The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 13:49
A nasz niedoszły bramkarz Moretto pogoniony z Gdyni.

Faktem jest że wczoraj zwłaszcza druga bramka to supercabaj był.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 12.05.2011, 13:50
Oby tylko na tym poprzestali. Nie widzi mi sie ogladanie ligi Islandii czy Macedonii

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.05.2011, 14:15
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Oby tylko na tym poprzestali. Nie widzi mi sie ogladanie ligi Islandii czy Macedonii
Ale Jóźwiak będzie miał co robić wieczorami. Nie będzie musiał już wszystkich filmów załatwiać od znajomych menago
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.05.2011, 14:24
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Komorowski z Vrdoljakiem zaskakująco dobrze sobie radzą. Nie będzie wam do śmiechu, jak w przyszłym sezonie Vrdoljak się przekwalifikuje na środkowego obrońcę i będzie się od niego bezskutecznie odbijał Genkov*

* a potem jak sędzia nie będzie patrzył, to Vrdoljak go podepcze, no bo czemu nie
Co Wy legioniści macie z tym Vrdoljakiem? Gość kosztował 1mln euro, ma 28 lat i ani razu nie zagrał w reprezentacji swojego kraju - chyba o czymś to świadczy. Jesienią typowany na gwiazdę ligi rozegrał 2 mecze na poziomie jakiego się oczekuje od zawodnika za takie pieniądze: z Kuchenkami (2:1) i z Koroną (4:1). Wiosną dobrze zagrał tylko z Polonia Warszawa. W pozostałych meczach przeciętnie lub po prostu słabo. Wg prolegijnego tygodnika "Piłka Nożna" dostaje średnio notę 2,58 za występ w przeciągu 26 kolejek. Czyli mniejwięcej taką jak Pinheiro z Widzewa i Malinowski z Ruchu, ale już gorszą od Barana z Bełchatowa i Kwieka z Górnika. Bo o Mili, Meliksonie i Kazmierczaku to już nie wspomnę. Przestańcie się nim zachwycać bo gość jest cienki jak d..a węża. Ze wszystkich wzmocnien Legii w tym sezonie strzałem w "10" okazał się Kucharczyk.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 12.05.2011, 14:32
Dobra, już dobra Astiz w meczu pucharowym złamał żebro, więc to nie jest sprawka naszego znachora No i dodatkowo Komorowski z Vrdoljakiem zaskakująco dobrze sobie radzą. Nie będzie wam do śmiechu, jak w przyszłym sezonie Vrdoljak się przekwalifikuje na środkowego obrońcę i będzie się od niego bezskutecznie odbijał Genkov*

* a potem jak sędzia nie będzie patrzył, to Vrdoljak go podepcze, no bo czemu nie
A to Vrdoljak taki taran jest? Nie wiedziałem. Z tego co pamiętam Sobol nie miał problemów, żeby go przestawiać w Krk. A Genkow raczej do ułomków też nie należy.

Odbijają to się napastnicy od Chaveza ostatnio. Ten to ma warunki fizyczne. Wzrost niby tak jak Chorwat, ale jest masywniejszy.

A co do deptania to zapewne tak będzie bo Chorwat ma tak w zwyczaju. Ale i tak uchodzi mu to płazem.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 12.05.2011, 14:33
Edson napisał(a):Wyświetl post
Ze wszystkich wzmocnien Legii w tym sezonie strzałem w "10" okazał się Kucharczyk.
Proponuję oglądać spotkania, a nie czytać szmatławce typu PN. Ten tygodnik to dało się czytać 10 lat temu, ale nie teraz.

Jeśli już miałbym określać przydatność poszczególnych zawodników po 11 kolejkach tej rundy to zdecydowanie najlepiej prezentowała się trójka:
1. Rzeźniczak
2. Vrdoljak
3. Wawrzyniak

W takiej, a nie innej kolejności.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.05.2011, 14:36
Proud napisał(a):Wyświetl post
A to Vrdoljak taki taran jest? Nie wiedziałem. Z tego co pamiętam Sobol nie miał problemów, żeby go przestawiać w Krk..
Dobra pamięć. Ja z tego meczu w ogole nie pamiętam Vrdoljaka,pamiętam tylko czapkę niewidke która Sobol mu założył podczas meczu.

