|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co do tematu ITI i miasta. To, ze zakupię ziemię od rolnika za 10.000 PLn/ha a po 3ech latach znajde tram granit i ziemia będzie warta 100.000 za ten sam ha nie znaczy ze ja oszukałem tego rolnika. Miasto zapomina, że nie koniecznie znalazłoby sponsora to raz, a poza tym niekoniecznie znaleziony sponsor zapłaciłby 6 mln...Także troche luzu. Troche mi to przypomina sytuacje ze stoczniami. Wg wszytskich warte tyle i tyle, ale przysżło co do czego i nikt nie dął złamanego grosza. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
można gdzieś znaleźć klasyfikacje strzelców TYLKO z rundy wiosennej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 16.04.2011 o godz. 11:46.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/stats.php?id=4991
wybierasz sobie przedział czasowy i masz możesz mieć nawet łączną tabele z ostatnicj 10 sezonów ekstraklasy mamy tam tylko 66 punktów przewagi nad Legią i 229 nad Lechem ;p w dzisiejszym pojedynku "gigantów " naszej ligi lepiej aby padł remis ze wskazaniem na Lecha , szkoda aby tak słaba Legia wygrała dzisiaj i była ciągle w walce o MP . 12 punktów przewagi nad Lechem i Legią oddawało by poziom drużyn . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oglądam sobie mecz o puchar weszło jak zobaczyłem na środku boiska zepsół pieśni ludowych Śląsk, to padłem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Też oglądam/łem ten mecz. Większego kopania się po zakutych łbach dawno nie widziałem. Zero pomysłu na grę w piłkę. Dlatego wcale nie byłoby mi żal gdyby oprócz Arki i pasiastych, za finanse spadła i Polonia, a najlepiej obie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak a propos tych klasyfikacji strzelców o których piszecie,czy zna ktoś stronę gdzie jest wyliczona każdemu zawodnikowi w lidze ilość minut jakie spędził na boisku? Ciekawie byłoby porównać skuteczność strzelców(chyba najlepszy wskaźnik),czyli ilość minut/ilość strzelonych bramek.Wydaje mi się,że Genkow w tym aspekcie już przegonił Rudnevsa.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Pod uwagę brani byli tylko zawodnicy, którzy zdobyli co najmniej 4 gole. Robak 127 minut Niedzielan 136 Piech 142 Genkow 146 Frankowski 160 Brożek 169 Rudnevs 176 Żewłakow 176 Grosicki 187 Nowak 187 W samej Wiśle (co najmniej dwie bramki): Genkow 146 Brozek 169 Kirm 201 Małecki 226 Wilk 273 Melikson 315
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 16.04.2011 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Genkov 580 minut - 4 bramki : średnio bramka co 145 minut Rudnevs 1398 - 8 bramek: średnio bramka co 175 minut oczywiście mowa tylko o lidze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
delete, co ja za głupoty piszę
a wynik mi się widział
Ostatnio edytowane przez harthausen : 16.04.2011 o godz. 14:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chyba pomyliły Ci się Polonie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie, to Warszawa prowadzi w Bytomiu %)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Widzi ktoś z was jakiegoś kandydata do korony króla strzelców? nikt z czołówki się nie garnie ostatnio do strzelania bramek, Franek, Rudnevs, Niedzielan - jakby spali.
Może Małecki? ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
zaczęła sie transmisja w tv2 i to co słysze to mnie rozpierdala ,grand derbi polskiej ligi ,mecz o mistrzostwo polski, skad ten gosciu takie teksty bierze,co on ....a sie z marsa urwał,jaka podnieta- kochana Wisełko weż im to wszystkim wybij z głowy i roz....... tych Amikorzy i Legię i zatkaj im ryje w tv ,tvn i canal+.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie zdziwie się jeśli w tym sezonie do korony króla strzelców wystarczy 12-13 bramek . Myślę że zostanie nim Frankowski , z racji tego że Jaga ma łatwych rywali do końca sezonu .
Gdyby Genkov grał już u nas w rundzie jesiennej to myśle że byłby teraz na czele , podobnie w przypadku gdyby Paweł Brożek u nas został . Napastników mamy w Polsce do dupy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj w meczu Lech Legia niech zostanie zachowany status quo czyli niech padnie remis
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Fakt, że konkretnie to wszystko wygląda. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niezly jest ten Bakero - niejaki Ubiparip zagral 2 tyg. temu dobre spotkanie ze Slaskiem (gol + asysta) i od tego czasu ława, a w ataku na taki mecz drewno Slusarskie.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ledwo 2 minuty minely a Kucharczyk juz z glodu pada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003