|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
^Jednym slowem, zakladasz, ze Wisla przegra derby?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na gola tygodnia nominowane są trzy bramki z najlepszej ligi świata
http://www.imscouting.com/global-new...-video-/13429/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
masz na myśli naszą kopaną ligę ?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Olisadebe chce wrócic do Polski
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
||
|
Cytat:
A też tak przy okazji zagadka: który z powyższych panów jest Polakiem i jak to się ma do prawdy objawionej Mędrców Polskiej Piłki Nożnej, że obcokrajowcy zaniżają poziom ligi? Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sartre : 13.05.2011 o godz. 11:22.
![]()
Legionista
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, kto w tej chwili TAK NAPRAWDĘ walczy o puchary?
Bo to są koszty, dojazdy, a pierwszej rundy eliminacji i meczy z Azerbejdżanu żadna telewizja pokazywać nie będzie. Ponadto przygotowania trzeba wcześniej rozpocząć a więc krótsze wakacje. Więc Ruch, Górnik na pewno nie. Groclin i Amica tak, ale jak sprawa wygląda z Lechią i Śląskiem? W klubie jest ciśnienie na puchary czy raczej nie? Bo to może być decydujące w ostatnich kolejkach. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Weiss dostał pozwolenie na pracę w Legii
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy któryś z kolegów z GDA wybiera się na POL-FRA?
jak tak walcie priva sprawe mam ![]() p.s. ceny biletów jak na Metallice E:Ja akurat u rodziny w Kartuzach chyba bede wiec myśle by przejsc sie powiedziec donaldowi co o Nim myśle
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.05.2011 o godz. 14:23.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
prawdziwe otwarcie będzie dopiero jak zagra Lechia. Ja jak i bardzo wielu moich kolegów bojkotuje ten mecz Polska - Francja B
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Weiss to ciekawa kandydatura, choć też nie powala na kolana. Jedynym sukcesem klubowym była sensacja z Artmedią Petrzałka, ale potem szału już nie było.
Natomiast interesuje mnie, jak można pogodzić obowiązki selekcjonera z trenerem klubowym. Tu już może być problem i dziwne, że Legioniści o tym nie dyskutują. PS. Kontuzja Rudnevsa może się okazać poważniejsza, niż sądzono: http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...m_sezonie.html A bez niego Amika może mieć problem w walce o europejskie puchary. Szczerze? Życzę im jak najgorzej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pavel Hapal ,trener Ziliny wersją awaryjną
http://legia.net/wiadomosci,41529-we...rezerwowa.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ten sezon na prawde moze byc znakomity. Wisła Mistrzem Polski, ktos z dwojki Slask-Lechia wicemistrzem Polski i ktos z nich na 3 miejscu. Takiego czegos przed tym sezonem pewnie nikt nie zakładal a teraz istnieje szansa na taki koniec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Legionista
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wiem że temat o ekstraklasie ,ale naszła mnie pewna refleksja co do innej sprawy,mam nadzieję że moderator będzie tolerancyjny i nie usunie tego postu,bo chciałbym abyście i wy powiedzieli co na ten temat sądzicie. Stilon wycofany z rozgrywek,Polonia Słubice wycofana z rozgrywek,Lechia Zielona Góra dołuje w tej 2 lidzie i kto wie czy by też nie spadła gdyby nie wycofanie się Nowego Tomyśla,to województwo nie ma w ogóle klimatu do piłki ,i chyba tylko w żużel opłaca tam się inwestować.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Z innej beczki: liczę dzisiaj na dobry mecz. Serio ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę:
Dziś: Polonia - Górnik 1 Niedziela: Wisła - Cracovia 1 Za tydzień: Arka - Polonia 2 = Pasy w 1 lidze bez względu na wszystkie inne wyniki (nie licząc licencji itp)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na stadionie Jagi rozdają słonecznik za darmo, bo wszyscy wdupczają po kolei? Śmieszny widok trochę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jest jeszcze Korona Kielce, która również będzie się liczyć w walce o utrzymanie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy dziś czy solidarność Śląska nadal działa.
A w meczu na szczycie chyba remis bedzie... ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Tylko oni mają u siebie jeszcze Arke i Górnik więc mają dużo dużo łatwiej, nie zmienia to faktu że razem z Arką i Polonią B. grają tragicznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co z tym Cionkiem ? Wiadomo cos ,czy ekstraklasa zajmie sie faulem tego matoła z ostatniej kolejki ?
edit Dzieki bardzo tomek i mit michael !
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.05.2011 o godz. 19:26.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dostał 6 meczy zawieszenia i 10 tys. PLN kary
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Polonia do boju !!!
![]() ![]()
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki'' H. Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wychodzi na to, ze dobrym posunieciem było niezatrudnienie Marcelo Moretto. Namieszał, namieszał i wyjechal
http://www.sport.pl/sport-trojmiasto...straklase.html |
|
|