I tak jak piszesz Proud...OSMAN. Osman wczoraj wyeliminował z gry, subtelnym strzałem z miednicy najwiekszą broń Lecha z która takie tuzy jak Juventus nie mogły sobie poradzic.Osmanik potrzebował kilkunastu minut. Zresztą, zapomniałem o Marcelo, w końcu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.05.2011, 15:34
Cytat:
Co Wy legioniści macie z tym Vrdoljakiem? Gość kosztował 1mln euro, ma 28 lat i ani razu nie zagrał w reprezentacji swojego kraju - chyba o czymś to świadczy. Jesienią typowany na gwiazdę ligi rozegrał 2 mecze na poziomie jakiego się oczekuje od zawodnika za takie pieniądze: z Kuchenkami (2:1) i z Koroną (4:1). Wiosną dobrze zagrał tylko z Polonia Warszawa. W pozostałych meczach przeciętnie lub po prostu słabo. Wg prolegijnego tygodnika "Piłka Nożna" dostaje średnio notę 2,58 za występ w przeciągu 26 kolejek. Czyli mniejwięcej taką jak Pinheiro z Widzewa i Malinowski z Ruchu, ale już gorszą od Barana z Bełchatowa i Kwieka z Górnika. Bo o Mili, Meliksonie i Kazmierczaku to już nie wspomnę. Przestańcie się nim zachwycać bo gość jest cienki jak d..a węża. Ze wszystkich wzmocnien Legii w tym sezonie strzałem w "10" okazał się Kucharczyk.
Cóż, Sobol poza meczem z nami też nie grał jakoś fenomenalnie. Vrdoljak odwrotnie - akurat przeciwko wam faktycznie zagrał słabiutko, ale ogólnie rzadko trafiały się mecze, o które można się było przyczepić, a kilka razy sam ostro pociągnął zespół (z Lechem na jesieni, to praktycznie sam wygrał mecz, graliśmy w 10, tyle że jego było x3). Koleś szalenie dużo daje, ale jak to defensywni pomocnicy - popisówy jak Melikson czy Traore nie zrobi ;D No generalnie my tu w Legii jesteśmy bardzo krytycznie nastawieni do naszych skórokopów, ale Vrdoljaka w zasadzie nikt się nie czepia - to też o czymś świadczy.

A co do jego bycia stoperem - ja się z tego śmieję, bo on stoperem generalnie nie jest, nie ma takich warunków jak Chavez czy Choto, ani też nie jest pod tym kątem wytrenowany. Popełnia błędy, których doświadczony ŚO by nie popełniał (typu - odbiór na raz, co nam zawaliło gola z koroną). A to że sobie solidnie poradził w tych już 4 meczach, w których zagrał na tej pozycji (chociaż tylko w 2 w pełnym wymiarze) - to zupełnie inna sprawa.

Zresztą jak się będziesz powoływał na PN, to zaraz Ci wyjdzie, że najlepszy skład ma Ruch Chorzów, bo Jankowski jest najlepszy i w napadzie i na środku pomocy i na skrzydłach i w obronie. Koleś sam wygrywa mecze i jest głównym kandydatem na podstawowy skład w napadzie reprezentacji, której powinien też zostać kapitanem.

[qoute]A to Vrdoljak taki taran jest? Nie wiedziałem.[/quote]

Nie, to bandyta i burak straszny na boisku No ale ja pisałem o tym z przymrużeniem oka i miałem nadzieję, że dwie emotki wystarczą, żeby to podkreślić Zresztą zupełnie serio - nogi nie odstawia, walczy solidnie, dobrze gra głową, raczej nie jest typem, którego się przestawia.

Cytat:
Ale i tak uchodzi mu to płazem.
Oj, jeden raz...
Legionista
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.05.2011, 15:46
Przed 27 kolejką:

Jagiellonia - Legia
Pauzują: Cionek, Sandomierski (Jagiellonia); Rzeźniczak (Legia)
Zagrożeni: Kascelan, Lato, Seratlić (Jagiellonia); Borysiuk, Machnowskyj, Rybus, Wawrzyniak (Legia)

Bytom - Górnik
Pauzują: Tymiński (Bytom);
Zagrożeni: Hricko, Radzewicz (Bytom); Bemben, Kwiek, Wodecki, Zahorski (Górnik)

Korona - Arka
Pauzują: Korzym, Niedzielan (Korona); Bruma (Arka)
Zagrożeni: Lisowski, Lech, (Korona); Andreu, Brzyski, Gołębiewski, Pietrasiak (Polonia); Bednarek, Bożok, Bruma, Płotka, Zawistowski (Arka)

Śląsk - GKS
Pauzują: -
Zagrożeni: Celeban, Ćwielong, Fojut, Mila, Socha (Śląsk); Baran, Fonfara, Vinicius (GKS)

Lechia - Polonia
Zagrożeni: Deleu, Kożans, Traore, Wiśniewski (Lechia); Andreu, Brzyski, Gołębiewski, Pietrasiak (Polonia)

