The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2011, 08:20
Ja też nie wierzę raczej w transfer Van Nistelrooya. Ale jeśli by do niego doszło to może byłby to to taki magnes na kibiców, aby zapełnić stadion, a pensję Holendra opłacałby sam Cupiał z budżetu Tele-Foniki. Kto wie, może Stan dogadał się w ten sposób z Bossem i sprowadzą w tym oknie jakiegoś naprawdę znanego piłkarza.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.05.2011, 08:26
Jaki protest? Górnik finansowo stoi jeszcze gorzej od Bytomia. Ma 30 mln zł długu, zatrudnia zawodników na umowach na... Cyprze i przychody mocno spadają. Allianz ich kompletnie olał, a miasto nie dotuje. Oni mogą sobie nie poradzić nawet w I lidze bez pieniędzy od C+.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.05.2011, 08:36
A może mi ktoś powiedzieć co tam się właściwie stało? To Allianz ich zwodził a na koniec olał, czy to zarząd Górnika zawalił sprawę i zaspał? Szkoda, bo to ważny klub, a i widać było że w ekstraklasie sobie w tym roku poradził.
Legionista
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 30.05.2011, 08:39
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Marian Kelemen
Robert Jeż
Darvydas Sernas

Myśle że tych piłkarzy z polskiej ligi w pierwszej kolejności należałoby pozyskać aby wzmocnić się przed pucharami.
Kelemen? Pareiko jest lepszy a na lawe nie potrzebujemy niowego bramkarza.
Jeż? Fajnie gra ale w srodku pola mamy dosc zawodnikow na te chwile. Nie gralby chyba za duzo.
Sernas natomiast juz predzej by pasowal jednak gramy z jednym napastnikiem a taki powinien byc wysoki i dobrze grac glowa jak Genkov. Tak ze tez nie do konca.

Edit:

Z takich zawodnikow potencjalnie do wyjecia ja bym sie chwile zastanowil nad sledziowym Nollem. Wdg mnie to porzadny boczny obronca a tych u nas niedostatek. O ile klub nie ma w zanadrzu przygotoweanych transferow na te pozycje to moglby byc ciekawym uzupelnieniem skladu.
Ostatnio edytowane przez DysoN : 30.05.2011 o godz. 08:52.
DysoN
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 30.05.2011, 08:51
Sartre napisał(a):Wyświetl post
A może mi ktoś powiedzieć co tam się właściwie stało? To Allianz ich zwodził a na koniec olał, czy to zarząd Górnika zawalił sprawę i zaspał? Szkoda, bo to ważny klub, a i widać było że w ekstraklasie sobie w tym roku poradził.
Trudno powiedzieć, ale sporo spraw mogło się na to złożyć. Przede wszystkim stadion, którego budowa przedłuża się. Dopiero jest pierwszy etap przetargu i jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to budowa może zacząć się pod koniec roku. Do tego doszedł na pewno spadek 3 sezony temu i transfery na które Heniek wydał kilka mln zł. Podobno przychody z dnia meczu są na żenującym poziomie, bo oddano tą sprawę kibicom (nie wiem na ile to prawda), ale coś tym może być.

Do tego dochodzą ceny biletów:
http://www.gornikzabrze.pl/pl-texts,...6,Ceny_biletow

Przy takich cenach i frekwencji 7-9 tys. kibiców nie wiem czy uzbierali 1,5 mln zł przez cały sezon. Także skąd mają brać tą kasę na funkcjonowanie klubu?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.05.2011, 09:18
emj10 napisał(a):Wyświetl post
zatrudnia zawodników na umowach na... Cyprze.
To akurat nie świadczy o ich problemach. Ani nie jest ich przyczyną.

Jednak Górnik skoro ma takie zadłużenie i żadnych ale to żadnych szans na to,że uda się je spłacić przed startem sezonu, to jak dla mnie nie ma prawa grać w lidze. Nieprzyjemne to tym bardziej,że piszemy o klubie będący legenda naszej ligi, jedną z legend. Tą samą miarą traktowałbym każdy inny klub.

Obecnie uważam,że Górnik powinien lecieć. Arka nie powinna się utrzymać. Zbadać dokładnie zdolność Podbeskidzia i ŁKS, co do wypełniania licencji i tyle. Jeśli nie ma szans na całkowite realizacji zapisów licencyjnych to niech nie awansują.
Inaczej będzie to wyglądało bardziej niż prowizorycznie/.

