|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zapis rozmowy z Małym
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kiem_maleckim/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
||
Widać, że chciałby zostać do końca kariery w Wisełce Dobre jest to Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy na każde pytanie Patryk odpowiedział?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to już wiadomo skąd Mały ma taki power w nogach. Codzienne dojeżdżanie hulajnogą na treningi robi swoje ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Patryk nie ma swojego samochodu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zwolennikom grania do konca fair z Łobodzinskim i domniemania niewinnosci polecam film "Fracture" z Anthony Hopkinsem..
![]() Goscia nie trzeba karać, zawieszać, po prostu do czasu wyjasnienia sprawy nie korzystam z jego usług i siedzi sobie sierota na ławie w meczu ME... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
źródło: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ynie,id,t.html
Cytat:
- Patryk super chłop. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak przeczytałem i co? Nie stosuje się może i bezpośrednio, natomiast zasada domniemanej niewinności, jest podstawą systemów prawnych demokratycznych państw w tym Polski. O winie Łoba będziemy mogli mówić jak przedstawi oskarżycie/prokurator dowody, bo to jego obowiązek i tyle. Póki co o winie Wojtka nie można mówić, natomiast dalej pozostaje "smrodliwa" otoczka. Tyle ode mnie. Bez odbioru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mały i jego wywiad rządzi..ma chłop wychillowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Spory w doktrynie proponuję odłożyć na później
, to nie miejsce żeby w kilku zdaniach dyskutować o zasadzie domniemania niewinności. Będzie wyrok skazujący, będzie można orzec z czystym sumieniem - winny!Póki co, niestety smród rozchodzi nam się coraz większy ... mamy chyba niestety kolejnego kandydata do odstawienia na boczny tor. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Łobodziński zawieszony przez Wisłę!
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lob...224,1,727.html http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25007 ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W końcu
http://www.90minut.pl/news/153/news1...zinskiego.html Byle tylko nie ciągał po sądach Wisłę o wypłacenie odszkodowania. On inkasuje ponad 100 tyś złotych miesięcznie za pierdy w fotel , kontrakt jakby nie było ma ważny jeszcze przez rok czy dwa. To kupa pieniędzy, samo zawieszenie dużo nie zmieni, a nawet rozwiązanie kontraktu, to trzeba tak załatwić żeby już nie pobierał pensji! On honoru mieć nie będzie i nie zrzeknie się tej kasy, dlatego wynająć najlepszych prawników i skończyć z nim raz na zawsze! My kibice pomożemy... Dziwie się tylko Maskaantowi że brał go do wyjściowej 11 w meczu z Bełchatowem.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.04.2011 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ehhh Łobo dziś pewnie Rysiu też poleci... co za czasy..
Jeśli chodzi o piłkarzy to dobrze powiedział Filipiak ostatnio że po co ściągać Polaków jak za chwile okrze się że są w coś zamieszani.. Teraz pan Piechniczek kolejny przykład dlaczego nie chcą kluby Polaków brać.. co za czasy. Tak sobie myślę że stworzenie akademii piłkarskiej jest teraz cholernie ważne bo przynajmniej wiadomo kogo będzie się brało ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła chce rozwiązać kontrakt z Łobodzińskim
Cała sprawa jest pokłosiem zamieszania zawodnika w aferę korupcyjną, związaną m.in. z kupnem przez piłkarzy Zagłębia Lubin meczu od Cracovii w 2006 roku. http://www.gazetakrakowska.pl/strona...skim,id,t.html |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo dla działaczy! Jest pierwsza dobra informacja! Czekamy na wygraną z Bełchatowem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oficjalna jeszcze się nie ustosunkowała w sprawie Wojtka, radziłbym się jeszcze nie podpalać nieoficjalnymi plotkami.
Jednak w profesjonalnym klubie jakim chce być Wisła S.A. nie powinni tak długo zwlekać z jakimiś ruchami dotyczącymi przyszłości zawodnika zamoczonego w korupcje. :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Wiem, że to troche pachnie moralnościa Kalego ale było Łobo zawieszac albo jak to wyszło albo jutro A nie w dzien meczu gdy drużyna takie ustawienie trenuje od tygodnia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Łobodzińskiemu zostało ponad 1,5 roku kontraktu ( ważny do końca 2012 ).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No ale w sumie trzeba trzeźwo przyznać, że gdyby Łobo zrobił lukę w budżecie na poziomie 300 tys. euro to można by za te pieniądze ściągnąć konkretnego grajka.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Skończcie proszę dzielić skórę na niedźwiedziu. Łobo nie ma jeszcze wyroku, ba, człowiekowi nawet nie zostały postawione oficjalnie zarzuty a co niektórzy już snują plany transferowe. Słyszeliście o czymś takim jak domniemanie niewinności?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ja Łoba osądzać nie będę dopóki nie poznam wyroku. Ale wkurzył mnie ten brak profesjonalności. My tu na forum deliberujemy o tej sprawie od trzech dni. Maaskant bodajże we wtorek powiedział, że Łobo będzie grał w pierwszej 11 a tu co? Decydenci naszego klubu zawieszają go w dzień meczu wiążąc nieco ręce trenerowi ;/
To mi się kufa nie spodobało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i dobrze! Może wreszcie Rios zagra... Bo innego wyjścia raczej nie widzę. Oby!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Chciałoby się powiedzieć Wreszcie!
Gdzie są dzisiaj Ci wszyscy, którzy twierdzili, że nie da się, nie można i się nie godzi? Najwidoczniej klub ma narzędzia, żeby osoby przewijające się wśród akt afery korupcyjnej odesłać na dalszy plan. Jeśli ta informacja okaże się prawdą, to pozwoli to wybrnąć nam z twarzą z całej sytuacji. Obojętnie jaki ewentualnie wyrok by nie zapadł. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Łobodziński był jednym z liderów Zagłębia (z Szczypkowskim, z Iwańskim, z Jackiewiczem) i jako jedyny nie brał udziału w zrzutce? Bez przesady. Przede wszystkim, Łobodzińskiemu mają zostać postawione zarzuty, więc jest to kwestia czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mówcie sobie co chcecie. Ja go nie chcę widzieć w Wiśle. Koleś zarabia 100 tyś miesięcznie w wieku 29 lat i wnosi tyle do drużyny że hoho. Osobiście nic do niego nie mam ale jeśli chodzi o Wisłę to tylko obciąża budżet i działa na niekorzyść klubu
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|