|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lamey troche o Sobie od Siebie - moze co niektorzy poczekaja jeszcze z osadami przynajmniej do czasu gdy zaprezentuje sie w jakims meczu sparingowym
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dury,id,t.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 15.06.2011 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lamey: Czasami lubię też pograć na PlayStation
- z Maorem szybko złapie kontakt i plus za PlayStation, a nie jakiś X-box ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak bedzie wrzutki blokował to jest lepszy niż Cikos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Czyli -nigdy nie byl kontuzjowany -do Lieicester trafilo za Erkisona wielu swietnych pilakrzy-stad tak malo mial wystepow -jednoczesnie caly czas gral w rezerwach i normalnie cwiczyl -jesli to wszytsko prawda ,to jestem coraz o niego spokojniejszy,byc moze Stan w tym szalenstwie znalazł metode ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tu jest podstawowa kwestia, jeśli fizycznie będzie Ok Lamey sobie poradzi. Na zapuszczonego nie wygląda więc może tragedii nie będzie, ma o tyle dobrze, że z nim nie wiążemy zbyt dużych nadziei jak chociażby w przypadku Ilieva, on może nas tylko pozytywnie zaskoczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
zgubili piłkę Jabulani
![]()
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a raczej ukradli kibice jak piłka wyleciała za ogrodzenie ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Trzeba jeszcze zwrócić uwagę na to,że Stan już w zimie kontaktował się z Lameyem i pewnie już wtedy chciał go wyciągnąć stamtąd .
I mam prośbę , nie wklejajcie tutaj jakichś linków do czyichś blogów gdzie to te osoby udają wielkich znawców piłki nożnej , krytykują a nawet obrażają piłkarza którego nigdy wcześniej nie widzieli w meczu co jest śmienszne oraz piszą różne głupoty których nawet nie ma sensu czytać . Więc po co robić im jeszcze reklamę na tym forum? PS. A najlepsze jest jak zachwyca się transferem Legii |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tu widzę drużynę
![]() ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Niczym Darth Maul z "Mrocznego widma" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ogólnie, oglądając zdjęcia z tego obozu widać że w drużynie jest dobra atmosfera, chodząc na treningi w Krakowie też dało się to zauważyć, kiedy gierka, ćwiczenia to pełne skupienie, pewność że to co robią ma sens, jednak jak już trening wchodził w faze ,,luźniejszą" to widać było że to jest prawdziwa drużyna, trzymają sie razem, i humor im dopisuje. Za kadencji innych trenerów widziałem tylko spuszczone głowy w dół i komentarze zawodników przy jakimś nieudanym zagraniu kolegiz zespołu.
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Prawdziwy Zespół przez duże "Z" poznaje się gdy drużynie nie idzie, gdy są problemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wg mnie Zakopane to mialo byc 5 dni przedloznego urlopu i jeszcze wiekszej integracjii
![]() pojezdzili na rowerach ,Kasprowy zaliczyli pewnie byly nocne wypady na Krupówki ![]() grunt to dobra atmosfera w druznie ,bez niej nie ma nic. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dokładnie, taki wyjazd integracyjny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...kopanem/48857/
Wiedziałem, że Gordan nie ma zgięć w kolanach !
Ostatnio edytowane przez Billy : 16.06.2011 o godz. 18:56.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kowalski to ma życie
nic nie robi, a dostaje za to pieniądze o których my możemy tylko pomarzyć w ogóle jest imitacją środkowego obrońcy... jak przypomnę sobie jego babole w minionym sezonie to aż mam ochotę wstawić fotkę z face palmem ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nic nie robił to Hargreaves w United przez 3 lata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ale piniendzy to on jakichś wielkich chyba nie dostaje, jak to wychowanek...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson, czego nie czaisz znowu? czy nie wyraziłem się wystarczająco jasno? nieważne... poczuj się jak na lekcji polskiego i zinterpretuj moje słowa jak chcesz...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
i za "nic robienie" Mourinho spał spokojnie wiedząc, że ma Dudka na ławce, piłkarze go chwalili i cenili jego umiejętności i za "nic robienie" zawodnicy Realu, jak mało komu zrobili szpaler na pożegnanie? Myślę, że jednak coś tam robił, bo inaczej pożegnali by go po pół roku... sorry za OT.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bycie rezerwowym to tez robota, i wcale nie taka latwa.
Ty myslisz ze byle frajer moze sobie siedziec na lawce w Realu ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|