|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedza mnie na sniadanie i bez kawalka plastiku z hologramem. Nie zaczeli grac magicznie od tego, ze zalozyli plastik w formie bransolety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
No no, ten efekt placebo nie jest aż tak zajebisty jak Wam się zdaje. Te opaski przywodzą mi na myśl telezakupy mango i ich plastry aikido i inne badziewia. Pic na wodę jedynie, ale każdy ma jakieś odchyły, ja na przykład jak idę grać na boisko to zawsze w koszulce Barcelony bo daje mi +10 do strzału i +5 do szybkości.
A w ogóle jak oglądałem zdjęcia to Boguś strasznie wychudzony jest jakby. Optycznie wydaje mi się, że zeszczuplał, a może to te stroje adidasa tak skonstruowane. However on i Bunoza powinni przede wszystkim zwiększyć masę jak Mały, mogłoby im trochę to pomóc i byliby mniej kontuzjogenni trochę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A Genkov cwaniak, bo ma dwa
![]() Ciekawe, czy bawią się w Power Rangers na treningu ![]() wujekWojtek: wydaje mi się, że Bunoza trochę zwiększył masę od kontuzji. Tak przynajmniej to wyglądało na video z szatni podczas fety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwiększył masę i rzeźbę też ma solidną. Może nie jest to jeszcze waga Chaveza, ale robi postępy
A tak w ogóle, to wiadomo kiedy wraca do treningów z drużyną? |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ludzie nie macie innych problemów niż opaski na rękach piłkarzy ? hahaha pier.oleni narzekacze, pewnie was nie stać na takie i krytykujecie, standard w Polsce
Ostatnio edytowane przez szark : 11.06.2011 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do efektu placebo. Moj kumpel wrocil osttanio z biegania i zalil sie ze mu jaja obtarlo. Dalem mu dla smiechu masc ktora byla calkowice do czego inego przeznaczona, wiecie jaki byl efekt? ![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Można się pośmiać, poplotkować, poznać piłkarzy z ich prywatnej strony. Biorąc wszystko na serio, a zwłaszcza czytając temat "polityka transferowa" można się zawału nabawić ![]() @szark Weź idź do baru, golnij sobie, bo jedynym malkontentem jesteś ty ![]()
Ostatnio edytowane przez Lysy : 11.06.2011 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wrzuć kolego na luz, bo Ci żyłka pęknie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale takie obtarcia od biegania przechodzą już kolejnego dnia ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mina Ilieva: uuu mój polski kolego musisz jeszcze dużo ćwiczyć do haj levela :d
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Te opaski są wspaniałe... dla ich producenta. 64 zł za kawałek kauczuku. No ale w końcu 1000 jonów jest warte każdych pieniędzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nikt Wam nie każe wierzyć w te opaski. Jak im pasują, a może im się podobają po prostu? To niech sobie noszą. Jedni wierzą w Boga, inni w energię z kosmosu i ciul Wam do tego.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jasne, że każdy ma prawo wierzyć w co tylko mu się podoba. Każdy ma też prawo powiedzieć, co na dany temat sądzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że te opaski mają mieć rzekomo medyczne zastosowanie. To nie jest krzyżyk, czy gwiazda dawida tylko produkt o rzekomo leczniczym działaniu. A ponieważ co nieco wiem na temat medycyny stwierdzam że to jedna wielka bzdura. Tak jak plastry aikido, magnetyzery do wody i inne takie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
oj sie czepiacie, pewnie żaden z nich nie kupił tego za własne pieniądze. Małecki ,Cikos i Sivakov też to mają. Klub karze im to zakładać na treningi to zakładają. Wielkie mi halo
![]() jeśli zawodnik gra dobrze, to dla mnie może nosić kapelusze jak Branco, nawet w nich trenować. Nie czepiajmy się pierdół... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewnie Stan wracając z Chin wziął cały kontener tego dziadostwa, a że nikt tego nie kupował - musiał to gdzieś upchać
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie mają się o co czepiać to się o opaski przypier...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Aż tak duże ma?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Błyskotliwa wymiana zdań Skołorzyńskiego z Ligienzą:
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wrzućcie tutaj, gdyż nie mam FB
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
A tu dziara Bunozy: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adrian Ligienza:
Malibu jak tam w suwalkach? 05 May at 00:38 Damian Skołorzyński: Cipkienza jak tam w Warszawce?;d 05 May at 10:47 · 2 people like this. a to nie jest po prostu to, a nie dziara? http://www.bigchina.eu/uploaded/39/3...a68d91ed7a.jpg
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.06.2011 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ... na 2 dzien w "pracy" Powód: zdjecie
Ostatnio edytowane przez Glazik : 12.06.2011 o godz. 13:54.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|