|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Polonia Bytom ostatecznie wygrywa u siebie z wiceliderem 3-2. A podobno Jagiellonia ma łatwiejszy terminarz od Nas
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ogryzek - Przeciez wiesz ze Wisla przerasta wszystkich, a orgazmy po tym jak ktos kto Was goni przegrywa to tylko przypadek i podkreslenie tej dzielacej reszte ligi przepasci
Ta liga jest nedzna - to juz wiemy. Poziom sie nie podnosci, to "wielcy" znizaja sie do reszty - to juz wiemy. Mistrz bedzie mial conajmniej 6 porazek czyli wielki to on nie bedzie - to juz wiemy. Smieszy mnie to, ze przed meczem z Gornikiem wszyscy byli pelni optymizmu, teraz nagle przegrana i juz zaczyna sie wymyslanie jaki to terminaz zly i ze Polonia albo Jaga dogoni albo przegoni Mimo wszystko Wisla jest najmniej ch**** druzyna z calej tej ch**** ligi ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wielka szkoda, że Jagiellonia dała ciała w dzisiejszym meczu. Niestety, w tym sezonie nikt nie zasługuje na tytuł.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
edit: prawda jest też taka, że wystarczą nam wygrane z Lechem, Pasami i Legią i zaraz będziemy nosić naszych na rękach i cała padaka pójdzie w zapomnienie. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pamietając w jakich okolicznościach wygralismy u siebie z Lechią to powinnismy tam przegrać.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niestety, przepieprzyliśmy praktycznie wszystkie "łatwe" punkty jakie mieliśmy do zdobycia na wiosnę. -2 w Bytomiu, -2 w Kielcach, teraz zamaist ostatniego na wiosnę pewniaka zupełnie niekalkulowane -3 z Górnikiem u siebie i niestety robi się prawdziwy dramat. Strach to przyznać, ale na chwilę obecną faworytem do tytułu zdaje się być Jagiellonia – niezależnie od własnej słabości odrobienie 4 punktów to dla nich luzik.
Mamy bardzo ciężki terminarz i trudno w tej chwili cokolwiek zakładać - ja jeszcze 2 tyg. temu zakładałem komplet zwyciestw u siebie, a teraz...
Ostatnio edytowane przez d : 30.04.2011 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Panowie 3majcie jakiś poziom.
Żuraw gra kichę, to prawda - ale szacunek mu się należy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można się zgodzić, ale trzeba też powiedzieć, że Żuraw (i nie tylko, bo mnie zdecydowanie bardziej Sobolewski nie siedzi od kilku spotkań) powinien szanować kibiców. A czy ten szacunek pokazuje swoją grą, to możemy sobie samemu odpowiedzieć.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szacunek również polega na tym że jak jestem słaby to sam schodze ze sceny .... i tyle a un nas no cóż.....
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brak formy to nie oznaka braku szacunku wobec kibiców, brak formy to brak formy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie czy to brak formy, czy chęci. Ja rozumiem, że napastnik może pudłować a bramkarz puszczać szmaty z powodu braku formy, natomiast nie rozumiem, jeśli piłkarz nie zapieprza po boisku - bo jeśli piłkarz nie ma formy na bieganie, to co on w ogóle robi w sporcie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brawo Śląsk
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
No to Polonia goni Wisle ze az sie kurzy
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, to Polonia raczej nie da rady. Zostaje im na ten moment 11 punktów różnicy i 18 punktów do zdobycia w pozostałych meczach.
Za to Śląsk ma ciekawy kalendarz. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Śląsk w wypadku wygranej, wskakuje na 3 miejsce...
co za liga... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Te wszystkie Bet365 czy Bet at Home itp chyba kochają naszą pseudo lige
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że teoretycznie Wisła może przegrać nawet 3 następne mecze, a Jaga i tak nas może nie przegonić.
Śląsk ma fajny kalendarz, ale biorąc pod uwagę, że dobrze gra z teoretycznie silniejszymi, to ze słabszymi już tak łatwo nie idzie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Dziewczyny sa przezajebiste. Maja kilka sytuacji, bramkarz przeciwnika wyciaga co trzeba i remisu nie ma bo obroncy zagrali jak jakies niewyspane lolki. Autobus wystarczy na KSP
Gratki dla bramkarza, nie, nie tego w rajtuzach. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O i nawet Zielinskiemu przytrafiła sie wpadka. Mozna powiedziec wpadka bo ostatnie spotkania wygrali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wystarczyło poczekać 3h, aby o mistrzowskich aspiracjach dziewczyn można było zapomnieć.
Teraz można zacząć gdybać na temat Śląska, albo Lechii która jutro w przypadku wygranej może mieć "aż" 38 punktów w tej marnej polskiej lidze. PS. Tak patrzę na tabelę, że teoretycznie na koniec sezonu aż 14 zespołów może mieć tyle samo punktów. Czyż to nie byłoby kuriozum?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 30.04.2011 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To Zieliński już leci czy jeszcze nie
Liga jest naprawdę ciekawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie mam wątpliwości że Bogowie Futbolu nie zapomną tej napinki i po wtorkowym finale znowu zapłaczecie BTW Nas ukarali za napinkę że niby przerastamy całą ligę i boleśnie sprowadzili na ziemię. Tak nie lubią zarozumialców.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.04.2011 o godz. 20:21.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Jaka napinke? Stwierdzam fakt ze bramkarz przeciwnika wyciagnal to co trzeba wiec Polonia mogla sobie co najwyzej pobiegac, przeciwnik natomiast wjechal w jej pole karne jak pitbull w kurnik i to by bylo na tyle.
Widzisz gdzies tutaj napinke? Mecz chyba widziales? Twoje ostatnie zdanie to wlasnie jest napinka Kto bedzie plakal po przegranej w PP? Wiekszosc "kumatych" liczy ze Skorza wyleci wlasnie po tym meczu wiec jedynymi ktorzy beda plakac po przegranej beda raczej ci, ktorzy chcieliby by ten treneiro siedzial u nas jak najduzej. Jestesmy tak ch**** ze Skorza juz nie ma co zepsuc, chyba... PS: Skoro juz napinka... Wiesz wole odpasc w finale z Lechem niz wczesniej z Podbeskidziem
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.04.2011 o godz. 20:28.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja Wam warszawiacy życzę zwycięstwa we wtorek. Bynajmniej nie z sympatii. Po prostu pyry potrzebują tego zwycięstwa, bo bez niego może być u nich krucho (zapowiedź wyprzedaży w razie braku pucharów), a dla was najlepsza byłaby porażka i rewolucja latem, być może nie tylko w składzie i na stanowisku trenera, ale i wyżej. A tak jak wygracie, to będziecie mieli puchary i nikomu rewolucje nie będą w głowie. Może zmienią Maciusia na kogoś innego, ale problem pozostanie.
Czyli dwie korzyści na jednym ogniu! Legioniści - do boju! Ten puchar jest wasz, ten puchar do was należy! ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|