W ogóle I lidze należałoby się bliżej przyjrzeć. A to z tego powodu,że walczące tam zespoły w przypadku awansu mogą nie udźwignąć tego finansowo i sportowo. Infrastrukturalnie to chyba tylko Warta spełnia wymogi. Dochodzi do sytuacji,że wywalić można zespół z Ekstraklasy a w zamia nikt sensowny nie awansuje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 30.05.2011, 09:20
RvN? No ludzie bez jaj Facet moze pojechac gdzies do USA/Rosji/Turcji i wyciagnac konkretna kase.

Kazdy ma swojego Kezmana jak widze

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.05.2011, 09:25
Nikt nie twierdzi że RvN tu przyjdzie. Ale fakt jest taki że w Krakowie był i gadał z kim trzeba. Samo to jest jakąś formą reklamy, może tylko o to właśnie chodzi.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2011, 09:30
zdzichu411 napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie twierdzi że RvN tu przyjdzie. Ale fakt jest taki że w Krakowie był i gadał z kim trzeba. Samo to jest jakąś formą reklamy, może tylko o to właśnie chodzi.
Puścil ktoś bąka itak smród się po portalach błąka,aze był widziany w Wawie ty piszesz ze w Krakowie a on ma to w dupie i siedzi na Hawajach mocząc w ciepłym oceanie jaja
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.05.2011, 09:32
nie wiesz to nie komentuj.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 30.05.2011, 10:20
Cytat:

Jednak Górnik skoro ma takie zadłużenie i żadnych ale to żadnych szans na to,że uda się je spłacić przed startem sezonu, to jak dla mnie nie ma prawa grać w lidze. Nieprzyjemne to tym bardziej,że piszemy o klubie będący legenda naszej ligi, jedną z legend. Tą samą miarą traktowałbym każdy inny klub.

Obecnie uważam,że Górnik powinien lecieć. Arka nie powinna się utrzymać. Zbadać dokładnie zdolność Podbeskidzia i ŁKS, co do wypełniania licencji i tyle. Jeśli nie ma szans na całkowite realizacji zapisów licencyjnych to niech nie awansują.
Inaczej będzie to wyglądało bardziej niż prowizorycznie/.

W ogóle I lidze należałoby się bliżej przyjrzeć. A to z tego powodu,że walczące tam zespoły w przypadku awansu mogą nie udźwignąć tego finansowo i sportowo. Infrastrukturalnie to chyba tylko Warta spełnia wymogi. Dochodzi do sytuacji,że wywalić można zespół z Ekstraklasy a w zamia nikt sensowny nie awansuje.
A ja się nie zgodzę. Takie kluby trzeba cisnąć, musi być presja na to, żeby tam coś się poprawiło - ale nie poprzez ich relegowanie do I ligi w rok po ich awansie do ekstraklasy. Nie przypominam sobie za bardzo ekipy, która z I ligi do ekstraklasy wchodziłaby z solidną i godną najwyższej klasy rozgrywkowej kondycją finansową. Na to potrzeba czasu - i niektóre drużyny ten czas wykorzystują (Śląsk, Lechia, Jaga), inne nie (Ruch, Polonia B.). Póki co Widzewowi czy Górnikowi dałbym spokój - niech mają czas na to, żeby się ogarnąć, a póki co - jeżeli piłkarsko dają radę, to niech grają w e-klasie dalej. Litości to ja bym nie miał tylko dla tych, którzy mimo lat spędzonych w ekstraklasie, nadal nie potrafią się zorganizować i ogarnąć finansowo. Takich klubów nam faktycznie nie potrzeba. Natomiast gdyby teraz Górnik spadł ze względów finansowych, to tylko by pogorszyło jego sytuację i pogrzebany zostałby jeden z najważniejszych klubów w piłkarskiej historii Polski.