Lech - Ruch
Pauzują: Wołąkiewicz (Lech); Djokić (Ruch)
Zagrożeni: Arboleda, Bosacki, Djurdević, Wilk (Lech); Bronowicki, Grzyb, Nykiel (Ruch)

Wisła - Cracovia
Zagrożeni: Cikos, Jirsak, Kirm, Paljić, Wilk (Wisła); Bartczak, Boljević, Dudzic, Ntibazonkiza (Cracovia)

Widzew - Zagłębie
Pauzują: Hanzel, Horvath, Wilczek (Zagłębie)
Zagrożeni: Bieniuk, Sernas, Ukah, Szymanek (Widzew); Costa, Plizga (Zagłębie)
Ostatnio edytowane przez Sami : 12.05.2011 o godz. 18:49.
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.05.2011, 17:47
twardybidon napisał(a):Wyświetl post
A jednak także w innych krajach będzie transmitowana Ekstraklasa w Eurosporcie. Fajna sprawa

http://www.eurosport.pl/_sto2787758/story.shtml
Co złego zrobili mieszkańcy tych krajów, że gotuje im się ten los? Czemu to robimy naszym Bratankom znad Balatonu?

Boję się pozwów zbiorowych za straty moralne i psychiczne. Nieświadomi niczego telewidzowie Eurosportu zasiądą w poniedziałkowy wieczór przed telewizorem z piwkiem w ręku i... no właśnie.

PS. Co do dyskusji o Vrdoljaku:
a. moim zdaniem to najlepszy grajek w Legii
b) jego dobra gra na stoperze nie jest chyba aż tak wielką sensacją, grywał już wcześniej na tej pozycji w swojej ojczyźnie
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.05.2011, 18:27
A teraz cos z tematu powodow z braku licencji

"Zdaniem Komisji stadion Śląska Wrocław przy ul. Oporowskiej nie spełnia trzech kryteriów infrastrukturalnych. – Pierwszym powodem nieprzyznania licencji jest kolor bramy wejściowej na stadion, która pełni też rolę wyjścia ewakuacyjnego. Z tego powodu będziemy musieli przemalować ją z koloru czarnego na bardziej jaskrawy. Druga kwestia to brak kompletnej numeracji na krzesełkach dla kibiców gości. Krzesełka te są często wymieniane i stąd pojawiły się luki w numeracji – tłumaczy Małgorzata Korny, dyrektor ds. organizacyjnych we wrocławskim klubie. Ostatni powód dotyczy ławek rezerwowych na stadionie przy ul. Oporowskiej. Zdaniem Komisji ds. Licencji są zbyt niskie i uniemożliwiają przebywanie w okolicach ławki w wyprostowanej pozycji."
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 12.05.2011, 18:38
Vrdoljak to jeszcze nic, bo to taki piłkarz jak Vuković, walczak i tyle.

Niemniej jednak lepiej zapowiadał się Hubnik, który miał dobre wejście i nic poza tym. Zgasł całkowicie, wpasował się w zespół. A coniektóre płaczki już zdążyły płakać, że Stan to mógł takiego Hubnika sprowadzić a nie Genkova, co bramek nie strzela. Wszystko się wyprostowało jak należy.

Takiego szrotu jak Legia sprowadziła w tym roku to dawno nie widziałem. Albo nie, widziałem - w końcu Branco to podobny poziom co te wszystkie Kneżevice, Kelhary, Mezengi i Antolovice. Tylko, że Branco przyszedł za darmo a większość z nich za spore pieniądze.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.05.2011, 18:57
Nasz niedoszły bramkarz odchodzi z Arki Gdynia
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...lashnews.shtml
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.05.2011, 19:03
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

Niemniej jednak lepiej zapowiadał się Hubnik, który miał dobre wejście i nic poza tym. Zgasł całkowicie, wpasował się w zespół. A coniektóre płaczki już zdążyły płakać, że Stan to mógł takiego Hubnika sprowadzić a nie Genkova, co bramek nie strzela. Wszystko się wyprostowało jak należy.

