mojej, zapytam ostatni raz - JAK ZAMONTUJE TAK JAK NA OBRAZKU 2 , TO JEST OK ? Wpisałem jednostkę 2114 zgodną z tabelką, dla opony 26 cali ( 54-559 ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak dalej masy wątpliwości to podjedź gdzieś do serwisu, zapytaj czy dobrze zrobiłeś,nie powinni wziąć pieniędzy od Ciebie.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szukam danych o frekwencji na stadionach w sezonie 2006/2007, głównie liczę przede wszystkim na podsumowanie. Ma ktoś jakiegoś linkacza pomocnego?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie jest ktoś w posiadaniu jakiś książek traktujących o tematyce "egzekucji z nieruchomości" najlepiej w formie komputerowej do ściągnięcia ?
Przykłady tytułów: "Egzekucja z nieruchomości " P. Bieżuński "Egzekucja praktyczna" A. Hrycaj itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jaka ma być pogoda na przyszły tydzień w Małopolsce, sprawdzał ktoś z wiarygodnych źródeł? Zapowiada się chociaż jeden dzień typowej letniej pogody, najlepiej lampy?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
pojawia sie komunikat: PROGRAM CASLEXEC PRZESTAL DZIALAC co to za program i do czego jest? ewentualnie jak usunac problem?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
U mnie w rowerze czujnik i magnes są zamontowane mniej więcej w tym samym miejscu, co na drugim obrazku i wszystko działa poprawnie. P.S. Forumowe Łapu-Capu na bank - za obrazki oczywiście ![]()
Ostatnio edytowane przez sefarsefar : 22.07.2011 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ze szkieletora robiono zdjęcie które ma obejmować całe miasto. Podobno jest specjalna stronka poświęcona tej sprawie? Jakby ktoś mógł podesłać mi linka na p.w. z góry dziękuję !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jest to dopiero wersja beta, ale ciekawie się prezentuje: http://gigapanoramakrakowa.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Pozdrawiam |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaki program polecacie do nagrywania płytek - kopie, obrazy, dane, muzyka itp.
Coś jak Nero - działające pod Win 7 64bit ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ok, źle to ujałem - wiem że Nero jest de best i używam od 10 lat - ale kwestia khmmmm, klucza
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie zgubiłem kartę kibica. Gdzie mam to zgłosić teraz i jak wygląda sprawa z wyrobieniem nowej ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.dobreprogramy.pl/Nagrywan...indows,32.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam zamiar przejść do Play i wziąć u nich jakiś telefon. Zależy mi na klawiaturze QWERTY. Szukam raczej czegoś w miarę taniego. Zastanawiałam się nad Huawei U8300 i Nokią C3. Który wybrać? Ewentualnie polecacie jakiś inny z tej półki cenowej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
idziesz do strefy mówisz że ci gdzieś wsiąkła oni unieważnią jąi wyrobią nową.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
gdzie znajde sterowniki do procka intel core duo e7200 ,na stronie intela wyskakuje mi blad
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|