Jak będziemy gnoić wszystkich beniaminków licencjami, to będziemy już zawsze kisić się w tym samym sosie, a Cracovia nigdy nie spadnie
Legionista
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 30.05.2011, 10:55
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Z tym się jednak nie zgodzę. Tego typu proceder wynika głównie z tego, że macierzysty klub nie ma w kasie pieniędzy na płacenie pensji w normalnym trybie i dlatego robi podwójne umowy. Rejestruje zawodnika jako przedsiębiorcę w rajach podatkowych, albo właśnie na Cyprze, aby móc ominąć krajowe przepisy i płaci powiedzmy takiemu Jezowi w Polsce 5k euro miesięcznie, a do tego 30k euro miesięcznie przez różnego typu inwestorów na Cyprze. Tam nikt tego nie kontroluje. Co miesiąc chłopaki w Zabrzu biegają po znajomych przedsiębiorcach, aby robili przelewy na Cypr. Tak to może wyglądać. Niestety.

Mieliśmy podobny przypadek z Peszko w Niemczech. Oczywiście był wyzywany za to, że rzekomo jest pazerny, ale prawda jest taka, że cały problem wynikał z braku pieniędzy w kasie klubu. Sławka kupił prywatny przedsiębiorca , wyłożył na niego pieniądze i miał partycypować w kosztach pensji do końca wypożyczenia. Teraz jak wypożyczenie się już kończy to klub nie chce płacić 3x wyższej pensji, która wynikałaby z podpisanej uprzednio umowy, a menadżer Peszki docisnął śrubę. Kolonia nie ma ewidentie kasy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.05.2011, 11:22
kreseq napisał(a):Wyświetl post
RvN? No ludzie bez jaj Facet moze pojechac gdzies do USA/Rosji/Turcji i wyciagnac konkretna kase.

Kazdy ma swojego Kezmana jak widze
kilka lat wstecz gdyby Ci ktoś powiedział ze RvN czy piłkarz tej klasy będzie kończył kariere w Turcji czy Rosji to byś nie uwierzył.
Tak samo jak 10 lat wstecz by ktoś powiedział ze druzyny z Cypru będą Nas lały, tez nikt by nie wierzył.
druga strona medalu : Po co RvN konkretna kasa? Sądzisz że takowej jeszcze nie zdobył ?
Nie wiem jak wyglądały jego zażyłości ze Stanem z czasów PSV ale każda plotka ma w sobie ziarno prawdy.
To jest piłka nożna tutaj zdarzają sie rzeczy niemożliwe i nieprzewidywalne, ja nie mówie że w to wierze bo wiem jak powstała informacja nt. temat, ale nie mowie tez ze tak NAPEWNO nie może być.
W jakimś celu musielismy zakontraktować Stanisława, no chyba ze on miał być tym nazwiskiem obiecywanym przez Basałaja.

ale ok, otrząśnijmy się ,nie wierzmy w takich zawodników jak RvN, zawsze można przecież zakontarktowac Szczota.

E: jedna rzecz mnie tylko zastanawia. Jak my chcemy grać Rudem na stoperze, bo przeciez takowych pilkarzy potrzebujemy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 30.05.2011 o godz. 11:34.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2011, 11:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
kilka lat wstecz gdyby Ci ktoś powiedział ze RvN czy piłkarz tej klasy będzie kończył kariere w Turcji czy Rosji to byś nie uwierzył.
Tak samo jak 10 lat wstecz by ktoś powiedział ze druzyny z Cypru będą Nas lały, tez nikt by nie wierzył.
druga strona medalu : Po co RvN konkretna kasa? Sądzisz że takowej jeszcze nie zdobył ?
Nie wiem jak wyglądały jego zażyłości ze Stanem z czasów PSV ale każda plotka ma w sobie ziarno prawdy.
To jest piłka nożna tutaj zdarzają sie rzeczy niemożliwe i nieprzewidywalne, ja nie mówie że w to wierze bo wiem jak powstała informacja nt. temat, ale nie mowie tez ze tak NAPEWNO nie może być.
W jakimś celu musielismy zakontraktować Stanisława, no chyba ze on miał być tym nazwiskiem obiecywanym przez Basałaja.

ale ok, otrząśnijmy się ,nie wierzmy w takich zawodników jak RvN, zawsze można przecież zakontarktowac Szczota.

E: jedna rzecz mnie tylko zastanawia. Jak my chcemy grać Rudem na stoperze, bo przeciez takowych pilkarzy potrzebujemy.
No teraz Gargułę tam wyśle Maskant
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.05.2011, 13:53. Ekstraklasa
Wczoraj skończył się sezon 2010/2011. Sezon bardzo pokręcony, w którym cały czas różnice były minimalne, w którym rzutem na taśmę utrzymała się Cracovia. Czy w następnym sezonie będzie podobnie? Czy Wisła obroni mistrzostwo? Zapraszam do dyskusji.