Takiego szrotu jak Legia sprowadziła w tym roku to dawno nie widziałem. Albo nie, widziałem - w końcu Branco to podobny poziom co te wszystkie Kneżevice, Kelhary, Mezengi i Antolovice. Tylko, że Branco przyszedł za darmo a większość z nich za spore pieniądze.
Cóż Hubnik może powrócił do swojej faktycznej formy. Wyskok formy w wieku przedemerytalnym jest możliwy, a najlepszym przykładem jest tu niejaki Grzegorz Piechna, który w wieku 30 lat został ogłoszny ... odkryciem roku zabierając ten tytuł 19 letniemu wówczas Błaszczykowskiemu. Hubnik nigdy nie był napastnikiem dobry bo w pół roku strzelił blisko połowę ilości swoich bramek.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.05.2011, 20:26
Jakoś nikt nie wspomina o kontuzji Rudnevsa. A okazuje się że w trakcie meczu w Krakowie piłkarz ten odniósł kontuzję .... pośladków. Tak się zastanawiam czy to przypadkiem Chavez nie wziął przykładu z Arboledy .
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 12.05.2011, 20:28
slaskwroclaw.pl napisał(a):
Śląsk bez licencji na nowy sezon

Dziś do siedziby Śląska wpłynęła pismo od Komisji ds. Licencji Klubowych Polskiego Związku Piłki Nożnej informujące, że naszemu klubowi nie została przyznana licencja na sezon rozgrywkowy 2011/12.

Zdaniem Komisji stadion Śląska Wrocław przy ul. Oporowskiej nie spełnia trzech kryteriów infrastrukturalnych.

Pierwszym powodem nieprzyznania licencji jest kolor bramy wejściowej na stadion, która pełni też rolę wyjścia ewakuacyjnego. Z tego powodu będziemy musieli przemalować ją z koloru czarnego na bardziej jaskrawy. Druga kwestia to brak kompletnej numeracji na krzesełkach dla kibiców gości. Krzesełka te są często wymieniane i stąd pojawiły się luki w numeracji – tłumaczy Małgorzata Korny, dyrektor ds. organizacyjnych we wrocławskim klubie.

Ostatni powód dotyczy ławek rezerwowych na stadionie przy ul. Oporowskiej. Zdaniem Komisji ds. Licencji są zbyt niskie i uniemożliwiają przebywanie w okolicach ławki w wyprostowanej pozycji.

– Sęk w tym, że w podręczniku licencyjnym nie ma słowa o tym, jaką wysokość powinny mieć ławki. Jedyne wymagania wobec nich dotyczą liczby miejsc oraz zadaszenia. Nasze ławki oczywiście spełniają te kryteria. Zresztą w protokole pokontrolnym potwierdził to przedstawiciel Komisji, który kilkanaście dni temu wizytował nasz obiekt – dodaje Małgorzata Korny.

Warto dodać, że obecne ławki zamontowane zostały z inicjatywy Polskiego Związku Piłki Nożnej przed meczem Polska – Słowenia, który odbył się przy Oporowskiej w 2008 roku. Wcześniej na stadionie zainstalowane były wyższe ławki, ale PZPN uznał, że należy je wymienić. Od tego czasu Śląsk już kilkakrotnie otrzymywał licencję na grę w Ekstraklasie, a wysokość ławek oraz kolor bramy wejściowej nie stanowiły wtedy żadnego problemu.

Klub ma pięć dni na odwołanie się od decyzji Komisji ds. Licencji.
To są jaja, Monthy Python by się uśmiał
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 12.05.2011 o godz. 20:30.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.05.2011, 20:50
Jakoś nikt nie wspomina o kontuzji Rudnevsa. A okazuje się że w trakcie meczu w Krakowie piłkarz ten odniósł kontuzję .... pośladków. Tak się zastanawiam czy to przypadkiem Chavez nie wziął przykładu z Arboledy .

A moze po prostu wspolny prysznic Arboledy i Rudnewsa sprawil tą kontuzje ? ... w Poznaniu takie obyczaje są ....
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 12.05.2011, 20:56
nie pierwszy raz miał za plecami Arboledę
dupa boli, to wystarczy lekkie otarcie
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.05.2011, 21:10
Cóż, Sobol poza meczem z nami też nie grał jakoś fenomenalnie.
Nie trzymasz się tego co napisałem. Sobol przeszedł do nas ZA DARMO. Jakby zimą 2004/05 Dyskobolia sobie za niego wyśpiewała milion euro to na bank by do nas nie przyszedł. Eksperci Canal + z Węgrzynem na czele twierdzą, że ten zawodnik robi różnicę w Legii czy nawet w naszej lidze, a mi się wydaje, że jest po prostu przereklamowanym defensywnym pomocnikiem, który raz na 5 meczy gra jak lider zespołu. Nie chcę być złośliwy, ale jeśli Legia w wyjściowej "11" ma 4 dobrych (Kucharczyk, Wawrzyniak, Rzeźniczak, Radović) zawodników to Vrdoljak jest od nich słabszy.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.05.2011, 21:12
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
dupa boli, to wystarczy lekkie otarcie
hmmm... Wygląda na to że wiesz co piszesz .
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 12.05.2011, 21:14
Zawodnik Jagiellonii Białystok Thiago Cionek , który w meczu 26. kolejki Ekstraklasy Polonia Warszawa - Jagiellonia Białystok otrzymał samoistną czerwoną kartkę za brutalny faul na przeciwniku został zdyskwalifikowany na sześć meczów Ekstraklasy. Dodatkowo nałożono na niego karę finansową w wysokości dziesięciu tysięcy złotych.

