|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
2 dni?! To powinieneś skakać z radości. Mój HTC przy normalnym uzytkowniu tryzma 12h, a jak jadę na Wifi to 30 min. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
do usunięcia
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jaki jest tytuł piosenki z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=5FqPw...eature=related ?
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dzięki Bąbel!
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam! Wybieram się w sierpniu do Trójmiasta...
I chciałbym spytać kiedy planowane jest otwarcie nowego stadionu Lechii? 12.08.2011 20:30 - Lechia ma grać jako gospodarz z Cracovią. Możliwe, aby ten mecz odbył się na nowym stadionie? Pozdrawiam! |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak, wczoraj było oficjalne otwarcie (czyt. przecięcie wstęgi), a pierwszym oficjalnym meczem na tym stadionie bedzie kolejka ligowa gdzie Lechia zagra z Cracovią.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Sprawa wygląda tak. Poszukujemy mieszkania 4 studentów. Będziemy studiować na UP(Podchorążych), UR i AGH(aleja Mickiewicza) i MWSZ(Grzegórzecka). Na jakich ulicach, osiedlach najlepiej szukać żeby każdy miał w miarę dobry dojazd? Chodzi o to żeby kolega z MWSZ nie był za bardzo poszkodowany ale może mieć troche dalej wiadomo. Dzięki za odpowiedź.
Podbijam na nową. Pilne. Powód: Pomyłka
Ostatnio edytowane przez Mlody19061906 : 20.07.2011 o godz. 09:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Krowodrza, okolice pętli. Na UP autobus plus spacerek, na UR AGH autobus albo i ze 2, i kolega z MWSZ ma najlepiej bo 50 sobie pomyka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Powiem to tak ja koncentrowałem sie na wódce natomiast kolega brał do przepicia piwo reki nie dam sobie obciąć ale jesli już to tendencja jak na rynku 0,4-0,5
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś z was może, które z krakowskich liceów jest najbardziej wiślackie ; ) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja odnośnie car-audio. Ostatnio skradziono mi radio JVC które fajnie grało i na szybko kupiłem "radio" za 100zł niby fajnie bo na usb i karty sd, Ale jakość dzwięku troche marna. I teraz pytanie czy lepiej zostawić radio i kupic głośniki lepszej jakości czy zostawić seryjne głośniki i zainwestować w lepsze radio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mamy nowego spikera. Już na stałe? Wie ktoś coś na ten temat?
Może wiąże się to z komunikatami po angielsku? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z tego co pisał wczoraj rav, spikerem był Dawid z TWSD
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
czy jest możliwość wzięcia autografów od piłkarzy po treningu ; ) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tak jest taka mozliwosc a ja mam pytanie czy wie ktos o ktorej godzinie odbedzie sie trening w piatek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wydawało mi się czy był inny spiker na meczu ze Skonto, niż ten w lidze? jeśli tak to co jest z tamtym?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Mam pytanie - jadę w okolice Świnoujścia. Nie mam dowodu osobistego ani paszportu, tylko legitymację szkolną (jestem niepełnoletni). Dam radę przekroczyć granicę z Niemcami? A jeżeli tak, to co by mogło się stać, jakbym przekroczył granicę, i by mnie np. zatrzymali? edit: fifi1906, nie ma sprawy ![]()
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 20.07.2011 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
przepraszam. mój błąd poprostu mialem to napisać już wczoraj ale zapomnialem i dzisiaj bez patrzenia wpisalem . sorki raz jeszcze
![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wyśle ktoś zaproszenie do google+?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mam problem z telefonem Nokia 5800 xm
mianowicie chodzi o to , ze spadł mi telefon i nie chce sie włączyc co mogło sie zepsuć i ile moze kosztować wymiana tej rzeczy ? ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Generalnie ciężko określić, bo mogło parę rzeczy pójść, nawet cała płyta główna. Spróbuj uderzyć do TEGO komisu na Starowiślnej, bo Oni raczej za sprawdzenie nie biorą nic - jak oddawałem zalaną X8 to dogadałem się z nimi tak, że jeżeli po umyciu w wanience ultradźwiękowej telefon wstanie, to zapłacę Im, a jeżeli nie, to nie. Telefon nie wstał, słowa dotrzymali. Wiem, że inny typ uszkodzenia, ale oddawałem nie tylko ten telefon, i zawsze było wszystko OK. Zresztą, nawet jeżeli będą chcieli za sprawdzenie, to warto - w przypadku, gdybyś chciał naprawiać u Nich, ceny mają niskie. Podbijam... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ktoś kto potrafi bardzo dobrze pracować z Excelem potrzebny od zaraz!
Zapraszam na PW. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rade może da ale to złamanie prawa - granica tylko na dowód albo paszport.A co grozi? , to chyba tylko wykroczenie więc mandat, z tym że jesteś nie pełnoletni więc jakieś cyrki mogą z tego wyniknąć
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie najtaniej kupię albo doładuje tusz do drukarki hp kolorowy ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
na giełdzie możesz kupić takie butelki z tuszem i sam w domu sobie będziesz uzupełniać strzykawką dużo taniej cie to wyniesie
|
|
|