Skład Ekstraklasy na sezon 2011 / 2012 :

- WISŁA KRAKÓW (M) - II runda el. Ligi Mistrzów

- Śląsk Wrocław - II runda el. Ligi Europa
- Legia Warszawa (PP) - III runda el. Ligi Europa
- Jagiellonia Białystok - I runda el. Ligi Europa

- Lech Poznań
- Górnik Zabrze
- Polonia Warszawa
- Lechia Gdańsk
- Widzew Łódź
- GKS Bełchatów
- Zagłębie Lubin
- Ruch Chorzów
- Korona Kielce
- Cracovia

- ŁKS Łódź (B)
- Podbeskidzie Bielsko-Biała (B)
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.05.2011, 13:54
mam nadzieje, że mimo wszystko Górnik licencje otrzyma
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 30.05.2011, 13:58
nie za wcześnie na ten temat? jeszcze dobrze składu ligi nie znamy, przed nami wakacyjna przerwa. spokojnie można póki co ciągnąć dyskusję w poprzednim.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.05.2011, 14:00
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
nie za wcześnie na ten temat? jeszcze dobrze składu ligi nie znamy, przed nami wakacyjna przerwa. spokojnie można póki co ciągnąć dyskusję w poprzednim.
tez mi sie wydaje ze ten temat powinien ruszyć dopiero od ...10 czerwca.
A tak to sezon ogórkowy sie zaczął przecież!!!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.05.2011, 14:01
Coś ode mnie:
Najładniejsze bramki rundy wiosennej sezonu 2010/2011
Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.05.2011, 14:46
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post

* W przypadku nieotrzymania licencji przez Górnika - jego miejsce zajmie Arka Gdynia.
Jeśli Górnik nie otrzyma licencji to do Ekstraklasy wejdzie 3 drużyna I ligi a nie Arka
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.05.2011, 14:47
Ale się w....... jak górnikowi nie dadzą licencji;/ niby stadion ruina ale skład i zawodników i drużyny z potencjałam mają zajebistch. mi się wydaje że w przeciągu 5 lat przy Nawałce bo wiadomo już że zostaje mogą coś osiagnąć
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.05.2011, 14:48
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Ale się w....... jak górnikowi nie dadzą licencji;/ niby stadion ruina ale skład i zawodników i drużyny z potencjałam mają zajebistch. mi się wydaje że w przeciągu 5 lat przy Nawałce bo wiadomo już że zostaje mogą coś osiagnąć
Nie ma hajsu, nie ma ekstraklasy.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 30.05.2011, 15:39
Cytat:
Mi najbardziej podoba się to (a raczej śmieszy mnie), że niezależnie od tego, o czym mają mówić Ci dziennikarze, to zawsze muszą mówić o Legii. Przypomina mi to pewien teleturniej w Monty Pythonie, w którym brał udział K. Marks i w zasadzie każde pytania koncentrowały się na piłce nożnej.

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...a_ci_maja.html
Yy... no przepraszam, ale cyrk z zatrudnianiem słowackiego selekcjonera jako trenera (w końcu nie żadna anonimowa persona), a potem cyrk z pozostawieniem Skorży - to nie są medialne tematy? Przecież to samo by było w mediach, jakby dotyczyła sprawa was, Amiki czy Dysko. No i o czym te media piłkarskie mają pisać, o tym że do was przychodzi RvN?