Ekstraklasa SA

Dorzucić jeszcze karzący palec wiadomo kogo i niech wypierdala.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 12.05.2011, 21:22
ale jeśli Legia w wyjściowej "11" ma 4 dobrych (Kucharczyk
No to się popisałeś. Widać ile meczy Legii widziałeś w tym sezonie. Nie chcę być czarnowidzem, ale dla mnie idzie on śladami Rybusa. Charakterny chłopak, ale podstawy rzemiosła piłkarskiego leżą i kwiczą.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2011, 21:26
Akurat wiele z tych 22 krajów,w których będzie można zobaczyć poniedziałkowe mecze ligi polskiej,to potencjalne miejsce łowów dla dyr.sportowych naszych klubów.Uważam,że to świetna wiadomość,więc proszę o nie stękanie w tym temacie.Gorszą wiadomością jest to,że te mecze to ma być tzw.czwarty sort,a tu wypadałoby się suto zaprezentować,jak nie przymierzając Pawlak z Kargulem przed wyprawą do Ameryki.Zastaw się,a postaw się!Tak wiec,najlepsze kluby i najlepsze stadiony tylko w poniedzialek,a Europa...na razie srodkowo-balkanska u naszych stop.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.05.2011, 21:29
emj10 napisał(a):Wyświetl post
No to się popisałeś. Widać ile meczy Legii widziałeś w tym sezonie. Nie chcę być czarnowidzem, ale dla mnie idzie on śladami Rybusa. Charakterny chłopak, ale podstawy rzemiosła piłkarskiego leżą i kwiczą.
Spieprzył sytuację i zaczęła się nagonka na Kucharczyka. Opanujcie się co niektórzy.

Kucharczyk- jeden z najlepszych piłkarzy Legii w tym sezonie i jedno czy dwa pudła tego nie zmienią. Oglądałem każdy mecz Legii i nie raz Kucharczyk był na placu najlepszy, a jak wchodził z ławki to odwracał losy spotkania lub wprowadzał ożywienie.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 12.05.2011, 22:18
Spierać się nie będę. Dla mnie balonik z nazwiskiem Kucharczyk był mocno pompowany i uszło z niego powietrze. Mamy jeszcze 4 kolejki i będzie można więcej na jego temat powiedzieć.

Oczywiście nie czepiam się ostatniej setki, a całokształtu gry w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.05.2011, 22:43
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

1. Vrdoljak posiada zdecydowanie większe umiejętności czystko piłkarskie od Vukovicia, w połączeniu z podobną ambicją. Zacny piłkarz, dawno Legia takiego nie miała.
2. Hubnik po dobrym starcie złapał kontuzje i potem albo grał z lekką kontuzją albo ogony. Poczekamy z oceną do przyszłego sezonu.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.05.2011, 22:53
Vrdoljak to by mi pasowal do klepy z Melinksonem w Legii niema zabardzo z kim grac
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2011, 00:54
choćby nie wiem jak słaba była Legia, to jestem pewny że z Jagiellonią wygra, a to da nam mistrza, bo mamy lepszy bilans meczów bezpośrednich. to może być najdziwniejsza kolejka jaką pamiętam - Wisła zdobywa mistrza, Cracovia spada, Legia daje mistrza Wiśle swoim zwycięstwem
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.05.2011, 01:57
mistico napisał(a):Wyświetl post
choćby nie wiem jak słaba była Legia, to jestem pewny że z Jagiellonią wygra, a to da nam mistrza, bo mamy lepszy bilans meczów bezpośrednich. to może być najdziwniejsza kolejka jaką pamiętam - Wisła zdobywa mistrza, Cracovia spada, Legia daje mistrza Wiśle swoim zwycięstwem
Nie da, bo Legia wówczas będzie miała 42 punkty i będzie mogła matematycznie jeszcze Wisłę wyprzedzić.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.05.2011, 04:36
To żaden kłopot, wtedy mistrz przybity nie z Cracovią tylko na Łazienkowskiej.
Też dobrze smakuje
Ostatnio edytowane przez harthausen : 13.05.2011 o godz. 04:42.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów