|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jakiego translatora/słownika używasz do nauki włoskiego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy w Play na karte można mieć darmowe sms do wszystkich i pakiety internetowe jednocześnie? Czytam te oferty na ich stronie i nie kumam zbytnio...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy na allegro wystawia się komenatrz ,gdy aukcja została anulowana za zgodą obu stron?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy możliwe aby przelew z Anglii szedł tydzień? Kolega ma konto w banku Angielskim, ja w Polskim - ING (rachunek w funtach)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na Polskiego lekarza, lub neurologa w Londynie.
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://lechia.net/index.php?option=c...rticle&id=2572
Czy jest jakaś podobna akcja u nas ? Pytam bo nie wiem co zrobić z tym moim procentem Wiem że to tylko kropla w morzu potrzeb ale jeżeli komuś pomagać to temu komu jest to najbardziej potrzebne. Więc jeśli jakiś kibic Wisły jest w podobnej sytuacji jak opisanii w ww artykule to poprosze nazwe KRS fundacji![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fundacja Dla Osób z Urazem Rdzenia Kręgowego
Nr KRS 0000164927 z dopiskiem "pomoc dla Mariusza Rokickiego" |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie flagi Gdynia w naszych barwach czy my tam mamy FC? jak tak można jakieś liczby jak jeżdżą czy ta flaga wisi tylko i wyłącznie w Gdańsku i jest tak jak by ripostą na flagę Arki z NH? dzięki
jak ktoś byłby mógł opisać szczegółowo to zapraszam na PW. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ile kosztuje przejazd pociągiem PKP z Krakowa do Wrocławia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jaki Linux najlepiej będzie się na dawał na laptopa Acer Extensa 5220?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Aha. Pilot to słyszy wbrew temu co Ci się wydaje bo kilkukrotnie byłem świadkiem jak przez radio kpił sobie z tych oklasków.. ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() To tak tematem wtrącenia. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jest to stary icm.edu.pl i masz dwie osobne prognozy numeryczne |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ma ktoś namiary na policealną szkołę do której będzie można się zapisać w trakcie semestru i zdobyć status ucznia Bardzo Pilne
![]() ![]() KOSOVO JE SRBIJA !!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gloker na szlaku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest gdzieś może mecz Man Utd - Chelsea na Cyfrze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
potrzebuje informacji nt Kaplicy na ul.Agatowej na Złocieniu
mieszka tam ktos |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.zlocien.diecezja-krakow.pl/pomoc/index.htm
ktoś zaproponuje na jutro jakąś fajną imprezę na rynku gdzie się można pobawić |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Taka sprawa.
Mój brat się żeni w czerwcu tylko mówi, że nie chce ode mnie żadnej koperty (po to zaprosił bogatszą część rodziny). No ale trzeba jakiś prezent sprawić. Najlepiej żeby to było coś z jajem, zabawnego. Jakieś pomysły, doświadczenia? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Ważna sprawa
Jak dostać się do zakładu Coca-Coli w Niepołomicach ? Chodza tam jakies busy z Krakowa ? Czy trzeba by autem ? z gory dzieki Dzieki Bronek i Nasu !
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.04.2011 o godz. 14:51.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Mat Bus spod Galerii Krakowskiej. Piszę na szybie że na Niepołomice,Wieliczkę leci to w niego wsiądź. Dość charakterystyczny wygląd busów - wszystkie obklejone reklamami Max Flizu. Ewentualnie NK-Bus ale one jeżdżą przez Aleje i dosyć rzadko. Tak samo mają na szybie Niepołomice, Wieliczka. Po lewej stronie zobaczysz zakład Coca-Coli ( nie sposób go zauważyć, vis-a-vis centrum DHL'a ), tam jest też przystanek za wiaduktem kawałek, wysiadasz i jesteś. Cena z Krakowa to bodajże 4-5 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie
Wiecie może gdzie mogę kupić w Krakowie Piasta Wrocławskiego butelkowego najlepiej w okolicach stadionu lub rynku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Znalazlem iPoda w szkole... czy jesli go nie oddam to grożą mi jakies konsekwencje czy raczej nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|