|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kurde, jestem wściekły. Mam nadzieję, że chociaż wyrównaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
typy KIKS.tv na 26. kolejkę:
http://kiks.tv/2011/05/26-kolejka-ek...sy-typy-kiksa/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakby Polonia w calym sezonie grała tak jak gra dziś, to nie wiem czy by 10 punktów uciułali..... Maja jeszcze 20 minut na zmiane tej sytuacji ;/
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niech ta Polonia B. spada do 2 ligi bo sie na tych łysych pe*ałow patrzec nei moge
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
karny i chyba po ptokach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
po ptokach
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zamiast dwóch karnych dla Bytomia, karny dla Cracovii... Filipiak już wykorzystuje swoje szemrane ubeckie kontakty w PZPN-ie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bez komentarza jezeli chodzi o arbitra - i jak tu sie dziwic, dlaczego ludzie maja takie zdanie o Cracovii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
oo koszerni Was pozdrawiali właśnie, że sie derbów doczekać nie mogą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gdyby nie nowy stadion to pal licho.. ale powstał teraz i marzeniem byłoby gdyby spadli. Bo nie udzwignęliby takiego ciężaru
nowo wybudowany stadion i 1 liga. Cudo, to niewyobażalne straty finansowe i nie tylko, pogrążyłoby ich to nawet na kilka lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bartczak gościa przytrzymuje, potem się na niego rzuca i kolanem dociska do gleby a gwizdek milczy ...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
i sedzia podarowal karnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sedzia swoja droga,ale te lyse ped.. jak wspomniał wczesniej AS82 to do 80 minuty ch.uja zrobili. Maja noz na gardle,mecz o utrzymanie z bezposrednim rywalem a Ci stoja i kopia piłke w obronie jakby 3-0 prowadzili...
haha karny jeszcze 2-2 sie skonczy ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to Polonie przekręcili :/
To pasiaste ścierwo chyba nigdy nie spadnie. Coś jak kiedyś Odra, z tą różnicą że piłkarze z Wodzisławia utrzymanie zapewniali sobie swoją grą, a nie układami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może bym coś powiedział, ale zobaczyłem skąd jesteś i dlatego pozostawie to bez komentarza.
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeszcze jest szansa że polecą razem z Polonią jak się Arka wybroni.
Zawsze parchy były dobre w handlu :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Poziom sędziowania w Polskiej lidze jest gorszy niż poziom piłkarzy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co by nie mówić obrzezani grają na wiosnę ambitnie. Spadek za ŁKS by się im należał ale w sumie też wolę derby od Polonii Bytom czy innych wynalazków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lepsze derby niż kurnik w Bytomiu. Szkoda jeździć na takie drużyny które nic nie wnoszą ...Swoją drogą sędziowanie jest tragiczne...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No to Cracovia 1 pkt za Polonią ... Szykują się trudne derby ... Ale i tak trzeba ich rozjechać u nas na Reymonta.
btw. powoli chyba rozstrzyga się przetarg : http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Mi osobiście to odpowiada, zwłaszcza że Polsat mam(ciekawe czy mecze będą na Polsacie Futbol czy Sport, mam nadzieje że sport), no i Canal+ to wiadomo - najlepsi w Polsce(niż TVP, ITI i Polsat). |
|
|