A tak nawiasem mówiąc, rozumiem że jako przykład podajesz Magazyn Ekstraklasy z ekstraklasa.tv? No to podpowiem, że oni tam zawsze mają przynajmniej 5 paneli, z których 1 jest przeważnie poświęcony Wiśle, jeden Lechowi, jeden Legii, a pozostałe dotyczą innych tematów. To faktycznie straszne, że media się interesują trzema najważniejszymi na obecną chwilę klubami w Polsce
Legionista
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.05.2011, 15:43
Akurat to samo tyczy sie Wisly i Amiki. Byle co,tylko żeby gadac o "wielkiej trojcy".
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 30.05.2011, 15:45
Cytat:
Akurat to samo tyczy sie Wisly i Amiki. Byle co,tylko żeby gadac o "wielkiej trojcy".
Pokręćcie się parę lat w czołówce ligi, zagrajcie kilka razy w pucharach, odnieście jakiś sukces, a to wy będziecie 1/3 wielkiej trójcy i to o was będą gadać byleby coś powiedzieć Czego wam zresztą serdecznie życzę.
Legionista
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.05.2011, 15:51
Dokładnie, niechże jakiś admin na razie przymknie ten wątek, bo się zrobi rozpiździaj na dwa tematy, a sprawa tak naprawdę będzie dotyczyć jednego problemu. Do lipca można to zamknąć, a wtedy, jak już wszystko będzie czarno na białym, otworzyć nowy na sezon 2011/12.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 30.05.2011, 16:06
Sprawa jest prosta jak drut

Pisza o Legii bo takiego zachowania zarzadu, takiego potraktowanie trenera i takiego idiotycznego tlumaczenia nie ma w zadnym innym klubie na swiecie

Sprawa ucichnie na jakis czas, ale znowu powroci jesli Macius ( a tak zapewne bedzie bo jest tak co rok ) wtopi w pucharach i zacznie lige od porazek i remisow. Chlop wie ze jest trenerem Legii tylko i wylacznie z powodu tego ze z Weissem sie nie dogadali ( mysleli ze zostawi reprezentacje by prowadzic klub? Co za idioci ), a Maciusiowi by trzeba bylo sporo kasy wyplacic. Z taka swiadomoscia Pan zlotousty bedzie prowadzil Legie.... Coz, wstyd.
Milkas i Beret uradowani, ale to oni powinni w pierwszej kolejnosci zostac wyjebani, tak wyjebani a nie zwolnieni.
Coz, jesli zarzad nie ma mozgu ( a tak jest ) to bedzie szukac trenera najpozniej w przerwie rozgrywek. Skoro tego wlasnie chca.

Za kilka dni zacznie sie to co przytrafia sie co roku po sezonie, czyli "przypadlosc sezonu ogorkowego". Dowiemy sie o takich transferach, przy ktorych zapewne RvN to pikus

Bedzie glosno o wzmocnieniach Wisly, jej przygotowaniach do walki o LM, to samo tyczy sie Legii,Slaska i Jagiellonii.
Cos tam skrobna pewnie o beniaminkach i o Lechu bo postawa tego klubu to jedno z najwiekszych rozczarowan tego sezonu.

Wiem ze kibice Lechii czy Polonii Warszawa chcieliby by to o ich klubach wiecej sie pisalo, ale nie oszukujmy sie. W tej chwili nie bedzie to dla wiekszosci ciekawy temat. Ot, przygotowania do nowego sezonu, a te przeprowadza kazda druzyna w lidze.

Osobiscie chcialbym jak najmniej informacji o Legii bo to co dzieje sie w tym klubie to jest jakas paranoja.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.05.2011 o godz. 16:10.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
GrandmasterB
Member

Od: 11.2010

Stary 30.05.2011, 16:07
Lech w ciągu ostatnich 10 lat tylko dwa razy był na podium (chyba, że liczymy osiągnięcia Amiki ;-)), ja tam jego wielkości jakoś nie widzę.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 30.05.2011, 16:13
GrandmasterB napisał(a):Wyświetl post
Lech w ciągu ostatnich 10 lat tylko dwa razy był na podium (chyba, że liczymy osiągnięcia Amiki ;-)), ja tam jego wielkości jakoś nie widzę.
Ale w pucharach osiągnęli więcej niż w 5 poprzednich latach razem wziętych wszystkie nasze drużyny.. Trzeba być totalnie zaślepionym na punkcie swojego klubu, żeby tego nie zauważyć. Zawsze będzie się najwięcej pisać o tych trzech klubach, bo są najbadziej medialne i miały najwięcej sukcesów w ostatnich latach.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.05.2011, 17:54
raindog napisał(a):Wyświetl post
Mi najbardziej podoba się to (a raczej śmieszy mnie), że niezależnie od tego, o czym mają mówić Ci dziennikarze, to zawsze muszą mówić o Legii.l
A czemu mają tego nie robić skoro to klub z największego polskiego miasta, ze stolicy kraju, z najwyższym budżetem i bla bla bla wiele innych?
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów